selam güzel anneler
kaç gündür gelemedim eşim hasta yatıyor
pazartesiye kadar evde olacak dinlenecek
inşallah iyi olur
oğlumla babası mışıl mışıl uyuyor şu anda
kızlar bizimde gündüz uykumuz baya azaldı
günde bazen sadece 2 saat uyuyor
çok fazla geçmişe bakamadım
turuncu senin yazdıklarını gördüm
kayra annesini üzüyormuş şu cuma vaktinde
yapılan dualar kabul olurmuş hemen dua edeyimde çıkayım
rabbim inşallah iştahsız olan yavrulara iştahını açsın kayranında iştahı açılsın Allahım:26:
uykusuz bebiler mışıl mışıl uyusun
huysuz bebiler akıllı uslu olsun
hiç bir bebi annesini üzmesinnn
hayırlı cumalar herkese öpüyoruz oğlumla
Allaha emanet olun yavrular
kızlar bir blogda şöyle bir yazıya rasladım çok hoşuma gitti çalışan anneler size gelsinn
"...Yazar, çocuk sahibi olmanın anne ve babanın kariyeri üzerindeki etkisini, kadın ve erkeğin sarı trafik ışığını nasıl farklı gördüklerine benzetiyor. Kadınların sarı trafik ışığını “durmaya hazırlan”, erkeklerin ise “hemen geç” olarak görmesi gibi, çocuğun dünyaya gelmesi annenin kariyerinde “Dur”, erkeğinkinde ise “Hızlan” etkisi yapıyor...."
iyi geceler kizlar kuzular iyidir inslh ,benim kizim hasta oldu faranjit olmus antibiyotik kullaniyoruz keske bebisler hic hastalanmasa,hala uyumadi memeden ayrilmiyo,durmadan kusuyo oksuruk yuzunden sinirlerim bozuk biraz:2::2:
kizlar bugun esimin memlkeketinden donduk
Omer aksam ylculugunu sevmedi
Uyanip da etrafi karanlik gorunce rahatsiz oldu
Baba baba diye tutturdu agladi koltugundan disarida da yolculuk etmesini ben istemedim
Pasamiz zivanadan cikinca babasi arkaya ben direksiyona gectim ama cok yorucu bir yolculuk oldu
Eve doner donmez banyo yaptik kuzucuk mutlu olsun diye
Oglumu ve kocisimi uyuttum aclik oyunlari filmini izliyorum
Bugunun en guzel yani Omerin beni 3kere emmesiydi
Sut sagmadim ve cok mutluyum Rabbim devamina da musaade eder insallah
Yavrukedi; Olley bugün Cuma ve yarın iş yok...süper...
Cenera; Cnm oğluna bayılmış bulunmaktayım.Dün gece gördüm resmini eşime "Bak dedim tosuna bak".O da baktı "Çok tatlı maşallah" dedi gülümsedi.Allah sağlıklı,uzun ömürler versin cnm.
zada; cnm keşke demeseydin ya. ama ucunun sana dokunacağını sanmam cnm rahat ol...
Annezeynep; Sağsalim dönmüşsünüz ne güzel. Ben kızımda şunu farkettim. H.içi çok emmiyordu ama h.sonu olup evde olunca daha çok yapışıyordu emmek için, daha istekliydi yani.Kuzularla ayrı olmak iyi olmuyor ama mecburuz.
meleğim, tatlıcadı, babyceren amma kaynatmısınız heee.çok fenasınız.babyceren tüm paylaştıklarını daha önce görmüştüm en son paylaştığın hariç.ehehehhh
pembemaviler; cnm çok geçmiş olsun.Rabbim tez vakitte şifa versin inş. bebişimize.
Lillac; cnm nasılsın bakalım?beyza ablamız nasıl?o yandan gülüşü yok muydu o gün var ya bazen gözümün önüne geliyor gülüyorum..Tatlı kuzu....
Mutluanne; akşam nasıl geçti bakalım?planner geldi mi?bende dün akşam misafirliğe gittim. teyze kızımın d.gününe orada ince bir dilim pasta yedim.Pişman oldum ama yedim kendimi frenlemesem daha yerdim. sonra üzerine 1 litre su içtim nerdeyse.ehehehh sabah baktım 400 gr daha gitmiş.5 kg.'a elveda dememe 100 gr kaldı.oley!oley!oley!
günaydınnnnn
hepimiz için güzel bir gün olsun ve mümkünse cabuk bitsin, haftasonu gelsinncumamızda hayırlı olsun hepimizeeee
canımmm karşıya geçmeden önce sana uğrayıp öyle geçerim şekerimmm
meleğim gerçekten çok kuvvetliler maşallah ya zeyno evde hepimizi devirecek güçte karşı koyuyor bazen şaşırıp kalıyoruz vallaaavurunca falan fecii acıtıyor yaniii, akşam eve bir gidiyorum annem düşmüş yorgunluktannn canım benim
kız karıştırmışsın ortalığıı hadı bakalım hayırlısı olsunnn bizede haber ver gelişmeleriiiicanım süt sağma konusu şöyle bende bende sabah evden çıkmadan emziriyorum zeynoyu sonra işte saat 11 gibi sağıyorum ne çıkarsa artık dolaba atıyorum, sonra saat 3 gibi tekrar sağıyorum başka bir kaba tabiyki onuda ayrı şekilde dolaba koyuyorum akşam giderken ikiside soğumuş olan sütü birleştirip eve götürüyorum akşamda zeyno emmediği için sadece sabhaları uyku halinde iken emiyor çünkü, gecede yatmadan sağıyorum yine ayrı bir biberona koyuyorum ki ertesi gün annem hepsini birleştirip veriyor zeynoya bu şekilde günde bir emzirme ve 3 süt sağımı yapıyorum ve çıkan süt ancak bir öğün oluyor zeynoya 100-120 cc kadar yani ama daha önceleri en az 1500 cc sağıyordum şimdi gittikçe azalıyor 100 e kadar dşütüğü oluyor yani düşün nereye kadar giderse artık kısmet, benim pompamda çok çok iyi değil aslında daha güçlü ve çift başlıklı bir pompa alsam belki daha fazla süt sağarım ama açıkçası sütüm çok azaldığı için idare ediyorum bu şekilde
kızlar bu bez bağlatmaya karşı tavır bizdede var çok zorluyorlar artık istemiyorlar bezi napıcaz bilmem, annem gün içinde sürekli bezini çıkarıp rahatlatıyor ama yinede istemiyor bez bağlatmak
canım annene hayırlı olsun şimdiden umresi, allah hepimize nasip etsin inş, kızının mayıs anneleri arkadaşları içinde dua etsin olurmu öyle söyleeee
ayyy maşallah ya ne şeker şeysin sennn
canım çok geçmiş olsun biranönce iyileşir insallahh
canım eşinle hemşeriyiz sanırım eskişehirliydi dimi? zeynoda gece yolculuğunu sevmiyor şehir içindeki kısa mesafede bile huysuzlanıyor çünkü karanlığı hiçç sevmiyorlar bence ondan
diştendir diştennn(kedidir kedii gibi olduu:) napalım herşeyi dişe yoruyoruz iştee
aminnnnnn
ayyy ne güzell hep bebecikler konuşulmuştur dimii yeni dünyamız bu artık bizim anneyiz bizzzdemek araplara gelin gittin, mira arap kızı sayılır yaniiii
Gecmis olsun cnm, kendini lutfen suclama, sen hic gordunmu hasta olmadan buyuyen bebek veya insanoglu..bizlerde dahil hasta olduk. yattik kalktik geldik bu yaslara, hem hastalik bir anlamda vucut direncinide artiran bir unsur,herseyde bir hayir aramak lazim..allah sifa verir kuzuna ve ins tez zamanda iyilesirl..opuyorum Cicegi kocaman
Ben kacirmisim ne zaman gittin ve ne zaman geldin,,gittiginde gule gule diyemedik bari hosgeldin diyim Zeynep cim ..bizimkide babaci onunla cok mutlu valla ben dursunda artik kimde durursa dursun modundayim, bu hala olur teyze olur kim olursa farketmez gayri..o kadar bunaltti ki beni ,,az evvel babasi aradi onla bile konusmama musade etmiyor sipa basladi teli bana ver diye aglamaya ,,,offf offf
Asabım bozuldu resmen,adice bu ya yazıklar olsun tarım bak.amca da var tv de dünya ile uyumlu haldeyiz ama diyo,bir bebek 2 yıl mama içerse 187mg melamin alıyomuş inanamıyorum ya.telden yetiştiriyorum haberleri size,çok çok üzüldüm ya bebeklerin sağlığıyla oynuyorlar resmen!yolda görsem parçalarım suan bu adamı
PINARDAcim haklisin cnm ise basladigimdan beri giderek artan bir isteksizlik var
Ama ben bu durumu kabullenemiyorum
Ogle aralarimda sut sagmak yerine 20dk gidis 20dk donus seklinde eve gidip emzirip donecegim yemegimi de annem kaplarla yanima koyacak ofise donunce yiyecegim
Aksam zaten 5te cikiyorum yine emzirecegim
Yollara dusecegim yani ama evlat hatirina herseyi yaparim Rabbim musaade ettikce
Umarim cok gecikmemisimdir ve yine eskisi gibi istekli emer
Ben ise gittigim icin cocugumun rizkindan olmasini kabullenemiyorum kizlar
Kendimi kotu hissediyorum
Cok sukur maddi bir skintimiz yok
Su an kendi evimizin borcunu oduyor olsak da yasam standardimizi cok etkilemiyor
Sirf rahat yasayacagim gezip tozup alisveris yapacagim diye oglumu mahrum birakiyormusum gibi hissediyorum
Bir yandan onun gelecegi icin diye dusunurken bir yandan da bu suclulukla bogusuyorum bu hafta Omer emmeyi reddetmeye basladigindan beri
Bir OFF ceksem Uludag.i yikarim yanii:26:
Bu arada yarin Istanbul.da Flirya.daki Akvaryum.da olacagiz
Omerle ilk defa tam gun disarida gecirecegiz umarim cok skilmaz
Arabasi yayla gibi olsa da done done uyumayi sevdiginden zorlaniyoruz bazen
Termos cantama ogunlerini hazirlayacagim ama nasil oyalariz nasil uyuturuz endiseliyim
Piknik ortumuzu aldim cok bunalirsak bir masa bulup Omeri yatirir ya da oturtup oynatirim
Birakalim diyorum ama babamiz tutturdu baliklari gosterecegim diye
Benden simdilik bu kadar hatunlar
Gecmise ancak ise donunce pzt gunu donebilirim sanirim
Bu arada BABYCEREN senin yorumlarin resmen motive ediyor cok guluyorum cnm agzina eline zihnine saglik
Valla tatlım tek tavsiyem EMZİK..iyi ki alıştırmışım diyecek ve rahatlayacaksın emin ol.benim kızımda gece 4-5 kez kalkıyo emiyo yaklaşık 2 ay oldu nerdeyse
sanırım ben ınu sütten kesene kadar devam edecek bu kalkmalar
diger kızımda böyleydi,16. ayına girince sütten kestim gece kalkmamaya başladı
sadece su için kalkıyodu..
çok zor oluyo ne yapsak ki..çözüm bulan paylaşşın
Valla anne zeynep ağzımdan aldı,çok tatlısın canım ya,yazıların pürneşe kaynağı adeta.Daha okumaya geçmeden gülümsemeye başlıyorumbizim ev sıcak olur ama bugün nedense soguk normalde tişörtle gezerim evde
baktım soguk üstüme uzun kol bluz aldım geldim
çagla beni görünce aglamaya başladı ama nasıl iç çeke çeke korkmuş gibi
kucagıma aldım emzirdim yokk susmuyo bana bakıp bakıp aglıyo:18:
acaba dedim kazagımdan dolayımı
çıkarttım sustu
benim kızın turkuaz mavisine alerjisi varmış
çok tuhaf ya
PINARDAcim haklisin cnm ise basladigimdan beri giderek artan bir isteksizlik var
Ama ben bu durumu kabullenemiyorum
Ogle aralarimda sut sagmak yerine 20dk gidis 20dk donus seklinde eve gidip emzirip donecegim yemegimi de annem kaplarla yanima koyacak ofise donunce yiyecegim
Aksam zaten 5te cikiyorum yine emzirecegim
Yollara dusecegim yani ama evlat hatirina herseyi yaparim Rabbim musaade ettikce
Umarim cok gecikmemisimdir ve yine eskisi gibi istekli emer
Ben ise gittigim icin cocugumun rizkindan olmasini kabullenemiyorum kizlar
Kendimi kotu hissediyorum
Cok sukur maddi bir skintimiz yok
Su an kendi evimizin borcunu oduyor olsak da yasam standardimizi cok etkilemiyor
Sirf rahat yasayacagim gezip tozup alisveris yapacagim diye oglumu mahrum birakiyormusum gibi hissediyorum
Bir yandan onun gelecegi icin diye dusunurken bir yandan da bu suclulukla bogusuyorum bu hafta Omer emmeyi reddetmeye basladigindan beri
Bir OFF ceksem Uludag.i yikarim yanii:26:
Bu arada yarin Istanbul.da Flirya.daki Akvaryum.da olacagiz
Omerle ilk defa tam gun disarida gecirecegiz umarim cok skilmaz
Arabasi yayla gibi olsa da done done uyumayi sevdiginden zorlaniyoruz bazen
Termos cantama ogunlerini hazirlayacagim ama nasil oyalariz nasil uyuturuz endiseliyim
Piknik ortumuzu aldim cok bunalirsak bir masa bulup Omeri yatirir ya da oturtup oynatirim
Birakalim diyorum ama babamiz tutturdu baliklari gosterecegim diye
Benden simdilik bu kadar hatunlar
Gecmise ancak ise donunce pzt gunu donebilirim sanirim
Bu arada BABYCEREN senin yorumlarin resmen motive ediyor cok guluyorum cnm agzina eline zihnine saglik
Helal olsun cok iyiyapiyorsun,hem cok sevap hemde anilarin tazelenmis oluyor..bebekler kiz mi? erkek mi? isimlerini dusunmuslermi ne olucakmis..bende meraka bak yaa adimi artik merakli melahat koyuyorum :)) birde eminonu cok tekin yer degil, cok kalabalik ve nerde ise ipini koparan orda..eminimki cok dikkatli olursunuz ama yinede soylemeden edemiyecem..dikkatli olun kizlar, duzdanlara kafalara bebelere cok cok dikkat edin,,allaha emanet olun ins,,birde tabiiki iyi eglenmenizi diliyoruz,
Kızlar doğum hikayemi yok pardon ilave olarak eşimle tanışma hikayemi ekledim.Bayağı uzun oldu ama okumak isteyenler buyursun okusun...
Hepinize şimdiden iyi hafta sonları.sizi ve bıdıklarınızı çooook öptüm
Bende çok merak ederim bebek isimlerini canımcim,biri kiz biri erkek bekliyor, kiz olan erva, erkek olan Ömer ismi koyacaklar inşallah,,sabah 9da gidicez öğlene kadar kalicaz zaten kalabalığa sokmam onlariSen ne tatlı ne iyi kalplisin yaa
kızlar oglum çok hasta oldu bugün dr götürdük bronşioilt dedi ondan önceki gece acilde buhar makinasına baglandı vicdan azabı çekiyorum oglum öksürdükçe içim parçalanıyor çabuk geçsin diyorum dr antibiyotikte vermedi salı günü yenden göreyim dedi inşallh geçer gössündeki hırıltı var düdük gibi ötüyor bizim gibi olan varmıydı daha önce yada bu hastalık hakkında birşey duydunuzmu
bunlarda benden olsun:))
Bebek Yıkama Fabrikası :)) video izle - İnsanlar - Mynet - Video ya bende keşke böyle yıkasaydım diyorum:))
Eki Görüntüle 595664
Eki Görüntüle 595665
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?