2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğum hikayemi yok pardon ilave olarak eşimle tanışma hikayemi ekledim.Bayağı uzun oldu ama okumak isteyenler buyursun okusun...

Hepinize şimdiden iyi hafta sonları.sizi ve bıdıklarınızı çooook öptüm

Amin cnm, yine guzel dualarinla aydinlatmissin bizi, hepsi kabul olur ins, bizim sipa Mahir de cok fena teyzesi adini anarsan dualarinda cok seviniriz..
Esine gecmis olsun, tez vakitte iyilesmesi dilegiyle

Cok guzelmis ve bana gore dogruda ama kime ne bundan di mi? bizim adamlarin en azindan umrumda olmuyor cogu sey..burda yine olan kadinlara oluyuyor anam,cocuk neden hep kadinlarin kontrolunde olmak zorunda onuda anlamis degilim..esim 2 yasina kadar ben birsey yapamam diyor, nedenmis cunku o zamandan sonra baslarmis top oynamaya bu yuzden ancak ayaklandiktan sonra onla ilgilenebilirmis, buyur burdan yak iste(
Aksine ornekler vardir mutlaka ben kendimi ornek alarak yazdim kimse uzerine alinmasin please

iyi geceler kizlar kuzular iyidir inslh ,benim kizim hasta oldu faranjit olmus antibiyotik kullaniyoruz keske bebisler hic hastalanmasa,hala uyumadi memeden ayrilmiyo,durmadan kusuyo oksuruk yuzunden sinirlerim bozuk biraz:2::2:

Gecmis olsun cnm, kendini lutfen suclama, sen hic gordunmu hasta olmadan buyuyen bebek veya insanoglu..bizlerde dahil hasta olduk. yattik kalktik geldik bu yaslara, hem hastalik bir anlamda vucut direncinide artiran bir unsur,herseyde bir hayir aramak lazim..allah sifa verir kuzuna ve ins tez zamanda iyilesirl..opuyorum Cicegi kocaman

Ben kacirmisim ne zaman gittin ve ne zaman geldin,,gittiginde gule gule diyemedik bari hosgeldin diyim Zeynep cim ..bizimkide babaci onunla cok mutlu valla ben dursunda artik kimde durursa dursun modundayim, bu hala olur teyze olur kim olursa farketmez gayri..o kadar bunaltti ki beni ,,az evvel babasi aradi onla bile konusmama musade etmiyor sipa basladi teli bana ver diye aglamaya ,,,offf offf

coook sagolun kizlar insallh duzelecek anne olmak cok zor cok kizimla hepinizi optuk

Bebek mamalarında melamin varmış ve resmi gazete bile çıkmış ama mamalarda ibare yok şoktayım şuan,izleyin mutlaka zehirr bu!!

Asabım bozuldu resmen,adice bu ya yazıklar olsun tarım bak.amca da var tv de dünya ile uyumlu haldeyiz ama diyo,bir bebek 2 yıl mama içerse 187mg melamin alıyomuş inanamıyorum ya.telden yetiştiriyorum haberleri size,çok çok üzüldüm ya bebeklerin sağlığıyla oynuyorlar resmen!yolda görsem parçalarım suan bu adamı

kızlar oglum çok hasta oldu bugün dr götürdük bronşioilt dedi ondan önceki gece acilde buhar makinasına baglandı vicdan azabı çekiyorum oglum öksürdükçe içim parçalanıyor çabuk geçsin diyorum dr antibiyotikte vermedi salı günü yenden göreyim dedi inşallh geçer gössündeki hırıltı var düdük gibi ötüyor bizim gibi olan varmıydı daha önce yada bu hastalık hakkında birşey duydunuzmu

mutlu annem burada okuyunca nette araştırdımda kimsenin karşı çıktığı yok duruma o kadar koyunlaşmışız ki sonra niye bu kadar kanser var deniyor. yazıklar olsun para için değermi Allah elbet cezasını verecek bunların

PINARDAcim haklisin cnm ise basladigimdan beri giderek artan bir isteksizlik var
Ama ben bu durumu kabullenemiyorum
Ogle aralarimda sut sagmak yerine 20dk gidis 20dk donus seklinde eve gidip emzirip donecegim yemegimi de annem kaplarla yanima koyacak ofise donunce yiyecegim
Aksam zaten 5te cikiyorum yine emzirecegim

Yollara dusecegim yani ama evlat hatirina herseyi yaparim Rabbim musaade ettikce
Umarim cok gecikmemisimdir ve yine eskisi gibi istekli emer

Ben ise gittigim icin cocugumun rizkindan olmasini kabullenemiyorum kizlar
Kendimi kotu hissediyorum
Cok sukur maddi bir skintimiz yok
Su an kendi evimizin borcunu oduyor olsak da yasam standardimizi cok etkilemiyor
Sirf rahat yasayacagim gezip tozup alisveris yapacagim diye oglumu mahrum birakiyormusum gibi hissediyorum
Bir yandan onun gelecegi icin diye dusunurken bir yandan da bu suclulukla bogusuyorum bu hafta Omer emmeyi reddetmeye basladigindan beri
Bir OFF ceksem Uludag.i yikarim yanii:26:

Bu arada yarin Istanbul.da Flirya.daki Akvaryum.da olacagiz
Omerle ilk defa tam gun disarida gecirecegiz umarim cok skilmaz
Arabasi yayla gibi olsa da done done uyumayi sevdiginden zorlaniyoruz bazen
Termos cantama ogunlerini hazirlayacagim ama nasil oyalariz nasil uyuturuz endiseliyim

Piknik ortumuzu aldim cok bunalirsak bir masa bulup Omeri yatirir ya da oturtup oynatirim
Birakalim diyorum ama babamiz tutturdu baliklari gosterecegim diye

Benden simdilik bu kadar hatunlar
Gecmise ancak ise donunce pzt gunu donebilirim sanirim

Bu arada BABYCEREN senin yorumlarin resmen motive ediyor cok guluyorum cnm agzina eline zihnine saglik

Annezeyno dur sakin çıkma yarın öğlenden sonra Florya'da olucam sana No u yolliim özelden sende yolla denk gelersek görüşelim ok?

Valla tatlım tek tavsiyem EMZİK..iyi ki alıştırmışım diyecek ve rahatlayacaksın emin ol.
Valla anne zeynep ağzımdan aldı,çok tatlısın canım ya,yazıların pürneşe kaynağı adeta.Daha okumaya geçmeden gülümsemeye başlıyorumİyi ki varsın...

Elinden gelen gayreti gösteriyorsun canım daha ne yapacaksın.En azından 1 yaşına kadar böyle git-gel emzir de sonrası Allah kerim.Yani Ömer de emmeyi hemen erken unutanlardan,belli bu çocuk ilerde sevgili falan edinirse gidene baybay gelene hayhay der gerisini unutur paşazade

Bende çok merak ederim bebek isimlerini canımcim,biri kiz biri erkek bekliyor, kiz olan erva, erkek olan Ömer ismi koyacaklar inşallah,,sabah 9da gidicez öğlene kadar kalicaz zaten kalabalığa sokmam onlariSen ne tatlı ne iyi kalplisin yaa

Basarbildiysem sana mesaj yolladım No mu,,bende yarın kuzumla Florya avm de olucam oglenden sonra sizin akvaryumun dibi!insallah karşılaşırız,
Beni ara olur mu bı çay iceriz müsait olursanızEltim oturuyor Florya'da Ömer durmazsa size evinin kapılarını sonuna kadar acar eminim imarımı mesajımı alır ve No mu kaydedersin canım!

Okudum cnm hikayeni cok guzel olmus.eline saglik ve ayrica herkese okumalarini tavsiye ediyorum

Yok gizz bizde ne arasin iyi kalplilik ...oylesine kendi halimde hatta gun boyu evde oglanla ugrasmaktan saci basi birbirine giirmis bir anneyim o kadar..bu annelik galiba beni bu hale soktu..herseye dikkatli yaklasim ve de duygusallik.

canım bu bronşiolilt dedigin şey bizim bildigimiz bronşitse eger evet benim kızımda oldu:18:
3 tane igne yedi yavrum ewet hırıltı oluyo öksürük oluyo..
merak etme canım tedavisini sakın ihmal etme..
grip akcigere iniyo ondan oluyo bu bronşit korkma canım..
o seste ordan geliyo..
geçmiş olsun kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…