kızlar oglum çok hasta oldu bugün dr götürdük bronşioilt dedi ondan önceki gece acilde buhar makinasına baglandı vicdan azabı çekiyorum oglum öksürdükçe içim parçalanıyor çabuk geçsin diyorum dr antibiyotikte vermedi salı günü yenden göreyim dedi inşallh geçer gössündeki hırıltı var düdük gibi ötüyor bizim gibi olan varmıydı daha önce yada bu hastalık hakkında birşey duydunuzmu
kızlar oglum çok hasta oldu bugün dr götürdük bronşioilt dedi ondan önceki gece acilde buhar makinasına baglandı vicdan azabı çekiyorum oglum öksürdükçe içim parçalanıyor çabuk geçsin diyorum dr antibiyotikte vermedi salı günü yenden göreyim dedi inşallh geçer gössündeki hırıltı var düdük gibi ötüyor bizim gibi olan varmıydı daha önce yada bu hastalık hakkında birşey duydunuzmu
kızlar bir blogda şöyle bir yazıya rasladım çok hoşuma gitti çalışan anneler size gelsinn
"...Yazar, çocuk sahibi olmanın anne ve babanın kariyeri üzerindeki etkisini, kadın ve erkeğin sarı trafik ışığını nasıl farklı gördüklerine benzetiyor. Kadınların sarı trafik ışığını “durmaya hazırlan”, erkeklerin ise “hemen geç” olarak görmesi gibi, çocuğun dünyaya gelmesi annenin kariyerinde “Dur”, erkeğinkinde ise “Hızlan” etkisi yapıyor...."
Yok gizz bizde ne arasin iyi kalplilik ...oylesine kendi halimde hatta gun boyu evde oglanla ugrasmaktan saci basi birbirine giirmis bir anneyim o kadar..bu annelik galiba beni bu hale soktu..herseye dikkatli yaklasim ve de duygusallik.
gercekten on numara bir yazı
bugun enes kızamık asısını oldu cok sükür bir sıkıntımız yok kilosu 8.800gr olmuscok sevindim 900gr almıs inş böyle gider enes bizle herseyi yiyor onu bunu ayırmıyorum kasmıyorum kendimi bir kere ezerek vermiştim kabak havuc patates sonra fazla ezmeden verdim şimdi kendi eziyor yemegin içinden veriyorum sadece süt ürünlerini istemiyor peynir ayran yogurt hiç sevmiyor bende arada tattırıyorum sadece unutmasın diye alıssın diye ama hala isteksizligi sürüyor meyvalara bayılıyor mandalina muz elma favorimizzz
patavatsız ne konuştugunu bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
akşam misafirim vardı eşimin yakın arkadaşı ve eşi..
bir bebekleri var 6 aylık erkek kadında 3 aylık hamile..
oturduk neyse dedim ki bir oglun var inşallah buda kızdır
verdigi cevaba bakarmısın''yok çok şükür buda erkek seninde olur inşallah''
böyle kaldım resmen...
neyse oturduk kahve içerken kocası çaglayı sevdi dediki çok istedik dua ettik kız olsun diye ama hayırlısı buymuş erkek
geliyo dedi
neden kalp kırmak bu kadar basitmi ya..
çok şükür Allahıma 2 kızım var, benim kız kardeşim yok keşkeeee olsaydı çok isterdim..
3.çocuguda düşünmüyorum..
kaza olurda gelirse aldırmam başımın üstünde yeri var kızda olsa erkekte olsa...
yok efendim nasıl apartmanda oturuyomuşuz biz çok tuhaf geliyomuş çok sıkıcıymış bla bla bla
kendininde evi apartman 1.kat tarlanın ortasında aile apartmanıymış yabancı yokmuş sıkılmazmış
bütün enerjimi aldı
uyuz oldum ya
bende evime gelene cevap veremem kalbi kırılsın istemem
sinirden kaşıntı tuttu bitlendimmi acaba
yarın ilk iş alo böcegi arayacam evi ilaçlatacam..
yaşlandıgında altına kaçırırsın inşallah
balkon geliyorum balkonnnn
Hadi hadi haksızlık etme kendine:))
Bu arada Mel Gibson u severim filmi var gidip izleyeyim bari....İYİ GECELER ANNİŞLEEER.
Canim sakin sikma canini dedigin gibi patavatsizmis gerek yok bile takmaya..
Kadin anne olmus ama adam olamamis baksana cocugun kizi veya erkegi mi var,insanin canindan ayrilip geliyor,bunu cinsiyet olarak farklilastirmak kadar sacma birsey olamaz..
Keske sende yumsaydin gozunu acsaydin agzini, bu tipler laf yemek icin kasinirlar sende bir guzel kasisaydin cnm ya boyle kendini uzmemis olurdun
Bir kadın bunalımı; Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?