2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annezeynep,pınarda sagolun sizlerde iyiki varsınız
bazen diyorum acaba bu kız ne saçmalıyo diye düşünüyomusunuz
ama ne yapıyım içimden geldigi gibi yazıyorum kendime
engel olamıyorummmmm

Cnm cok gecmis olsun, bu durumu yasayan cok bebek oldu burada da benim oglanda dahil...Bu buhar makinesi dedigin seyi ilk defa duyuyorum. acaba oksijen mi veriliyor buharla beraber..rabbim tez vakitte sifa olsun ins

bizimde uzun süren bi öksürük dönemi sonra hırıltı oldu dr bronşiolit olabilir dedi baktı hırıltı artıyor gitgide antibiotik yazdı şuan daha iyi seni çok iyi anlayabiliyorum insan çok üzülüyor ciğerlerine inmeden müdahale etmek lazım röntgende ciğerlerinde bişey çıkmadı seninkide öyledir bronşları doludur geçecek inşallah üzülme

gercekten on numara bir yazı
bugun enes kızamık asısını oldu cok sükür bir sıkıntımız yok kilosu 8.800gr olmus cok sevindim 900gr almıs inş böyle gider enes bizle herseyi yiyor onu bunu ayırmıyorum kasmıyorum kendimi bir kere ezerek vermiştim kabak havuc patates sonra fazla ezmeden verdim şimdi kendi eziyor yemegin içinden veriyorum sadece süt ürünlerini istemiyor peynir ayran yogurt hiç sevmiyor bende arada tattırıyorum sadece unutmasın diye alıssın diye ama hala isteksizligi sürüyor meyvalara bayılıyor mandalina muz elma favorimizzz

Yok gizz bizde ne arasin iyi kalplilik ...oylesine kendi halimde hatta gun boyu evde oglanla ugrasmaktan saci basi birbirine giirmis bir anneyim o kadar..bu annelik galiba beni bu hale soktu..herseye dikkatli yaklasim ve de duygusallik.

Hadi hadi haksızlık etme kendine:))

Bu arada Mel Gibson u severim filmi var gidip izleyeyim bari....İYİ GECELER ANNİŞLEEER.

Gecmis olsun asinizi atlatmissiniz,umarim sonrasida iyi gider..
Masallah Enes pasaya ins daim olur yemeside, kilosuda cok sevimdim sizler adina darisi bizlerin basina ins

patavatsız ne konuştugunu bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
akşam misafirim vardı eşimin yakın arkadaşı ve eşi..
bir bebekleri var 6 aylık erkek kadında 3 aylık hamile..
oturduk neyse dedim ki bir oglun var inşallah buda kızdır
verdigi cevaba bakarmısın''yok çok şükür buda erkek seninde olur inşallah''
böyle kaldım resmen...
neyse oturduk kahve içerken kocası çaglayı sevdi dediki çok istedik dua ettik kız olsun diye ama hayırlısı buymuş erkek
geliyo dedi
neden kalp kırmak bu kadar basitmi ya..
çok şükür Allahıma 2 kızım var, benim kız kardeşim yok keşkeeee olsaydı çok isterdim..
3.çocuguda düşünmüyorum..
kaza olurda gelirse aldırmam başımın üstünde yeri var kızda olsa erkekte olsa...

yok efendim nasıl apartmanda oturuyomuşuz biz çok tuhaf geliyomuş çok sıkıcıymış bla bla bla
kendininde evi apartman 1.kat tarlanın ortasında aile apartmanıymış yabancı yokmuş sıkılmazmış
bütün enerjimi aldı
uyuz oldum ya
bende evime gelene cevap veremem kalbi kırılsın istemem
sinirden kaşıntı tuttu bitlendimmi acaba
yarın ilk iş alo böcegi arayacam evi ilaçlatacam..
yaşlandıgında altına kaçırırsın inşallah
balkon geliyorum balkonnnn

Canim sakin sikma canini dedigin gibi patavatsizmis gerek yok bile takmaya..
Kadin anne olmus ama adam olamamis baksana cocugun kizi veya erkegi mi var,insanin canindan ayrilip geliyor,bunu cinsiyet olarak farklilastirmak kadar sacma birsey olamaz..
Keske sende yumsaydin gozunu acsaydin agzini, bu tipler laf yemek icin kasinirlar sende bir guzel kasisaydin cnm ya boyle kendini uzmemis olurdun

Hadi hadi haksızlık etme kendine:))

Bu arada Mel Gibson u severim filmi var gidip izleyeyim bari....İYİ GECELER ANNİŞLEEER.

Dogru ama benden bir halt olmaz, neyse canlarim benim sizler husnuzanda bulunuyorsunuz bu yuzden tsk ederim herbirinize,opuyorum hepinizi
Mel Gibson u bende severim yalniz tum filimlerini izledim galiba, hangi filimi oynuyormus :44:

melegim dogru söylüyosun
ben kaşınacagıma onu kaşımalıydım
yapamadım

İyi geceler herkeseeee
Bu gün benim kuzu rekor kırdı ve hiç uyumadı Allah tan dışarı çıkarmıştım biraz hava aldırdım akşam üstü teyzesine götürdüm
Bu tontişler bu kadar enerjiyi nerden buluyorlar anlamadım
Daha yarım saat önce uyudu
Yani sabah 10 dan 24:30 a kadar uyanık kaldı
Dünün acısını çıkardı galiba
İnş yarında böyle olmaz gözüm korktu bu gün

Mutlu anne yazdıklarını okudum sinir oldum..kime neye güvenicez artık
Beykozcumm maşallah Enes'e 1ayda 900 gr süperinş hep böyle devam eder minik erkeğin kilosu
Kayra nasıl acaba düzeldi mi acaba?aslında turuncu nasıl acaba diye sormam lazım:)
Ceren in kıyafet seçimine çok güldüm yaa akıllı bıdık

Hepinizi öpüyorum kızlar ve melekleri:)iyi geceler ve iyi hafta sonları diliyorumm
Kızlar ve melekleri yazınca aklıma çarli ve melekleri geldi

yazmış oldugunuz mesaj çok kısa lütfen 15 karektere tamamlayınız..
ya söylesene kaç karekter daha yazmam gerektigini..
oldumu 15 karekter töbe töbe

:))))))

Eklentiler

• $31372_117342968301832_6106999_n[1].webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
1 üye 0 ziyaretçi..
1+0=0
1-0=0
1x0=0
siz olmadan ben bir hiçim gibi bir sonuç çıktı

bende darabayı kapatıp gidiyim bari..

Bir kadın bunalımı; Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da

Anlasilan oki beni ozlememissinizsaka tabiki sitem yapmaktan nefret ederim yapandanda nefret ederim biyolog anladin sen onu bacimmisafirimiz gittiiiibana diyorki yenge bursaya gelirseniz senin kankilerlede gorusursen bende geleyim mi?senin ne isin var dedim hani olur bi arkadaslari kardesleri vardir belki nasip iste diyor yaaadeli eyse kizlar pazar a kv ve kokos arkadaslari geliyorlar ne yapacagima karar verdim cok kolay tereyagli bir pogaca var ondan yapacam
pogaca
patates salatasi
brokoli-havuc-karnibahar salatasi
mercimek koftesi
tuzlu kurabiye( kucuk kandil simit i)
tarcinli kurabiye
zeytin yagli biber dolmasi
Zeytin yagli babunya
tatli olarak seker pare dusundum ama belki
aglayan kek ve kulahta muhallebi yapabilirim
belki birde findikli kurabiye yapabilirim bakalim daha net degil menu ama sanki eksik bir seyler var gibi kizlar bir el ativerin bakalim yaprak sarma yapacaktim ama cok oyalar beni temizligimide yuzeysel yapacamhatunlar gidince dip köse yaparim yine hazir babamiz evdeyken iki gun kizi alir gider bende yaparimbugun okis e heveslendim toka aldim birde kucuk sac bandi aldim lastikli cok yakisti ama kucuk hanim oynarken kafasindan cikartti ama cekistirirken elinden kaydi cattt yuzuneagladi birazcik ama unuttu aksam misafirlikteydik ordada artistik hareketler yaparken sehpaya tirmanirken eli kaydi catttt yere yapisti kafasi geldi parkeye yine agladi ev sahipleri panik oldu ben hiccc istifimi bozmadim:26:dusus hizi ve dustugu yerle alakali olarak panik oluyorum sivri yerler ve duvar kenarindaki supurgelikler korkutuyorbenisehpa kenarlari falan neyse ev sahipleri ne kadar gaddar anne demislerdir belkiama dusunce korktugu icin agliyor sipa caninin yandigindan degil yani ve dusunce gozu beni ariyor annemin tepkisi ne???diyeona gore agliyor ama herkezzzz ayyyyy uffff diyince korktu dipeli bidik
kizlar kimin annesiydi blmiyorum ama esyalarin yerini degistirmeden buyumus cok dogru olmus bizde yegenimi o sekilde buyuttuk hic bir seyin yeri degismedi kalkmadi vazolar bile kaldi yerinde sakladikca daha cok merakli oluyorlar sonra birden aciga cikinca sapitiyor bebelermerakini gidermesine yardimci olmak sebep sonuc iliskisini empoze etmek dogru olani ona ait olan ve ellenmemesi gereken seyleri bilmesi ama neden ellenemesi gerektigini anlatmak lazim bizim zillos terlik delisive terlik gorunce sinsi sinsi gider ve gozume bakar acaba almalimiydim oynayabilecegim birseymiydi acaba unuttum:44:diyeama bakiyorki ben den yuz bulamiyor baska seye yonelir hayir kizim o senin degil annecim eline almaman lazim pis o deyince biraz bekliyor belki fikrim degistiririm diye sisssstttt diyorum birakiyor oyuncaklarina daliyoraksam misafirlikte babamiz elinden tutup yurutuyormus bende balkondaydim beni gorduydu resmen kostu yavrum yaaaa prensesim benim dehhh dehhhh diyordunyanin en guzel seyine sahibim valla gerci herkezin yavrusu anasina oyledir
kizlar kirpi yavrusunu neyim diye sever?
ve nasil sever?
Hadi gecenin bilmecesi de benden olsun opuyorum hepinizi ozladim valla yawwww

Günaydın kızlarr.
Oğluşa sabaha karşı mama vermeyince saat 5te hortladı ve bir daha uyumadı.Karnını doyurdum ama ıh ıhhh.
Akşam 11 de kaşık mamasını sulandırıp vermiştim biberondan ve normalde 7 saat tok uyuyor düşüncesi ile vermedim ama yarın gece ondan önce kalkıp karnını doyurmayı düşünüyorum.En azından 6 ya kadar uyuyor o zaman

Kayranın yeme düzeni çok düzelmiş sayılmasada pütürlere biraz alıştı diyebilirim.Yemeğin içindeki pütürleri hala sevmiyoruz ama ekmek,poğaça ,kaşar peyniri ve sütlaçın içindeki pirinçleri yiyor.Yani elimle verdiğim katı şeyleri çiğneyerek yumuşatıyor rahatlıkla ve severek yiyor ama yemeğin içindekilere henz alışamadık.Yani bu kadar kısa sürede ekmek yemeye alıştıysa bir kaç haftaya o sorunumuzuda aşarız sanıyorum
Bu arada grissiniyi görünce müthiş seviniyor.Dün 1 tanesini kemire kemire bitirdi.Çubuk krakerde vermeye başladım,o biraz ince olduğu için zor tutuyordu ilk ama şuan alıştı.

Az önce ben kahvemin yanına poğaça yiyince elimden aldı ve yarısını yedi.Ben de kaşıkla süt verdim yanında ve kahvaltımızı bu şekilde yaptık bugün
Şuan pepe şarkılarını izliyor ve dinliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…