Ay tatlım bizde de benzeri yaşanmıştı,eşimin en iyi arkadaşlarından birinin eş adayı vardı kendini bir beğeniyor bir beğeniyor...Bir kaç vukuatımız olmuştu ben de onunla görüşmeme kararı almıştım ve de olan eşimle arkadaşına oldu onlar da görüşemedilerpatavatsız ne konuştugunu bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
akşam misafirim vardı eşimin yakın arkadaşı ve eşi..
bir bebekleri var 6 aylık erkek kadında 3 aylık hamile..
oturduk neyse dedim ki bir oglun var inşallah buda kızdır
verdigi cevaba bakarmısın''yok çok şükür buda erkek seninde olur inşallah''
böyle kaldım resmen...
neyse oturduk kahve içerken kocası çaglayı sevdi dediki çok istedik dua ettik kız olsun diye ama hayırlısı buymuş erkek
geliyo dedi
neden kalp kırmak bu kadar basitmi ya..
çok şükür Allahıma 2 kızım var, benim kız kardeşim yok keşkeeee olsaydı çok isterdim..
3.çocuguda düşünmüyorum..
kaza olurda gelirse aldırmam başımın üstünde yeri var kızda olsa erkekte olsa...
yok efendim nasıl apartmanda oturuyomuşuz biz çok tuhaf geliyomuş çok sıkıcıymış bla bla bla
kendininde evi apartman 1.kat tarlanın ortasında aile apartmanıymış yabancı yokmuş sıkılmazmış
bütün enerjimi aldı
uyuz oldum ya
bende evime gelene cevap veremem kalbi kırılsın istemem
sinirden kaşıntı tuttu bitlendimmi acaba
yarın ilk iş alo böcegi arayacam evi ilaçlatacam..
yaşlandıgında altına kaçırırsın inşallah
balkon geliyorum balkonnnn
Dogru ama benden bir halt olmaz, neyse canlarim benim sizler husnuzanda bulunuyorsunuz bu yuzden tsk ederim herbirinize,opuyorum hepinizi
Mel Gibson u bende severim yalniz tum filimlerini izledim galiba, hangi filimi oynuyormus :44:
Günaydın kızlarr.
Oğluşa sabaha karşı mama vermeyince saat 5te hortladı ve bir daha uyumadı.Karnını doyurdum ama ıh ıhhh.
Akşam 11 de kaşık mamasını sulandırıp vermiştim biberondan ve normalde 7 saat tok uyuyor düşüncesi ile vermedim ama yarın gece ondan önce kalkıp karnını doyurmayı düşünüyorum.En azından 6 ya kadar uyuyor o zaman
Kayranın yeme düzeni çok düzelmiş sayılmasada pütürlere biraz alıştı diyebilirim.Yemeğin içindeki pütürleri hala sevmiyoruz ama ekmek,poğaça ,kaşar peyniri ve sütlaçın içindeki pirinçleri yiyor.Yani elimle verdiğim katı şeyleri çiğneyerek yumuşatıyor rahatlıkla ve severek yiyor ama yemeğin içindekilere henz alışamadık.Yani bu kadar kısa sürede ekmek yemeye alıştıysa bir kaç haftaya o sorunumuzuda aşarız sanıyorum
Bu arada grissiniyi görünce müthiş seviniyor.Dün 1 tanesini kemire kemire bitirdi.Çubuk krakerde vermeye başladım,o biraz ince olduğu için zor tutuyordu ilk ama şuan alıştı.
Az önce ben kahvemin yanına poğaça yiyince elimden aldı ve yarısını yedi.Ben de kaşıkla süt verdim yanında ve kahvaltımızı bu şekilde yaptık bugün
Şuan pepe şarkılarını izliyor ve dinliyoruz
Pinarda ;günaydın canım
Nasılsın ?
Kayra nasıl acaba düzeldi mi acaba?aslında turuncu nasıl acaba diye sormam lazım:)
dam üstünde saksagan..
vur beline kazmayı...
ben annemi özledim...
yaşasın 23 nisan
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severrrr
Menü süppeeer ötesi
gercekten on numara bir yazı
bugun enes kızamık asısını oldu cok sükür bir sıkıntımız yok kilosu 8.800gr olmuscok sevindim 900gr almıs inş böyle gider enes bizle herseyi yiyor onu bunu ayırmıyorum kasmıyorum kendimi bir kere ezerek vermiştim kabak havuc patates sonra fazla ezmeden verdim şimdi kendi eziyor yemegin içinden veriyorum sadece süt ürünlerini istemiyor peynir ayran yogurt hiç sevmiyor bende arada tattırıyorum sadece unutmasın diye alıssın diye ama hala isteksizligi sürüyor meyvalara bayılıyor mandalina muz elma favorimizzz
Ooooooo maaşallahhhhhh enesimeeee.Canııım çok sevindim yaa.Enesin yemediğini ve zayıf olduğunu söylüyordun ama bak maaşallah ne güzel toparlanmış.Kilosuda Kayradan düşüktü ve şuan bizi fazlasıyla geçmişinizz.Kayra kilo almış gibi sevindim inan
Bu arada süt ürünlerini bir şeylere karıştırarak mutlaka vermeye çalış canım.Benim uzun araştırmaları sonucu bebeklerin günde en az 500 ml süt ürünleri tüketmeleri gerekiyormuş kalsiyum için.Zaten anne sütü aldığı için şanslı,bunun yanında belki biraz labne,benim verdiğim gibi soğuk süt (pınar 6-12 /hero baby 6-12) veya tatlandırılmış yoğurt deneyebilirsin.
İnşaallah alışır enesim.
patavatsız ne konuştugunu bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
akşam misafirim vardı eşimin yakın arkadaşı ve eşi..
bir bebekleri var 6 aylık erkek kadında 3 aylık hamile..
oturduk neyse dedim ki bir oglun var inşallah buda kızdır
verdigi cevaba bakarmısın''yok çok şükür buda erkek seninde olur inşallah''
böyle kaldım resmen...
neyse oturduk kahve içerken kocası çaglayı sevdi dediki çok istedik dua ettik kız olsun diye ama hayırlısı buymuş erkek
geliyo dedi
neden kalp kırmak bu kadar basitmi ya..
çok şükür Allahıma 2 kızım var, benim kız kardeşim yok keşkeeee olsaydı çok isterdim..
3.çocuguda düşünmüyorum..
kaza olurda gelirse aldırmam başımın üstünde yeri var kızda olsa erkekte olsa...
yok efendim nasıl apartmanda oturuyomuşuz biz çok tuhaf geliyomuş çok sıkıcıymış bla bla bla
kendininde evi apartman 1.kat tarlanın ortasında aile apartmanıymış yabancı yokmuş sıkılmazmış
bütün enerjimi aldı
uyuz oldum ya
bende evime gelene cevap veremem kalbi kırılsın istemem
sinirden kaşıntı tuttu bitlendimmi acaba
yarın ilk iş alo böcegi arayacam evi ilaçlatacam..
yaşlandıgında altına kaçırırsın inşallah
balkon geliyorum balkonnnn
Allah hayırlı evlat versin tatlım,boşver o boş konuşanları...
Sağlıklı ve hayırlı evlat,gerisi boş...
Umarım böyle düşündüğü için iki "ERKEK" oğlu ile imtihan olmaz
PINARDAcim haklisin cnm ise basladigimdan beri giderek artan bir isteksizlik var
Ama ben bu durumu kabullenemiyorum
Ogle aralarimda sut sagmak yerine 20dk gidis 20dk donus seklinde eve gidip emzirip donecegim yemegimi de annem kaplarla yanima koyacak ofise donunce yiyecegim
Aksam zaten 5te cikiyorum yine emzirecegim
Yollara dusecegim yani ama evlat hatirina herseyi yaparim Rabbim musaade ettikce
Umarim cok gecikmemisimdir ve yine eskisi gibi istekli emer
Ben ise gittigim icin cocugumun rizkindan olmasini kabullenemiyorum kizlar
Kendimi kotu hissediyorum
Cok sukur maddi bir skintimiz yok
Su an kendi evimizin borcunu oduyor olsak da yasam standardimizi cok etkilemiyor
Sirf rahat yasayacagim gezip tozup alisveris yapacagim diye oglumu mahrum birakiyormusum gibi hissediyorum
Bir yandan onun gelecegi icin diye dusunurken bir yandan da bu suclulukla bogusuyorum bu hafta Omer emmeyi reddetmeye basladigindan beri
Bir OFF ceksem Uludag.i yikarim yanii:26:
Bu arada yarin Istanbul.da Flirya.daki Akvaryum.da olacagiz
Omerle ilk defa tam gun disarida gecirecegiz umarim cok skilmaz
Arabasi yayla gibi olsa da done done uyumayi sevdiginden zorlaniyoruz bazen
Termos cantama ogunlerini hazirlayacagim ama nasil oyalariz nasil uyuturuz endiseliyim
Piknik ortumuzu aldim cok bunalirsak bir masa bulup Omeri yatirir ya da oturtup oynatirim
Birakalim diyorum ama babamiz tutturdu baliklari gosterecegim diye
Benden simdilik bu kadar hatunlar
Gecmise ancak ise donunce pzt gunu donebilirim sanirim
Bu arada BABYCEREN senin yorumlarin resmen motive ediyor cok guluyorum cnm agzina eline zihnine saglik
İnşaallah Ömer paşam annesini daha fazla üzmez...Allah yardımcın olsun...
Ömeri sıkı sıkı giydir üşütmesin annesi.
Bebek mamalarında melamin varmış ve resmi gazete bile çıkmış ama mamalarda ibare yok şoktayım şuan,izleyin mutlaka zehirr bu!!
Ben bir daha ki ay tamamen inek sütüne geçiş yapacağım !!!
Ilk günaydın benden gelsin....
Turuncum günaydın tatlım dünün nasıldı?
iyi iyi sevindim canım,işte böyle günlerimizi geçire geçire büyütüyoruz bak şunun şurasında 1 yaşına ne kadar kaldı ki...Dün biz de dışarı çıkmıştık kızımın beslenme saati gelince sütünü vereyim dedim yok almıyor.Ne zaman dışarı çıksam birilerine gitsem aynı şey...İlla evde yiyecek.O yüzden akşama kadar duramıyoruz dışarda.Esseye uğradık gene tutamayıp seramik tencere aldım bir de çamaşırlık aldım yüzde 50 indirimliydi 50 tl ye geldi iyi de oldu valla.Kendime de şu tüylü yelekler var ya ondan alıverdim...19 OCAKTA DOĞUM GÜNÜM BAKALIM EŞİM NE YAPCAK,ÇOK MERAK EDİYORUM:))
Turuncum benim kız da eline verdiğimde yiyor her şeyi fakat booğazında kalıyor,dişi de çıktığı için büyük parçalar koparıyor ben de korkuyorum veremiyorum...
Ayrıca gece biberonla beslenmede Doğanın biberonu çekiş gücü arttığından biberan başlığı ezilip büzülüyor emerken dolayısıyla kızım da sütü çekemiyor bana daha sert ezilemeyecek biberon başlığı lazım.Burdan yazımı okuyup yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba Mayıs anneleriinşallah tüm bebek ve anneleri iyidir. Ben normalde Mart annesiyim. Ama farklı bi topîkte paylaşımlarda bulunuyoruz. Meleğim yakinen tanır beni birinciliğinizi tebrik ederim ve özellikle meleğim seni:) çok emek ettin gördüm benim şu an yazma amacım arada girip ortalığı karıştıranların yaptığını yapmak değil elbet. Ama okurken merak ettiğim bir şey oldu. Bebeklerinize yoğun tuz ve şeker içeren gıdalardan verdiğinizi gördüm arada da olsa.Dr larınız ne diyor. Siz ne araştırdınız bu konuda. Benim bildîğimin çok zıttı olunca nacizane sormak istedim o kadar. Sevgiyle kalın
1 üye 0 ziyaretçi..
1+0=0
1-0=0
1x0=0
siz olmadan ben bir hiçim gibi bir sonuç çıktı
bende darabayı kapatıp gidiyim bari..
hormonlarına degilde yaşının küçüklügüne verdim artık(18 yaşında)Ay tatlım bizde de benzeri yaşanmıştı,eşimin en iyi arkadaşlarından birinin eş adayı vardı kendini bir beğeniyor bir beğeniyor...Bir kaç vukuatımız olmuştu ben de onunla görüşmeme kararı almıştım ve de olan eşimle arkadaşına oldu onlar da görüşemedilerTabi sonra evlendiler Kadında herkesi yönetme,kültürel bilgisi herkesten zengin bir tavır vardı.Neyse bir tanesi de hiç tanışmadığım ilk defa gördüğüm biri pazarda alışveriş yaparken eşimle arkadaşı ve onun eşiyle karşılaştık,biz güle oynaya selamlaşıp muhabbet ediyoruz kadın yüzümüze bile bakmadan meyve almaya devam ediyor eşi dürttü de lütfen yarım ağızla selam verdi.Bir ara markette de karşılaşmıştık gene benzerini yapmıştı eşim de çok rahatsız olmuştu ve de eşli görüşemedik.
Kendini boşuna üzme,tamam misafirin olduğu için seslenmemişsin iyi de yapmışsın.Hormonları dengesizleştirmiş olabilir onu hamile ya:))
İntikam peşinde...Fakat uykum geldi ve devamını kaçırdım
amin canım önemli olan tabikide saglıklı hayırlı evlat olması..
Allah hayırlı evlat versin tatlım,boşver o boş konuşanları...
Sağlıklı ve hayırlı evlat,gerisi boş...
Umarım böyle düşündüğü için iki "ERKEK" oğlu ile imtihan olmaz
!
Merhaba Mayıs anneleriinşallah tüm bebek ve anneleri iyidir. Ben normalde Mart annesiyim. Ama farklı bi topîkte paylaşımlarda bulunuyoruz. Meleğim yakinen tanır beni birinciliğinizi tebrik ederim ve özellikle meleğim seni:) çok emek ettin gördüm benim şu an yazma amacım arada girip ortalığı karıştıranların yaptığını yapmak değil elbet. Ama okurken merak ettiğim bir şey oldu. Bebeklerinize yoğun tuz ve şeker içeren gıdalardan verdiğinizi gördüm arada da olsa.Dr larınız ne diyor. Siz ne araştırdınız bu konuda. Benim bildîğimin çok zıttı olunca nacizane sormak istedim o kadar. Sevgiyle kalın
kızlar meraba.siz bebeklerinizi çoraplamı yatırıyorsunuz gelişim için önemli imiş oyle duydum ama ben korkuyorum üşür diye sizler nasıl yatırıyorsunuz.
çok teşekkür ederim bizi düşündüğün için nagihancım :)))Lillac; cnm nasılsın bakalım?beyza ablamız nasıl?o yandan gülüşü yok muydu o gün var ya bazen gözümün önüne geliyor gülüyorum..Tatlı kuzu....
sorma canım ya, hızlı yapıyorum, durmazsa bağırıyorumkızlar bu bez bağlatmaya karşı tavır bizdede var çok zorluyorlar artık istemiyorlar bezi napıcaz bilmem, annem gün içinde sürekli bezini çıkarıp rahatlatıyor ama yinede istemiyor bez bağlatmak
güzel canım, sen yine de takipte ol :)kızlar herkese hayırlı cumalar...
zadacım maşallah annenlere ne güzel ne mutlu onlara. bende annemin o kadar uzakta tek başına olmasından ve hastalıklarından dolayı endişelerim var inşallah sağ salim gider gelir. lillacım sabah kalktım ecenin poposuna baktım hemen maşallah pişik yok portakala devam anlıyacağın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?