Ask olsun sekerim hepinize kapim acik yani bugun evimi temizledim dayanamadimEki Görüntüle 596354 ya diyorum ankaraya gelmişken mybabylove sanadamı gelsem
yarın için bir kokoşa daha yer varmı canım
melegim dogru söylüyosun
ben kaşınacagıma onu kaşımalıydım
yapamadım
Eki Görüntüle 595760 Eki Görüntüle 595761
yazmış oldugunuz mesaj çok kısa lütfen 15 karektere tamamlayınız..
ya söylesene kaç karekter daha yazmam gerektigini..
oldumu 15 karekter töbe töbe
canım bende çorapla yatırıyorum..
sürekliüstünü açıyo zaten bide ayakları üşümesin demi...
yanlışmı yapıyomuşuz
Bir kadın bunalımı; Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da
Anlasilan oki beni ozlememissinizsaka tabiki sitem yapmaktan nefret ederim yapandanda nefret ederim biyolog anladin sen onu bacim misafirimiz gittiiii bana diyorki yenge bursaya gelirseniz senin kankilerlede gorusursen bende geleyim mi?senin ne isin var dedim hani olur bi arkadaslari kardesleri vardir belki nasip iste diyor yaaa deli eyse kizlar pazar a kv ve kokos arkadaslari geliyorlar ne yapacagima karar verdim cok kolay tereyagli bir pogaca var ondan yapacam
pogaca
patates salatasi
brokoli-havuc-karnibahar salatasi
mercimek koftesi
tuzlu kurabiye( kucuk kandil simit i)
tarcinli kurabiye
zeytin yagli biber dolmasi
Zeytin yagli babunya
tatli olarak seker pare dusundum ama belki
aglayan kek ve kulahta muhallebi yapabilirim
belki birde findikli kurabiye yapabilirim bakalim daha net degil menu ama sanki eksik bir seyler var gibi kizlar bir el ativerin bakalim yaprak sarma yapacaktim ama cok oyalar beni temizligimide yuzeysel yapacamhatunlar gidince dip köse yaparim yine hazir babamiz evdeyken iki gun kizi alir gider bende yaparim bugun okis e heveslendim toka aldim birde kucuk sac bandi aldim lastikli cok yakisti ama kucuk hanim oynarken kafasindan cikartti ama cekistirirken elinden kaydi cattt yuzune agladi birazcik ama unuttu aksam misafirlikteydik ordada artistik hareketler yaparken sehpaya tirmanirken eli kaydi catttt yere yapisti kafasi geldi parkeye yine agladi ev sahipleri panik oldu ben hiccc istifimi bozmadim:26:dusus hizi ve dustugu yerle alakali olarak panik oluyorum sivri yerler ve duvar kenarindaki supurgelikler korkutuyorbeni sehpa kenarlari falan neyse ev sahipleri ne kadar gaddar anne demislerdir belki ama dusunce korktugu icin agliyor sipa caninin yandigindan degil yani ve dusunce gozu beni ariyor annemin tepkisi ne???diye ona gore agliyor ama herkezzzz ayyyyy uffff diyince korktu dipeli bidik
kizlar kimin annesiydi blmiyorum ama esyalarin yerini degistirmeden buyumus cok dogru olmus bizde yegenimi o sekilde buyuttuk hic bir seyin yeri degismedi kalkmadi vazolar bile kaldi yerinde sakladikca daha cok merakli oluyorlar sonra birden aciga cikinca sapitiyor bebelermerakini gidermesine yardimci olmak sebep sonuc iliskisini empoze etmek dogru olani ona ait olan ve ellenmemesi gereken seyleri bilmesi ama neden ellenemesi gerektigini anlatmak lazim bizim zillos terlik delisi ve terlik gorunce sinsi sinsi gider ve gozume bakar acaba almalimiydim oynayabilecegim birseymiydi acaba unuttum:44:diye ama bakiyorki ben den yuz bulamiyor baska seye yonelir hayir kizim o senin degil annecim eline almaman lazim pis o deyince biraz bekliyor belki fikrim degistiririm diye sisssstttt diyorum birakiyor oyuncaklarina daliyor aksam misafirlikte babamiz elinden tutup yurutuyormus bende balkondaydim beni gorduydu resmen kostu yavrum yaaaa prensesim benim dehhh dehhhh diyor dunyanin en guzel seyine sahibim valla gerci herkezin yavrusu anasina oyledir
kizlar kirpi yavrusunu neyim diye sever?
ve nasil sever?
Hadi gecenin bilmecesi de benden olsun opuyorum hepinizi ozladim valla yawwww
Bir kadın bunalımı; Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da
iyi iyi sevindim canım,işte böyle günlerimizi geçire geçire büyütüyoruz bak şunun şurasında 1 yaşına ne kadar kaldı ki...Dün biz de dışarı çıkmıştık kızımın beslenme saati gelince sütünü vereyim dedim yok almıyor.Ne zaman dışarı çıksam birilerine gitsem aynı şey...İlla evde yiyecek.O yüzden akşama kadar duramıyoruz dışarda.Esseye uğradık gene tutamayıp seramik tencere aldım bir de çamaşırlık aldım yüzde 50 indirimliydi 50 tl ye geldi iyi de oldu valla.Kendime de şu tüylü yelekler var ya ondan alıverdim...19 OCAKTA DOĞUM GÜNÜM BAKALIM EŞİM NE YAPCAK,ÇOK MERAK EDİYORUM:))
Turuncum benim kız da eline verdiğimde yiyor her şeyi fakat booğazında kalıyor,dişi de çıktığı için büyük parçalar koparıyor ben de korkuyorum veremiyorum...
Ayrıca gece biberonla beslenmede Doğanın biberonu çekiş gücü arttığından biberan başlığı ezilip büzülüyor emerken dolayısıyla kızım da sütü çekemiyor bana daha sert ezilemeyecek biberon başlığı lazım.Burdan yazımı okuyup yardımcı olursanız sevinirim...
Canım benim ne kadar guzel seyler yazmissin öyleteyzeleeey ben bugun mira ile bulustumm ama annem ustumu cikarmisti kulotlu corapla ciktim kizin karsisina yaaa cok kiziyoyum su anneme coook
Istanbul gezimiz inanilmaz yorucu ama sahane keyifli gecti simdi evimize donuyoruz kizlar
Biz Akvaryum.da 6saat kadar gezinde uzun uzun oturamasak da MUTLUANNE ile bulustuk
Mira.yi gorseniz masallardan firlamis gibi gozlerini pastel boyayla boyamis sanki annesi masmavi!
Omer bu hafta ciirkin olmayi ogrenmisti prenses Mira.nin yaninda kulotlu corabi ve cirkin olmus suratiyla pek sansi yoktu ama kizimiz yine de pek guleryuzlu agirladi :)
biz MutluAnne ile bulusabilecegimizi gece ogrenince sallana sallana gitmis bulunduk ama sagolsun Omer.ime alisveris yapmak istedigim ama vakit kalmayinca giremedigim bir magazadan hatira hediye etti :)
Tekrar tesekkur ederiz yikar yikamaz giydirip ekleyecegim fotografini
Bu arada biraz daha sohbet edebilseydik akraba cikacaktik sanirim
Benim sirketteki en yakin arkadaslarimdan biri MutluAnnenin de arkadasi cikti :)
Esim Mira.yi pek begenmis hala masallah diye diye gozlerini anlatiyor
Akvaryum ise tam anlamiyla superdi
Isyanbul.daki herkese tavsiye ederim
Omer gik demeden baliklari bortu bocekleri izledi
Baliklara hADI GEL diyerek eliyle cagirdi Japon turistler de bol bol fotografini cekti
Feribotta yogurdumuzu unutmama ragmen kahvaltisi konsantre corbasi biskuvisi hazirliklarimi bozulmadan yedirdim oglusa
Avent Via kaplar ve termos cantam cok isimi gordu tavsiyer ederim
Araliksiz 6saat ayakta kalmak ve MutluAnne ile bulusabilmek icin canimi disime takarcasina kosmak 8cm topuklularla canima okusa da guzel bir haftasonu oldu
Cocuklu da olsak gezebilecegimizi bir kez daha gorup cesaretlendik
Bu arada Mutlu Anne feribota ucu ucuna yetistik
Biz bindik hareket etti :)
Merhaba Mayıs anneleriinşallah tüm bebek ve anneleri iyidir. Ben normalde Mart annesiyim. Ama farklı bi topîkte paylaşımlarda bulunuyoruz. Meleğim yakinen tanır beni birinciliğinizi tebrik ederim ve özellikle meleğim seni:) çok emek ettin gördüm benim şu an yazma amacım arada girip ortalığı karıştıranların yaptığını yapmak değil elbet. Ama okurken merak ettiğim bir şey oldu. Bebeklerinize yoğun tuz ve şeker içeren gıdalardan verdiğinizi gördüm arada da olsa.Dr larınız ne diyor. Siz ne araştırdınız bu konuda. Benim bildîğimin çok zıttı olunca nacizane sormak istedim o kadar. Sevgiyle kalın
Ben de doğduğundan beri çorap giydiriyorum.Bu arada kızımın el ve ayak tırnakları kırılıyor nedenini doktora bir sorayım bakalım,bileniniz var mı yoksa normal mi?Hatta durun resmini koyayım:Eki Görüntüle 596538 Eki Görüntüle 596539
Doğa ya ithafen...
teyzeleeey ben bugun mira ile bulustumm ama annem ustumu cikarmisti kulotlu corapla ciktim kizin karsisina yaaa cok kiziyoyum su anneme coook
Istanbul gezimiz inanilmaz yorucu ama sahane keyifli gecti simdi evimize donuyoruz kizlar
Biz Akvaryum.da 6saat kadar gezinde uzun uzun oturamasak da MUTLUANNE ile bulustuk
Mira.yi gorseniz masallardan firlamis gibi gozlerini pastel boyayla boyamis sanki annesi masmavi!
Omer bu hafta ciirkin olmayi ogrenmisti prenses Mira.nin yaninda kulotlu corabi ve cirkin olmus suratiyla pek sansi yoktu ama kizimiz yine de pek guleryuzlu agirladi :)
biz MutluAnne ile bulusabilecegimizi gece ogrenince sallana sallana gitmis bulunduk ama sagolsun Omer.ime alisveris yapmak istedigim ama vakit kalmayinca giremedigim bir magazadan hatira hediye etti :)
Tekrar tesekkur ederiz yikar yikamaz giydirip ekleyecegim fotografini
Bu arada biraz daha sohbet edebilseydik akraba cikacaktik sanirim
Benim sirketteki en yakin arkadaslarimdan biri MutluAnnenin de arkadasi cikti :)
Esim Mira.yi pek begenmis hala masallah diye diye gozlerini anlatiyor
Akvaryum ise tam anlamiyla superdi
Isyanbul.daki herkese tavsiye ederim
Omer gik demeden baliklari bortu bocekleri izledi
Baliklara hADI GEL diyerek eliyle cagirdi Japon turistler de bol bol fotografini cekti
Feribotta yogurdumuzu unutmama ragmen kahvaltisi konsantre corbasi biskuvisi hazirliklarimi bozulmadan yedirdim oglusa
Avent Via kaplar ve termos cantam cok isimi gordu tavsiyer ederim
Araliksiz 6saat ayakta kalmak ve MutluAnne ile bulusabilmek icin canimi disime takarcasina kosmak 8cm topuklularla canima okusa da guzel bir haftasonu oldu
Cocuklu da olsak gezebilecegimizi bir kez daha gorup cesaretlendik
Bu arada Mutlu Anne feribota ucu ucuna yetistik
Biz bindik hareket etti :)
annezeynep- ne iyi etmişsinizde buluşmuşsunuz itiraf edeyim
çookk kıskanıyorum buluşup tanışanları..
benim böyle bir şansım olmayacak..
Arkadaşlar, soracağım soru bence önemli ;sayfalar bazen çabuk ilerlediğinden cevaplarınızı göremediğim oluyor...
Belki de cevaplanmıyor :) O da bir ihtimal tabii :)
O yüzden sorumu alıntı yaparak cevaplamanızı rica ediyorum
Benim paşa 25 mayıs doğumlu yani 7.5 aylık
Bu ay içerisinde sağlık ocağından KIZAMIK aşısı için gel dediler
Ancak bu aşının bazı yan etkilerini de okudum
12.ay ilk doz için uygun görülmüş
Benim de kafam karıştı...Yaptıranların ya da farklı doktorların önerileri nelerdir ?
Umarım cevaplarsınız
Arkadaşlar, soracağım soru bence önemli ;sayfalar bazen çabuk ilerlediğinden cevaplarınızı göremediğim oluyor...
Belki de cevaplanmıyor :) O da bir ihtimal tabii :)
O yüzden sorumu alıntı yaparak cevaplamanızı rica ediyorum
Benim paşa 25 mayıs doğumlu yani 7.5 aylık
Bu ay içerisinde sağlık ocağından KIZAMIK aşısı için gel dediler
Ancak bu aşının bazı yan etkilerini de okudum
12.ay ilk doz için uygun görülmüş
Benim de kafam karıştı...Yaptıranların ya da farklı doktorların önerileri nelerdir ?
Umarım cevaplarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?