2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

lillacım zaten annem bir liste yapmış söyleyen herkesi yazıyor unutmamak için senide söylerim ne var yani:))

Bakıp bakıp çıkıyorum misafirlerim var yorum yapmaya fırsatım olmuyor.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler.

ben de gezip dolaşmak istiyorum..çok şey mi istiyorum...annezeynep ve mutluanne ne iyi etmişsiniz....bizde fotolarla yetiniriz artık..sağlık olsun....şubat tatili gelsinnnnnn artık...

iyi geceler sayfalar pek ilerlememiş bugünbende kızımı az önce yatırdım gece uykusuna ama her zamanki gibi şimdi uyandı kalkıp oyun oynayacak şu gece uykularımız bir düzene girer İnşallah hepinize keyifli hafta sonları ben kaçar

Eki Görüntüle 596354 ya diyorum ankaraya gelmişken mybabylove sanadamı gelsem
yarın için bir kokoşa daha yer varmı canım
Ask olsun sekerim hepinize kapim acik yani bugun evimi temizledim dayanamadimokis cok yormadi babasi ile butun gun oynadi zipladi oglen kendiliginden uyudu aksamda cok uykusu gelidigi icin erken yatirdik mama icmek yerine tepindi ama yavrum sonra mamayi almis agizna uyumus kalmisohhh evim mis gibi simdi sakin sakin ikramliklarimi hazirliyorum
kv biz yasliyiz sen bize salata tarzinda seyler yap diyor ne yapayim dedim ispanak salatasida yap diyor yaaaa ögggg
neyse ben devam edeyim isime opuldunuz sekerler

bugünde kimse yok misafir sayısı üye sayısından fazla..
evde misafir agırla burda misafir agırla
nasılsınız arkadaşlar
ne içersiniz,çay ,kahve..
yeşilçayda var ama şekersiz(onu veremeyiz zaten)
sohpetinizede doyum olmuyo
neyse siz oturun ben yatmaya gidiyorum

Hafta sonu buranın adı ıssız topik olsun

Kızlar bu gün ailecek tartıldık eşim 2 kg,oğlum 500 gr almış
Veeee büyük an...ben 1 kg vermişim euheuhe yaşasınnnn
Dikkat etsem iyi olacakta eden yok
Bu gün oğlum beni üzmedi
Kahvaltısını yaptı hemde ayrı ayrı yediibulamaç yemedi kuzum büyüdü artık tabiii
Öğlen balıklı sebze çorbası yaptım yediii
Meyve olarak avakado ve muz yedi
Yoğurdunada gün kurusu kayısı eklemiştim yoğurda hayır demiyo zaten
Akşamda çeyrek avakado ve tahinli muhallebi yaptım onuda yedi hemde 130 cc yapmıştım

Ama nasıl yediii
Bu gün evde elime düdük geçti ben düdük çaldım o sırıttı bende o sırıtırken fırsattan faydalandımmm
Yaşasın bennn oğlumu güzel besledim bugün
Ayrıca 3 kezde yine düdükle emzirdim
Hepiciğinizi öpüyorum şekerler
Bol uykulu gecelerrrr

melegim dogru söylüyosun
ben kaşınacagıma onu kaşımalıydım
yapamadım

Cnm ben biraz atip tuttum ama sende haklisin hamile bir bayana belki soylememen daha iyi odu,karnindaki bebegin sucu ne degilmi...senin uzulmenden dolayi sende kasisaydin falan dedim, senin yaptigin yoksa cok daha erdemlice bir hareketti, malum bebek tasiyan bir bayana ne kadar kotu olursa olsun dikkatli davranmak lazim..seni taktir ediyorum cok iyi niyetli biri oldugundan boyle olduguna eminim,

Eki Görüntüle 595760 Eki Görüntüle 595761
yazmış oldugunuz mesaj çok kısa lütfen 15 karektere tamamlayınız..
ya söylesene kaç karekter daha yazmam gerektigini..
oldumu 15 karekter töbe töbe

Esimle buna biz gulmekten olduk, supermis yaa..eline saglik bizi guldurdun mevlamda seni guldursun cnm

canım bende çorapla yatırıyorum..
sürekliüstünü açıyo zaten bide ayakları üşümesin demi...
yanlışmı yapıyomuşuz

Ben de doğduğundan beri çorap giydiriyorum.Bu arada kızımın el ve ayak tırnakları kırılıyor nedenini doktora bir sorayım bakalım,bileniniz var mı yoksa normal mi?Hatta durun resmini koyayım:

Bir kadın bunalımı; Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da

Bana menunda sanki herseyden cifter cifter var gibi geldi, kurabiye mesala tek cesitli olandan yeter gibi...sonra kek yok mesela kek yemezler diye mi dusundun bilemiyorum ama browni iyi gider diye dusundum...veya havuclu kek daha hafif olabilir,salatalardan da bir cesit olarak mantar salatasini onerebilirim cok hafif ve guzel oluyor,patates salatasindan sanki daha zengin geliyor goze..valla benim acizene fikirlerim bunlar cnm, umarim isine yararlar..simdiden iyi eglenceler ve kolay gele
Okis terlik merakini benim oglandanmi almis acep:)) bizimkide cok merakli hepsi ayni bu bebeklerin hep bir agizdan anlasmali gibiler :))
Kirpi yavrusunu papugum diye severmis.. valla daha evvel cevap veren oldumu bilmiyorum ama ben daha gecmisi bitiremedim gelir gelmez bu sayfadan basladim yani kopye cekmedim bilesin

Bir kadın bunalımı; Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da

Bunalimi cok iyi tarif etmissin, ayni benim bunalim oldugumda hissettiklerim :))
Bu demek oluyorki ben hep bunalimdayim...

Hayirli olsun cnm aldiklarin umarim hepsini gule gule kullanirsin..Dogum gununde de esinin sana senin istedigin en guzel seyi hediye etmesini dilerim..bende merak ediyorum bizi haberdar et oldu mu?

Canım benim ne kadar guzel seyler yazmissin öyleSeninle tanışmak,Ömer'i görmek mutluluk vericiydi,,günümüze renk kattınızBu kadar dar zamanda bize vakit ayırdığınız icin asıl ben çok teşekkür ederim...Annezeyno manken gibi çok hoş Kızlar Ömer gercekten tam yemelikti,,çok asil bir bebek,,kızım sanırım onu düşünüyor çok yorgun ama gözüne uyku girmiyorBunu saymam ama annezeyno,,sizi ayrıca misafir etmek isteriz...

Melegim havuclu kek kocamin favorisiama yapmadim zaten hamur isi yemezlermis hepsi yasliymis valla bulunca anasini aglatiyorlar yanineyse bakalim muhtemelen oglen 2 gibi gelirler olmadi kek de yaparim bacim sen dersinde ben yapmazmiyimaslinda patates salatasi kendi anneme ozelcok severde seker parede kv ye ama gayet rahatim neden bilmiyorum hic stres yok bende bakalim benim gorgusuz kv yarin yine kalem topuk cizmelerini giyermi bilemem arkadaslariyla bir sidik yarisi icindede galiba assagilik kompleksi varonlara gosteris olsun diye kesin giyer

Sanada slm cnm... tsk ederiz tebrikler icin..sizi de kutlarim cok iyi bir sayi ile ikinci oldunuz ayrica uzun bir sure birinciligi elinizde bulundurmanizda bizi cok heyecanlandirdi,niyahet hepimiz anneniyiz,bence tum anneler degerli ve asla katagoriye sokulamaz.. umarim kimse kirilmadan bu yaristan cikabilmisizdir..
Cnm benim bildigim kadari ile kimse burda tuzlu ve sekerli yiyecekler vermiyor,.bazen yediklerimizden veriyoruz diyen anneler oluyor.. bende veriyorum ama verecegimi dusundugum icin icine ne tuz nede seker koyuyorum ve buyuk ihtimal herkeste boyle yapiyor,,sahsen burda en son gittigimde saglikcimiz bana az tuz ve seker iceren yiyeceklerden verebilcegimi soyledi..ama yinede ben bir yasina kadar beklemeyi uygun gordum ve halanda vermiyorum.Tr deki doktorlarin herbiri farkli seyler soyluyor, en iyisi yavrularimiza herseyi takip ederek ve olcusunu kacirmadan vermek..ornegin mandalina bazi dr ler tarafindan uygun goruluyor ama benim ogluma mesala dokundu ve kestim..bazi verilecekler biraz galiba bizim deneyerek bulabilecegiz olanlar olmali diye dusunuyorum..malum insanogluyuz hatalarimiz ve yanilgilarimiz herr zaman olabilir..birlikten guc dogar ki bu yuzden birbirimizle paylasarak eminimki bu konuda cok daha yol katedebiliriz...Opuyorum Ege yi selamlar herkese

Ayy yaktin beni, valla ben bebek ayaklarina hasta olan biriiyim..simdi kodun bu resmi resmen kendimden gectim cok tatlilar..ben onlari yerim yaa..
Tirnaklar bizde de az uzuyunca kiriliyor..bence ince olduklarindan, zamanla duzelir gibi geliyor bana

Doğa ya ithafen...

Cok guzelmis..bittim..

Arkadaşlar, soracağım soru bence önemli ;sayfalar bazen çabuk ilerlediğinden cevaplarınızı göremediğim oluyor...

Belki de cevaplanmıyor :) O da bir ihtimal tabii :)

O yüzden sorumu alıntı yaparak cevaplamanızı rica ediyorum

Benim paşa 25 mayıs doğumlu yani 7.5 aylık

Bu ay içerisinde sağlık ocağından KIZAMIK aşısı için gel dediler

Ancak bu aşının bazı yan etkilerini de okudum

12.ay ilk doz için uygun görülmüş

Benim de kafam karıştı...Yaptıranların ya da farklı doktorların önerileri nelerdir ?

Umarım cevaplarsınız

Guzel bir gun gecirmenize cok sevimdim,rabbim surekli kilsin ins. Darisi bizlerin basina diyecem ama benim sizlerle gorusmem cok zor gorunuyor,icinizden en ulasilmaz benim galiba, allahtan umit kesinlmez belki buralarada ugrayan olur kim bilirr dimi :44:
mutlu-anne yi taniman ne cok guzel olmus..artik zaman gectikce birbirimizle tanisikliklarimiz artiyor bu cok guzel..ilerde umarim herkes herkesi yuzyuze gorur ve tanir...ben inaniyorum istenildiktan sonra hersey olur..

annezeynep- ne iyi etmişsinizde buluşmuşsunuz itiraf edeyim
çookk kıskanıyorum buluşup tanışanları..
benim böyle bir şansım olmayacak..

Neden sansin yok anlamadim,sen iste ben ist a vardigimda ilk sana geliyim ok:)) cat kapi geliyim sen yorulma bana simdi hazirlik yaparsin falan hic gerek yok cnm cim..kendimle getiririm birseyler, hani senin su kosedeki pastaneden olurmu

Cnm ben Tr de olmadigim icin yardimci olamuyacam..ama burdan beykoz un oglu daha yeni yaptirdi kizamik eminimki sana yazar bu konuda..dr lerin hepki farkli seyler soyluyor, tek bir agizdan konusan gormedim..aklimda kalan 9 . aya kadar en azindan bekletilmesi seklinde idi ama emin degilim en guzeli senin doktoruna danisip hatta birden fazla doktorada danisalabilir bu konuda ve sonunda karara varman olucaktir...umarim cevaplarina karsilik bulursun

canım bizide cagırdılar nerdeyse 1ay önce ben gitmedim cnkü bebegim 7.900gr ve hastalıgı tam gecmemişti yeni yeni düzelmişti kv ası yapan biriydi senelerce ası yapmıs ve artık herseyi ögrenmiş ilaclar hastalıklar ası zamanlarını biliyor bana dedi eskiden 9kiloyu gecmeden ve 9aydan sonra yaparlardı asıyı şimdi 1yasında ası yapıyorlar dedi bende 1yasında asısı oldugunu biliyorum ama salgın var diye aradılar dedim biraz daha bekliyim dedim.... dün asıya gittim sorarım hemen yaptırmam dedim tartıldı falan kilosu 8.800gr cıktı ası olabilir diye doktordan onay alınca yapıldı doktorum anlattı normalde yasında yapıldıgını ama göcmenlerden gelen salgın yüzüne önceden yarım doz ası yapıldıgını söyledi ikna oldum acıkcası yaptırdım cok sükür ates falan yapmadı bir yasındada diger dozu yapılcakmıs canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…