2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

melegim hafızana hayranım hemen hatırladın ben olsam kesin omu bumu derken portakalı soydum yapardım bulmak için

kendi kendimi düzeltiyim kızlar ası yapmıs kv demişim ası degil igne yapmıs dicektim

Saat 04:00 olmusssss ve ben yeni isimi bitirdim dusumu aldim birazdan pinarda guzel kizina sut sagmaya kalkar yaklasik 3 saat sonra Kayra bey ve Beste hanim in annecikleride uykusuz bir sekilde kalkarrrrr nasil ama ezberlemismiyim kizlar
ee hadi bende gideyim bari

Süpersin tatlım yaaa:))Nasıl da bilirmiş öyle bu saatlerde kalktığımı:))Allah iyiliğini versin...Evet süt sağıyorum şu an,öptüüüüüm.

Seviyorum siziiiiii
5te uyandı bugün sıpam ama yoğun uğraşlarım sonucu geri uyuttum ve 7.30da uyandı

Oğluşumdan fırsat bulup gîremedim dün , turuncu ya yönelik tatsız bir olay yaşanmıştı topiğinizde. Çok kınamıştım aynı şekilde anlaşılmaktan özellikle kaçındığını belirtmek isterim öncelikle.

Sevgili turuncu, çubuk krakerve sütlaç yediğinden bahsetmîştin ya kayra nın. aslında o dikkatimî çekti. Çünkü senin çok araştırıp okuyan biri olduğunu gördüm. Bildiğinpaylaştığın bir şeyse ben okumadığım için sordum.

Çubuk kraker Ler çok tuzlu ve sütlaç evdyaptığımız beyaz şeker içeriyor. Ne kadar az da atsak sonuçta şekerli bi tatlı. 1 yaşına kadar yasaklı diye biliyorum. Dolayısıyla sizleri sürekli takip etmediğim için paylaşıp kaçırdığım bişey var mı dedim. Lütfen kîşisel alınmayasın. Kk da çocuk büyüten paylaşımcılığı kendine misyon edinen her görüşe açık samîmiyetle yazan birisi olarak düşünün beni.

Meleğim teşekkürler canım. Arada seni de bekleriz yine. Seni burdan takîp ediyorum ara ara .mahir paşamızı merak ediyorum. söylediklerine harfiyen katılıyorum. Paylaşmak önemli. Paylaştıkça neler öğrendim burda.Yeterki art nîyet olmasın , samimiyetle olsun. Biz anneyiz, güzel yürekli çocuklar yetiştirirken önce bizim güzel bakmamız lazım.

TuRuNCu'nun oğlu bişey yemez yemez,yiyince de böyle dikkat çeker

martim ; benim oğlanın pütür yeme sorunu var,alışması için eline grissini veriyordum ve çok güzel yedi.Sonra kendim çubuk kraker yerken eline verdim ve 1 krakerin yarısını anca yemiştir.Sütlacı ise ilk defa dışarda bir arkadaşın evinde kaseye atılınca yedirdim.Yani her gün çubuk kraker veya sütlaç yiyen bir bebek değil benimki.(sütlacı yedirmeden önce tadına baktım ve çok az şekerliydi)
Ayrıca arada bir böyle şeyleri tattırmanın sakıncalı olduğunu düşünmüyorum.Zaten bundan sonra artık bebeğim için özel yemek hazırlamayacağım.Biz ne yiyorsak onları yiyecek.
Ben yazdığım şeylerin her zaman arkasında dururum.Eminim şuan bir çok arkadaş evde pişen şeylerden mutlaka tattırıyordur.Buna şerbetli tatlılarda dahildir.Yani bebeğe verilen minicik bir revani parçasından zarar geleceğini hiç düşünmedim bugüne kadar.Sonuçta oturup bir tepsi yedirmiyoruz.Bu konuda esnek olmayı tercih ediyorum.

Not : aslında "bebeklerinize tatlı veya tuzlu şeyler yediriyorsunuz" dediğini görünce bana yazdığından çok emindim.
Tek ricam bir şey göze çarpıyorsa bunu ortaya yazmak yerine kişiye ithafen yazılmasıdır.
İyi niyetinden şüphem yok
Sevgiler...

Son düzenleme:
Günaydın herkeseee

Senin bu süslü ayaklarını yerimmmmm çok ballı gözüküyorlar ayakkabılarına bayıldımmm
Canım ben taık buğranın ayak tırnaklarını ilk defa dün kestim dediğin gibi kenarları kırılmıştı ve aynı doğa nın tırnakları gibi baş parmağının tırnağında çizgi vardı...ben onu ilk doğduğundaki tırnaklar diye düşündüm çok inceliklerde..bakalım uzadığında yine o kadar ince mi uzayacak..ben önemli bi şey olduğunu zannetmiyorum..öpüyorum güzel ayaklı doğayı

Son düzenleme:
Kızlar bebişlere meyveyi nasıl veriyorsunuz ?Yani blender kullanmadan nasıl hazırlıyorsunuz ?
Benim oğlan elmayı bir türlü sevemedi,muzu elimle ezip veriyordum ama son günlerde onuda yemek istemiyor.
Mandalinin zarını soyup yediriyorum ama çok verince pişik yapıyor o da.
EEee geriye ne kaldı ki verebilecek :44:

Hey allahım yaaaaaa.Yerim ben senin ayaklarınıııı.
Bayıldımmm bayıldımmmm,hem ayaklara hem ayakkabılaraaa
Bizimkininde tırnağı çok uzayınca kendiliğinden kırılıyor

iyi pazarlar herkese
bir çift tombalak bacak gördüm sanki:)tam ısırmalık pınarcım o ayaklar bacaklar
bizim oğlaında çok ince bende zamanla düzeleceğine inanıyorum
bizim el tırnaklarıda öyleydi zamanla düzeldi
kayracık daha da iyi olur inşallah annesi,
mybabylove senin menüydü sanırım süperötesi görünüyor bence fazlası var eksiği yok
bu arada 2 haftada 3 kilo vermişim
böyle devam edersem süper eski eteklerimn içine giriyorum çok mutlu oluyorum
kendime güvenim geldi resmen
babyceren yazdıklarını tebessümle okuyorum
oğluşun uykusu geldi ben onu yatırım dönerim sonra öpüyorum
bebişleri ve onların güzel annelerini

canım bizim kızınkide biraz uzayınca kırılıyo..
çorap giyiyolar belki ondandır..

canım başımın üstünde yerin var gerçekten çok isterdim
ama ben istanbulda oturmuyorum..
antakya dayım..
ama yazın istanbula gitmeyi düşünüyoruz kısmet bakalım..

turuncu- bende yediremiyorum meyveyi..
muz ve elma verdigim zaman kusuyo..
mandalinayı yalıyo..
bende kavanozdaki meyvelerden veriyorum ara sıra...

az önce telefon geldi cereni dogum günü partisine götürecem
ama son anda haber verdiler(ulaşamamışlar)..
ne hediye götürecem ya off
evdede bir şey yokki
domates,biber,sogan çok almıştım bu hafta onlardan koysam ayıp olurmu
yada yumurta ne güzel yumurta savaşı yaparlar..
kadın kesin beni öldürür
birde cerenin ilk aşkı bu çocuk
şimdiki çocuklar çok tuhaf ya bu yaşta aşkı biliyolar
ben bu yaşlarda kaymaklı bisküvimi ikiye ayırıp kaymagını yemekle meşguldüm
öpüyoruz hepinizi kokulu kokulu(yeni duş aldık ha)

:) çok şekersin. Benim şekersizliğimi sen tamamlıyosun tatlım :)

Bi gün ben de bu kadar şey yedirdiğimi yazabilecek miyim acaba?!...

Öncelikle çok tatlı ve güzel bu ayaklarrrr... Bizim kuzunun da kırılma ve soyulma oluyodu tırnaklarında, ben doktora sormuştum. Acaba vitamin ya da demir eksikliğiyle mi alakalı diye?.. Değilmîş. Tamamen yapısal bişeymiş ve endişe etmeye gerek yokmuş.

Tünaydın herkese... Dün gece 2 saatte bir kalktım sersem gibîyim. Bi önceki gece 4 te uyudu ilk defa bıdık kızımmm!... İçine canavar kaçmış gibiydi. Allahımmmm ne zaman düzeltebilicem ben bu uyku ve yeme duzeniniiiii???

Bu saatte aklıma geldi çiçek ve zilan ne yapıyorlar acaba?En son bebecikleri rahatsızdı...
Pinarcim insallah sutun bereketli olur gonlunce prensesini besleyebilirsin tabi Doga yada istah versin Allah uzmesin guzel kizim annesini

Seviyorum siziiiiii
5te uyandı bugün sıpam ama yoğun uğraşlarım sonucu geri uyuttum ve 7.30da uyandı

ohhhh uyusunda buyusun ninnitatlim ben bazen muzu eline veriyorum oyle de cok seviyor bazen elma armut muz kombin yapiyorum hosuna gidiyor cam rende kullaniyorum bazen rondodan gecirip tahilli mamasina katiyorum

Hey allahım yaaaaaa.Yerim ben senin ayaklarınıııı.
Bayıldımmm bayıldımmmm,hem ayaklara hem ayakkabılaraaa
Bizimkininde tırnağı çok uzayınca kendiliğinden kırılıyor

SAĞOLUN TEYZELERİ,BUYRUN GELİN AYAKLAR EMRİNİZE AMADE DOYA DOYA ISIRABİLİRSİNİZ,VALLA BEN ÖYLE YAPIYORUM:)mELEĞİM GİBİ BEBEKLERİN AYAKLARINA BAYILIYORUM,AYAK FETİŞİSTİ MİYİM ACABA:)

dogum g.partisi bizim için kısa sürdü..
çaglayı evde bırakmıştım o yüzden çok oturamadık..
ama ceren çok eglendi..
götürdügümüz hediyeler domates,sogan biber,yumurta..
biz yetişene kadar menemen olmuştu
hediye alamadık her yer kapalı evde ykm nin 25 tl lik alışveriş
çeki vardı onu götürdüm
hediye alsaydım 20 liralik birşey alıcaktım olan 5 lirama oldu
üstünü geri verinde denmez çok ayıp
güzel oldu ceren için eglendi çocuk

1 üye 0 ziyaretçi herkes nerde yaaa
bi düşünelim herkes ne yapıyo

turuncu kesin kayraya pütürlü yedirme çalışmalarında..
annezeynep araştırma yapıyo ne versek ne vermesek(filozof olacan kız)...
hejar hepimize dua ediyo..(amin canımsın)..
beykoz ne yaptıgını tahmin edebiliyorum yazmama gerek bile yok
mybabylove misafirlerini doyurmakla meşgul...
melegim34 gurbet hasretiyle dalmış düşüncelere..
planner oyuncak bebegini süslüyo(kızını)...
şekersizyeşilçay yeşilçayını yudumlarken bakıcıya soracagı soruları düşünüyo(canım şekerli daha güzel degilmi acı olmuyomu öyle)
nagihan kızını öpüp kokluyo..
mutlu-anne bebelerimizin resimlerini şekilden şekile sokuyo
azraece kocasıyla tablet kavgası yapıyo
tatlıcadı sen ne yapıyon kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…