Cnm ben Tr de olmadigim icin yardimci olamuyacam..ama burdan beykoz un oglu daha yeni yaptirdi kizamik eminimki sana yazar bu konuda..dr lerin hepki farkli seyler soyluyor, tek bir agizdan konusan gormedim..aklimda kalan 9 . aya kadar en azindan bekletilmesi seklinde idi ama emin degilim en guzeli senin doktoruna danisip hatta birden fazla doktorada danisalabilir bu konuda ve sonunda karara varman olucaktir...umarim cevaplarina karsilik bulursun
canım bizide cagırdılar nerdeyse 1ay önce ben gitmedim cnkü bebegim 7.900gr ve hastalıgı tam gecmemişti yeni yeni düzelmişti kv ası yapan biriydi senelerce ası yapmıs ve artık herseyi ögrenmiş ilaclar hastalıklar ası zamanlarını biliyor bana dedi eskiden 9kiloyu gecmeden ve 9aydan sonra yaparlardı asıyı şimdi 1yasında ası yapıyorlar dedi bende 1yasında asısı oldugunu biliyorum ama salgın var diye aradılar dedim biraz daha bekliyim dedim.... dün asıya gittim sorarım hemen yaptırmam dedim tartıldı falan kilosu 8.800gr cıktı ası olabilir diye doktordan onay alınca yapıldı doktorum anlattı normalde yasında yapıldıgını ama göcmenlerden gelen salgın yüzüne önceden yarım doz ası yapıldıgını söyledi ikna oldum acıkcası yaptırdım cok sükür ates falan yapmadı bir yasındada diger dozu yapılcakmıs canım ...
Saat 04:00 olmusssss ve ben yeni isimi bitirdim dusumu aldim birazdan pinarda guzel kizina sut sagmaya kalkar yaklasik 3 saat sonra Kayra bey ve Beste hanim in annecikleride uykusuz bir sekilde kalkarrrrr nasil ama ezberlemismiyim kizlar
ee hadi bende gideyim bari
Saat 04:00 olmusssss ve ben yeni isimi bitirdim dusumu aldim birazdan pinarda guzel kizina sut sagmaya kalkar yaklasik 3 saat sonra Kayra bey ve Beste hanim in annecikleride uykusuz bir sekilde kalkarrrrr nasil ama ezberlemismiyim kizlar
ee hadi bende gideyim bari
Oğluşumdan fırsat bulup gîremedim dün , turuncu ya yönelik tatsız bir olay yaşanmıştı topiğinizde. Çok kınamıştım aynı şekilde anlaşılmaktan özellikle kaçındığını belirtmek isterim öncelikle.
Sevgili turuncu, çubuk krakerve sütlaç yediğinden bahsetmîştin ya kayra nın. aslında o dikkatimî çekti. Çünkü senin çok araştırıp okuyan biri olduğunu gördüm. Bildiğinpaylaştığın bir şeyse ben okumadığım için sordum.
Çubuk kraker Ler çok tuzlu ve sütlaç evdyaptığımız beyaz şeker içeriyor. Ne kadar az da atsak sonuçta şekerli bi tatlı. 1 yaşına kadar yasaklı diye biliyorum. Dolayısıyla sizleri sürekli takip etmediğim için paylaşıp kaçırdığım bişey var mı dedim. Lütfen kîşisel alınmayasın. Kk da çocuk büyüten paylaşımcılığı kendine misyon edinen her görüşe açık samîmiyetle yazan birisi olarak düşünün beni.
Meleğim teşekkürler canım. Arada seni de bekleriz yine. Seni burdan takîp ediyorum ara ara .mahir paşamızı merak ediyorum. söylediklerine harfiyen katılıyorum. Paylaşmak önemli. Paylaştıkça neler öğrendim burda.Yeterki art nîyet olmasın , samimiyetle olsun. Biz anneyiz, güzel yürekli çocuklar yetiştirirken önce bizim güzel bakmamız lazım.
Ben de doğduğundan beri çorap giydiriyorum.Bu arada kızımın el ve ayak tırnakları kırılıyor nedenini doktora bir sorayım bakalım,bileniniz var mı yoksa normal mi?Hatta durun resmini koyayım:Eki Görüntüle 596538 Eki Görüntüle 596539
Ben de doğduğundan beri çorap giydiriyorum.Bu arada kızımın el ve ayak tırnakları kırılıyor nedenini doktora bir sorayım bakalım,bileniniz var mı yoksa normal mi?Hatta durun resmini koyayım:Eki Görüntüle 596538 Eki Görüntüle 596539
canım bizim kızınkide biraz uzayınca kırılıyo..Ben de doğduğundan beri çorap giydiriyorum.Bu arada kızımın el ve ayak tırnakları kırılıyor nedenini doktora bir sorayım bakalım,bileniniz var mı yoksa normal mi?Hatta durun resmini koyayım:Eki Görüntüle 596538 Eki Görüntüle 596539
Guzel bir gun gecirmenize cok sevimdim,rabbim surekli kilsin ins. Darisi bizlerin basina diyecem ama benim sizlerle gorusmem cok zor gorunuyor,icinizden en ulasilmaz benim galiba, allahtan umit kesinlmez belki buralarada ugrayan olur kim bilirr dimi :44:
mutlu-anne yi taniman ne cok guzel olmus..artik zaman gectikce birbirimizle tanisikliklarimiz artiyor bu cok guzel..ilerde umarim herkes herkesi yuzyuze gorur ve tanir...ben inaniyorum istenildiktan sonra hersey olur..
Neden sansin yok anlamadim,sen iste ben ist a vardigimda ilk sana geliyim ok:)) cat kapi geliyim sen yorulma bana simdi hazirlik yaparsin falan hic gerek yok cnm cim..kendimle getiririm birseyler, hani senin su kosedeki pastaneden olurmu
bugünde kimse yok misafir sayısı üye sayısından fazla..
evde misafir agırla burda misafir agırla
nasılsınız arkadaşlar
ne içersiniz,çay ,kahve..
yeşilçayda var ama şekersiz(onu veremeyiz zaten )
sohpetinizede doyum olmuyo
neyse siz oturun ben yatmaya gidiyorum
Hafta sonu buranın adı ıssız topik olsun
Kızlar bu gün ailecek tartıldık eşim 2 kg,oğlum 500 gr almış
Veeee büyük an...ben 1 kg vermişim euheuhe yaşasınnnn
Dikkat etsem iyi olacakta eden yok
Bu gün oğlum beni üzmedi
Kahvaltısını yaptı hemde ayrı ayrı yediibulamaç yemedi kuzum büyüdü artık tabiii
Öğlen balıklı sebze çorbası yaptım yediii
Meyve olarak avakado ve muz yedi
Yoğurdunada gün kurusu kayısı eklemiştim yoğurda hayır demiyo zaten
Akşamda çeyrek avakado ve tahinli muhallebi yaptım onuda yedi hemde 130 cc yapmıştım
Ama nasıl yediii
Bu gün evde elime düdük geçti ben düdük çaldım o sırıttı bende o sırıtırken fırsattan faydalandımmm
Yaşasın bennn oğlumu güzel besledim bugün
Ayrıca 3 kezde yine düdükle emzirdim
Hepiciğinizi öpüyorum şekerler
Bol uykulu gecelerrrr
Pinarcim insallah sutun bereketli olur gonlunce prensesini besleyebilirsin tabi Doga yada istah versin Allah uzmesin guzel kizim annesiniBu saatte aklıma geldi çiçek ve zilan ne yapıyorlar acaba?En son bebecikleri rahatsızdı...
Seviyorum siziiiiii
5te uyandı bugün sıpam ama yoğun uğraşlarım sonucu geri uyuttum ve 7.30da uyandı
ohhhh uyusunda buyusun ninniKızlar bebişlere meyveyi nasıl veriyorsunuz ?Yani blender kullanmadan nasıl hazırlıyorsunuz ?
Benim oğlan elmayı bir türlü sevemedi,muzu elimle ezip veriyordum ama son günlerde onuda yemek istemiyor.
Mandalinin zarını soyup yediriyorum ama çok verince pişik yapıyor o da.
EEee geriye ne kaldı ki verebilecek :44:
Pinarcim insallah sutun bereketli olur gonlunce prensesini besleyebilirsin tabi Doga yada istah versin Allah uzmesin guzel kizim annesini
Sağol tatlım,Allah cümlemizinkini korusun,yavrularımızla imtihan etmesin bizi...
ohhhh uyusunda buyusun ninnitatlim ben bazen muzu eline veriyorum oyle de cok seviyor bazen elma armut muz kombin yapiyorum hosuna gidiyor cam rende kullaniyorum bazen rondodan gecirip tahilli mamasina katiyorum
:) çok şekersin. Benim şekersizliğimi sen tamamlıyosun tatlım :)
Bi gün ben de bu kadar şey yedirdiğimi yazabilecek miyim acaba?!...
Öncelikle çok tatlı ve güzel bu ayaklarrrr... Bizim kuzunun da kırılma ve soyulma oluyodu tırnaklarında, ben doktora sormuştum. Acaba vitamin ya da demir eksikliğiyle mi alakalı diye?.. Değilmîş. Tamamen yapısal bişeymiş ve endişe etmeye gerek yokmuş.
Tünaydın herkese... Dün gece 2 saatte bir kalktım sersem gibîyim. Bi önceki gece 4 te uyudu ilk defa bıdık kızımmm!... İçine canavar kaçmış gibiydi. Allahımmmm ne zaman düzeltebilicem ben bu uyku ve yeme duzeniniiiii???
canım bizim kızınkide biraz uzayınca kırılıyo..
çorap giyiyolar belki ondandır..
canım başımın üstünde yerin var gerçekten çok isterdim
ama ben istanbulda oturmuyorum..
antakya dayım..
ama yazın istanbula gitmeyi düşünüyoruz kısmet bakalım..
Hey allahım yaaaaaa.Yerim ben senin ayaklarınıııı.
Bayıldımmm bayıldımmmm,hem ayaklara hem ayakkabılaraaa
Bizimkininde tırnağı çok uzayınca kendiliğinden kırılıyor
Günaydın herkeseee
Senin bu süslü ayaklarını yerimmmmm çok ballı gözüküyorlar ayakkabılarına bayıldımmm
Canım ben taık buğranın ayak tırnaklarını ilk defa dün kestim dediğin gibi kenarları kırılmıştı ve aynı doğa nın tırnakları gibi baş parmağının tırnağında çizgi vardı...ben onu ilk doğduğundaki tırnaklar diye düşündüm çok inceliklerde..bakalım uzadığında yine o kadar ince mi uzayacak..ben önemli bi şey olduğunu zannetmiyorum..öpüyorum güzel ayaklı doğayı
Ayy yaktin beni, valla ben bebek ayaklarina hasta olan biriiyim..simdi kodun bu resmi resmen kendimden gectim cok tatlilar..ben onlari yerim yaa..
Tirnaklar bizde de az uzuyunca kiriliyor..bence ince olduklarindan, zamanla duzelir gibi geliyor bana
Cok guzelmis..bittim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?