Ben haftada 1kere avokado veriyorum kah catalla ezip kah blendirda elma ve mandalinayla geciripKızlar bebişlere meyveyi nasıl veriyorsunuz ?Yani blender kullanmadan nasıl hazırlıyorsunuz ?
Benim oğlan elmayı bir türlü sevemedi,muzu elimle ezip veriyordum ama son günlerde onuda yemek istemiyor.
Mandalinin zarını soyup yediriyorum ama çok verince pişik yapıyor o da.
EEee geriye ne kaldı ki verebilecek :44:
Esim sirf yemekleri icin cok istemisti gecen senecanım bizim kızınkide biraz uzayınca kırılıyo..
çorap giyiyolar belki ondandır..
canım başımın üstünde yerin var gerçekten çok isterdim
ama ben istanbulda oturmuyorum..
antakya dayım..
ama yazın istanbula gitmeyi düşünüyoruz kısmet bakalım..
Sen boyle yazinca cok uzuldumben de gezip dolaşmak istiyorum..çok şey mi istiyorum...annezeynep ve mutluanne ne iyi etmişsiniz....bizde fotolarla yetiniriz artık..sağlık olsun....şubat tatili gelsinnnnnn artık...
1 üye 0 ziyaretçiherkes nerde yaaa
bi düşünelim herkes ne yapıyo
turuncu kesin kayraya pütürlü yedirme çalışmalarında..
annezeynep araştırma yapıyo ne versek ne vermesek(filozof olacan kız)...
hejar hepimize dua ediyo..(amin canımsın)..
beykoz ne yaptıgını tahmin edebiliyorum yazmama gerek bile yok
mybabylove misafirlerini doyurmakla meşgul...
melegim34 gurbet hasretiyle dalmış düşüncelere..
planner oyuncak bebegini süslüyo(kızını)...
şekersizyeşilçay yeşilçayını yudumlarken bakıcıya soracagı soruları düşünüyo(canım şekerli daha güzel degilmi acı olmuyomu öyle)
nagihan kızını öpüp kokluyo..
mutlu-anne bebelerimizin resimlerini şekilden şekile sokuyo
azraece kocasıyla tablet kavgası yapıyo
tatlıcadı sen ne yapıyon kız
Kızlar bebişlere meyveyi nasıl veriyorsunuz ?Yani blender kullanmadan nasıl hazırlıyorsunuz ?
Benim oğlan elmayı bir türlü sevemedi,muzu elimle ezip veriyordum ama son günlerde onuda yemek istemiyor.
Mandalinin zarını soyup yediriyorum ama çok verince pişik yapıyor o da.
EEee geriye ne kaldı ki verebilecek :44:
:) çok şekersin. Benim şekersizliğimi sen tamamlıyosun tatlım :)
Bi gün ben de bu kadar şey yedirdiğimi yazabilecek miyim acaba?!...
Öncelikle çok tatlı ve güzel bu ayaklarrrr... Bizim kuzunun da kırılma ve soyulma oluyodu tırnaklarında, ben doktora sormuştum. Acaba vitamin ya da demir eksikliğiyle mi alakalı diye?.. Değilmîş. Tamamen yapısal bişeymiş ve endişe etmeye gerek yokmuş.
Tünaydın herkese... Dün gece 2 saatte bir kalktım sersem gibîyim. Bi önceki gece 4 te uyudu ilk defa bıdık kızımmm!... İçine canavar kaçmış gibiydi. Allahımmmm ne zaman düzeltebilicem ben bu uyku ve yeme duzeniniiiii???
şekersizyeşilçay yeşilçayını yudumlarken bakıcıya soracagı soruları düşünüyo(canım şekerli daha güzel degilmi acı olmuyomu öyle)
TuRuNCu'nun oğlu bişey yemez yemez,yiyince de böyle dikkat çeker
martim ; benim oğlanın pütür yeme sorunu var,alışması için eline grissini veriyordum ve çok güzel yedi.Sonra kendim çubuk kraker yerken eline verdim ve 1 krakerin yarısını anca yemiştir.Sütlacı ise ilk defa dışarda bir arkadaşın evinde kaseye atılınca yedirdim.Yani her gün çubuk kraker veya sütlaç yiyen bir bebek değil benimki.(sütlacı yedirmeden önce tadına baktım ve çok az şekerliydi)
Ayrıca arada bir böyle şeyleri tattırmanın sakıncalı olduğunu düşünmüyorum.Zaten bundan sonra artık bebeğim için özel yemek hazırlamayacağım.Biz ne yiyorsak onları yiyecek.
Ben yazdığım şeylerin her zaman arkasında dururum.Eminim şuan bir çok arkadaş evde pişen şeylerden mutlaka tattırıyordur.Buna şerbetli tatlılarda dahildir.Yani bebeğe verilen minicik bir revani parçasından zarar geleceğini hiç düşünmedim bugüne kadar.Sonuçta oturup bir tepsi yedirmiyoruz.Bu konuda esnek olmayı tercih ediyorum.
Not : aslında "bebeklerinize tatlı veya tuzlu şeyler yediriyorsunuz" dediğini görünce bana yazdığından çok emindim.
Tek ricam bir şey göze çarpıyorsa bunu ortaya yazmak yerine kişiye ithafen yazılmasıdır.
İyi niyetinden şüphem yok
Sevgiler...
kızlarr herkese selamlar ..uzun zaman oldu görüşmeyeli bir kaç sayfa ilewrledim ki yanlış anlamadıysam ufak bir sorun olmuş heralde revani ile ilgilimi tam anlamadım ama geçmiş sayfalarıda tek tek su zamanda bakamıyacağım sadece ufak bir yorum eklemek için yazıyorummm
yaaaaa arkadaşlar bebeklerimizz artık herseyi yiyebilecek durumdalar bencee.ben şimdiye kadar atlı ve çubuk kraker vermedim kısmet olmadı diyeyim ..ne bileyim denk gelmedim ama..bu çoçukların bizim yediğimiz şeylere alışması lağzım.revani yedirmeyle kıyamet kopuyorsa valla hiç başka çoçuklar nasıl yemek yer ne yerler bilmiyosunuz ...şöyleki insanların çoğu mamaymış yokj devam sütüymüş yoook şekerliymiş miş miş miiişşşş diye çoçuklarına iyi bakamayanlar yani ellerinde avuçlarında olmayan insanlar çookkk.hiç mi sokakta kosuşan sıpalar görmüyorsunuz bu kış ortasında küçücük bebeklerde çikolatalar gazlı içecekler bisküvilerr her neyse eminim herkes elinden geleni yapmaya çalışıyordur..bizim müdahale etme yasıyımız en fazla 6 ay daha sürecek sonraa alabilecek miyiz elinden gereksiz yiyecekleri valla benim kızım ağzını biraz açıyor bir kaşık ne verirrsem yıyo baktı beğenmedi aç olduğu halde ağzını açmıyorr..eeeeee gelinde baş edin hadi....çok yazdım afferdersiniz..bence ne yeniyorse hersey verilmeli çoçuklara ..revaniden ne olacak kiii ..ozaman çoçuklara ne yağ ne tuz nede un pirinçhiç bişey kullanmadan yemek verin bakalım bizde görüp öğrenelim sizdenn n
bildim mi kız aferim bana.bende kendime 10 puan veriyorum..beni bildin gercekten 10 puan veriyorum gııı
kızlarr herkese selamlar ..uzun zaman oldu görüşmeyeli bir kaç sayfa ilewrledim ki yanlış anlamadıysam ufak bir sorun olmuş heralde revani ile ilgilimi tam anlamadım ama geçmiş sayfalarıda tek tek su zamanda bakamıyacağım sadece ufak bir yorum eklemek için yazıyorummm
yaaaaa arkadaşlar bebeklerimizz artık herseyi yiyebilecek durumdalar bencee.ben şimdiye kadar atlı ve çubuk kraker vermedim kısmet olmadı diyeyim ..ne bileyim denk gelmedim ama..bu çoçukların bizim yediğimiz şeylere alışması lağzım.revani yedirmeyle kıyamet kopuyorsa valla hiç başka çoçuklar nasıl yemek yer ne yerler bilmiyosunuz ...şöyleki insanların çoğu mamaymış yokj devam sütüymüş yoook şekerliymiş miş miş miiişşşş diye çoçuklarına iyi bakamayanlar yani ellerinde avuçlarında olmayan insanlar çookkk.hiç mi sokakta kosuşan sıpalar görmüyorsunuz bu kış ortasında küçücük bebeklerde çikolatalar gazlı içecekler bisküvilerr her neyse eminim herkes elinden geleni yapmaya çalışıyordur..bizim müdahale etme yasıyımız en fazla 6 ay daha sürecek sonraa alabilecek miyiz elinden gereksiz yiyecekleri valla benim kızım ağzını biraz açıyor bir kaşık ne verirrsem yıyo baktı beğenmedi aç olduğu halde ağzını açmıyorr..eeeeee gelinde baş edin hadi....çok yazdım afferdersiniz..bence ne yeniyorse hersey verilmeli çoçuklara ..revaniden ne olacak kiii ..ozaman çoçuklara ne yağ ne tuz nede un pirinçhiç bişey kullanmadan yemek verin bakalım bizde görüp öğrenelim sizdenn n
bildim mi kız aferim bana.bende kendime 10 puan veriyorum..
sana bir sorum olacak canım aramızda kalsın ama
aslında haydar dümene yazacaktım ama bir dümene gelirim yazıdıgım gazeteye düşer diye korktum
sorum şu:18:
şey esnasında tam şey olacakken şeyde acı oluyo
anladın demi canım..acele cevap
tatlıcadı-
ewet bulamadım aklıma gelmedi ama tamam unutmam sende bendensin bende hastayım..
bazen halıya uzanırım saç varmı yokmu diye kontrol ederim..
eşim diyo sana büyüteç alacam diye gözlerim yoruluyomuş
Cnm ben Tr de olmadigim icin yardimci olamuyacam..ama burdan beykoz un oglu daha yeni yaptirdi kizamik eminimki sana yazar bu konuda..dr lerin hepki farkli seyler soyluyor, tek bir agizdan konusan gormedim..aklimda kalan 9 . aya kadar en azindan bekletilmesi seklinde idi ama emin degilim en guzeli senin doktoruna danisip hatta birden fazla doktorada danisalabilir bu konuda ve sonunda karara varman olucaktir...umarim cevaplarina karsilik bulursun
canım bizide cagırdılar nerdeyse 1ay önce ben gitmedim cnkü bebegim 7.900gr ve hastalıgı tam gecmemişti yeni yeni düzelmişti kv ası yapan biriydi senelerce ası yapmıs ve artık herseyi ögrenmiş ilaclar hastalıklar ası zamanlarını biliyor bana dedi eskiden 9kiloyu gecmeden ve 9aydan sonra yaparlardı asıyı şimdi 1yasında ası yapıyorlar dedi bende 1yasında asısı oldugunu biliyorum ama salgın var diye aradılar dedim biraz daha bekliyim dedim.... dün asıya gittim sorarım hemen yaptırmam dedim tartıldı falan kilosu 8.800gr cıktı ası olabilir diye doktordan onay alınca yapıldı doktorum anlattı normalde yasında yapıldıgını ama göcmenlerden gelen salgın yüzüne önceden yarım doz ası yapıldıgını söyledi ikna oldum acıkcası yaptırdım cok sükür ates falan yapmadı bir yasındada diger dozu yapılcakmıs canım ...
kızlar sizlere bi soru olucak..
Ben Tarık Buğra ya emziği sadece uyku saati geldiğinde yatağına yatırdığım zaman veriyorum
Yalnız bi kaç gündür gün içinde mememmm mememmm diye ağlıyo yani artık uykusu yokkende emmek istiyo
Bende o şekilde ağlayınca emzirmeyi denedim al oğlum memennnn diye ama emmedi tabi:)
Aklı iyice yetmeden emziği bıraktırmak istiyorum...
Bu gün yatağına yatırdım emzik vermedim uyumadı
Emziği nasıl bıraktırabilirim:44: fikirlerinizi bekliyorum
Merhaba canım.
Nasılsın görüşmeyeli ?
Canım mart annelerinden bir arkadaş benim çubuk kraker ve yarım kase sütlaç yedirdiğimi görünce bebekler için böyle şekerli-tuzlu şeyleri yedirmemizin doğru olup olmadığını sormuştu.Olay bundan ibaret yani.
Ben de çatalın ucuyla revani bile versem bunda sorun görmediğimi yazmıştım
hangi hastanenin hangi bölümünde sinirler alınıyor acaba
turuncu-canım sen yemek yedirme konusunda bu kadar özen gösterirken kayranın böyle yapması
inan benide çok üzüyo..ne diyecegimi bilemedim..sabır diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?