ben görünmez mi oldumki?:44:
zaten zor giriyorum iki kelime anca yazıyorum, ama kimse bana bişi yazmıyor..
neyse tamam daha fazla duygu sömürüsü yapmiyciim
kızlar bizim dişimiz hala daha çıkmadı. ağzımızda salya çok ama gelen giden yok.
sizlerde diş çıkmayan kaldımı merak ediyorum?
turuncu
cnm nasılsın? kayra nın pütürlü yeme(me) denemeleri için allah kolaylık versin..
yine bi yemek sorunu olmuş sütlaç kraker vs.
hani demişsinya eminim evde yediklerinden tatdıran çok kişi vardır diye.
şahsen bende onlardan biriyim. daha dün tarçınlı havuçlu kek yapmışstım, baktım çok istedi bende elimle ufalayıp tatdırdım.
bu demek değil ki ben hergün tatlı tuzlu yediriyorum. bigün sofrada turşu vardı salatalığı ağzına bi sürdüm şapşup yapa yapa istedi.
devamını getirmedim tabi ama tattırmış oldum sonuçta.
ben artık bebeklerimz 8. aylarını tamamlarken ufak tefek şeyleri büyütmenin gereksiz olduğu düşüncesindeyim.
(şimdi turşuyu okuyanlar beni topa tutacak aman allahım yandım)
neyse..
azra bgn ishal oldu sanırım.. 1,5 saat içinde yaklaşık 6 kez kaka yaptı katı ve sulu karışık.
en son akşam 5te yapmıştı. sonra 7.30da yaptı. ve ondan beridir yapmadı. aceba diş mi gelicek:44:
artık çok güzel emekliyor. ben nerde azra orda. banyo mutfak geziyoruz valla. çok zevkliymiş ama zormuşta.
koltuklardan tutunup tutunup ayağa kalkıyo. hayır geride oturmayı bilebilse iyide, bilemediği için her an düşcek endişesiyle yanından ayrılamıyorum.
bu arada hepinizi özledim kızlar...
seni her okuduğumda böyle oluyorum
Hani ben niye yokum
Ya tatlım niye bıraktırıyorsun?İzin ver biraz daha büyüsün sonra vazgeçirirsin.Rahat etmen açısından diyorum.Bu arada ben öyle dişi-damağı bozuyor hurafelerine inanmıyorum çünkü ben bayağı emmişim hiç bir sorunum yok şu an...Kişi kendinden bilir işi:)
..
canım normal dogummu yaptın yoksa sezeryanmıydı ???
hamilelikte ilişki anında vajinada agrı oluyormuydu dogumdan sonramı oldu???
pozisyon degişikligi yap hayatım ama yapıyorsanız hala oluyorsa vajinal mantar olabilir yada sezeryan yaptıysan bazı pozisyonlarda acıma oluyor bide üst üste uzun süreli fanfinifinfonda vajina zorlandıgından acı olabiliyor bide prez korunuyorsanız tahrişte yapmıs olabilir hayatım son anda takın sapkanızı ....
Kızlar bebişlere meyveyi nasıl veriyorsunuz ?Yani blender kullanmadan nasıl hazırlıyorsunuz ?
Benim oğlan elmayı bir türlü sevemedi,muzu elimle ezip veriyordum ama son günlerde onuda yemek istemiyor.
Mandalinin zarını soyup yediriyorum ama çok verince pişik yapıyor o da.
EEee geriye ne kaldı ki verebilecek :44:
turuncu- bende yediremiyorum meyveyi..
muz ve elma verdigim zaman kusuyo..
mandalinayı yalıyo..
bende kavanozdaki meyvelerden veriyorum ara sıra...
az önce telefon geldi cereni dogum günü partisine götürecem
ama son anda haber verdiler(ulaşamamışlar)..
ne hediye götürecem ya off
evdede bir şey yokki
domates,biber,sogan çok almıştım bu hafta onlardan koysam ayıp olurmu
yada yumurtane güzel yumurta savaşı yaparlar..
kadın kesin beni öldürür
birde cerenin ilk aşkı bu çocuk
şimdiki çocuklar çok tuhaf ya bu yaşta aşkı biliyolar
ben bu yaşlarda kaymaklı bisküvimi ikiye ayırıp kaymagını yemekle meşguldüm
öpüyoruz hepinizi kokulu kokulu(yeni duş aldık ha)
1 üye 0 ziyaretçiherkes nerde yaaa
bi düşünelim herkes ne yapıyo
turuncu kesin kayraya pütürlü yedirme çalışmalarında..
annezeynep araştırma yapıyo ne versek ne vermesek(filozof olacan kız)...
hejar hepimize dua ediyo..(amin canımsın)..
beykoz ne yaptıgını tahmin edebiliyorum yazmama gerek bile yok
mybabylove misafirlerini doyurmakla meşgul...
melegim34 gurbet hasretiyle dalmış düşüncelere..
planner oyuncak bebegini süslüyo(kızını)...
şekersizyeşilçay yeşilçayını yudumlarken bakıcıya soracagı soruları düşünüyo(canım şekerli daha güzel degilmi acı olmuyomu öyle)
nagihan kızını öpüp kokluyo..
mutlu-anne bebelerimizin resimlerini şekilden şekile sokuyo
azraece kocasıyla tablet kavgası yapıyo
tatlıcadı sen ne yapıyon kız
Kayra sabah 8de azcık kaşık maması yedi.Öğlen 3 te 2-3 kaşık yoğurt yedi.
Alkışlıyorum evladımı bu kadar uzun saat aç kalabildiği için.
şekersizyeşilçay yarama bastın2 gecedir geceler bizede kabus tam yoluna girdi düzene oturttum diyorum sil baştan. bütün gece mememde olsun istedi e ben nasıl uyucam. ayakta salladım, pışpışladım, hoplattım, bıraktım ağladı yok. artık dayanamıyorum uykusuzluğa aldım yanıma verdim ağzına memeyi sızmışım. sabah kalktım memem sünmüş artık bugün misafirlikteydim 10:30 kadar oyaladım sütümle tahılda yapıp verdim tok tutsun diye bakalım nasıl geçecek gecemiz. ek gıda desen o da iç açıcı değil ya hep sabır diliyorum elbet geçecek bugünlerimizde
pozisyon degişikligi yap hayatım ama yapıyorsanız hala oluyorsa vajinal mantar olabilir yada sezeryan yaptıysan bazı pozisyonlarda acıma oluyor bide üst üste uzun süreli fanfinifinfonda vajina zorlandıgından acı olabiliyor bide prez korunuyorsanız tahrişte yapmıs olabilir hayatım son anda takın sapkanızı ....
isteyenler tmm da 2011 zaten var ben şimdiden 2012 yı acayım dedım tatlımm yaneeeee
Benim oğlan cicibebe sevmeyenlerden maalesef.Arada bir kaşık mamasına eklersem yiyor ama ayıla bayıla değil.
Sadece mercimek çorbası ile brokoli çorbasına hayır demiyor ama onlarıda içe içe gaz bombasına dönüyor yavru
Yoğurdu ikindi vakti yerken kuşluğa aldım.Sebzeyi öğlen yerken akşama aldım.
Mama sandalyesi yerine salonu,oturma odasını ve yatak odasını geziyoruz ama sıpa işte,dediğim dedik çaldığım düdük diyor.
Canım defnenin gece uykusu aynı şekilde devam mı ediyor ?
Bizimde bir gecemiz bir diğerini tutmuyor.Niye uyanıyorlar,niye gecenin bir yarısı oyun istiyorlar çözebilmiş değilim...
Kendinizin de yazdığı gibi anlamadan okuyup içinizi döküp son cümlenizle de meydan okumuşsunuzzaten bir yaşa kadar bu yasaklar ama sanki ömür boyu dediğimi zannettiğiniz son cümlenizde çok açık yine. turuncunun da dediği sadece bi soru sormuştum. Kimseye akıl vermedim de . Ki bana düşmez. Siz en iyisi benim sorumu görmezden gelin arkadaşlar. mevzu bu mesajımla son bulsun. Bebeklerinzle sağlıklı mutlu günler dilerim.
ben görünmez mi oldumki?:44:
zaten zor giriyorum iki kelime anca yazıyorum, ama kimse bana bişi yazmıyor..
neyse tamam daha fazla duygu sömürüsü yapmiyciim
kızlar bizim dişimiz hala daha çıkmadı. ağzımızda salya çok ama gelen giden yok.
sizlerde diş çıkmayan kaldımı merak ediyorum?
turuncu
cnm nasılsın? kayra nın pütürlü yeme(me) denemeleri için allah kolaylık versin..
yine bi yemek sorunu olmuş sütlaç kraker vs.
hani demişsinya eminim evde yediklerinden tatdıran çok kişi vardır diye.
şahsen bende onlardan biriyim. daha dün tarçınlı havuçlu kek yapmışstım, baktım çok istedi bende elimle ufalayıp tatdırdım.
bu demek değil ki ben hergün tatlı tuzlu yediriyorum. bigün sofrada turşu vardı salatalığı ağzına bi sürdüm şapşup yapa yapa istedi.
devamını getirmedim tabi ama tattırmış oldum sonuçta.
ben artık bebeklerimz 8. aylarını tamamlarken ufak tefek şeyleri büyütmenin gereksiz olduğu düşüncesindeyim.
(şimdi turşuyu okuyanlar beni topa tutacak aman allahım yandım)
neyse..
azra bgn ishal oldu sanırım.. 1,5 saat içinde yaklaşık 6 kez kaka yaptı katı ve sulu karışık.
en son akşam 5te yapmıştı. sonra 7.30da yaptı. ve ondan beridir yapmadı. aceba diş mi gelicek:44:
artık çok güzel emekliyor. ben nerde azra orda. banyo mutfak geziyoruz valla. çok zevkliymiş ama zormuşta.
koltuklardan tutunup tutunup ayağa kalkıyo. hayır geride oturmayı bilebilse iyide, bilemediği için her an düşcek endişesiyle yanından ayrılamıyorum.
bu arada hepinizi özledim kızlar...
melegim,pampis nasılsınız?
melegim yazmışsın ya eşimle çok güldük diye çok sevindim hep öyle gülün inşallah..
pınarda canım kimmiş bu harbiyeliler merak ettim..belki tanırım..gelirseniz tekrar mutlaka beklerim canım
harbiyede sana künefe yedirmek isterim
Uzmanimiz is basinda :)) peki bir soruda benden, eger 8 ay gecmesine ragmen halan aci varsa ne oluyor,tahlil yaptirildi birsey cikmadi
Bu arada boyle bir durum halan yasayan varmi kizlar, ben vuruldugum igneden mi kaynaklaniyor diye dusunuyorumda..3 aylik progestron ignesi vuruluyorum..
Birde bu minor ne oluyor burda duymustum galiba, yapilan smear teste cikarmi o.off ne cok sorunum varmis benimde
Simdi ben dert babasiyim diye demeyinde,oylesine dustum kapiniza bir care diye
Tatlım künefe diyarı asıl Hatatdır,baybceren de oralı zaten.Demek geçen yaz buradaydın,e artık yalnız değilsiniz Urfaya geldiğinizde ben varım:))Urfada kunefe ne iyi olurdu yaa..biz gectigimiz yaz balikli gole gittik ama malasef yiyemedik kunefe,bazi hamarat hanim ve beyler evde ozel tava ile yapabiliyorlar,mutlaka icinizde de vardir yapabilen, ama benim yok gayri oyle bir yetenegim,simdi okuyunca depresti valla ..
Bu son iki gundur istahim kalmadi, benim oglana paralel seyir ediyor ..canimi cok siktigindan bizde yemeden icmeden kesildik resmen(
Sende hep gul cnm hakediyorsun inan, seni gulduren cok olur ins
canım sezeryan olanlar hep bundan yakınıyor yada normal olup cok sancı cekip zor dogum yapanlar bende acı oldugu zamanlar oluyor o an pozisyon degiştiriyorum geciyor ama sürekli olan bişeyse ne yapsan gecmiyorsa smear testi falan yaptırmakta yarar var içimizde okadar geniş bir dünya varki neye ne oldugunu uzaktan anlamak cok olası bişey degil en iyisi bir doktora danısmak psikolojik olarak normal dogum yapanlarda duymusuzdur vajinada sulanma olmadıgını ve artık cinsel birliktelikten soguduklarını ama bizde böyle seyler yok psikolojik etkenler var mesela bebekleri emzirmek uyanmaları ve yorgunluk eskisi gibi degil hiçbişey ama biraz motive olalım canlarım .....
Pinarda; öyle de denedim.. Dün sabah cicibebe ıhlamur ceviz zeytin ezmesi peynir yumurta... Ama yemedî. Muz yemiyo zaten. Cicibebe de sevmiyo kayra gibi. Herkes gider mersine defne gider tersine... Tatlılarla pek arası yok. Ihlamurla kandırıp ayrı veriyorum en azından öyle bi kaç çay kasıgı yedîrebiliyorum. Tv konusunda ise ona kitleniyo bu sefer hiç acmıyo ağzını sıpa... Hatta koklayarak yiyo. Ihlanur kokuunu alınca acıyo agzını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?