2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bana diş demeyinnn bizimde dişimiz yok

Bi kaç gündür gün içinde uykusu yokkende mememmm diye ağlayınca tedirgin oldum canım yaa..gün içindede emmeye alışırsa diye korktum..şu anda aklı yetmiyoken bıraktırim diye düşündüm ama çok zorlar ikimizide anladım..akşam yatağına yatırdım emziğini vermedim uyumadı..yanına gittim pışpışlamak için üzerimdeki bluzun bağcığını ele geçirdi ağzına alıp emmeye başladı ve hemen gözleri kapandı..bende dayanamadım verdim ağzına:)çok ağlarsa ve uyutmazsa dayanamam zaten biraz daha büyümesini beklerim mecburen
Bu arada Doğa yı en son ne zaman görmüştük canım yaa ben ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum da

Allah ta seni güldürsün inş

Son düzenleme:

Cnm ben elma ve armudu buharla az pisiriyorum, sanki pisirince o meyva aromasi sanki biraz daha soft oluyor bu yuzden daha iyi yiyor..bazende baby rice ile karistiriyorum, yalniz bunlar benim uzun zamandir yapamadigim seyler cunku oglumda yeme icme nerde ise kesildi ( Mandalina denemelerimizde askida, picik yaptigi icin mola verdik..muzuda bazen elimle bazende irmik muhallebesi ile veriyorum..

Dogum gunu nasil gecti diye sorcaktim ama bundan sonraki mesajda kisa oldu diye yazmissin..neyse az olsun oz olsun durumu olmus.Ceren abla eglendiyse tamamdir :))
Hediye isi guzel olmus, burda da cok yaygindir hediye ceki verilme olayi..yani eger ne yapilacagi bilinmiyorsa en guzel care olarak bende dusunebilirim

Hee valla nerden bildin giiiiy,

Kayra sabah 8de azcık kaşık maması yedi.Öğlen 3 te 2-3 kaşık yoğurt yedi.
Alkışlıyorum evladımı bu kadar uzun saat aç kalabildiği için.

Sabah en son 12 de kahvalti fasli bitti sonra biz disari ciktik, oglumun normalde disarda istahi iyidir ama aksam 19:00 kadar tek damla mama veremedim,malum disarda oldugumuz icin kasikla hazilanmis birseyde almamistim yanima ..insan bu kadar ac kalabilirmi..seneye oglumla orucu birlikte tutmaya karar verdik..hatta borclarima beraber baslayalim diyorum yalniz gunler kisa diye seneye oruc daha iyi fikir gibi geldi..
Gelde deli olma,bugun gunumun icine yemiyerek beni perisan eden oglumu yinede seviyorum ama bir yandanda kahroluyorum
Turuncu allah hepimizin yardimci olsun..gercektende cok sikici bir durum, ins asariz tez vakitte

İnşallah canımm yaaa... Ben tracy hoggun kitabını yenîden aldım elime. Okumak îyi de ıygulamak sorun maalesef. Dur bakalım. İnşallah duzelcek sakin ve sabırlı olmak lazım ama nerdeeeee :) 20.30 da uyuttugum cocuk 21.30 da uyandı. 1 saattir de uyutmaya calışıyorum tabii ki emzirmeden uyumuyo şimdi uyudu bakalım inşallah birkac saat uyur. Ben de yatayım bari

çok güldüm canım ya..
sezaryan oldu cnm..sürekli agrı oluyodu..pozisyona pek girmesek
prezle korunmuyoruz cnm..
şapkayı hiç kullanmadık
neyse ben çok utandım boşver canım
bu arada bere örüyodum ama midem kalktı ara verecem
artık her gördügüm şapkalı adamda aklıma sen gelecen
iyi geceler tatlım

......................................................

melegim,pampis nasılsınız?

melegim yazmışsın ya eşimle çok güldük diye çok sevindim hep öyle gülün inşallah..

pınarda canım kimmiş bu harbiyeliler merak ettim..belki tanırım..gelirseniz tekrar mutlaka beklerim canım
harbiyede sana künefe yedirmek isterim

Martin cnm, durumun bu vaziyete gelmesinden gercekten uzgunum, sizleri bir seneye yakin taniyorum ..her noktada hepimizin hepimizden ogrenecegi cok sey var..sizlerin bana gosterdigi misafirperverligi halan icimde tasiyorum..Kuden arkadasimizin git mart anneleri topiginde yazsin yazisini gordugum icin gercekten cok uzgunum, kimse kimseye suraya git buraya git deme hakkina sahip olamaz...Umarin yanlis anlasilmalar daha uzun surmez, hersey yavrularimiz icin bu yuzden gayretlerimiz evlatlarimiz uzerine olsun isterim.

Mrb hosgeldin, nerelerdeydin sen demicem cunku guzel guzel anlatmissin herseyi...Azra demek artik seni takipte hii..ne surprizleri oluyordur kimbilir sana...

Urfada kunefe ne iyi olurdu yaa..biz gectigimiz yaz balikli gole gittik ama malasef yiyemedik kunefe,bazi hamarat hanim ve beyler evde ozel tava ile yapabiliyorlar,mutlaka icinizde de vardir yapabilen, ama benim yok gayri oyle bir yetenegim,simdi okuyunca depresti valla ..
Bu son iki gundur istahim kalmadi, benim oglana paralel seyir ediyor ..canimi cok siktigindan bizde yemeden icmeden kesildik resmen (
Sende hep gul cnm hakediyorsun inan, seni gulduren cok olur ins

Uzmanimiz is basinda :)) peki bir soruda benden, eger 8 ay gecmesine ragmen halan aci varsa ne oluyor,tahlil yaptirildi birsey cikmadi
Bu arada boyle bir durum halan yasayan varmi kizlar, ben vuruldugum igneden mi kaynaklaniyor diye dusunuyorumda..3 aylik progestron ignesi vuruluyorum..
Birde bu minor ne oluyor burda duymustum galiba, yapilan smear teste cikarmi o.off ne cok sorunum varmis benimde
Simdi ben dert babasiyim diye demeyinde,oylesine dustum kapiniza bir care diye

canım sezeryan olanlar hep bundan yakınıyor yada normal olup cok sancı cekip zor dogum yapanlar bende acı oldugu zamanlar oluyor o an pozisyon degiştiriyorum geciyor ama sürekli olan bişeyse ne yapsan gecmiyorsa smear testi falan yaptırmakta yarar var içimizde okadar geniş bir dünya varki neye ne oldugunu uzaktan anlamak cok olası bişey degil en iyisi bir doktora danısmak psikolojik olarak normal dogum yapanlarda duymusuzdur vajinada sulanma olmadıgını ve artık cinsel birliktelikten soguduklarını ama bizde böyle seyler yok psikolojik etkenler var mesela bebekleri emzirmek uyanmaları ve yorgunluk eskisi gibi degil hiçbişey ama biraz motive olalım canlarım .....

Tatlım künefe diyarı asıl Hatatdır,baybceren de oralı zaten.Demek geçen yaz buradaydın,e artık yalnız değilsiniz Urfaya geldiğinizde ben varım:))

Boşuna dememişiz Haydar Dümen diyeAslına bakarsan bence iyi ki varsın çünkü bizler senden cesaret alıp cinsellikten yana konu açıyoruz ve en azından yardımcı olmaya da çalışıyorsun.

Valla ne yalan söyleyeyim kızımın kaşığı reddettiği durumlarda saatlerce aç kalacağı yerde bazen şu şırıngaya benzer aletler varya,hani motillyum adlı ilacın içinde de vardı.İşte ben mamasını onunla çekip kızım tv izlerke veya oyuncağıyla meşgul olurken ağzına sıkıyorum yavaş yavaş,ağzının kenarından sıkıyorum ortasından sıkınca boğazına takılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…