2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yaptım şekerim thank you

anamm taze gelin kız siz hemen mi yaptınız kızını

düzenleme kız başta 10 ay siye okudum 1 yılı daha varmış heheheh :)

Ay sorma walla,,yanlıslıkla yapıverdik
Gerci 10yıllık bi mazi de var,,simdi ilkokulu bitirmiş bebelerimiz de olabilirdi
Düşüsenize beni 2002 mayıs annelerinde Bilgisayar başındayım,,kafamda huni sorular soruyorum

valla ya bizimkiyle hikaye zaten türk filmi tadında yanlış anlamalar dağ dağa küsmüş durumları ohoooooo onlar olmasaydı bende 2004 te evlenmiştim valla
2.yi yapmıştım şimdiye kadar

valla ya bizimkiyle hikaye zaten türk filmi tadında yanlış anlamalar dağ dağa küsmüş durumları ohoooooo onlar olmasaydı bende 2004 te evlenmiştim valla
2.yi yapmıştım şimdiye kadar

Anlaşılan hepimizin gençliğini yemiş bu kocişlerr
Çoğumuz gözünü açmış doğurmuş,açmış doğurmuş

Tam 8 ay oldu tenini tenimde hissettiğim, minik ellerine parmaklarımla dokunduğum, mis kokunu içime çektiğim...

Defne Karen'im bugün tam 8 aylık oldu... Zaman ne çabuk geçiyo yahu...

yaaa ozaman üzülürdüm senin yerin 2012 mayıs anneleri hıh hem ben olmıycaktım daha 12 yasındaydım ozaman düşün hayatın nekadar bos olacaktı

yaaa ozaman üzülürdüm senin yerin 2012 mayıs anneleri hıh hem ben olmıycaktım daha 12 yasındaydım ozaman düşün hayatın nekadar bos olacaktı

Ben zaten seni düşünüp yapmadım şekerim:129:
Beykoz ortaokulu bitirsin o zaman evlenelim dedim kocişkoya
Hayat sensiz çok boş tönam

kızlar pilavım mercimek corbam yaptım yanına kızartmalık bişey birde salata yaparım aksam yemegim hazır

Son düzenleme:
sabah evde yapılacak birsürü iş vardı beğenip beğenip kaçtım
TURUNCU canım sabaha karşı emziriyorum aslında, zaten gece 2-3 kez uyanıyo ama yine de kalkışımız değişmiyo değişmiyo... Bu arada beste de yeni şeyler öğrenmeye pek hevesli görünmüyo. Tel sarar yapıyorum elime vuruyo. Bir de sinirlenip bağırıyor bu çocukları anlamak çok zor. Bebekler aslında dikkat etmiyolarmış gibi görünseler de aslında akıllarının bir köşesine yerleştiriyolar ve hiç umulmadık bir zamanda yapabiliyolar. Ben gel geli öğrettiğimde öyle olmuştu.
Forumun kızları gerçekten çok aktif ama beste o guruba dahil değil şekerim.

TATLICADI yangın maceran ve getir götür olayına bayıldım. İyi yapmışsın şekerim hak etmiş.
Beste'nin de başı yatarken ve emerken çok terliyo ama ben dikkate almamıştım doğrusu, bu hafta sonu kontrole gittiğimde sorayım bari.

NAGİHAN canım çok geçmiş olsun senin hastalığın ardından yaren nur un alerjik bronşit olması çok kötü olmuş. İnşallah tez zamanda şifa bulur kuzucuk.

PLANNER bizim kız da yabancıda kıyameti koparıyo geçen benim kv ler geldiğinde o da bastı yaygarayı ama.2.gün alıştı.
Bence kv hemen kucağına almasın yavaş yavaş alıştırsın canım, önce uzaktan icik bicik yapıp daha sonra temas kurması daha doğru olur.

CİPSKOLAM senin o fıstıkları sevsinler ne tatlılar onlar öyle.

MİNİKELLER oğluşunun emeklemesine çok sevindim canım aferin ona. Darısı bizim kız gibi totosunu kaldıramayanlara..

BEYKOZ ben 2.yi almayayım şekerim 1 çocukla sıyırdım zaten 2.olursa kocam kesin beni boşar.
(yani en azından şimdi almayayım sonra fikrim değişebilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…