2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yavrukedicimmm canım benim kızımda ananesiyle takılıyor yapışık ikiz gibi oldular
Şimal'de iyi çok şükür iştahsızlığı ve gece sık uyanmaları dışında
bizde seni ve Sinemis'i öpüyoruz resim bekliyorum şekerimm

ilkimcim senin adına çok sevindim canım
ne güzel Beste sizi şaşırtmış, tüm bebişlerin bol ve rahat uykuları olsun gece boyunca inşallah

bağır şekerim valla korkmaz zeyno hatta bagırmak konusunda seninle yarışada girer çünkü anneside öyle seviyorr doğru diyorsun valla farklı kıtalardayız resmen ama aramızda bir köprü var sadece, görüşelim şekerler ya ben karşıyı çok severim, okulum beşiktaştaydı, nezamandır gitmiyorum bile otarafa ama ortak bir yer ayarlarız nasılsa şu havalar azıcık düzelsinde inş, kızım kokoş ve yakışıklı arkadaşlarıyla tanışsın dimi amaa

Canim kremin adi LİNOLA ufuk universitesindeki dr verdi sabah aksam kullaniyoruz iyi geliyor deneye bilirsin

canim ne guzel yazmissin
Ben evdeyken foruma cok kaptirdim kendimi
Sanirim ise baslayinca anladim
Ama olan oldu artik
Sanki hic ilgilenmemisim gibi kotu hissediyorum:26:

BUGUN REGLI SANCIM TUTTU diye evde kaldim
Koltukta yatiyordum Omer de emekleyerek yanima gelip koltuktan tutunup kalkti
Bir ayagima gidiyor patiklerimle oynuyor bir basima geliyor yuzumu yaliyor derken kalkayim da azicik mincirayim dedim
Bir anda sirtustu kollar bacaklar acik kafasinin ustune bir dustu basi yerden sekti resmen
Doktorumuz bir sorun yok dedi ama cok kotu hissediyorum
O CATTT sesi basindan geldi yavrumun Rabbim korusun
Kendimi bugun kotu anne ilan ediyorum

Evet ya havalar güzelleşsin artık yoksa biz çirkinleşiyoruzKışın çok üşüyorum kat kat giyiniyorum katlı pasta gibiyim
Gelirken beykozu,nagişi,lillacı,zadayı.. tüm karşıyı topla ama,,artık bi minübüs tutarsınız,,beylikdüzü tayfası ses ver,,geçerken beni de alın vatandan buluşalım artık,,sanal aşk yaşıyoruz resmen,,gerçeğe dönüşsün Havalar güzelleşsiiiiin

geçmiş olsunnn canım ya olacak bunlar napalım yürümeye hevesli kuzular düşe kalka başaracaklar inş, allah korusun yavrularımızı, madem yanındasın öp benim içinde ömerciği

arkadaşlar kandilimiz kutlu olsun ve dualarımızda kabul olsun inş, birbirimiz içinde dua edelim arkadaşlar, birbirmize edilen dular çok makbulmuş, ben hepimize sağlık ve huzur dolu bir yuva diliyorum rabbimden, amin...

Sen zaten bebeğin için çok ilgili ve şevkatlisin,,burada bile onlar için toplanmadık mı ayrıca?Kendine dert etme bunları zeynocum,,
regl seni biraz bedbaht yaptı bence
Ömercim yine mi düştü yaaa geçmiş olsun,,ufff ya Mira'da sürekli düşüyor hemde h.sonu kötü bir şekilde düştü, sandalyeye tutunup kalkmış,ben yetişene kadar gümmm(kafa kapıya)buz koya koya bi hal oldum..Korumakta zorlanıyorum iyice çünkü dibindeyken bile düşüyor dediğin gibiBu arada yeni duydum(bakıcı teyzemiz anlattı),,komşusunun bebeği çenesinin arkasındaki boşluk olan yeri vurmuş ve tramva geçirmiş,,orası çok önemliymiş(beyni kafatası koruyor ama orada kemik yok).Allah evlatlarımızı korusun,esirgesin sadece genel bilgi olarak söylüyorum bunu.Çok dikkat edelim arkadaşlarım...

Merhaba guzel anneler ve benim minik kuzularim Bugun dukkani ben acacaktim ama tam o sirada elektrik kesildi
ILKIM, canim cok sevindim umarim hep boyle devam eder, Masal'in ozellikle gunduz uykulari cok kisa,dun cok sukur iki saat uyudu cok mutlu oldum,inanin kendi rahatim icin degil,kizim dinlensin diye hep bu sekilde devam eder umarim.

PINAR, tatlim vallahi iyi sabir varmis sende, itiraf et simdi hediyeyi hic merak etmiyormusun lutfen acinca bizede soyle, ozel degilse, ben bile merak ettim Dogam nasil ssnirim beslenme duzeniniz cok sukur duzeldi,Masalinkide fena degil,iste bir sut fazla icmiyoruz gunduz sadece ek gida ( kahvaltisini ve muhallebisini devam sutuyle hazirliyorum) onun disinda gece toplamda 200-250 cc anne sutu ama tabi tek sefede degil.gerci kahvalti ve muhallebisindeki devam sutuyle beraber yine 400-450 yapiyor.Kizlar sizce yetelimi?

ANNEZEYNEP,coooook gecmis olsun,icim cizzz etti.Ama canim senin yapabilecek hicbirseyin yokki lutfen kendini suclama,ihmal sonucu dusmemiski sonucta,senide yakisikli prensimide opuyorum...A

DİLBEREGE canım kendini üzme eminim geçici bir süreçtir. Arkadaşların dediği gibi ben de meme istemediği için diye düşünüyorum canım. Öpüyorum ikinizi de

ZEYNEP çok geçmiş olsun canım. Ayaklanınca tehlikeler de geliyor maalesef. Kendini suçlama canım sen çok iyi bi annesin ve elinden gelenin fazlasını yapıyosun zaten.

ÇİÇEK ÇİÇEK 35 kilo aldın ve 8 ayda 34 kilo mu verdin eğer öyleyse bravo canım sana Nasıl başardın?

MUTLU ANNE miramız hala hastaymış geçmiş olsun kuzucuğa inşallah çabucak iyileşir.

MELEĞİM ben de söylediklerine katılıyorum şekerim. Ben de çoğu kez uyurken giriyorum(ayağımda sallarken). Kızımın ihtiyaçlarını tam anlamıyla yerine getirdiğim için de vicdanen rahatım. Eminim buradaki annelerin de hepsi öyledir. Dediğin gibi zaten yalnızım hiç kimseciğim yok yanımda. Burada sizlerle hayat buluyorum ve iyiki de varsınız. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum şekerler

BEKLEYECEK canım ben jel hiç kullanmadım çünkü birçok dr tavsiye etmiyor. Seni yanlış yönlendirmek istemem yine de bi dr una sor istersen canım.

ŞEKERİMŞERBETİM mustelayı sormuşsun canım. Gerçi beste'de kızarıklık durumu olmadı ama ben Mustela'nın Hydra babe Corps nemlendiricisini kullanıyorum çok da memnunum. Hatta şu an butik bebede var canım.

Canım sen gıda mühedensisin ya ben bişey sormak istiyorum,(bilen arkadaşlarım da cevaplasın lutfen)
ben her gece yogurt mayalıyorum ve sabah dolaba koyuyorum,oglende dolaptan cıkartıyoruz ve kızım
15.00 gibi yiyor,,buraya kadar sorun yok,sütümüz günlük süt oluyo bitince de devam sütüyle mayalıyorum ama
bazen devam sütüyle tutturamadığım oluyor,,o zaman da o maya tutmayan sütü dökmüyorum ve hemen yoğurt çorbası yapıyorum,,
sence bunda bir sakınca yada sağlıksız bir durum var mı?yani maya tutmayan cıvık yogurdu bebeğe çorba olarak yedirmem doğru mu?

Saol canım, kızımın cildi hassas biraz hemen kızarıp kabarabiliyor sanırım senin kullandığın normal ciltler için dimi?
Okiş'te de olmuştu aynısı sanırım kızımla ikisinin cilt tipi benzer, Mybabylove ile senin dediğine bir bakayım

Mutlu anne bak ikinciye hangisi daha güzel .İlki geliştireyim mi yoksa ikincide devam mı edeyim.

Mutlu anne bak ikinciye hangisi daha güzel .İlki geliştireyim mi yoksa ikincide devam mı edeyim.

ooo baktım,gördüm yorumumu da ekledim bilekarışık yap bence,,ikisi de çok güzel olmuş ellerine sağlık
bambucanı da ekle,,yada sende eklimi acaba? O da dün soruyodu ya fikir olur arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…