herkese kocaman günaydın..yine haftayı yarıladık valla cumaya az kaldı:))
dilberege, cnm yazdıklarının nerdeyse aynılarını bende yaşıyorum...kızım babasına dedesine annanesine çıldırıyor..bendende kaçıyor...
ama bence nazları bize geçiyor ondan öle yapıolar..çünkü biz zorla meme emziriyoruz,zorla yemek yediriyoruz,hiç sevmedikleri şeyi yaparak ağlata ağlata burunlarını temizliyoruz..oyüzden bu şekilde davranıyolar bence..ama aslında bizi çooook seviyolar..sende üzme cnm kendini geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum...
Gerçekten seninki de öyle mi yapıyor? Benimle aynı şeyleri paylaşan biri ile konuşmak iyi geldi.. aynen dediğin gibi canım çocuklar bizi zorla emzirmeye çalışan ve uyutmaya çalışan olarak görüyorlar.. Akşam işten geliyorum 2 saat oynuyoruz ondan sonra doğru odaya uyumaya.. çocuk artık biliyor beni sadece emzirip uyutmaya getiriyorsun buraya diye tepki gösteriyor herhalde.. Umarım dişlerdendir ve inşallah bu böyle devam etmez
Bugün çok mutluyum niye mi?
Sabah 7.30 da eşimin çalar saati çalmaya başladı. İkimiz de bir anda yataktan fırlayıverdik. Saate baktıkolduk. Hava aydınlanmış ve beste'de tık yok. Sonra hemen yatağına baktık mışıl mışıl uyuyo. O kadar sese rağmen hala uyumasına pess dedim. Biz tabi hala şoktayız Sonra kalktım kahvaltı hazırladım saat 8 de beste hanım uyandı(Meleğim duaların kabul oldu şekerim)
Böyle devam eder mi bilmiyorum ama 1 gün bile olması beni mutlu etmeye yetti.
Geç uyanınca tabi uyku saati de sarktı. Şimdi kızımla oynamaya gidiyorum şekerler uyuyunca görüşürüz öptüm hepinizi
Canım ne güzel maşallah..yarım saat fazla uyuması bile seni ne kadar mutlu etmiş :)
Planner bak şu avatarındaki sürekli değiştirdiğin resimler beni çok fena taciz ediyor,,ağzımı sulandırıyor
Yerim ben onu,,bağıra bağıra severim kesin korkar benden,,bizimki alıştı Zeyno'yu da alıştırırım çığlıklarıma
Avrupa yakasındayız diyorum,,,bi köprü var aramızda diyorum,,geçelim görüşelim artık da ben şu kızı bi doya doya koklayayım
canım inan seni çok iyi anlıyorum çalışan anneler olarak kuzularımız ona bakan kişiye daha çok alışıyor malesef ama geçici bir süreçtir emme problemeide üzülme canım herşey yoluna girer arada böyle sapmalar oluyor hepimizde, güzel ve mutlu haberler vermen dileğiylee, öpüyorumm sizi minnoşunlaaa
Çok sağol canım inşallah hemen geçsin şu diş sıkıntısı ve oğlum yine cuk cuk emsin beni..
canım açıkçası ben sürekli evde olduğum zamanlarda bilg bile zor açıyordum çünkü vakit kalmıyordu ama hepsini birada becerebilen arkadaşlara imreniyorum gerçekten ben çok beceriksizim bu konuda galiba, üstelik bilg başındayken zeyno napıyor olur mesela hiç fikrim yok, zaten biz çalışan anneler akşama kadar bilg başında olduğumuzdan çok kolay forumda zaman geçirmek ama haftasonu yada akşamları bizim evde bilg açılmaz bile laptop bile ortada duru ama kapalıdır çünkü gerçekten eşim ve zeynodan bilg a dokunmaya bile zaman kalmıyor, ancak akşamları zeyno uyuduktan sonra bilg açabilecek vaktim olur oda zaten sabah işe gideceğimden açmam yani üstelik eşimle yanyana uzanmak varken dimi amaaavelhasıl her fikre saygılıyım bende veee hem ev hem bebek hem kesintisiz forumda olabilen arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorummmm ve alkışlıyorummm
Bende aynı senin gibiyim.. Gündüz iş yerinde bilg başında olunca sık sık girip kontrol ediyorum formu.. Hatta evden de girip hem ev işi hem çocuk hem eşe zaman ayırıp hatta bir de üstüne el işi, süslemeler vs gibi uğraşlara bile zaman ayıran arkadaşlara özeniyorum valla:)
Canim kremin adi LİNOLA ufuk universitesindeki dr verdi sabah aksam kullaniyoruz iyi geliyor deneye bilirsinöyle deme o hevesin geri gelsin buralar sensiz ve okiş'siz olmaz canım
okiş'e maşallahannenene diyen dillerini yesinler benim kızımda nannanne diyor biz kopuyoruz tabi
biz maksim gazinosunun paralelindedki sokakta oturuyoruz, orada trafik polisi mi varmış hiç dikkat etmemişim:26:
Allah kazalardan esirgesin canım, üstüste gelmiş biraz ama sıkma canını
canım sana bişey sorcam hani sen yazmıştın ya okiş'in cildi kızarıyor diye ya da kuruyor diye
herhangi bir krem aldın mı?
mustela için iyi diyorlar bende kızımın cildi kuru ve kızarmaya başladığı için kullanmak istiyorum
ama bu kremin çok çeşidi varmış
hangisini almalıyım evde olduğum için eşim alacak ama onunda bir bilgisi yok
Sizleri tanıdım ve iyiki de tanıdım,,merak ettigim bir sürü iyi kalpli arkadasım ve yeğenlerim oldu,,gurbet elde deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşarak büyütüyorum bebeğimi,sayenizde daha sık girip balkona daha az çıkıyorum,,kızımın uykusuzluğunu kafama daha az takiyorum ve yine sayenizde yapıyorum bunu,,annezeyneple Ömer'le yuz yuze tanıştım,,oh dedim bu forum güvenilir,kaliteli bir arkadasim daha oldu diye sevindim...samimiyetinize hep inandım ve inaniyorumda...coca cola gibisiniz,,bağımlılık dogru ama burda olmam icin birmiyon neden de sayabilirimŞimdi gidiyorum,,sabah bıcır bıcır donerim
bağır şekerim valla korkmaz zeyno hatta bagırmak konusunda seninle yarışada girerçünkü anneside öyle seviyorr doğru diyorsun valla farklı kıtalardayız resmen ama aramızda bir köprü var sadece, görüşelim şekerler ya ben karşıyı çok severim, okulum beşiktaştaydı, nezamandır gitmiyorum bile otarafa ama ortak bir yer ayarlarız nasılsa şu havalar azıcık düzelsinde inş, kızım kokoş ve yakışıklı arkadaşlarıyla tanışsın dimi amaa
canim ne guzel yazmissin
Ben evdeyken foruma cok kaptirdim kendimi
Sanirim ise baslayinca anladim
Ama olan oldu artik
Sanki hic ilgilenmemisim gibi kotu hissediyorum:26:
BUGUN REGLI SANCIM TUTTU diye evde kaldim
Koltukta yatiyordum Omer de emekleyerek yanima gelip koltuktan tutunup kalkti
Bir ayagima gidiyor patiklerimle oynuyor bir basima geliyor yuzumu yaliyor derken kalkayim da azicik mincirayim dedim
Bir anda sirtustu kollar bacaklar acik kafasinin ustune bir dustu basi yerden sekti resmen
Doktorumuz bir sorun yok dedi ama cok kotu hissediyorum
O CATTT sesi basindan geldi yavrumun Rabbim korusun
Kendimi bugun kotu anne ilan ediyorum
canim ne guzel yazmissin
Ben evdeyken foruma cok kaptirdim kendimi
Sanirim ise baslayinca anladim
Ama olan oldu artik
Sanki hic ilgilenmemisim gibi kotu hissediyorum:26:
BUGUN REGLI SANCIM TUTTU diye evde kaldim
Koltukta yatiyordum Omer de emekleyerek yanima gelip koltuktan tutunup kalkti
Bir ayagima gidiyor patiklerimle oynuyor bir basima geliyor yuzumu yaliyor derken kalkayim da azicik mincirayim dedim
Bir anda sirtustu kollar bacaklar acik kafasinin ustune bir dustu basi yerden sekti resmen
Doktorumuz bir sorun yok dedi ama cok kotu hissediyorum
O CATTT sesi basindan geldi yavrumun Rabbim korusun
Kendimi bugun kotu anne ilan ediyorum
tamam canım eşime söyleyeyimCanim kremin adi LİNOLA ufuk universitesindeki dr verdi sabah aksam kullaniyoruz iyi geliyor deneye bilirsin
canım inan seni çok iyi anlıyorum çalışan anneler olarak kuzularımız ona bakan kişiye daha çok alışıyor malesef ama geçici bir süreçtir emme problemeide üzülme canım herşey yoluna girer arada böyle sapmalar oluyor hepimizde, güzel ve mutlu haberler vermen dileğiylee, öpüyorumm sizi minnoşunlaaa
canım açıkçası ben sürekli evde olduğum zamanlarda bilg bile zor açıyordum çünkü vakit kalmıyordu ama hepsini birada becerebilen arkadaşlara imreniyorum gerçekten ben çok beceriksizim bu konuda galiba, üstelik bilg başındayken zeyno napıyor olur mesela hiç fikrim yok, zaten biz çalışan anneler akşama kadar bilg başında olduğumuzdan çok kolay forumda zaman geçirmek ama haftasonu yada akşamları bizim evde bilg açılmaz bile laptop bile ortada duru ama kapalıdır çünkü gerçekten eşim ve zeynodan bilg a dokunmaya bile zaman kalmıyor, ancak akşamları zeyno uyuduktan sonra bilg açabilecek vaktim olur oda zaten sabah işe gideceğimden açmam yani üstelik eşimle yanyana uzanmak varken dimi amaaavelhasıl her fikre saygılıyım bende veee hem ev hem bebek hem kesintisiz forumda olabilen arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorummmm ve alkışlıyorummm
şekerim valla sendeki bu enerji herşeye yeter canım benim, programlıyım diyorsun ahh ahhh o bendede olsa keşke biraz, ben herşeyi yaya yaya yaparım hiç acelesizz, tadını çıkara çıkara, oyüzden herşeye birden yetişemem hiçbirzamanenerjikmi değilim acaba yaa:26:
ohhh süper olmuşş canım devamı gelsin inş sabahları mışıl mışıl uyusun bestecikk
herkese kocaman günaydın..yine haftayı yarıladık valla cumaya az kaldı:))
dilberege, cnm yazdıklarının nerdeyse aynılarını bende yaşıyorum...kızım babasına dedesine annanesine çıldırıyor..bendende kaçıyor...
ama bence nazları bize geçiyor ondan öle yapıolar..çünkü biz zorla meme emziriyoruz,zorla yemek yediriyoruz,hiç sevmedikleri şeyi yaparak ağlata ağlata burunlarını temizliyoruz..oyüzden bu şekilde davranıyolar bence..ama aslında bizi çooook seviyolar..sende üzme cnm kendini geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum...
Gerçekten seninki de öyle mi yapıyor? Benimle aynı şeyleri paylaşan biri ile konuşmak iyi geldi.. aynen dediğin gibi canım çocuklar bizi zorla emzirmeye çalışan ve uyutmaya çalışan olarak görüyorlar.. Akşam işten geliyorum 2 saat oynuyoruz ondan sonra doğru odaya uyumaya.. çocuk artık biliyor beni sadece emzirip uyutmaya getiriyorsun buraya diye tepki gösteriyor herhalde.. Umarım dişlerdendir ve inşallah bu böyle devam etmez
Canım ne güzel maşallah..yarım saat fazla uyuması bile seni ne kadar mutlu etmiş :)
ilkimcim senin adına çok sevindim canım
ne güzel Beste sizi şaşırtmış, tüm bebişlerin bol ve rahat uykuları olsun gece boyunca inşallah
Merhaba guzel anneler ve benim minik kuzularimBugun dukkani ben acacaktim ama tam o sirada elektrik kesildi
ILKIM, canim cok sevindim umarim hep boyle devam eder, Masal'in ozellikle gunduz uykulari cok kisa,dun cok sukur iki saat uyuducok mutlu oldum,inanin kendi rahatim icin degil,kizim dinlensin diye hep bu sekilde devam eder umarim.
PINAR, tatlim vallahi iyi sabir varmis sende, itiraf et simdi hediyeyi hic merak etmiyormusunlutfen acinca bizede soyle, ozel degilse, ben bile merak ettim Dogam nasil ssnirim beslenme duzeniniz cok sukur duzeldi,Masalinkide fena degil,iste bir sut fazla icmiyoruz gunduz sadece ek gida ( kahvaltisini ve muhallebisini devam sutuyle hazirliyorum) onun disinda gece toplamda 200-250 cc anne sutu ama tabi tek sefede degil.gerci kahvalti ve muhallebisindeki devam sutuyle beraber yine 400-450 yapiyor.Kizlar sizce yetelimi?
Çok teşekkür ederim canlar kızımla öpüyoruz hepinizi
Saol canım, kızımın cildi hassas biraz hemen kızarıp kabarabiliyor sanırım senin kullandığın normal ciltler için dimi?ŞEKERİMŞERBETİM mustelayı sormuşsun canım. Gerçi beste'de kızarıklık durumu olmadı ama ben Mustela'nın Hydra babe Corps nemlendiricisini kullanıyorum çok da memnunum. Hatta şu an butik bebede var canım.
Mutlu anne bak ikinciye hangisi daha güzel .İlki geliştireyim mi yoksa ikincide devam mı edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?