canim ne guzel yazmissin
Ben evdeyken foruma cok kaptirdim kendimi
Sanirim ise baslayinca anladim
Ama olan oldu artik
Sanki hic ilgilenmemisim gibi kotu hissediyorum:26:
BUGUN REGLI SANCIM TUTTU diye evde kaldim
Koltukta yatiyordum Omer de emekleyerek yanima gelip koltuktan tutunup kalkti
Bir ayagima gidiyor patiklerimle oynuyor bir basima geliyor yuzumu yaliyor derken kalkayim da azicik mincirayim dedim
Bir anda sirtustu kollar bacaklar acik kafasinin ustune bir dustu basi yerden sekti resmen
Doktorumuz bir sorun yok dedi ama cok kotu hissediyorum
O CATTT sesi basindan geldi yavrumun Rabbim korusun
Kendimi bugun kotu anne ilan ediyorum
Saol canım, kızımın cildi hassas biraz hemen kızarıp kabarabiliyor sanırım senin kullandığın normal ciltler için dimi?
Okiş'te de olmuştu aynısı sanırım kızımla ikisinin cilt tipi benzer, Mybabylove ile senin dediğine bir bakayım
Oooo tatlım biz dün barıştık,dayanamadım ben de yazık adam nasıl gözleri dola dola yalvarıyor.İşin aslını da anlatınca ben de ondan uzattığım için özür diledim.Meğer hediyemi önceden burdaki altınbaştan sipariş etmiş fakat internet satışı daha karlı olduğu için(hem yüzde on indirimli hem biraz daha düşük fiyatlı hem de limit aşımında 50 tl indirim var)iptal edip doğum günümden bir gün evvel internetten satın almış taksitle...canım ben hayatta bukadar daynamam küslüğe, bizimki en fazla yarım saat sürer sonra ikimizde yelkenler suyaabugün kandil bak hadı artık barışınn şekerimmm
canım evet organik konusunda çok ciddi şekilde titizim çünküintteki araştırmaların aynısını, bir arkadaşımızın kerdeşi tıp öğrencisi ve deneylerinde onlarda görmüşki sürekş, organik beslenen bir bebeğin idrarında neredeyse hiç böcek ilacı çıkmazken organik olmayan sebze meyveyle beslenen bebeklerin idrarında böcek ilacı çıkmış düşünebiliyormusun, oyüzden organik diye aldığım bir tane bile meyce yada sebze gerçekten zirai ilaçlardan arınmış olsun kardır gözüyle bakıyorum ben kendimce, organik patates ve soğanıda pazardan buluyorum canım kök sebzelerin organik olması çok çok daha önemli biliyorsundur kesin ve tadıda kokusuda çok çok farklı ve güzel gerçekten güvenerek yediriyorum kuzuma tavuğuda organik alıyorum buradan bulabiliyoruz ve helal kesim olduğuna inanmak istiyoruz! senin orda hem helal kesim hemde organik bulman zor olabilir haklısın bu noktada tabi en doğru kararı sen verirsin canım ama bu tavuk işi çok moral bozucu bol antibiyotik verilmiş bir tavuktan ne fayda gelirki insana hiç yemese daha iyi bence, of off bak yine daldım bu konulara valla girince kendimi kaybediyorum çünkü ne çok zararlıyla başbaşayız şu dünyada oyüzden kendimce elimden gelenin en iyisi yapıp gerisinide allaha bırakıp tevekkül ediyorum canım allah yavrularımıza hep ve daima önce sağlık versin inşşseni ve mahirimi kocaman öpüyorumm
buarada meleğim, canım ben 1 lt süte yarım limon şeklinde yapıyorum ki sende küçük bir cezveye 7-8 damla limon usyula kestirebilirsin canım,buarada her sabah 2 tatlı kaşığı penir yiuor zeyno bu durumda 1 lt sütten yaptığım peynir 5-6 gün yetiyor ve dolapta çok rahat saklanıyor bu sürede canım bence bir dene sende daha pratik oluyor şekerimm
Merhaba guzel anneler ve benim minik kuzularimBugun dukkani ben acacaktim ama tam o sirada elektrik kesildi
ILKIM, canim cok sevindim umarim hep boyle devam eder, Masal'in ozellikle gunduz uykulari cok kisa,dun cok sukur iki saat uyuducok mutlu oldum,inanin kendi rahatim icin degil,kizim dinlensin diye hep bu sekilde devam eder umarim.
PINAR, tatlim vallahi iyi sabir varmis sende, itiraf et simdi hediyeyi hic merak etmiyormusunlutfen acinca bizede soyle, ozel degilse, ben bile merak ettim Dogam nasil ssnirim beslenme duzeniniz cok sukur duzeldi,Masalinkide fena degil,iste bir sut fazla icmiyoruz gunduz sadece ek gida ( kahvaltisini ve muhallebisini devam sutuyle hazirliyorum) onun disinda gece toplamda 200-250 cc anne sutu ama tabi tek sefede degil.gerci kahvalti ve muhallebisindeki devam sutuyle beraber yine 400-450 yapiyor.Kizlar sizce yetelimi?
ooo baktım,gördüm yorumumu da ekledim bilekarışık yap bence,,ikisi de çok güzel olmuş ellerine sağlık
bambucanı da ekle,,yada sende eklimi acaba? O da dün soruyodu ya fikir olur arkadaşıma
BEKLEYECEK canım ben jel hiç kullanmadım çünkü birçok dr tavsiye etmiyor. Seni yanlış yönlendirmek istemem yine de bi dr una sor istersen canım.
Diş jelini bende kullanmadım ama çok canı acıyorsa kullanabilirsin bence,,çok önyargılı değilim çünkü iş yerinde bi ark. bebegi için kullanmış,,hep dua ediyor bulanaAhh canım yaa ben hiç bir zaman gereksiz ilaç kullanma taraftarı değilim. Ben zaten ilaç içme özürlüyüm. Ama yavrumun sürekli ağlayarak uyanması perişan ediyor. Başka bir çözüm yolu var mıdır acaba.
Günaydın canım,,gece gece sırf senin şu güzel ve samimi yorumun için girdim walla
Çok hoşuma gitti yaa
Diş jelini bende kullanmadım ama çok canı acıyorsa kullanabilirsin bence,,çok önyargılı değilim çünkü iş yerinde bi ark. bebegi için kullanmış,,hep dua ediyor bulanaBen,,annemden ve büyüklerden duyduğum gibi soğan veriyorum eline diş çıkacağı zaman özellikle,,faydası oluyor mu bilmem ama hoşuna gittiği kesin Birde eline soğuk şeyler vermek iyi gelebilir,,geçici kompress olur diye biliyorum.
Cevabın için teşekkür ederim mutlu anne. Ne oluyorsa gece oluyor. Soğuk şeylerde korkum boğazının ağrıması. Soğanı deneyim canım çok sağol.
bu arada bizimde alttan iki tane incimiz var artık ucu göründü:)
bu kadar huysuzluğun,iştahsızlığın ve uykusuzluğun nedeni buymuş üstüne gripte olunca yavrum 1 haftadır
çok kötüydü ama bugün daha iyi şükür
darısı inci bekleyen annelerimizin başına:)
hejar__incileriniz hayırlı olsun canım..bolbol ısırsın seni emi:))
mutluanne__nasılsın..neden bana pas vermiyosun:))
planner__öpüldünüz canım..
şekersizyeşilçay__senide öptüm:)muckk
yandaki avon reklemı bitsin artık yaaa:))herkesi öpesim geliyo
hejar__incileriniz hayırlı olsun canım..bolbol ısırsın seni emi:))
Aras Eymen'e kocamann maşallah annesi,,hayırlı olsun inicileriniz,darısı incileri yolda kalan bebişlerimize,Bize dua ettiğin için Allah senden razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?