2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım..Bizimki de şimdi ayakta durma merakından dolayı sık sık düşüyor.. hatta dün düşmüş alnını sehpaya çarpmış kızarmış.. :) olacak böyle şeyler.. çekmeceleri açıyor parmaklarını da çekmecenin iç kısmına koyup sonra kapatmaya çalışıyor.. Parmakları sıkışınca ıhıı hıhhııı yapıyor tekrar açıyor bir kaç kez denedikten sonra parmaklarını çekerek kapatıyor.. Böyle böyle öğrenip büyücekler canım..

Sanırım normal çitler için, dediğin gibi sen diğerine bi bak canım. Ben bu arada vücut losyonunu yazmışım yüzü için HYDRA BABE FACE.
İnşallah düzelir güzel gözlü şimalin cildi.

Oooo tatlım biz dün barıştık,dayanamadım ben de yazık adam nasıl gözleri dola dola yalvarıyor.İşin aslını da anlatınca ben de ondan uzattığım için özür diledim.Meğer hediyemi önceden burdaki altınbaştan sipariş etmiş fakat internet satışı daha karlı olduğu için(hem yüzde on indirimli hem biraz daha düşük fiyatlı hem de limit aşımında 50 tl indirim var)iptal edip doğum günümden bir gün evvel internetten satın almış taksitle...

Tatlım haklısın da bu benim eşim varya kaç zamandır bunu bana yapıyıor arık ben de kararlı olmak durumundaydım...Hem hediyemi tahmin ediyordum.Altın şahmaran almış kar taneli sağolsun.
Canım Doğa iyi Allaha şükür,beslenmemiz düzeldi.Eğer kilosu iyiyse muhallebiye yüklenme derim.AYRICA SÜT MİKTARI DA GAYET YETERLİ BEN DE HEMEN HEMEN AYNI MİKTARDA VERİYORUM.

ooo baktım,gördüm yorumumu da ekledim bilekarışık yap bence,,ikisi de çok güzel olmuş ellerine sağlık
bambucanı da ekle,,yada sende eklimi acaba? O da dün soruyodu ya fikir olur arkadaşıma

Mutlu annecim işte bu sonuncu sindi içime :d.Bambucan ekli bende diye biliyorum .Yardımım dokunursa ne ala ona da .

BEKLEYECEK canım ben jel hiç kullanmadım çünkü birçok dr tavsiye etmiyor. Seni yanlış yönlendirmek istemem yine de bi dr una sor istersen canım.

Ahh canım yaa ben hiç bir zaman gereksiz ilaç kullanma taraftarı değilim. Ben zaten ilaç içme özürlüyüm. Ama yavrumun sürekli ağlayarak uyanması perişan ediyor. Başka bir çözüm yolu var mıdır acaba.

Mutlu annecim işte bu sonuncu sindi içime :d.Bambucan ekli bende diye biliyorum .Yardımım dokunursa ne ala ona da .

Bunları buldum senin için,belki gormussundur gerci,patigin uzerne kece ile tutturulmus sanırım çok begendim
diğeri de hastane odası veya ev süsleme için güzel olabilir

Diş jelini bende kullanmadım ama çok canı acıyorsa kullanabilirsin bence,,çok önyargılı değilim çünkü iş yerinde bi ark. bebegi için kullanmış,,hep dua ediyor bulana Ben,,annemden ve büyüklerden duyduğum gibi soğan veriyorum eline diş çıkacağı zaman özellikle,,faydası oluyor mu bilmem ama hoşuna gittiği kesin Birde eline soğuk şeyler vermek iyi gelebilir,,geçici kompress olur diye biliyorum.

herkese meraba..
mevlit kandiliniz mübarek olsun..bütün bebişlere saglık sıhhat versin rabbim..

annezeynep geçmiş olsun canım ömer düşmüş..senin suçun yok canım ya sıkma canını..

benimde bugün içim sıkılıyo hayırdır inşallah..

Cevabın için teşekkür ederim mutlu anne. Ne oluyorsa gece oluyor. Soğuk şeylerde korkum boğazının ağrıması. Soğanı deneyim canım çok sağol.

Cevabın için teşekkür ederim mutlu anne. Ne oluyorsa gece oluyor. Soğuk şeylerde korkum boğazının ağrıması. Soğanı deneyim canım çok sağol.

Boğazı ağrımaz canım yutmıcakki nasılsa,,ağzının içinde soğukluk hissetsin yeter o bebişe,dolapta havuç falan varsa,soy ver eline(yanından ayrılma sakın) oynasın onunla,,Mira'ya iyi geliyor böyle şeyler o yüzden paylaşiim dedim

hepimize hayırlı kandiller olsun güzel arkadaşlarım ve kuzularım
inşallah bu mübarek günde tüm dileklerimiz kabul olur
ben sabah namazında genelde toplu isim duası ederim,buradan da aklıma gelen herkese ve bebişlerine dua ettim
Allah kabul eder inşallah

zeynepanne ömerimiz düşmüş çok geçmiş olsun canım,sakın öyle düşünme bence sen çok yi bir annesin
oğlunla gayet güzel ve kaliteli zaman geçiriyorsun

mutlu anne senin yazılarını okuyunca hakikatende nickin gibisin diyorummira nın uykusu içinde bol bol dua ettim

ilkim oğlumu sormuştum bugün daha iyi şükür iştahıda biraz daha iyi sanki,en azından mızmızlığı geçtibeste nin uykularıda düzelmiş inşallah heep böyle devam eder,dualarımdasınız he bu arada dün karnabahar yemeği yaptım senin tarif çok güzel oldu
çok teşekküre ederim hayatım

planner ne yazacaktım ben sanaayy unuttum neyse seni ve kızını öpüyorum

Tatlıcadı Tarık Buğra nasıl oldu :18:

nagihan nerelerdesin sen ve Yarennur nasıl oldunuz

Babyceren

elif yeni katıldın aramıza sanırım hoşgeldin sanada hayırlı doğumlar diliyorum

pınarcımm hediyeni alınca bizede göster nolurr

şekersizyeşilçaycım annen geliyormuş gözün aydın

bu arada bizimde alttan iki tane incimiz var artık ucu göründü:)
bu kadar huysuzluğun,iştahsızlığın ve uykusuzluğun nedeni buymuş üstüne gripte olunca yavrum 1 haftadır
çok kötüydü ama bugün daha iyi şükür
darısı inci bekleyen annelerimizin başına:)

bazı annelerimiz fotolarını kaldırmış neden:26:
ama ben bir defa bakmıştım ve sanırım bir kaç kişinin yüzünü
hem karıştırıyorum hem unuttum
tekrar ekleyin olmazmı

ayrıca annezeynep sen neden hiç bizim fotolara yorum yapmamışsın
şimdi dikkatimi çekti
hemen canım bir zahmetçağla uyanmadan

hejar__incileriniz hayırlı olsun canım..bolbol ısırsın seni emi:))

mutluanne__nasılsın..neden bana pas vermiyosun:))

planner__öpüldünüz canım..

şekersizyeşilçay__senide öptüm:)muckk

yandaki avon reklemı bitsin artık yaaa:))herkesi öpesim geliyo

Aras Eymen'e kocamann maşallah annesi,,hayırlı olsun inicileriniz,darısı incileri yolda kalan bebişlerimize,Bize dua ettiğin için Allah senden razı olsun canım

ILKIM ve SEKERSIZYESILCAY, kizlar dogru anladiniz tam 35 kilo aldim ve 1 kilosu kaldi.Ve cok birsey yapmadim ara ara diyet yapiyorum guyaaa
yani iki gun dikkat etsem ucuncu gunu hersey yiyorum yavas yavas kendiliginden gitti,hizimi alamadim ve 6 kilo daha hedefledim,bu kez kararli bir sekilde diyete basladim bugun ucuncu gun esim mart ayinda izne gelcek insallah o gelene kadar istedigim kiloya inmeyi hedefledim,kismet bakalim, havalar isinincada spora baslicam skilasmak icin...

Babyceren yakala
Daha sabah andım seni,,elifin resimlerine yorumumda bile yazdım,,hatay beni çağırıyo,künefe beni çağırıyo ciğerimm
(not: verdiklerim pastır)

hejar__incileriniz hayırlı olsun canım..bolbol ısırsın seni emi:))

teşekkür ederiz canım,iyi olsunda varsın ısırsın
çağla tamamen iyileşti di mi canım

Aras Eymen'e kocamann maşallah annesi,,hayırlı olsun inicileriniz,darısı incileri yolda kalan bebişlerimize,Bize dua ettiğin için Allah senden razı olsun canım

teşekkür ederiz teyzesi,amin canım diş çok zorladı yavrumu umarım diğer yavruların bu kadar zor olmaz
dua içinde her zaman aklıma geldikçe dua ederim canım şimdi biraz kuran okucam o zamanda isimle dua ederim Allahım kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…