çağla benim 2.çocugum oldugu için uykusuzlugunu,iştahsızlıgını sizin kadar pek takmadıgımı farkettim..
cerende çok yıprandım ben..çok araştırırdım çok pimpirikliydimm..
yemese aglardım uyumasa aglardım..
tabi hastalık ayrı bi konu cerende çağlada hasta olunca hiç faketmiyo çok üzülüyorum kafama takıyorum...
çogu zaman ne yedirdim ne kadar yedi,kustumu kabızmı ishalmi paylaşmıyorum..
biraz aştım sanki ben bunları pek takmıyorum..
birde süte çok düşkün oldugundan heralde..
2.çocukta sizde benim gibi daha rahat olacaksınız emin olun..
hatta ceren beni daha çok yoruyo beş beş cevap yapıştırıyo..
emin olun en güzel zamanlarınızı yaşıyosunuz tadını çıkarın az düşünmeye çalışın..
çocuklar büyüdükçe daha da zorlaşıyo..
birde bunların ergen olacakları zaman var Allah yardımcımız olsun
hejar__evet hayatım çağla tamamen iyleşi..hiçöksürügümüz yok,hırıltımızda yok..umarım bir daha böyle acı bir tecrübe yaşamayız..
hiç kimse yaşamaz inşallah...
mutluanne__yorumunu okudum canım..inanki çok isterim gelmeni hatta herkes gelsin..çadır kent kurarız:))
künefeyi ellerimle yediririm sizekorkmayın önce domestosla yıkarım ellerimi
pasını aldım canım:))
hatta aklımdan şimdi ne geçti biliyomusun:))keşke bütün anne ve bebeklerle yazın bir yerde buluşsak 2 gün tatil yapsak bir otelde
sabaha kadar çene çalsak dedikodu yapsakbebekleri sıka sıka sevsek çok güzel bir hayal oldu
çiçekçiçek__seni tebrik ediyorum canım ya
35 kilo ne demek,resmen vücudundan küçük bir insan çıkmış gitmiş
bu kadar kısa sürede vallahi harikasınnnnn
Biz yanyana tatil yapsak,,birbirimize arkamızı döner yazışırız yine,çok bağlıyız çünkü
balkondan ve kk dan vazgeçemiyorum,bagımlıyım
Günaydın canlarım,güzel geçecek bir gün diliyorum hepimize
Bizim burun tıkanıklığımız devam ediyor,,bugun de butun aile kayınpederlerde toplanıcaz,,
cocugu kalabalık ortama sokmak istemiyorum,,malum Mira'nın sadece 8 tane amca çocuğu var ama eşim sabah lafını bile ettirmediİşin içinde ailesi olunca çok katı oluyor,,sanki ben çocuğumu esirgiyorum ama anlamıyor çocuk daha da hastalanabilir sonuçta...
Dilberege canım moralini bozma,geçici bir durum diye düşün,,küçük akıllı bıdıklarımız neler yapmıyor ki bize...Bu da onlardan biri diye düşün canım,,daha doğrusu iyi düşün iyi olsun inşallah
Mybabylove: Geçmiş olsun canım,,sadaka çıkar bence,kızımızın ve ailenin keyfi yerindeyse sorun yok
Şekersizyeşilçay: Annen gelmiş hoş gelmiş,,oooh ne güzel seni de rahat ettirir kısa bi süre de olsa,,ben diyorumki acilen tanışalım annelerimizle de,yanlış hatırlamıyorsam senin annen bana yakın,benimki sanaArada değişiriz anneleri ,,benimki koşar gelir sana hemen"uyu kızım rahat et biraz"der
TatlıCadı: Tarık Bugra nasıl oldu?Sen nasılsın? Arada ses ver bize emi
Bütün dualarınızın gerçek olması temennimle,,hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar...
neler söylüyorsunuz? kalabalık aile bebeklerin hem bağışıklık sistemi hem de sosyal gelişimleri için ne kadar bulunmaz bir fırsattır. hiiiiç endişelenmeyiz zira hala anneden antikor alıyorken mikroplarla karşılasırsa daha kolay bağışıklık kazanır ve sonraki mikropları kolayca alt eder ama ne kadar geç karşılaşırsa bağışıklı sistemi zayıf kalacağından en ufak mikroplara bile yenilir Allah korusun. kalabalık ailenin kıymetini biliniz ve lütfen herkesle temas etmesini sağlayınız. bizim aile aşırı çekirdek bir aile, ben de fırsat buldukça arkadaşlarıma götürüyorum bebeğimi, herkesin kucağına veriyorum, herkese dokunduruyorum. hatta kalabalık olsun diye pazara bile götürmüştüm 1,5 aylıkken. doğduğundan beri böyle ve maşallah hiç hasta olmadı. modern anneler ne yazıkki biraz daha hassas ama eşinizi dinleyiniz. zaten girdiği ortam çok yabancı insanlarla dolu değil ki çok yabancı mikrop olsun. bebeğinizin bağışıklık sistemi için...
Bunları buldum senin için,belki gormussundur gerci,patigin uzerne kece ile tutturulmus sanırım çok begendim
diğeri de hastane odası veya ev süsleme için güzel olabilir
Eki Görüntüle 614080 Eki Görüntüle 614081
Neler söylüyorumdedim ilk cümlenle walla Bizde 3 kişik bir aileydik, nazlıcan bedirhan ve ben(annem babam ve ben latife yapıyorum ) Çekirdek ailesi 18 kişi olan bir adamla evlendim Kızımın yüzüne hapşıran ve tek başına bulduğu yerde çimdiren dünyalar güzeli 5 yaşında kuzeni var Arabalarla oynarken kızımı yere yatırıp rampa yapan 2 tane de 7 yaşında kuzeni var
Sizden iyi olmasın çok tatlılar ama çok ta hırpalanıyor kızım,amcalarından biri severken ağlatır,yüzü kabarık kabarık olur sakal batmasından,,anneyim ben endişem de doğal dimi?Tanıdık mikroplar(?) da olsa zaten hali yokken kızımın hırpalanmasını istemem
bunu dile getirdim sadece:128:
hepimize hayırlı kandiller olsun güzel arkadaşlarım ve kuzularım
inşallah bu mübarek günde tüm dileklerimiz kabul olur
ben sabah namazında genelde toplu isim duası ederim,buradan da aklıma gelen herkese ve bebişlerine dua ettim
Allah kabul eder inşallah
zeynepanne ömerimiz düşmüş çok geçmiş olsun canım,sakın öyle düşünme bence sen çok yi bir annesin
oğlunla gayet güzel ve kaliteli zaman geçiriyorsun
mutlu anne senin yazılarını okuyunca hakikatende nickin gibisin diyorummira nın uykusu içinde bol bol dua ettim
ilkim oğlumu sormuştum bugün daha iyi şükür iştahıda biraz daha iyi sanki,en azından mızmızlığı geçtibeste nin uykularıda düzelmiş inşallah heep böyle devam eder,dualarımdasınız he bu arada dün karnabahar yemeği yaptım senin tarif çok güzel oldu
çok teşekküre ederim hayatım
planner ne yazacaktım ben sanaayy unuttum neyse seni ve kızını öpüyorum
Tatlıcadı Tarık Buğra nasıl oldu :18:
nagihan nerelerdesin sen ve Yarennur nasıl oldunuz
Babyceren
elif yeni katıldın aramıza sanırım hoşgeldin sanada hayırlı doğumlar diliyorum
pınarcımm hediyeni alınca bizede göster nolurr
şekersizyeşilçaycım annen geliyormuş gözün aydın
ayy okuyunca sinir oldum neler yapıyolarmıs oyle cnm yaa kolay gelsin sanaNeler söylüyorumdedim ilk cümlenle walla Bizde 3 kişik bir aileydik, nazlıcan bedirhan ve ben(annem babam ve ben latife yapıyorum ) Çekirdek ailesi 18 kişi olan bir adamla evlendim Kızımın yüzüne hapşıran ve tek başına bulduğu yerde çimdiren dünyalar güzeli 5 yaşında kuzeni var Arabalarla oynarken kızımı yere yatırıp rampa yapan 2 tane de 7 yaşında kuzeni var
Sizden iyi olmasın çok tatlılar ama çok ta hırpalanıyor kızım,amcalarından biri severken ağlatır,yüzü kabarık kabarık olur sakal batmasından,,anneyim ben endişem de doğal dimi?Tanıdık mikroplar(?) da olsa zaten hali yokken kızımın hırpalanmasını istemem
bebeğimin birkaç fotografını eklemek istedim ama herkese de açık olmasın istiyorum, ziyaretçiler bile görebiliyormuş. sadece arkadaşlarım görebilsin istiyorum ama bunun için bir arkadaş listemin olması gerekiyormuş. benimle arkadaş olmak isteyen var mı? (kulağa çok çocukca geliyor ama forum patronlarımız böyle buyurmuşlar, elden ne gelir
ayy okuyunca sinir oldum neler yapıyolarmıs oyle cnm yaa kolay gelsin sana
ben asla izin vermem yanımdan ayırmam böyle bidurum olsa
Canım dr um bana calpol verebilirsin demişti ben calpol verdim. Ama dişlerinin yolda olduğundan emin olduktan sonra.Ahh canım yaa ben hiç bir zaman gereksiz ilaç kullanma taraftarı değilim. Ben zaten ilaç içme özürlüyüm. Ama yavrumun sürekli ağlayarak uyanması perişan ediyor. Başka bir çözüm yolu var mıdır acaba.
Hayırlı olsun canım inciniz.bu arada bizimde alttan iki tane incimiz var artık ucu göründü:)
bu kadar huysuzluğun,iştahsızlığın ve uykusuzluğun nedeni buymuş üstüne gripte olunca yavrum 1 haftadır
çok kötüydü ama bugün daha iyi şükür
darısı inci bekleyen annelerimizin başına:)
Neler söylüyorumdedim ilk cümlenle walla Bizde 3 kişik bir aileydik, nazlıcan bedirhan ve ben(annem babam ve ben latife yapıyorum ) Çekirdek ailesi 18 kişi olan bir adamla evlendim Kızımın yüzüne hapşıran ve tek başına bulduğu yerde çimdiren dünyalar güzeli 5 yaşında kuzeni var Arabalarla oynarken kızımı yere yatırıp rampa yapan 2 tane de 7 yaşında kuzeni var
zor zor bişi solesen bilmiş soylemesen için içini yer sanki sen annesi olarak nezaman ne yapıcagını bilmiosun bence lafını esirgemeArkadaş olumlama yapınca,,olumsuzlukları da yazdım güneşçim,,yoksa hepsini çok severim,,canlarım onlar benim
Ama bebişi korumak,,hele hele hastaysa zor oluyo gerçekten,,eşim bana kaş göz yaparken bi hal oluyo çocuğu yere indireyim diyeYanımdam ayırmamam dile kolaymış gibi gelebilir ama toplandığımız da emzirmeye bile tek gidemiyorum neredeyse,
aynen şöyle: yengeee çişş yapmış hadi altına bakalım(kızlar),,yengeee çabuk emzir babam istiyo Mira'yı,yengeee amcam dediki dedem okusun ver çocuğu...,zıvanadan çıkıyoruz yani
Arkadaş olumlama yapınca,,olumsuzlukları da yazdım güneşçim,,yoksa hepsini çok severim,,canlarım onlar benim
Ama bebişi korumak,,hele hele hastaysa zor oluyo gerçekten,,eşim bana kaş göz yaparken bi hal oluyo çocuğu yere indireyim diyeYanımdam ayırmamam dile kolaymış gibi gelebilir ama toplandığımız da emzirmeye bile tek gidemiyorum neredeyse,
aynen şöyle: yengeee çişş yapmış hadi altına bakalım(kızlar),,yengeee çabuk emzir babam istiyo Mira'yı,yengeee amcam dediki dedem okusun ver çocuğu...,zıvanadan çıkıyoruz yani
hepimize hayırlı kandiller olsun güzel arkadaşlarım ve kuzularım
inşallah bu mübarek günde tüm dileklerimiz kabul olur
ben sabah namazında genelde toplu isim duası ederim,buradan da aklıma gelen herkese ve bebişlerine dua ettim
Allah kabul eder inşallah
planner ne yazacaktım ben sanaayy unuttum neyse seni ve kızını öpüyorum
bazı annelerimiz fotolarını kaldırmış neden:26:
ama ben bir defa bakmıştım ve sanırım bir kaç kişinin yüzünü
hem karıştırıyorum hem unuttum
tekrar ekleyin olmazmı
ayrıca annezeynep sen neden hiç bizim fotolara yorum yapmamışsın
şimdi dikkatimi çekti
hemen canım bir zahmetçağla uyanmadan
planner__öpüldünüz canım..
yandaki avon reklemı bitsin artık yaaa:))herkesi öpesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?