2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun cnm, ins bundan sonrakilerde huysuzlugu olmadan kolayca cikarirsiniz...
Yine guzel guzel dualar yapmissin allah razi olsun sende olmasan ne yapariz,.dua edenlerimiz hep cok olur ins..seninde kandilin mubarek olsun cnm
Aras Eymen in resmini sonunda gorduk cok yakisikli bir delikanlimiz varmista annesi neden bu kadar zaman gostermedin ask olsun yani...
Dis konusunda daha disi cikmayan bebeklerimizden Enes var aklimda kalan,ve birde Omer ve ayrica diger cikarmamis olanlarinda darisi baslarina ins.

sayfanıza çok uzun zamandan beri takip ediyorum ama hem siteye yeni üye oldum hem de galiba bu 2. mesajım, ama sizi aşağı yukarı tanıyo gibiyim, ben orhan cemalin resmini gördükçe hep ne kadar tatlı bir velet olduğunu düşündüm, sanki böyle insanı çeken hem masum hem büyümüş de küçülmüş bi tarafı var gibi, şu an elimden gelen tüm bebeklerimiz için ezan saati dua etmek ve onlar hep iyi olsun diye dilemek, bebekler için duyduğum en ufak bir aksilik içimi burkuyo, tek dileğim bu durum minik Orhan Cemal'e hç sorun yaşatmasın, o güzel yüzü hep gülsün, allahım hep güzel yazılar yazsın, hep güzel kapılar açsın, anneciği de hep yanında destekçisi olsun

kuzumun üst dişleri görünmeye başladı:) altta iki diş var zaten ayyy :)

Cnm bizimkide ayni..hatta usten bir dis gosterdi kendini beyaz beyaz siritiyor..yanlarindan da hemen gelicek sekilde hazirda kanimca pespese 4 veya 6 dis cikicak ustten..oglumun aciliyeti var nedense cikarmisken hepsini birden cikarir dedin herhalde...ama hakkini yemiyim alt dislerden sonra iki ay dinlendi biraz, yalniz o alttaki iki inci buyumuyor sanki orta boyda kaldi oyle..birde cok incecikler igne gibi, denesem bir seyler dikebilirim herhalde o derecede hani :))

Aynen canım&ama ben buradayken çok balkona çıkmıyorum maşallah diyim

Bu arada yavrukedicim itirafından sonra,,"tüylerinizden kurtulun" reklamları çoğaldı

puhahah çok güldüm yaaa

Hediyeni aldık,
Bize mani yazdığına inanamadık
Sen Edebiyat mezunu musun
Bugunkü dileğin kabul olsun

Sana bir de fitille ilgili mani yazmak istiyorum canım ama özelden!

mutlu anne çok tatlısın
yanağını benim için sıkar mısın

maniden bozma oldu

valla dogru bizimki halan tepikliyor beni, ne zaman biter acep tekmelemeleri :))

Ben kullandim ve hic birseye yaramadi cnm, en guzeli dogal seyler kullanmak, dis kasimasi icin sert sebze veya meyveler denebilirsin..

Canım bu 35 kilo öyle şıp diye gitmiş olamaz illaki bişeyler yapmışsındır.. Ekmeği kesmek- 8 den sonra yemek yememek- su içmek vs vs onları bizimle de paylaşırmısın :)

Ay yazık yaa kıyamam ben ona.. ama o da onlarla oynamaktan çok keyif alıyordur kesin.. Kaan da öyle çocuklar olduğu zaman hiç mızmızlanmıyor onlara bağrıyor çığluklar atıyor seviniyor... Çocuk çocuğun dilinden anlıyor demek :)

Bana da arkadaşlık gönderebilirsin canım...

Çok güldüm yaaa :)

Canim buyuk bir zevkle detayli anlatirim,ben uzatip skmak istemedim.Oncelikle dogumdan bir hafta sonra zaten 10 kilo gitmisti bebek su es odem deken, bide ilk hafta lohusalik depresyonunu cok agir gecirdim, sut olsun diye okadar cok yiyordumki ama yinede gitmisti,sonra evime dondum ve sutum cok azalinca ben kendimi yemeye vurdum,deselerki margarini issira issira yiceksin sut olur inan bana yiyebilecek kadar kotuydum,baktim olmuyor daha bir aylikti kizim diyetisyene gittim,sutum artsin ama ben zayiflamak istiyorum diye,doktorumda hamileydi bana cok guzel bir liste yapti,bir ay kacamaklar yaptim ama dikkatte ettim bes kilo daha gitti ama sonra canim inan hergun iki tane dondurma( hemde cornet falan yani tam kalori ) pasta borek yedim vallahi ama baktim hala cok yavasta olsa gidiyor kilolar,sonra duzenimiz degisti ev topla duzen kur deken heralde stresten yememe ragmen zayifladim,yaklasik bir ay once burdada yazdim diyete basliyorum diye iki hafta yaptim bir hafta yedim,bir hafta yaptim iki hafta yedim,ama yedim dedigim haftalar oooooo pizzalar pastalar cikolata tatli falan, ne bilim canim vallahi bende anlamadim yavas yavas gitti,simdi yine basladim ucuncu gunum bugun bakalim nezaman tokezlicem.Gelelim diyet yaptim deken ne demek istiyorum,canim ben ac kalarak vemiyorum diyetisyene gittigimdeki beslenme duzenini suanki kiloma gore uyarlayip az az sk sk yiyorum,ekmek olarak tam bugda ve cavdar,bu arada gece sut ve meyve var listemde yani benim doktor en onemli ogun oldugunu soyluyordu aklinda bulunsun,bide hava guzelse mutlaka kizimi alip disari cikiyorum oda baya bir hareket geektiriyor ama ciktigimdada ya dominos ya mado vb.ugramadan gelmiyorumdoktorum daha once gittigimde hizli kilo vememin aciyi cok sevmemlede alakali olabilecegini soyledi.Cok uzattim ama canim durumum bundan ibaret,istesen detayli listemi yazabilirim ama bu kisiye ozel olcumlerle belirlendigi icin acaba sakincasi olurmu diye cekindim,sen iste hemen yazarim tatlim...

ah canım cıkmadı gitti damaklarında 2tane beyazlık var ama gelen yok inş bizde incilencez diş bugdayı yapmıcam hevesim falan kalmadı içimde

ah canım cıkmadı gitti damaklarında 2tane beyazlık var ama gelen yok inş bizde incilencez diş bugdayı yapmıcam hevesim falan kalmadı içimde

Cnm merak etme cikar, zamani var daha dr ler 13 aya kadar normal diyorlar daha dogru 5 . ay ile 13. ay arasi dogal olaniymis..
Ben Tr gelene kadar cikmazsa beraber yapiveririz dis hedigini ne dersin bacim, olur mu olur valla

İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12.gecesi doğmuştur. Milâdî takvime göre ise bu, 571 yılı Nisan ayının yirmisine rastlamaktadır. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir.

Anlam ve onemini animsayarak kutlamak istedim kandilinizi,
Kalpler vardir, sevgiyi yasatmak için, Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için, Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için.Hepinizin Mevlit kandili mubarek olsun ins,,

Herkesin kandilini kutluyorum sevdiklerimizle beraber nice kandilleree

kizlar bu arada Tuana bir sey daha demeyi ögrendi benim esimle babamin adi abdullah
bugun durmadan ab-du ab-dul deyip durdu gülmekten öldüm yaaa:1_
daha anne demeden neler demeye basladi zilli

iyi akşamlar kızlar...öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun...dualarınızda bizi de unutmazsanız sevinirm...özelikle bütün hasta bebişlere ve oğluma acil şifa dileyin kızlar lütfen..meleğim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz...bugün doktora gittik..oğlumun vucudunda kızarıklıklar vardı..hastalığının adı 'kızıl' mış...penisilin ve alerjik iki farklı şurup verdi...ilaç kullanmak hiç istemiyorum ama netten araştırdığım kadarıyla ilaçları kullanmak gerekiyormuş...oğlumun bu doğduğundan beri 3. antibiyotiği olacak...napalım Rabbim dermansız dert vermesin....üstelik iki farklı hastaneye gittik..ilk doktor anlamadı bile...ne kadar zor bebişlerin hasta olması..neyse ben duygusala bağladım((çok üzgünüm.....

başka cocuklara zarar vermesini istemem tabiki
ayrıca bunun istenmemekle alakası yok koruma içgüdüsü
zoruma gitmez kendim yasadıgım için bebeklere dokunmasına izin vermicem büyüyünce
"annecim o daha bebek biraz büyüsün öyle oynarsın seversin dicem "
yoksa baska cocuklarla zaman gecirmesini cok istiyorum sosyallesmesi açısından ama kontrolum altında olmalı ayrıca bu benim dogrum içim boyle rahat ediyor biraz buyuyunce bu koruma içgüdüm azalır tabi

ah keşke ama her dedigini anlayacak uygulayacakmı çocuk!
mesela 3 yaş en zor yaş en inat oldukları yaş..
emin ol anlamayacak bildigini okuyacak..ha belki başka çocuklara olmasa bile
kendi kardeşine yapacakk..
senin dogrun bu olabilir haklısın ama benim demek istedigim seninde çocugunu
istemeseler dokunmasına oynamasına karşı karşı gelseler sende üzüleceksin..

sizinde kandiliniz mübarek olsun canım..size bol bol dua edecem..çok büyük geçmiş olsun..
ben daha önce duymadım kızıl diye bir hastalık..
antibiyotigide kullanman gerekiyosa mutlaka kullan..
inşallah en kısa zamanda atlatır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…