bu arada bizimde alttan iki tane incimiz var artık ucu göründü:)
bu kadar huysuzluğun,iştahsızlığın ve uykusuzluğun nedeni buymuş üstüne gripte olunca yavrum 1 haftadır
çok kötüydü ama bugün daha iyi şükür
darısı inci bekleyen annelerimizin başına:)
fotograf albümü yaptım, ne bileyim işte herkes yapıyor diye. birkaç kişiye arkadaşlık isteği gönderdim. merak eden, ilgilenen olursa bakabilir. istek gondermediğim kişiler de beni de ekleyiniz derlerse ekleyeyim. durum bu merkezde, albüm gördüm herkezde :) ayyy tiksindim yine. fotograflarda da goruleceği üzere, Orhan Cemal son derece ortalama bir çocuk, cicili bicili değil. kafa kemiklerinden bir kısmı doğuştan hatta anne karnında kapalı olduğu için kafası sadece önden ve arkadan uzuyor. arka bıngıkdak da kapandığı için sadece önden yukarı doğru uzuyor, kafasının sivriliğinin nedeni budur. yan yatırma felan değil yani.diyeceksiniz ki "ay bir doktora götürseydiniz" evet, çocuk cerrahı arkadaşımızın ısrarıyla diğer bir beyin cerrahı arkadaşa götürdük. 6. ayda, kafatasının tamamının çıkarılıp, masanın üstüne konduğu, kemiklerin kırılıp, şekillendirilip tekrar kafada birleştirildiği bir ameliyat yapabiliriz dediler ama şekli aşırı bozuk olmadığı için bu kararı ebeveynler veriyormuş. beyin zarına zarar verme olasılığı yüksek olduğundan ameliyat yaptırmadık, şirince bir kavun oldu :) zaten kafasının bu şekilde büyüyeceğini söylemişlerdi, sürpriz olması kavun meyvesi :) beyin kıvrımlarının normal gelişip gelişmediği sürekli takip ediliyor, hikaye bu. uzun oldu ama mutlaka sorulacaktı diye yazdım.
kuzumun üst dişleri görünmeye başladı:) altta iki diş var zaten ayyy :)
Aynen canım&ama ben buradayken çok balkona çıkmıyorum maşallah diyim
Bu arada yavrukedicim itirafından sonra,,"tüylerinizden kurtulun" reklamları çoğaldı
Hediyeni aldık,
Bize mani yazdığına inanamadık
Sen Edebiyat mezunu musun
Bugunkü dileğin kabul olsun
Sana bir de fitille ilgili mani yazmak istiyorum canım ama özelden!
Hayırlı günler arkadaşlar,
Çok uzun zamandır sizi takip edemiyorum.
Geçmişide okuyamadım. Kim bilir ne faydalı bilgileri kaçırmışımdır. Fırsat buldukça okumaya çalışacağım.
Bebek yetiştirme konusunda siz benim baş ucu kitabım gibisiniz. Hepinizi selamlıyorum.
Arkadaşlar bebeğimin iki dişi çıktı. Tabi çıkan kadar geceleri perişan olmuştuk.
10 gündür iyi sayılırdık. Şimdi yine başladı ağlayarak uyanmlarımız.
Siz diş jeli kullanıyormusunuz.
Kullanıyorsanız ismi nedir. Faydası oldu mu?
ILKIM ve SEKERSIZYESILCAY, kizlar dogru anladiniz tam 35 kilo aldimve 1 kilosu kaldi.Ve cok birsey yapmadim ara ara diyet yapiyorum guyaaa
yani iki gun dikkat etsem ucuncu gunu hersey yiyorum yavas yavas kendiliginden gitti,hizimi alamadim ve 6 kilo daha hedefledim,bu kez kararli bir sekilde diyete basladim bugun ucuncu gun esim mart ayinda izne gelcek insallah o gelene kadar istedigim kiloya inmeyi hedefledim,kismet bakalim, havalar isinincada spora baslicam skilasmak icin...
Neler söylüyorumdedim ilk cümlenle walla Bizde 3 kişik bir aileydik, nazlıcan bedirhan ve ben(annem babam ve ben latife yapıyorum ) Çekirdek ailesi 18 kişi olan bir adamla evlendim Kızımın yüzüne hapşıran ve tek başına bulduğu yerde çimdiren dünyalar güzeli 5 yaşında kuzeni var Arabalarla oynarken kızımı yere yatırıp rampa yapan 2 tane de 7 yaşında kuzeni var
Sizden iyi olmasın çok tatlılar ama çok ta hırpalanıyor kızım,amcalarından biri severken ağlatır,yüzü kabarık kabarık olur sakal batmasından,,anneyim ben endişem de doğal dimi?Tanıdık mikroplar(?) da olsa zaten hali yokken kızımın hırpalanmasını istemem
bunu dile getirdim sadece:128:
bebeğimin birkaç fotografını eklemek istedim ama herkese de açık olmasın istiyorum, ziyaretçiler bile görebiliyormuş. sadece arkadaşlarım görebilsin istiyorum ama bunun için bir arkadaş listemin olması gerekiyormuş. benimle arkadaş olmak isteyen var mı? (kulağa çok çocukca geliyor ama forum patronlarımız böyle buyurmuşlar, elden ne gelir
evleneli 5 yıl 5 ay 5 gün olmuş, hem de bugün kandil... bu bir işaret mi acaba? dileğim kabul mu olacak acaba? ne dilesem ne dilesem? ay şimdi strese girdim, eften püften şeyler dilemeyeyim dimi? araba ev felan gibi . büyük şeyler dileyeyim: BUTUN DUNYA BENIM OLSUN, KEFENİMİN DE CEBİ OLSUN :) yok yok olmadı. BUTUN DUNYA BUNA INANSIN, HAYAT BAYRAM OLSUN. yok, bu da olmadı, bayram etmeye geldik buraya. BUTUN DUNYA BUNA INANSIN, INSANLAR "INSAN" OLSUN. hah şimdi oldu :)
Canım bu 35 kilo öyle şıp diye gitmiş olamaz illaki bişeyler yapmışsındır.. Ekmeği kesmek- 8 den sonra yemek yememek- su içmek vs vs onları bizimle de paylaşırmısın :)
Ay yazık yaa kıyamam ben ona.. ama o da onlarla oynamaktan çok keyif alıyordur kesin.. Kaan da öyle çocuklar olduğu zaman hiç mızmızlanmıyor onlara bağrıyor çığluklar atıyor seviniyor... Çocuk çocuğun dilinden anlıyor demek :)
Bana da arkadaşlık gönderebilirsin canım...
Çok güldüm yaaa :)
Hayirli olsun cnm, ins bundan sonrakilerde huysuzlugu olmadan kolayca cikarirsiniz...
Yine guzel guzel dualar yapmissin allah razi olsun sende olmasan ne yapariz,.dua edenlerimiz hep cok olur ins..seninde kandilin mubarek olsun cnm
Aras Eymen in resmini sonunda gorduk cok yakisikli bir delikanlimiz varmista annesi neden bu kadar zaman gostermedin ask olsun yani...
Dis konusunda daha disi cikmayan bebeklerimizden Enes var aklimda kalan,ve birde Omer ve ayrica diger cikarmamis olanlarinda darisi baslarina ins.
ah canım cıkmadı gitti damaklarında 2tane beyazlık var ama gelen yok inş bizde incilencez diş bugdayı yapmıcam hevesim falan kalmadı içimde
başka cocuklara zarar vermesini istemem tabikiah canım ahh evet çocugun küçük diye şimdi böyle düşünüyosun ama büyüyünce o da başka çocukları çekiştirecek
senin çocugunuda istemeseler zoruna gitmeyecekmi
seni yargılamak için yazmıyorum yanlış anlama lütfen..
ben cerenin arkadaş olayını yazmıştım..tokat atan mustafahani bazıları beni yadırgamıştı
çocuga şiddet ögretme diye
çocuguna biri vurdugu zaman öyle bir gaddarlaşıyosun ki
istiyosun o da aynı şekilde canını yaksın..
dogrumu hayır ama böyle düşünüyosun ve düşüneceksiniz de zaten zamanla
başka cocuklara zarar vermesini istemem tabiki
ayrıca bunun istenmemekle alakası yok koruma içgüdüsü
zoruma gitmez kendim yasadıgım için bebeklere dokunmasına izin vermicem büyüyünce
"annecim o daha bebek biraz büyüsün öyle oynarsın seversin dicem "
yoksa baska cocuklarla zaman gecirmesini cok istiyorum sosyallesmesi açısından ama kontrolum altında olmalı ayrıca bu benim dogrum içim boyle rahat ediyor biraz buyuyunce bu koruma içgüdüm azalır tabi
iyi akşamlar kızlar...öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun...dualarınızda bizi de unutmazsanız sevinirm...özelikle bütün hasta bebişlere ve oğluma acil şifa dileyin kızlar lütfen..meleğim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz...bugün doktora gittik..oğlumun vucudunda kızarıklıklar vardı..hastalığının adı 'kızıl' mış...penisilin ve alerjik iki farklı şurup verdi...ilaç kullanmak hiç istemiyorum ama netten araştırdığım kadarıyla ilaçları kullanmak gerekiyormuş...oğlumun bu doğduğundan beri 3. antibiyotiği olacak...napalım Rabbim dermansız dert vermesin....üstelik iki farklı hastaneye gittik..ilk doktor anlamadı bile...ne kadar zor bebişlerin hasta olması..neyse ben duygusala bağladım((çok üzgünüm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?