Anam biz varya bu cocuklar gelir 18 yasina halan nur topu gibi cocuk verdim dersek sasirma:))
Cnm benim sahsi fikrim artik bunun yemiyecegi dogrultusundadir.. yani zamani geldi baska seyler dusunmek lazim...
Papaz her gun pilav yemez derler hayatimtemmuzda evlilik yıldönümümüzdü,ağustosta eşimin d.günüydü
ben ikisindede sana nur topu gibi bebek verdim diyip işin içinden sıyrılmıştım
daha da kullanamaz mıyım aceba
himmm bi bakayim guzel olabilir kurabiyeler ama kendim yapmayi tercih ederim baktim sekerim super ler yaa himmmmm:44:gecen sene sevgililer gununde benim herif gitmis bana swatch dan sevgililer gunu seti almishaklısın şekerim sevgililer günü geliyor geçen sene eşim beni çok mutlu etmişti hamile günlerimde sagolsun, bende bu sene ona güzel bir süpriz yapmak istiyorum inş, değişik bir fikir olmalıı:26: buarada beyaz fırında sevgiller günü kurabiyesi var kızlar çok hoş bilginizee
Melegim kupalar cok guzel de benim koca kullanmaz kiiii anacim adamin cay ictigi kupa sanki 1lt likEki Görüntüle 619753
Boyle bir kupa sizce basitmi kacar...ben cok begendim, ozel yapim her zaman tercihim olur..kimsede olmayan bize ozel olsun dimi..
ah ah keşke bir an önce dillenseler canım gerçekten, bişey mi alerji yapıyo acaba çünkü burnunu falanda kaşıyo böyle devam ederse bi doktora götürcem napiyim artık :26:Bizimkide bazen yapiyor..ya sinirleniyorlar yada bir agrilari var..allahtan kalici olan birsey degil nadiren oluyor. bir keresinde sacini cekiyordu oylece aliyor ellerine cekiyor resmen dertlerinden yapiyorlardirda tam bilemiyorum bende..keske dillenselerde soyleseler artik dertlerini dimi ne iyi olurdu, bizde burda acaba nedir nedir sorunlari diye dusunmezdik :44:
onceki gece omer bir turlu uykuya dalamamisti
Sabah da birkac kez oksurunce tedirgin oldum gun icinde en az yirmi kere aradim
Bir yandan da esim usuyorum diye tir tir titriyordu
Annemler atesi cikti gelin deyince kolay kolay bunu deyip bizi endiselendirmezler diye dusunup daha da panil oldum
esime igne vurdurup eve giderken titreme bende de basladi
Butun gece 39civarinda atesle yandim durdum
Omerin atesi de hic 39un altina inmedi
Fitil verdik defalarca dus aldirdik ama 40i gorunce apartopar h:astaneye gittik
Omer bir odada ben yan odada geceyi hastanede gecirdik
Kuzumun atesi dustu gibi ama bogazi tahris olmus surekli oksuruyor
9aydir ilk kez ilac kullanacak insallah devami gelmez
Allah kimseyi evladiyla sinamasin sifa bekleyen herkese dua ettim butun gece
Biz sadece atesi yukseldi diye ne yapacagimizi sasirdik agladik korktuk nice hastaliklarla mucadele eidyor insanlar
Biz de sizleri öpüyoruz,İzmir e ara ara gitmene sevindim çünkü yazın da gidersen eğer biz de orada olacağız inşallah görüşürüz.Bebişlerimiz de yürüyor olacak
Canım muhtemelen dişi sızlıyordur,uzak ihtimal ise kulağı ağrıyordur.Devam ederse bir doktora görünün isterseniz,özellikle kulağı için.Dişlerin çıkacağı bölge nasıl,hafif şişlik ve beyazlık var mı?Varsa diştendir o zaman.
onceki gece omer bir turlu uykuya dalamamisti
Annemler atesi cikti gelin deyince kolay kolay bunu deyip bizi endiselendirmezler diye dusunup daha da panil oldum
Biz sadece atesi yukseldi diye ne yapacagimizi sasirdik agladik korktuk nice hastaliklarla mucadele eidyor insanlar
Ben de diyorum annezeynep tatil mi yapıyor niye görünmüyor,meğer ev ahalisi hastalanmış.Ömerciğim çarçabuk iyileşsin de ağırlaşmadan siz nasıl olsa kaldırırsınız hastalığıonceki gece omer bir turlu uykuya dalamamisti
Paylaşımın işimize yarayacak teşekkürler rosalde.Hayat paylaşınca güzel...Bir gün öğretmenimiz demişti ki;sende bir elma var,bende bir elma var.Ben sana bir elma versem sen bana bir elma versen sende ve bende birer elma olur.Sende bir bilgi var bende bir bilgi var sen bana bir bilgi versen ben de sana versem,sende olur iki bilgi bende de iki bilgi olur.Yani BİLGİLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.Bu yazıya bayıldım.
The Skinny Mom: Cocugum Yemek Yemiyor - Carlos Gonzalez
Yazıda bahsi geçen link.Burda da çok güzel anlatmış:
Çocuğum Yemek Yemiyor | Blogcu Anne
Hep okumak olmaz bişeyler paylaşın diyenlere ithaf olunur :)
Eki Görüntüle 619753
Boyle bir kupa sizce basitmi kacar...ben cok begendim, ozel yapim her zaman tercihim olur..kimsede olmayan bize ozel olsun dimi..
Kızlar,kızımıza oto koltuğu alma vakti geldi,önerilerinizi alabilir miyim?????
Kızlar,keçe ile çeşitli süslemeler yapmak isteyenlere güzel bir örnek:Eki Görüntüle 619154 Eki Görüntüle 619155
kizlar bu geceyi de hastanede geciriyoruz
Oglumuz atesi dusmuyor serum takildi surekli ilik kompres yapiliyor
Beni de yatirdilar sabah 3saat kadar
Ben toparladim derken esimi sitma tuttu aksama dogru yatis verdiler yani aile boyu acibademe yerlestik
Kuzumun sesi kisildi ve cok skildi odamizi degistirdik buyuk odaya gectik gezdirip yolu izletiyorum surekli ama kollarim iyice yoruldu artik
Su koca hastane agzina kadar dolu kizlar
Acili poliklinikleri heryeri
Yogun bakim kapisinda bekleyenler
Onkoloji bekleme salonu
Allahim sifa bekleyen herkese sifa versin biz bugun yarin cikariz ama teshisi bile konmayan birsuru insan var ...
Hepinizi opuyorum bebeklerimi de
Nobeti kardesime devredip uyuyacagim biraz...
selam..
hasta yatagımdan fıstıkları görmek için kalktım..
mira ve defne kareni..çok tatlılar maşallah..
şansları da kendileri gibi güzel olur inşallah...
heralde ben zehirlendim..hiç iyi deilim ama korkmayın ölecek kadar da kötü degilim
birkaç güne iyi olurum inşallah..öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?