2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çooook güzelmiş bu kurabiyeleray pardon magnetler 5TL cokmus cok kisi gelirse bide:18: d.gunu cikisinda satilabilir ama egitime destek diye

çok güzel görünüyorlar ama keşke kurabiye olsalardı. zira kurabiyeye benziyorlar. bilmeyenler ısırmaya kalkarsa rezil olduğumuzun resmidir :) nasıl deriz: onlar yenmiyo babacım, süs süs :) "anaaa, yinecek bişi alsaymışsınız gızım" derse çok utanırım :)

linkteki sayfanın altındaki mini mouse'lu magnetleri biri daha paylaşmıştı ama kim? kim? kim? hatta pembeli yapacağım demişti. öyle birşeydi

Çooook güzelmiş bu kurabiyeleray pardon magnetler 5TL cokmus cok kisi gelirse bide:18: d.gunu cikisinda satilabilir ama egitime destek diye

linkteki sayfanın üstündeki doğumgünü penceresini tıklayınca, çıkan örneklerin en alttan 2. sırasında Mira var, hem de 1. yaşı... ne tesadüf :)

evet canım sizin gibi kalabalık aileler için hakketen çıkan rakam iç açıcı olmayabilir
ben yaptırsam max 30 tane olacağından 150 tl olur pazarlık derken 125 tl olsun bu bile iyi para aslında :44:
pastası kurabiyesi derken :18: soğudum galiba

arkalarında mıknatıs var yemezler yahu
kurabiye için ayrı bir çalışma yaparız

linkteki sayfanın üstündeki doğumgünü penceresini tıklayınca, çıkan örneklerin en alttan 2. sırasında Mira var, hem de 1. yaşı... ne tesadüf :)

Aman Allahım neler söylüyorsunuzYaaa evet ya şimdi gördüm ne güzel tesadüf dimi,yoksa bu bir işaret mi bana?
kıyıp 5TL'ye yaptırsammı ki ya çok ta güzeller dimi

mutlu_anne, önce magnetlerde Mira' yı gördük, sonra yastık işlemelerini aynı sitede farkettik (hatta elif_344'e söyledim) ve şimdi de mini mouse'lu magnetlerden daha önce sizin bahsettiğinizi farkettik. itiraf ediniz o sitenin yöneticileriyle ortak mısınız :)

Evet magnetten bahsetmistim,minnie mouse'tan da 1 yas konseptim olacak insallah diye..ama minnie mouselu magnetten ben bahsetmedim
Cevabınıza caresizlikle ortak degilim diyor ve ekliyorum: yazayım size bir mani,,olmasın online alışverilşinize mani

herkese iyi akşamlar
çıkarken forumu temiz bırakalım arkadaşlar
bu bir mani değildir, çok ciddiyim
manisiz mani yazan kendimi seveyim
ay dur ben bunu bir beğeneyim :)

Yaz gelsin artık ya
dışarlarda çocuğum hastalanacak endişesi kalksın üzerimden
evde tıkılıp kalmıyım
canım çok sıkılıyor bugün ya
havanın kasvetli oluşundan mıdır nedir

annezeynep geçmiş olsun ailecek size inşallah çabcak atlatırsınız
nagihan size geçmiş olsun,inşallah atlatırsınız,size nazar mı değiyor kuzum ya:26:
mutlu-anne miraya bol uyku diliyorum,(bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya her yazdığımda söylüyümde belki olur belli mi olur)
dilberege Kaan'a da çok geçmiş olsun
ve bütün hasta bebişlere Allahın Şafii ismiyle şifa diliyorum

hastalıklar virüsler uzak dursun artık kuzucuklarımızdan:18:

Kizlar yaaa hep bebisler icin didiniyoruz ama kocisleride unutmayalim sevgililer gunu ne az kaldi ne yapmak lazim ne almak lazim:44:guzel bir restaurant ta rezerve okama hediye ne almak lazimmm:44fffff kocama hediiye almak kadar zor bir sey yok yaaa

Son düzenleme:
Kizlar yaaa hep bebisler icin didiniyoruz ama kocisleride unutmayalim sevgililer gunu ne az kaldi ne yapmak lazim ne almak lazim:44:guzel bir restaurant ta rezerve okama hediye ne almak lazimmm:44fffff kocama hediiye almak kadar zor bir sey yok yaaa

haklısın şekerim sevgililer günü geliyor geçen sene eşim beni çok mutlu etmişti hamile günlerimde sagolsun, bende bu sene ona güzel bir süpriz yapmak istiyorum inş, değişik bir fikir olmalıı:26: buarada beyaz fırında sevgiller günü kurabiyesi var kızlar çok hoş bilginizee

temmuzda evlilik yıldönümümüzdü,ağustosta eşimin d.günüydü
ben ikisindede sana nur topu gibi bebek verdim diyip işin içinden sıyrılmıştım
daha da kullanamaz mıyım aceba

Tam uzerine parmak bastin , valla bende kara kara dusunuyorum ne aliyim diye..cok zor yahu bir beye birsey almak...hep ayni seyleri almakta istemiyorum..orjinal birseyler dusunmek lazim..dimi
Bu konuda evt kafa calistirmak lazim.. ben basladim bile aklima gelen orjinal birsey olursa mutlaka paylasirim sizlerle

temmuzda evlilik yıldönümümüzdü,ağustosta eşimin d.günüydü
ben ikisindede sana nur topu gibi bebek verdim diyip işin içinden sıyrılmıştım
daha da kullanamaz mıyım aceba

Anam biz varya bu cocuklar gelir 18 yasina halan nur topu gibi cocuk verdim dersek sasirma:))
Cnm benim sahsi fikrim artik bunun yemiyecegi dogrultusundadir.. yani zamani geldi baska seyler dusunmek lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…