kızlar bakın bakın ne buldum
seramik hamurundan magnetler
Gül'ümse Shop - Doğum, Doğum Günü, Nişan, Düğün, Nikah, Hediyelikler, Magnetler
DOĞUM GÜNÜ | Gül'ümse Shop - Doğum, Doğum Günü, Nişan, Düğün, Nikah, Hediyelikler, Magnetler
aradım fiyatlar 5 tl imiş
teşekkürler mayıs anneleri
çok güzel görünüyorlar ama keşke kurabiye olsalardı. zira kurabiyeye benziyorlar. bilmeyenler ısırmaya kalkarsa rezil olduğumuzun resmidir :) nasıl deriz: onlar yenmiyo babacım, süs süs :) "anaaa, yinecek bişi alsaymışsınız gızım" derse çok utanırım :)kızlar bakın bakın ne buldum
DOĞUM GÜNÜ | Gül'ümse Shop - Doğum, Doğum Günü, Nişan, Düğün, Nikah, Hediyelikler, Magnetler
linkteki sayfanın altındaki mini mouse'lu magnetleri biri daha paylaşmıştı ama kim? kim? kim? hatta pembeli yapacağım demişti. öyle birşeydikızlar bakın bakın ne buldum
Çooook güzelmiş bu kurabiyeleray pardon magnetler 5TL cokmus cok kisi gelirse bide:18: d.gunu cikisinda satilabilir ama egitime destek diye
Çooook güzelmiş bu kurabiyeleray pardon magnetler 5TL cokmus cok kisi gelirse bide:18: d.gunu cikisinda satilabilir ama egitime destek diye
linkteki sayfanın altındaki mini mouse'lu magnetleri biri daha paylaşmıştı ama kim? kim? kim? hatta pembeli yapacağım demişti. öyle birşeydi
çok güzel görünüyorlar ama keşke kurabiye olsalardı. zira kurabiyeye benziyorlar. bilmeyenler ısırmaya kalkarsa rezil olduğumuzun resmidir :) nasıl deriz: onlar yenmiyo babacım, süs süs :) "anaaa, yinecek bişi alsaymışsınız gızım" derse çok utanırım :)
linkteki sayfanın üstündeki doğumgünü penceresini tıklayınca, çıkan örneklerin en alttan 2. sırasında Mira var, hem de 1. yaşı... ne tesadüf :)
mutlu_anne, önce magnetlerde Mira' yı gördük, sonra yastık işlemelerini aynı sitede farkettik (hatta elif_344'e söyledim) ve şimdi de mini mouse'lu magnetlerden daha önce sizin bahsettiğinizi farkettik. itiraf ediniz o sitenin yöneticileriyle ortak mısınız :)
Kizlar yaaa hep bebisler icin didiniyoruz ama kocisleride unutmayalim sevgililer gunu ne az kaldi ne yapmak lazim ne almak lazim:44:guzel bir restaurant ta rezerve okama hediye ne almak lazimmm:44 fffff kocama hediiye almak kadar zor bir sey yok yaaa
Kizlar yaaa hep bebisler icin didiniyoruz ama kocisleride unutmayalim sevgililer gunu ne az kaldi ne yapmak lazim ne almak lazim:44:guzel bir restaurant ta rezerve okama hediye ne almak lazimmm:44 fffff kocama hediiye almak kadar zor bir sey yok yaaa
temmuzda evlilik yıldönümümüzdü,ağustosta eşimin d.günüydü
ben ikisindede sana nur topu gibi bebek verdim diyip işin içinden sıyrılmıştım
daha da kullanamaz mıyım aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?