2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dün hala regl olmamış arkadaşları okuyunca ben de henüz regl olamadım diye yazacaktım fakat fırsat bulamadım, gelin görün ki bugün regl oldum tam da oğlumun 8. ayına girdiği gün

arkadaşlar herkeze merhaba kafama çok takılan bi şey var.bebeğim bir şeye yoğunlaştığı zaman bizi hiç duymuyor sanki hiç dönüpte oralı bile olmuyor.zararlı birşey yaptığında ona hayır desekte kızsakta hiç oralı olmadan yaptığı şeye devam ediyor.bu normalmi.sizin bebeklerinizdemi böyle .aklıma kötü şeyler geliyo Allah korusun .cevaplarınız beni rahatlatacak inş.

Canım öncelikle ne kadar duyarlı bir annesin ki maşallah hemen bir aksiliği fark etmişsinAklına hemen kötü birşey getime,,bebiş odaklanıyor bekli de,
anlamaya çalışıyor olup biteni,,gerekli gözlemleri iyice yap bu aylardaki gelişimine göre..Endişelerin çoğalırsa vakit kaybetmeden çocuk nöroloğuna bir göster istersen.Ben kızımı da götüreceğim tedbir amaçlı.Allah korusun bütün bebişlerimizi

Duymasinda bir problem varmi???yoksa hic sorun etme bebegin seni duymazdan geliyor canim benim kiz bile soz dinler gel kizim oraya gitme derim doner gelir ama geldiginde neden gelmesi gerektigini ona anlatirim birde gelmesini istedigim yeri gosteririm geldiginde gidecegi yeri unutturmak icin ilgisini ceken bir seyler yapariz unutur ama anlik cunku suan balik hafizalilargitmesi gerektigini hatirladigindan degil sadece merakindan gider ama o zaman devereye şişşşttt giriryor tekrar gelir ama ucuncude eger yine giderse birakirim evi bir turlar geri gelir cok sıkmakta iyi degil merakini gidermesi ve kesfetmesi icin ona zaman tanimak lazim tehlike arz eden nesneleri ortadan kaldirdigin surece korma!

Canim tedbir amacli demissin ya Mira yi 1 aylikken dr gorturmedinizmi?isitme testi icin:44:birde Talay arkadasimiza yazmayi unutmusum:26:yuksek sesler bebekte isitme tembelligi yapar
yuksek sesle konusmak
sarki soylemek
gulmek bileeee

en guzel test suan icin sessiz bir ortamda onun sevdigi seyin sesini cikartmak yada tv acmak dun kuzenimle bu konu gecti 18 aylik yegeni ve isitmede bir sorun oldugunu dusunmusler telden den pepe acip beklemisler ve kisik seste hemen sesi aramaya baslamis sizde oyle yapabilirsiniz endiselenmeyin

bizim bebek de öyle. birşeye konsantre olursa kimseyi duymuyor ben de ses çıkarmıyorum bozmamak için. ayrıca benim de bir sorum olacak: 8 aylık bebeğiniz varken nasıl "we have been married for 8 months...." oluyorsunuz. zaten altta da yazıyor: ... evleneli 7 yıl küsür oldu diye. we have been for' u bebekinizin adıyla değiştirince herşey düzelir sanırım. bakın arkadaşlarınız ne kadar dikkatli :)

Canim isitme testini hastanede yaptilar doğar doğmaz,zaten her ay duzenli cocuk dr.una da gidiyoruz ama ben tedbir amaçlı derken sadece işitmeden suphelenerek soylemedim,,Allah korusun kötü şeyler dillendirmek istemem ama anne olarak bebeğin her davranışını iyi gözlemlememiz gerekir zaten,,şüphemiz yersiz bile olsa ben dr.cuyumdurNe olur ne olmaz,,Allah kötülüklerden korusun bütün bebişlerimizi

Son düzenleme:
Himmm anladim canm tabi Allah korusunonceden dogdugu gun yaparlardi testi yenilerde 40 ı cikinca yapiyorlar biz oyle yaptirmistik cok sukur ben o testi evde yapiyorum benim dizler citir citir ediyor yaakiz uyurken bile uyaniyor himmm diyorum okis iyi duyuyor

Allah iyiliğini versinbizimki de tilki uykusu uyuyoruya,kombi sesi favorisiHemen açar gözünü kombi yandiginda

cevaplarınız için sağoln.sanırım bi hekime gitmeden içim rahat etmeyecek.normade adını seslendiğimiz zaman bakıyor ama bir yaramazlığa odaklanınca hiç tepki vermiyor.işitme testimizde bi sorun yok.son günlerde uykularımız yok gibi kilo alımı yavaşladı birde üstüne kansızlık çıktı.Allah beterinden korusun sanırım bende biraz yıprandım.etikeim konusunda haklı olabilirsiniz bi hevesle aceleyle yapmıştım.en kısa zamanda düzeltirim 2005 yılında evlendik.

şimdi profil bilgilerime baktım evlilik yılım doğru ama çizelgede 7 yıl yazıyor.

evliliğinizin tarihiyle değil bebekinizin kaç aylık olduğu kısımsa sorun var. sanırım bebeğiniz 8 küsür aylık ama cetvelde "we have been married for 8 months ..." yazıyor. yani bebeğimiz 8 küsür aylık yerine, 8 küsür aydır evliyiz yazıyor. "we have been married for" yerine bebeğinizin ismini yazdığınızda sorun çözülüyor :)

cahilliğimi hoş görüp açıklama yaptığınız için teşekkür ederim.sanırım linkten düzeltme yapmam gerekecek.

Defne Karen&Mira görüş mesafenize girmiştir arkadaşlar
Dilerim birgün butun bebişler aynı karede olur ve ben photoshopsuz bir resim elde edebilirim

İsviçre'li bilimadamlarının yaptığı araştırmaya göre, en çok araştırmayı İsviçre'li bilimadamları yapıyormuş :)
ne bileyim işte, birden sessizlik olunca birşey söyleme ihtiyacı hissettim. olay budur... böyle birşey... yani kısacası... işte... ay bir susayım ya. 1 2 3 tıpppp!!! 1 2 3 mühendisliiik deeeermişim. tamam sustum hıh :)

cahilliğimi hoş görüp açıklama yaptığınız için teşekkür ederim.sanırım linkten düzeltme yapmam gerekecek.
cahillik ne demek, estag. mesajların altındaki yazıları da hep okurum, dikkatimi çekti, hepsi bu. çok bilmiş biri değilim, lütfen yanlış anlamayınız :)

çook geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin şifa bulsun ömercik ve siz

Kız yavrumkedi yoksa bu adamıma senin reçetenden sonra mı bişeyler oldu,,ara sıra hatırlat sen olur mu şekerimben kızla ilgilenmekten herşeyi unutuyorumGüzel dileğin için çok sağol canım.

yavrum kedi miiii
çok yaşa yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…