2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bizim damagimizi nasil tarif etseeeemmm bilemedim canim
5i birden kabardi sisti kah kizariyor kah bozariyor cocuk neyi isiracagini sasirmis durumda ama yarik fln yok

canım nasıl oldunuz..ömerin ateşi düştümü...
bugünkü adrenalin sanada yansıdımı canım
Bugun daha iyiyiz canim ama aksama dogru geliyor gibi oldu korktuk hemen onlem aldik ama gece boyu yoklayacak sanki
Tostosum memeden ayrilmiyor annesi hic uyumuyor en son pazartesi sabahi 6da uyandim bugun gunlerden ne haberim yok en uzun uykum 45dk oldu cok kotu durumdayim aslinda ama oglus icin ha bire yiyorum iciyorum simdi de sutlac soyledim cikis islemlerinde esimin suratini cok merak ediyorum gucum kuvvetim yerinde olsun diye butun gun soylledim soyledim yedim
Allah yatirmasin ama hazira konmak da iyiymis evde olsam bakamazdim bu kadar
Omerin yemeklerini de yazdim verdim harfiyen yapiyorlar
Esim kol gibi faturayi gorunce ona da bu soguk su ismarlarim artik:26:

ah canım saglıgınız yerinde olsun boşver faturayı..ne zaman çıkacaksınız çıkın artık ama hemen iyleşin canım..allah dermansız dert vermesin..
hastanede olmak çok zordur offf bizde 3 gün kalmıştık..sen bol bol ye süt olsun şifa olsun ömer paşa ya..
ne güzel ömerin yemeklerinide yapıyolarmış..bizde öyle birşey yoktu..zaten çağlada hiçbir şey kabul etmiyodu sadece emzirebilmiştim ben..
yogurt götürmüştüm onu bile yememişti..geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Tatlım,hayırdır sorunun ne?İnşallah endişelerin yersizdir.Üzme tatlı canını ben hissediyorum bir şeyciğin yok bir tanem.Ben duamı eksik etmeyeyim gene de ;Allah seni oğluşuna oğluşunu da sana bağışlasın.

Kızlar günüm nasıl geçti anlatayım;öncelikle kızım gece bir türlü uyumak bilmedi saat 01.30 dan 03.00 e kadar öylece oturduk Doğanın uyumasını bekledik.Neyseki sonra uyudu...Gece ne zor şeymiş öyle bebişlerin uyumaması,Allah sabır versin valla.Gün ışıdıktan sonra 07.30 da uyandık .Bugün hep evdeydik kızımı besle,onunla oyna,uyut derken akşam oldu.Günün ikinci yarısında Doğa derin uykuya daldı ben de o arada kıymalı kete yaptım üzerinize afiyetKomşum olsaydınız şimdi çoktaaan tadardınız...Arkadaşlar Doğa bana o kadar alışmış ki odada babası bulunsa da illa benim de bulunmamı yanından ayrılmamamı istiyor şimdi ben işe başlayınca ne yapcam:18:

Canım geçmiş olsun inş önemli bi şey yoktur..aksi giden durumlar ne canım

İşe başlamadan bi süre önce bakıcı sen ve doğa birlikte zaman geçirirseniz bakıcıyada alışır diye düşündüm canım:44:
Bu aylarda anneye daha çok bağlanıyorlar galiba Tarık Buğra da ben odadan çıkınca ağlamaya başlıyorama babası varken hiç beni umursamıyo
Kete duymuştum ama hatırlamıyorum bi bakimm

Meleğim nedemek beğendiğine sevindim
sen bana adres bilgilerini gönder istersen senin için sipariş verebilirim
yada sormamı istediğin birşey varsa soradabilirim

Oyy cnm sin, ben internetten verip ve ordan gelecek bir arkadasimla getirtmeyi dusunuyorum..ama olursa bir sikinti sana mutlaka basvururum cnm yardim icin.. tsk ederim ince dusuncen icin

Mutlu anne bunu yapmayacaktin bak :)) hele ben gibi birine bunlari soylersen valla ayagim cok alisir..sonra Tr ye ilk ugrak yerim seni olursun demedi deme :))
Cnm eminimki yaparsin senin misafir perverliginden hic supem yok..sagolasin teyzesi zaten gelirsek Mahirsiz olmaz ins. genelde pek onsuz bir yere gittigim yok..yapisik gibi birsey olduk ehuehuehu

Cnm sen de hastaymissin ben yeni gordum!!
Neyin vardi simdi iyi misin?
Ben Omeri emzirdigim icin hicbirsey kullanmadim bogazim resmen yara oldu kaniyor

Kizlar bidiklara ates gelince once surup ya da fitil veriyormusuz
Sonra soguk kompres ile eklemlerini devamli siliyormusuz
Yine de dusmezse ikik dusa sokuyormusuz
Yine dusmezse hemen doktora
Biz bezleri koyup sabit tutmustuk devamli degistirin dediler
Bir de surup fln vermeden sadece dis isiisni dusurmek daha fazla yukseltirmis ani yukselme havaleye neden olabilirmis
Ic ve dis isisi ayni anda dusmeliymis

ya ben bunu nasıl gözden kaçımışım...hayırdır canım ne oldu,ne sorunu...
aklına kötü birşey getirme canım..iyi düşünelim iyi olsun..

Canım geçmiş olsun inş önemli bi şey yoktur..aksi giden durumlar ne canım

Kizlar sormayin hamile iken bile bu kadar kontrol edilmemistim..sinirlerim bozuluyor habire ornek aliyorlar bir bakiyorsun temiz cikiyor bir bakiyorsun sonuc kotu..tek bildigim benim rahatsizligim halan devam ediyor..simdi son verdigim test kotu cikmis hastane scan randuvusu vermis..normalde durdugun yerde aci yok ama malum durumu yapamiyorum cunku canim cok aciyor oyle boyle degil..kasinti yok. yanma yok, akintida koku ve renk degisikligide yok ama icerde olan ne ise ins can sikintisi olucak birsey degildir..Pzt yine vericem ornek.test icin..deli olucam kizlar yaa...habire orana birseyler sokusturmalari bir yana canim her test icin cok aciyor..dogumda bu kadar aci cekmedi ben (
Tsk ederim guzel dilekleriniz icin rabbim ins beni yavruma bagislarda birsey cikmaz...yoksa oglum ne yapar bensiz..

Haydaaaaa melegim bak buna ben bile kizdim yaniiiiaklina kotu seyler getirme hayatim kucucuk bir yaradir insallah seni uzen ve heman gecer gider Allah hepimize saglikli uzun omurler versin insallah canim iyi dusun iyi olsun melegim gecsin gitsin daha uzunnnnn bir omur var onunde Allah nasip ederse

Melegim ordaki dr tabiki iyidir ama istersen canim bana sonuclarini faxla dr uma gostereyim tobb hastanesinde bolum baskani aile dostumuz isinin ehli bir insan yinede aklinda bulunsun hayatim

melegim__canım neden böyle şeyler düşünüyosun çok kızdım sana..
tabiki mahir sensiz büyümeyecek yapma böyle lütfen..
bak bende üzüldüm şimdi..kalbini ferah tut hiç birşey çıkmayacak ben öyle
düşünüyorum ve öyle inanıyorum..yinede dua edecem..güzel haberler getir bize..

annezeynep__canım teşekkür ederim evet bende biraz rahatsızım..birşey dokundu bana
ama ne bilmiyorum..2gündür wc den çıkamıyorum..tam bugün iyi oldum dedim akşam yine başladı...
halsizlikte var..heralde doktora gözüksem iyi olacak..

Aleykum selam cnm, senin bu guzel hitaplarin beni cok mutlu ediyor bilesin..allah razi olsun senden cnm

Gecmis olsun cnm, ins postu deldirmenle son bulur bu rahatsizligin..bu arada deldirmekte ise keramet bizde bir ara deniyelim :)) guzel fikir ama..cok guldum valla allahta seni guldursun cnm, biliyorum canim yanmis ama soyleme seklin hosuma gitti guzelim

Allah gonlune gore versin ins. hayirlisi ne ise o olur umarim

sabır kalmadı artık ya...
dün ceren öksürmeye başladı..şimdide çağla
ya ben kafayı yiycem artık yeteerrrrr,imdat diye bagırmak istiyorummmm...
2 çocuklu olmanın dezavantajları işte bu hastalıklar...
biri hasta olur ertesi gün digerinede geçer...
ya evden dişarı adımımızı bile atmıyoruz ya anlamıyorum ben...
sabır sabır sabırrrr...
şimdi doktora götürsem hemen ilaç verecek,götürmesen öksürük artacak..
ne yapacagımı bilemiyorum,ilaç görmek istemiyorum artık..
ya acaba ev kaloriferli nemsiz ondanmı oluyo..

Melegim ordaki dr tabiki iyidir ama istersen canim bana sonuclarini faxla dr uma gostereyim tobb hastanesinde bolum baskani aile dostumuz isinin ehli bir insan yinede aklinda bulunsun hayatim

Cnm tamam bir cikti alirim sana bildirmeye calisirim. cok sagol yardimlarin icin..

Sanada cok gecmis olsun cnm, iki cocukla ugrasiyorsun kolay degil. yorgunlukta dogal bence..sen yinede cok dikkat et belki yediklerinden birsey dokunuyordur,..

Elimde degilki cnm, ya inan bekar olsaydim bu kadar deli olmazdim..simdi habire DR lere gidiyoruz kuzumuda yanimda ordan buraya tasiyorum,,oda benle helak oldu..
Birde gercekten bana birsey olursa oglum perisan olur ister istemez geliyor aklima ne yapiyim gercekten dusunmeden edmiyorum..

bir daha dünyaya gelirsem,
babam doktor olmalı...
kocamın lokantası olmalı...
annemin kreşi olmalı...
kardeşimin temizlik şirketi olmalı...
abimin güzellik salonu olmalı..
kendim için hiç bir şey istemiyorum..
yine ev hanımı olayım önemli degil..

Son düzenleme:

Muayene esnası çok kötü ama napıcan canım sağlığımız için katlanıyoruz işte..
İnş olumsuz bi şey çıkmaz..sen içini ferah tut
Dualarımız seninle
Oğlum ne yapar bensiz de ne demek

Şu kış mevsimi geçsin artık rahat bi nefes alsın yavrularımız
Bütün bebeklerimiz neredeyse hasta oldu
Allah hepsine sağlık versinn hasta kuzularımızada şifa versinn
Bu gün Tarık buğrayla yerde emekliyoduk yapışıp öptümm burnu akmış sıpamın tamda yerini öpmüşüm

Cocukken bizde kardesimle ayni idik...benden sonra kesin oda hasta olurdu., hatta hasta olunca anne baba her istedigi aliyor diye biz bilerek birbirimize yanasirdik gecsin diye..cocuk akli iste.
Umarim gecmez, Cagla daha yeni atlatti kuzum ins hasta olmaz minigim..ins

Oh oh A dan Z ye dusunmussun herseyi.. sen ne akilli hatunsun :)) saydiklarin hepsi ihtiyac yonunde kuzum..belki kizlardan biri doktor ve oburude lokanta sahibi olur ne dersin...bir daha dunyaya gelmeyi bekleyene kadar oooo..yani

ya sorma canım daha hastaneden çıkalı 15 gün oldu..
yani her15 günde bir doktora gitmessek özlerler bizi..
ceren tek başınayken pek hastalanmazdı yılda bir kaç kez grip
olurdu o kadar..ama bu yıl fena vurdu bize yaa...

tatlıcadı__demek sümügünü öptün ha
hay allah olsun o da tatlıdır

11 şubatta göreve başlıycam ve ben hala bakıcı bulamadım.
Bu gidişle besteyi de okula götürecem.
Annesi yanında olanlar sizi çok kıskanıyoruuuuuuuuuuuum

Cnm Beste icin en hayirlisi ne ise o olur ins...Bende imreniyorum annesi sag olup yaninda olanlara..allah eksik etmesin hicbirini kuzularin baslarindan..amin

Guzelmis valla gunun cok dogru ve yerinde cumlesi gibi olmus:)) ama onlarda cok yiyor bizi..hele benimki cenesi cok dusuk. gelde buna ne demeli dimi

koca bebekte öksürmeye başladı iyimi
yani kocam
hiç gülecegim yoktu ya
neyse bunları boşverinde şu pijamamın belindeki
ip içeri kaçtı nasıl çıkaracam ben onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…