Oglumun kankasi ile ayni olsun renkleri..yan yana gelirsek kanka kanka takilirlar artik..takimtas gibi :))
Cnm isin gercegi kendimden biliyorum cok yogunuz ve bu yuzden sana asla zahmet vericek birsey yaptirttiramam..kiyamam guzelim.sabah bir kalkiyoruz bazen yatamiyoruz bile sonra bir bakmissin ki gun bitmis.hal boyle iken senin orgu ormen ki bana ormus kadar oldun sagolasin beni gercekten cok mutlu kildin,,ama ciddi anlamda sen sakin sikintiya girme tamam mi..optum seni
Ilk defa boyle birsey duyuyorum, sen adamcagizi dislemis olmayasin :)) belki o andan sonra hatirlayamiyabilirsin..malum bazen uculan anlar oluyorda :))
bende duymadım hayatım sen sanırsam bu soruyu soran ilk insansın tarihe adını yazmalıyız
normal zamanda soguk suylamı sıcak suylamı dişlerini fırcalıyorsun ???
abdest alırken ılık yada sıcak sudur agzına giren büyük olasılık dişini fırcalarken soguk ise sıcak yada ılık su diş etlerine zarar veriyor olabilir..
kesin dişçiye gitmen lazım
Ne zahmeti tatlım yaa zevkle yaparım ben kuzuma yalnız yapımı uzun sürebilirulaşımı nasıl olur ki:44:
Allah iyiliğini versinnkendimi bi an vampirella gibi hissettim
Haydar dümene yazsam kesin günün sorusu seçilir
Normal zamanda yazın soğuk su ile kışın ılık su ile dişimi fırçalıyorum:44:
Dişçiye sadece ilişki sonrasında kanama oluyo desem tepkisi ne olur acaba düşünmek bile istemiyorum
Neyse böyle idare edim artık kanasın
Ne zahmeti tatlım yaa zevkle yaparım ben kuzuma yalnız yapımı uzun sürebilirulaşımı nasıl olur ki:44:
Valla tutturdun canımşuan bambucanla melegim geçmişi okumakla meşguller...
mutluanne_telefonundan girmiş misafir olmuş bizi dikizliyo
beykoz__malum ne yaptıgı
planner__vermiş zeynoyu kv ye ohh mis gibi uyuyo
pınarda__uyuyo ama birazdan alarm çalacak süt sagacak..alarm sesi kabusu olmuş
ilkim75__sabah kızı erken uyanmasın diye dua ediyo..hıı bide mercimek vardır bugünmalum evlilik yıldönümü
tatlıcadı__baktı süveter begenildi..ticarete atılıyım diyerekten süveter işliyo
yavrukedi__sen ne yapıyon kız
Kızlar bu arada benimde sütüm azaldı
Sabah sütlaç yapimde kg ve süt olarak geri dönsün bana
Tarık Buğra 3 gündür maalesef gündüzleri yine emmiyo
Bu gün ilk defa az önce uyku arasında emzirdim
Emmediği içinde sütüm azaldı..emdiği anda göğsüm sızlıyor süt geliyo hemen
Süt artırmada en önemli olan bol bol dinlenmek,su ve süt bana bunlar çok iyi geliyodu
Dinlenmek mümkün olmuyo gece sık sık emzirmeye çalışıyorum
Gündüzde Tarık Buğra uyanıkken onunla ilgileniyorum uyuduğu zaman yemek yap,evi toparla zaman su gibi geçiyor
Şu gözaltı morlukları için bi öneriniz var mı
3. Ayından beri emmesi hep böyleydi inş 1 yaşına kadar devam ettirebilirim
Sagol canim okis iyide ben kotuyum gecen gun dus aldim sonra ciplak ciplak tuttum banyoyu yikadimbelim tutuldu dun gece sitma gibi oldum yaaa atesbir yandan bel agrisi bir yandan kuzenimi cagirdim kiza bakti bugun ama boyle olmaz dedim anama gidecegim valla analarimizi Allah basimizdan eksik etmesin yaa sen orda ben burada olmaz gel bende kal dedi iyiiiii dedim
okis de iyi teyzesi bu siralar yeni kesifler pesindeoyuncak kovasina nasil tirmanabilirim diye dusunuyor biraksam bildigin ayaginin birini kaldiriyor cikmaya hazirlaniyor
biz okis e idrar tahlilinde oyle yaptik canim zaten kultur se 15 dk dan fazla beklememesi lazim idrar torbasinin bez ureme yapiyor ve bir dr da degil baska yerdede tahlil yaptir annesi bosuna ilac kullanmasin yavrum
cnm süpersin 9 kilo çok iyi tebrik ederim durmak yok yola devam cnm arkadaşım...
kilosuna takılma cnm bizimkide aşağı yukarı bu kilolarda sağlıklı olsunlarda nasılsa alırlar ilerde sonrada vermeye çalışırlar::))
bizde idrar tahlili yaptırcaz evde kendim alamıyorum bi türlü..nerde yaptırıyosun tatlım birlikte haberleşip gidelim olmazsa
sağol cnm bugün 9.400 gr vermiş oldum.yani 400 gr daha gitti.küçük küçük gidiyor ama toplayınca çoğalıyor3-4 günde bir 400-500 gr gidiyor çok şükür.
yaren nura takılmamak elde değil biliyorsun.ama toparlayacak inş. dün gece çok düşündüm defne ank'da yazmıstı ya.bende bir 15 gün sonra tekrar tarttırıcam.bulabildiğim ilk fırsatta da kaka ve idrarı babasıyla göndermeyi düşünüyorum.tahlil için kızı hastaneye götürmeyecem.malum virüs kol geziyor.sende evde hazırla babası götürsün hemen istersen bitanem.ben erdem hast. veriyorum tahlili cnm...
Eki Görüntüle 621474
benim burcum koç
ama orda yazanlar tamamen kuru iftiraaa
en büyük kk
sakın beni atma
cnm bana da az geliyor kilosu.menümüz inan çok zengin.dr. ooo dedi.Tatlım benim kız günde 2 defa bazen de sık olmamakla birlikte 3 defa yapıyor.Bir tanesi dolu dolu diğerleri ise daha az oluyor..Canım kilosu az evet,peki günlük ek gıda menün nasıl?Değerlendirmek isterim.(özelden de yazabilirsin).
4:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?