2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ne zahmeti tatlım yaa zevkle yaparım ben kuzuma yalnız yapımı uzun sürebilirulaşımı nasıl olur ki:44:

Ilk defa boyle birsey duyuyorum, sen adamcagizi dislemis olmayasin :)) belki o andan sonra hatirlayamiyabilirsin..malum bazen uculan anlar oluyorda :))

Allah iyiliğini versinnkendimi bi an vampirella gibi hissettim

Haydar dümene yazsam kesin günün sorusu seçilir
Normal zamanda yazın soğuk su ile kışın ılık su ile dişimi fırçalıyorum:44:
Dişçiye sadece ilişki sonrasında kanama oluyo desem tepkisi ne olur acaba düşünmek bile istemiyorum
Neyse böyle idare edim artık kanasın

Artık bende yatağa doğru yol almalıyım galiba
Başım ve boğazım ağrıyo inş hasta olmam

Hepinize mercimekli,mercimeği olmayanlara bol uykulu geceler diliyorum
Yavrularımızın hepsine sağlık
Bizlere huzur ve mutluluk diliyorum
Zatınıza iyi bakınız euheuheuhe
İyi gecelerrrrr

aklıma bişey geliyor ama demem atarlar beni

Slm adetim 3 aydr hep gecikiyordu bu ayda 2 gün gecikti sonra oldum bittikten sonra kasıklarımda ara ara batmalar ve bel ağrısı oldu hala devam ediyor adetten 5 gün öncede korunmasızdık eşimle ne olabilr sizde

Ne zahmeti tatlım yaa zevkle yaparım ben kuzuma yalnız yapımı uzun sürebilirulaşımı nasıl olur ki:44:

Madem israr ediyorsun peki hadii yapiver :))
Cnm sana tekrar soyluyorum, cigerim benim ( Babyceren memleket havasinindan konusuyum birazda ) ciddi soyluyorum zahmet etme sekerim..benim oraya yani Tr ye gelmem bile belli degil..yaparsin sonra elinde patlar :)) oyle derler yaa :))

Merhaba güzel anneler
Uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum. Yazamadığımda anlayın bu kız beni çoooook yoruyor.
Bir süre önce hastalık atlattı şükür şimdi iyi Bade hanım.
Hasta olan bebişler var bol şifa diliyorum. Annezeynep özellikle sizin hastanede olmanıza çok üzüldüm. Allah acil şifa versin ve başka dert vermesin.
Uykusuz anneler var. Merak etmeyin az kaldı 1 yaşından sonra daha güzelleşiyor uykuları. Bizim aslında 1,5 yaşında düzeldi. Ondan beridir deliksiz uyuyor çok şükür diyim. Azı dişleri çıkarken de çok huysuzluk ve uykusuzluk olayları oluyor. Bade'nin şu anda köpek dişleri kaldı ve baktım onlar da geliyor gözüküyorlar. Herhalde yakında bu diş olayından kurtuluruz diyorum. Hoş geçen doktoruna 2 yaşında bitiyor değil mi dediğimde 3 yaşında bitiyor dedi ve ben yıkıldım. Bilemiyorum yani ne zaman bitecek tam olarak. Hoş her çocuğunki de farklı.
Son olarak bir şeyi yazamadan geçemiycem. Geçen doğumgünü konuşuldu. Herkesin fikrine saygım var. Herkes illa yapmak zorunda da değil. Benim fikrimse çok özel bir gün olduğu. Biz geçen sene 16 Mayıs'ta sade ama çok hoş bir doğumgünü yaptık evlendiğimiz restorantta. Ailemiz ve bazı arkadaşlarımız geldi. Evet tabi çocuklar pek anlamıyor ama olsun çok özeldi. Çok güzel fotoğraflarımız var:)))
Her sene çok ayrı olacak diye düşünüyorum. Bu seneyi hayal edince farklı heyecanlanıyorum çünkü bu sene daha bilinçli. Kalabalıkta müzikte kalkıp da oynayacağını dans edeceğini düşününce çok mutlu oluyorum. Aaaaa; bir dee bizimki ayrı bir özel ve güzel. Kızımla Babası aynı gün doğdu!!! eh nasıl kutlamayalım yani değil mi ama???Ayyy heyecanlandım yine valla. Neyse Sizlerin de gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın bu özel günde.
Çooook uzun yazdım gene ara ara yazınca da böyle oluyor işte
Öpüyorum güzel bebişlerinizi!

Valla tutturdun canımBu alarm sesinden öğrencilik hayatımdan beri kurtulamadım.Mesleğimde bile sabahları çalmak zorunda

Tatlım merhaba ben de hemen bir koşu Tarık Buğra nın o güzelim fotolarına baktım yorumumu burada yapayım dedim;maşallah yavrucuğumuza büyümüş de erkek adam gibi giyiniyo,pozlar veriyor...O dudaklar ne öyle büzüşük büzüşük,gel beni bir ağızda ye diyor adetaAllah bağışlasın masum meleklerimizi...
Süt konusunda ben de senin ve yavrukedi gibi aynı dertten muzdaribim.Önceleri biberonu taşırır başka bir kaba boşaltırdım şimdi biberon dolmuyor artık.Ama yaklaşık 50-60 cc farketirecek kadar bir artış oldu bende nasıl mı;3 gündür birer bardak ısırgan otunu kaynar suda demleyip içiyorum.Tavsiye ederim.Sütlaç bana da yarıyor fakat göbeğim çıkık vaziyette işe de başlayacağım şimdi yersem yedikçe yenisi gelecek biliyorum.Ama kızıma feda olsun ne yapayım...
Göz altın için de tek önerim uyku tatlım...

Kızlar,reglim biteli yaklaşık 5 gün oldu fakat şimdi de 5 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor sizce normal midir?Bende şu ana kadar hiç yaşanmamıştı oysa.Normalde reglim doğumdan evvel 4 gün sürerdi şimdi 6-7 gün sürüyor.Başlarda bayağı kanamalı oluyor sonrası damla şeklnde.

İLKİM81,eşinle birlikte nice mutlu,huzurlu,ağız tadınızı bozmayacak insanlarla beraber,sağlıklı ve aşk dolu bir ömür geçirmenizi tüm içtenliğimle temenni ediyorum...

Annezeynepciğim biliyorum mesajları okuyacak fırsatın olamıyor malesef,fakat yine de belirtmek isterim her zaman aklımdasın şimdi hastane odasında Ömerciğimle ne yapıyordur diye düşünüyorum her an...İnşallah bugün kurtulursunuz ve güzelim evinize dönersiniz.Hatta annene mi gitsen bir kaç gün diyorum...

Güzel bir gün olmasını dileyerek,h.sonuna geçiş olan bu son günün startını veriyorum.

muhteşem bir gün olsun.stressiz,sinirsiz,sıkıntısız ve mutlu olalım...

çok öptüüüümm çokkk. bugün yine güzel bir enerji ve elektrik var bende....

devamı bir dahaki yazımda olacak kuşlarımmm.görüsürüz...

geçmiş olsun ve amin cnmm Allah annelerimiz,kvlerimizi eksik etmesin cnm..sende bir daha çıplak banyo yıkamaya kalkmazsın inş.ben valla wc'ye girmeye üşeniyorum.banyo yapmak çok acı.petek yok çünkü.çok soğuk oluyor da

okiş yeni keşifler peşinde ey maşallah diyorum bebişime...kovanın önünde ayağını kaldırmış hali gözümün önüne geldi.ayy çok komik.heyecanlı heyecanlı yapmaya çalışıyordur hep..öpüyorum güzelimi...

Dostsuz dünya olmaz imiş, dost duasız kalmaz imiş...
Dostun duasını alanın sırtı yere gelmez imiş... Duanızda bulunabilmek ümidiyle hayırlı cumalar…

Babyceren:Tahminin doğruydu da ses veremedim misafirlikteydim cicim
TatlıCadı:Senin hamarat olduğun konusunda yanılmamışım Ellerine sağlık çok beğendim ben

Dünün güzel haberi Tarık Buğra'nın resimleriydiBu gün de güzel haberler bekliyorum
Hepimize mutlu günler diliyorum

cnm bana da az geliyor kilosu.menümüz inan çok zengin.dr. ooo dedi.

sabah 1 yumurta,1 badem,1 fındık(badem,fındık hergün olmayabiliyor),1 ceviz,2 yada 1,5 bebe ekmeği,8 yada 9 cicibebe,kimi zaman meyve suyuyla kimi zaman ıhlamurla ıslatılıyor.bazen kuru meyveler ekleniyor.1 kutu küçük labne peyniri yada 1 kibrit kutusu akşamdan tuzu alınmış beyaz peynir,1 zeytin(her zaman olmayabiliyor),yarım kutu tereyağı,

saat 10:30’da 1 tam meyve(portakal,elma,armut,kivi,yaş hurma,mandalina)
saat 11:00’de3 900 cc mama(normalde 150 cc içiyordu bu ara azaldı)
saat 13:00’de 3 köfte yada 2 kibrit kutusu kadar dana eti,75 cc yoğurtla
saat 14:30’da 150 cclik karışık koyu sebze püresi yada seçilmiş bir sebze soğanlı,sarımsaklı,kapya biberli,az zeytinyağlı örneğin ıspanak,karnıbanar,yer elması,kara lahana,pazı,pırasa,bezelye,brokoli vs… oluyor.2 yuvarlak minik tablet kemik suyuna(dondurucudan)
saat 16:30’da bir kase çorba 150 cc’ye denk geliyor tarhana olabilir,şehriye çorbası olabilir,vs.. içine ekmek doğranmış.
-arkasından kalan 75 cc yoğurt,içine 3-4 cicibebebe yada tam yada yarım meyve konuluyor.
Saat 17:30’da irmikli yada muzlu süt yada hem irmik,süt birlikte/yada/1 haşlanmış patates süt karışımı yarım çay bardağı sütle./bazen bunu yerine 150 cc süte pirinç unu,muz yapılıyor bunu yemesi için arada verilen çorba yada 2. Defa hazırlanmış sebze püresini vermemek gerekiyor.
Saat 19:00’da 150 cc devam sütü,5 kaşık 8 tahıllı mama karışı yiyor.

Yatana kadar ve gece boyuca bende 200-300 cc mama içiriyorum.umarım anlaşılmıştır.

Sütümüz günlük şişe süt…yani yorum yazabilirsiniz.eleştirilere deaçığım.ben kızımın bu yediklerinin yeterli olduğunu düşünüyorum.

Bu arada dün çok keyifliydi çok.inanılmaz.çok mutluyum valla.ve dün babaannesinin ona verdiği tek başına yatma cezasından sonra (3 defa yapmış bunu) akşam ık mık demeden yatağında mışıl mışıl uyudu yavrum.bense 7 saat aralıksız uyumanın deli sarhoşluğu içindeyim.o kadar mutlu ve enerjiğimki.ve dün akşam hiç ık mık demeden ardarda 150,30,45 cc hazırladığım mamaları içti.eşimle şoka girdik.bittikçe ağladı yeniden yaptım.akşamları en fazla yapa döke yapa döke 200 cc içiyordu.dün 300 cc mama içti.bir süredir 200lerde kalıyordu.bir çocuk akşamdan sabaha 17 saatte 200 cc mamyla yetinebilir mi?kızıma birşeyler oldu iyileşiyor sanırım mis kokulum.dün bütün gün gündüz 1 defa öksürmüş,akşam da 1 defa az öksürdü.normal öksürük krizlerine ve devamlı öksürmesine rağmen bu çokkk iyi yaaaa…

Gün içinde arada 2. Bir meyveyi bir araya sıkıştırarak yediriyoruz.

Neyse umarım yazdıklarım anlaşılmıştır.öpüyorum hepinizi…

Yaren Nur'un beslenmesi maşallah iyi gibi geldi bana,,verdiklerin çok iyi doyurucu gıdalar...
Kakanız için de sana "takma kakaya" diyorum canımHepsinin yeme ve yapma şekilleri farklı çünkü.Dr.bana : "bir bebek günde 5 kez kaka yapar normaldir",
"5günde bir yapar normaldir","fakat 5 günde bir yapan bebek bir anda günde 5 kez yaparsa dikkat et" demişti
Zor bir kış geçirdi meleğinHastalandı,kilo kaybetti ve siz dr.lara da gittiniz.Hızla alacaktır verdiklerini,az alması da mümkün çünkü
hareketlendiler Ama ben Yaren Nur da bir aksilik olduğunu düşünmüyorum,aksine onun ince zarif bir yapıda olacağını düşünüyorum
Bunları seni rahatlatmak için değil,paylaştıklarından resimler de dahil gözlemlediklerimden söylüyorum.Dün akşam misafirlikte 4 kız bebek vardı,
Mira'nın yarısı kadar olan bebek(aynı ayda doğmuşlar) pıtır pıtır yürüyordu Benim kızımda mesela sürekli konuşuyordu,alkış yaptı,güldü durdu herkese..Annesi bize maşşallah motor gelişimi çok iyi derken,bende o bebeğe maşşahımı eksik etmedim Demem şu ki;gözlemlerinde bir aksilik,
ters giden birşey olmadıkça bebeğinin gelişimi iyi canım

PLANNER, MUTLU ANNE, ZADA, YAVRUKEDİ, EDACK, ŞEKERSİZYŞİLÇAY, BABYCEREN, HEJAR, NAGİHAN, TATLICADI, MELEĞİM, PINARDA
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar kocaman öpüldünüz

NAGİHAN diş çıkarma döneminde kilo alımı yavaşlayabiliyo canım, muhtemelen ondan kilo almamıştır yaren nur. Sağlığı yerinde olsun da kuzucuğun.Beste günde 1 kez kaka yapıyo dr a sorduğumda günde 1 kez de yapsa 5 kez de yapsa normal demişti bana. Ben de az mı diye tereddüt etmiştim çünkü. Bu arada seni tebrik ediyorum 9 kilo verdin demek. İnşallah hedeflediğin kilolara kavuşursun canım

DEDİKODUCU BABYCEREN VE TATLICADI amma kaynatmışsınız arkamdan(koptum muhabbetinize) hemen merakınızı gidereyim mercimek olayında yanıldınız şekerim. Eşim yemeğe götürdü beni beste hanımın uyku vakti gelince ne yediğimizden ne içtiğimizden anladık evin yolunu tuttuk. Kızı uyut falan derken zaten saat oldu 10 sonra ben de uyumuş kalmışım. Çok romantik bi kutlama de mi?(çocukla anca bu kadar oluyo).
Kız sizin yüzünüzden kullanıcı adımdaki sayıyı ben bile unuttum Allah iyiliğinizi versin sizin.

MELEĞİM mahirin cicileri hayırlı olsun şekerim iyi günlerde giysin kuzucuk.

MUTLU ANNE evlilik yıldönümünü böyle geçiren birinden 14 şubat için eminim fikir almak istemezsin ama yine de farklı bir şey olursa söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…