Kuzum nerelerdesin?Geldiğini görüyorum şimdi selam diyip bişeyler yazar arkadaşım diyorum
bi bakıyorum gitmişsinNasılsın,Okiş nasıl,herşey yolunda mı?
Ben sana kustum
Nedennnn?:44:
Cunkuuuu
yegenim oyle diyordu yeni yeni konusmaya basladiginda ama kustum yani sekerim herkese dis stiker yapiyorsun benim kizima yapmamissin
Cok sagol canim eline saglik benim kocada anlar aslinda boyle seylerden de isine gelmiyor ama desemki kuru kafa olsun hard rock cafe olsun adam kiza amerikadan almanya dan ozel mama onlugu getirtiyorSen istedinde ben mi unuttum sekerimHerkes yapmiyor ya diş buğdayını bilemedim walla,,
Gecmis olsun ailecek size canım.Güzel kızını öpüyorum çok
Eki Görüntüle 632059
Tatlim sekermasali butik kurabiyeyi denedim ve cok memnun kaldimKızlar kızıma diş buğdayı için şu pastayı beğendim. şeker hamuruyla dışı ama çok tatlı çok hoşuma gitti. Nerede yaptırabilirim acaba ya?anadolu yakasındakiler fikir verin bakalım şu arkadasceğizinize?
İçeriği; kremalı ve meyveli,biraz da çikolata parçacıklı düşünüyorum.
Canim sonucu hemen bildir bizeÇok tatlısınız siz yaa valla burnum sızladı okurken ne güzel beni anlayıp yanımda olmanız
bunu yürekten hissettiğim için yazmak istedim canlarım
inşallah güzel dileklerinizle duanızla hakkımda en hayırlısı ne ise o olur ve olur
kızlar kocişe yollamak isteğim keklere zam gelmiş
bende resimdeki yolladım,yarın eline geçecek inş.
içine de kızından Aşkım Babama... diye bişeyler yazdım,evde bazen kızı eşime satmak için aşkım babam...diye
konuşturuyorumdabende ondan sevgililer günü hediyesi uzun sarjlı süpürge istedim daha doğrusu yolu yaptım ama
almıcak biliyorumAhhh eksikler...eksikler...
mutlu annemm bende o şarjlı süpürgelerden istiyorum ama çekiş gücü kuvvetli bi şey olsun istiyorum hangisi iyidir acep araştırdın mı hiç..tv de arnica yı çok görüyorum ama sen hiç araştırdın mı?
Sagol canim ay ben cok korkarim kapi ya parmaklari sıkisacak diye ikea dan aldim butun kapilara koruyucu lastik tafsiye ederimyavru kuşlrın güzel anneleri nasılsınızzz
dün öğlen dışarı çıktık kuzumla hem suyumuzu hem elektirğimizi kestilerr
dışarıdayken yeğenim aradı bi proje için kısa film çekmesi gerekiyodu filmde kısa da olsa oyunca oldum euheueh
gündüz güzel vakit geçirdik akşam üst komşularından bağırışma çığlıklar ağlaşma sesleriyle ürperdik cenazeleri vardı
çoluğu çocuğu topladım bize geldik yeğenimin arkadaşlarıda vardı çok kalabalık bi gece geçirdik:)
burayı takip edemedim 1 gün ayrı kaldım günlerdir ayrıymışım gibi özledim sizi şekerler
kuzum uyanmadan biraz geçmişe yolculuk yapimm..
okişte hastalanmış çok şükür çabuk atlatmış..yanağı için çok üzüldümartık iyice kuduruk oldular zaptedilmiyolar..
bizimkide dün odanın kapısını kapadı kapının arkasından da ayrılmadı sıpa oda da tek başına kapıyı tekmeleyerek kaldı yavaş yavaş aralayarak bi yeri acımasın diye zor bela açtık..eli sıkışmaması için önlem almalıyım..
mutlu annemm bende o şarjlı süpürgelerden istiyorum ama çekiş gücü kuvvetli bi şey olsun istiyorum hangisi iyidir acep araştırdın mı hiç..tv de arnica yı çok görüyorum ama sen hiç araştırdın mı?
Oyuncu oldun demek canımcımmBi imza verirsin artık
Araştırdım hemde çok ama habire yeni modeller çıktı üstüne o derece uzun zamandır araştırıyorum yani
Elektrolux istiyordum hem havalı hem uygun hem emiş gücü istediklerime yakındı,,en son simens ve bosh baktım ama içime sinmedi özellikle galeriadaki uzun boylu suratsız satıcı çocuk beni soğuttu,,sanırım rowentada karar vereceğim,,devam ediyormu bilmem ama teknosada %25gibi bir indirim vardı,,rowenta var orada,,gerçi ben karar verip alana kadar ne modeller çıkacak bakalımAma istiyorum,,İS Tİ YO RUM
Sagol canim ay ben cok korkarim kapi ya parmaklari sıkisacak diye ikea dan aldim butun kapilara koruyucu lastik tafsiye ederim
tüm geçmişi bi güzel okudummm oh beee
nagihancımannen için çok üzüldüm canım..şeker hastalığı çok kötü bi hastalık..Allah tekrar yaşatmasın sağlıklı güzel uuzn ömürler versin anneciğine..kvdende Allah razı olsun ne güzel hem yavrunla hem annenle ilgileniyomuş..eli öpülesi kadınmış
yavrukediinş herşey gönlünce olur canım..güzel haberlerle dön buraya
jilliancılarrrbenim bacaklarım hala düzelmediidün akşam yaptım bu gün yapamadım tarık buğrayı kucağıma alırken bacaklarımdan eğilemiyorum..düm ağırlık belime gidiyo ve belim ağrıyo..birden yarım saat çok geldi bana daha kız sürelerle yaparak sonra yarım saate çıkıcam..sizde durumlar iyi galiba maşallah size
azraececimvideoları download edebildin mi?ayrıca şu kvdenin don merakı nerden geliyo çok merak ettim
onada şükret canım bizimki onuda almazbak sinirlendim yine
bi arkadaşımız sormuştu kim hatırlayamadım..bende akşamları yemek yediriyorum bizim yediğimiz yemekleri tuzsuz,salçasız ve baharatsız olarak yiyo..emmediği için gece yatmadan önce muhallebide veriyorum..8 tahıllı,yulaflı,irmikli içerisne meyve ekliyorum,bazende kuru meyveler,bazende bisküvi+meyve
mira uyudu demek heeeaferim prensese uykusu hep daim olur inşşş
rowenta ya bakmamıştım bi onada bakayımm
hay Allah senden razı olsunn canım bizimde var koruyucu lastiklerden şimdi aklıma geldii daha paketini açmadım öyle bekliyo hemen kullanmaya başlayim..yenisini alıcaktık hafta sonu iyi oldu kuzum daha erken tehlikeden korunmuş oldu
MELEGIM ruyamda gorduklerim kervanina katilmis durumdasinhayirdir insallah diyerek anlatim.Sen bizim eve gelmissin,tabi bizim ev aslinda bizim ev degil kocaman terasi olan bir ev, beraber sezlong tarzi seylere uzanmis gokyuzundeki yildizlari seyrediyor ve bir yandanda dertlesiyoruz,esimle ilgili buyuk sorunlar oluyor,sana anlatiyorum,aglayarak diyorumki bir yildiz kaysada esimle mutlu olmayi butun sorunlari asmayi dilesem ve osirada kocaman bir yildiz kayiyor,kalkip sariliyoruz birbirimize ve hickira hickira agliyoruz.Sonra ben sana tabletten birseyler gosteriyorum esimle ilgili okadar kiziyorsunki,o sirada esim teras yanimiza geliyor,sen saldiriyorsun esime bana yaptiklari icin ohhhh ellerin dert gormesin seni seviyorum
Okis hafta sonu ateslenince olceyim diye dereceyi elime aldimki bir baktim 37 gosteriyor ama cocugun alni yaniyor resmen bu iste bir yalnislik var dedim digital olcere baktim 39 gosteriyor sastim kaldim yaaahemen siparis verdik thermoflash cogu hastane kullaniyor kizil otesi ile aliyormus sicakligi bugun geldi insallah bir daha ihtiyac duymayiz ama elimin altinda bulunsun
http://www.bebekbezi.com/atesolcer/chicco-kulaktan-atesolcer_p56 bu evdeki olan
THERMOFLASH - CLDE DOKUNMADAN ISI LER | 147,50 TL buda yeni aldigim
Süt sağama saatim gidip süt sağalım.. Bugün dışarı çıkamadım oğlumu göremedim.. mecbur pompa ile sağacağız
Yarasin ins tum sutun cnm, merak ettim Kaan nasil oldu cnm, umarim hersey yolunda gidiyordur..
Selam arkadaşlar,
Nasılsınız?
Benim kardeşim aşağı yukarı 2 yıldır İngilterede yaşıyor.. ve bu yıl 3-4 aydır anaokulunda çalışmaya başladı.. (Türkiyede Matematik öğretmenliği okudu orda anaokulunda staj yapıyor) Okulda çalışan öğretmenlerin hepsi bayan .. bir tek kardeşim erkek öğretmen.. 2-2,5 yaş gurubu ile ilgileniyor.. Ve ona baba öğretmen diyorlarmış :)
Bana ordaki izlenimlerini ve gördüklerini anlat dedim; (Meleğim de bu konuda bize bilgi verebilir belki orda yaşadığı için)
Bir kere çocukların hepsi küçük yaştan daha kitap okumaya alıştırılıyor diyor... evde aileleri de sürekli kitap okuduğu için ve çocuklar kitap okuyan ebeveynleri gördükleri için zaten alışıklar diyor.. Dokun hisset kitaplarla başlıyorlar diyor..
2 yaşında mutlaka herkes kreşe veriyormuş çocuğunu.. Çocuklar farklı oyunlar, aktiviteler yapıyormuş..
Tüm oyunlar eğiticiymiş.. Mesela bir kaba su koyuyoruz içine de bir sünger.. süngerle suyu çekip başka bir kaba boşaltıyorlar..
Bir an bunu bizde düşündüm çocuk üstünü ıslatır aman yavrum üstüne dökersin falan deriz herhalde bir çoğumuz.. ama orda çocukların kendileri yapıyor.. Dolapları var önlükleri var onları kendileri götürüyor, kendileri yiyor.. ve en hoşam gideni de mesela birinin diğerinden özür dilemesi gerekiyorsa.. Özür diliyormuş ve sarılıyormuş.. Çünkü Üzgünüm diyorlar ama gerçekte üzgün olmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar diyor.. Her özrü dilemede birbirlerine sarılmalarını istiyorlarmış..
Her türlü çocuk var diyor.. 2 yaşında 3 dil biliyorlar diyor.. Rus bir çocuk varmış hiç ing. bilmiyor bizde anlaşamıyoruz diyor.. Çocuklardan biri tercümanlık yapıyormuş.. Çocuk ana dili gibi Rusça-İspanyolca ve ingilizce biliyormuş..
Kardeşimin dediği en önemli şey.. Abla mümkün olduğunca kitap okuma alışkanlığı kazandırın diyor.. Okudukça öğreniyorlar ve kendi hayal güçleri ile hareket ediyorlar.. Hazıra beklemiyorlar diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?