yaaaa canim sorma yaa ben hasta esim hasta ama cok hasir nesir olmadik okisle zaten 10 gun boyunca annem bakti resmen ama yegenim cok oynadi okisle hapsuruk tiksirik sifayi kapti kuzum cok sukur simdi daha iyi gipunde belki 4-5 kez oksuruyor ama bogazi aciyor belli sabah kahvaltisini zor yaptiGecmis olsun cnm, Okis mi ateslendi..kiyamam fistiga..aldigin atesolcer ins yararli olur..dedigin gibi farkli olcumleri olabilir digerleri ile, ben mesela kulaktan olcer i kullanmiyorum zaten doktorumzda onun saglikli olmadigini soylemisti..biz ya alnindan yada koltuk altindan yada emzik ile olcuyoruz..
Canım çok teşekkürler, Kaan iyi maşallah.. bol bol emiyor.. Hastalığını da atlattık çok şükür keyfi yerinde.. artık hiç durmuyor pie gibi emekliyor.. tutunup ayağa kalkmak istiyor.. hızına yetişemiyoruz artık..
Mahir efendimiz nasıllar?
Canım bu arada kardeşim geldi Londradan burda.. Pazar günü dönecek.. buralardan istediğin bişey var mı? Varsa söyle onunla gönderirim o sana orda ulaştırır.
benim dikey elektirikli süpürgem var markası fakir darky çok menunum..
çekiş gücü çok güzel..ben 140 liraya almıştım ama baya oldu..şimdi daha uygundur fiyatı..
daha önce sinbo marka kullanmıştım pek begenmedim..
benim evimde olmazsa olmazımdır çok pratik..
mutluanne bence şarzlı alma canım kablolu olsun..şarzlılar hem çok pahalı hemde zamanla bataryası zayıflıyo
dayanması süresi 5 dakikaya kadar düşüyo..çekim gücüde kablolular kadar iyi olmuyo..rowenta çok pahalı,
elektrolüx daha güzel bence..ama yinede kabloluları tercih et bence
Ben kablolu da baktım arçelikte hatta fiyatı da iyiydi,,satıcı kız bana garezi varmış gibi bu normal süpürge siz şarjlı düşünüyorsanız bu uygun değil,sürekli priz aramanız lazım pratik değil bla bla..dedi vazgeçtimAslında senin dediğinde mantıklı onunki de:26:kafam karışık yani canım Görümcem eltim rowenta kullanıyorlar şarjlı ve çok memnunlar,,ucu üçgen ya bide çok rahat oluyo mutfakta..Ama ağır,eletrolux daha uygun ışıklı afilli o da güzel bi arkadaşıma ev hediyesi aldık,bunu ilk alıcam dememin üstünden 1,5 yıl geçti ,,biraz daha düşüneyim bari Ev hediyesi getirseydi biri hiç fena olmıcaktı,,heryer borcam
melegim__pogaçayı yaptım süper oldu çok begendim..bu güne kadar yaptıgım en güzel pogaçalar
hamuru çok cıvık geldigözüme,hem ellerime yapıştı şekillerini tam tutturamadım ama pişince kendi
kendine şekilyaptı gayette güzel oldu..sagol canım
şekersizyeşilçayıda unutmamak lazım
ben 4 tane yedim inşallah misafirlerim gelene kadar hepsini bitirmem
siyahlale__meraba canım nasılsın..regl oldunmu ben hala olmadım..doktora gidecektin
gittiysen ne dedi canım paylaşırmısın
Masallah umarim daha iyi olur Kaan, hastalanmaz kuzu..emmeside duzelmistir ins.
Bizde ayniyiz cnm bana nefes aldirmiyor, tam haylaz oldu cikti valla..burnumdan fitil fitil getiriyor derler yaa iste onun gibi :))
Neyse saglikli olsunlardan bizde sabrederiz dimi..
Cnm dusunup sorman bile cok mutlu etti beni, suan inan dusunemiyorum ihtiyac ne olabilir diye ama olursa sana ozelden mesaj atarim..
Canım bende ilk defa 9 ay sonra 2 hafta öce adet oldum.. Allahım ne büyük bir lütufmuş... nasıl rahatladım.. şişliğim gitti... göbeğim gitti belim inceldi.. Sinirim geçtiOhh be dünya varmış dedim.. Hemde ağrısız geçti.. Benim hamilelik ve doğum öncesi çok ağrılı olurdu.. Ama bu sefer hiç ağrı olmadı
Merhabalar
İlkkez yazdıgım için sebebı zıyaretımı acıklayım
Ben bi 2 hazıran annesıyım.doğum gunu gereksız bıze ozel dıye düşünürken kendımı ınternette doğum gunu fıkırlerı arastırırken buldum ve sanırım zeynepanne ısımlı arkadasımız sayesınde varlığınızdan haberdar oldum.bı baska forumunuzda doğum gunu dış bugdayı ve mevlut tartısılırken bu forumdan cokca sozetmıs ve bende buradayım sımdı.tabı kabul edersenız?
1-2 sayfa okuyabıldım hatta ordan dırekt soru sormak ıstıyorum:
Yulafunu ıle muhallebı nasıl yapılıyor?
Merhabalar
İlkkez yazdıgım için sebebı zıyaretımı acıklayım
Ben bi 2 hazıran annesıyım.doğum gunu gereksız bıze ozel dıye düşünürken kendımı ınternette doğum gunu fıkırlerı arastırırken buldum ve sanırım zeynepanne ısımlı arkadasımız sayesınde varlığınızdan haberdar oldum.bı baska forumunuzda doğum gunu dış bugdayı ve mevlut tartısılırken bu forumdan cokca sozetmıs ve bende buradayım sımdı.tabı kabul edersenız?
1-2 sayfa okuyabıldım hatta ordan dırekt soru sormak ıstıyorum:
Yulafunu ıle muhallebı nasıl yapılıyor?
Hoşgeldin köşeminderiYulaf ununu ben çok kullanıyorum,farklı denemelerim oluyor ama en son yapış şeklim şöyle:
1/1,5 su bardağı suya biraz kuru meyve atıp haşlıyorum,suyu süzüyorum meyveleri kendim yiyorum şifa niyetineSüzmesende olur tabi Aynı suya 2 yemek kaşığı tam yulaf unu ekleyip muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyorum.
Yulaf unu migrosta buluyorum. Arzuya göre pişmesine yakın bu karışıma 1 tatlı kaşığı irmik te eklediğim oluyor(ben arzu ediyorum ama) Bebişin kız mı erkek mi? İsmi ne kuzunun
Hosgeldin aramiza, umarim bundan sonrada sik sik goruruz senide ..
Yulaftan yapmiyorum ama irmik gibi olur kanimca oda..devam sutune katip karistirarak pisirilir..yogunlugu senin goz karina gore ayarlanabilir..ben 120 cc devam sutune iki bucuk tatli kasigi koyuyorum kivami tam oluyor
tabi canım sen daha iyi bilirsin ama priz aramakta ne var ki heryer priz kaynıyo zaten..
tak fişi bitir işi
bizde geçen hafta kaynımlara aldık felix marka,internetten aldım 80 liraya
bak sen benim kaynım olsaydın inan sana elektrolüx marka alırdım canım
herkese merhaba anneler :) bende 2 mayıs 2012 annesiyim 24 yaşındayım kızımın adı Lavinya :) buraya uzun zamandır yazayım d,yordum ama kısmet bugüneymiş size sorum olucak benim kızım daha dişleri çıkmadı korkmaya başladım.. sebebi nedir sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?