Biz haftaya 10ylik olucaz ma hala disimiz yok kimse uzulmesin
Doktorumuz 16ya kadar yolu var ama 14e kadar cikmasini isteriz dedi
5tanesi cok aktif patir patir dokulur bizi de doker diye dusunuyorum yakinda
Hosgeldin LAVINYAnin nnesi
Ne guzel ismi vrmis kuzunun
Bence de acele etme birkac haftaya cikacak benimkiler sabirla bekliyorum :)
pinardacim huyuna suyuna alisinca yedirecektir eminim
Birlikte birkac gun gecirmeleri yeter
azraeceeee sinir oldum ne acayip insanlar insan gelinim de yanimizda olsun demez mi
Esine de kizdim kusura bakma ama senden saklamasi hic hos olmamis
Gerci annesinin doldurus faktoru var erkekler pek anlamaz boyle cinlikleri
Ben de skintili durumlar yasadim ama su an yan odada uyuyorlar ve sabah oglumu birakip gidecegim onlara
Butun gece duzenimizi anlatmaya calistim hic dinlemedi
Hatta birkac kere lafim bitmeden hic duymamis gibi esimle konusmaya basladi
En son esime dedim ben deyince duymuyor da yazayim en iyisi deyip kalktim salondan ve su an sizlerleyim sevgili dostlarim
Azicik yazip rahatlayayim dediydim ama su an kaynanani sopalamak istiyorum
Benim esimin annesi bana 1adet bilezik disinda hicbirsey takmadi dugunumde :)
Bir de kendi memleketindeki en luks mekanda yemekli dugun istedi onu da bize odetti :)
Esim ilkokuldayken hazirlanan curumus bir bavulda abuk sabuk ortuler eski 2havlu ve cingene pembesi bir bohca vardi :)
Hicbirine elimi surmedim tozbezi bile yapamazsin naylon kapkalin seyler
Ama ben senin aksine esimle arami bozmamaya gayret gosteriyorum
Bana demisti ki 'oglum kucagimdan inmezdi sen gelene kadar'
Simdi inadina esimle yilis yilisim kucak kucaga olmak neymis gorsun
Erkek evlat evermek bundan daha kolay olamazdi emin olun
tek skintim cocugumu ona birakmak
Torununu seviyor biliyorum ama basina buyruk dedigim hicbirseyi dinlemiyor
Allah.tan anneme aglaya sizlaya ikna ettim yarim gun olsun gelecek
Oyle yorgunum ki sozde onlar gelince dinleneecktim yemek bulasik cay derken bu saat oldu
Bi de Omeri oyalayalim oynayalim demiyorlar
Bizim icin degisen tek sey hazir yemege gitmek olacak
Sonra bulasigi cay servisi yine bana bakar
Esim diyor ki e alip yurutsenize azcik. Alip oynasaniza azcik. Ona uzuluyorum en cok.
kızlar ortalıkta salgın varmış oglum 2 gün ateşlendi sonra kusmaya başladı şimdi biraz fazla versem kusuyor ama çok şükür ateşi yok
birde ben yediremediğimde reklamları açıyorum yanlış biliyorum ama o an buseferde izlesin diyorum veriyorum sonuçda aç oldugunu biliyorum kolayımada geliyor kaçgündür gecem gündüzüm yok ama sizleri okuyup çıkıyorum devamlı takip ediyorum
beykozcum sağol yinede zaten kocişden habersiz alacaktım nese kalsın artık
Bir gün arkadaş olan 2 teyze yolda karşılaşmış. Biri diğerine :
-Uzun zamandır görüşemiyoruz senin kız nasıl? En son evlendiğini duymuştum der.
Diğeri cevap verir:
-Evet evlendi ve kocası da çok iyi kızımın bir dediğini iki etmiyor, kahvaltısını yatağına getiriyor, mücevherler alıyo...
Bunun üzerine arkadaşı :
-Peki oğlun noldu diye sorar.
Diğerinin cevabı da şu olur:
-Ah arkadaşım hiç sorma öyle bi cadı gelinim var ki oğluma her dediğini yaptırıyor kahvaltısını yatağına istiyor bir sürü mücevherler aldırdı yazık oldu oğluma yazık...
günün anlam ve önemine uygun bir yazı oldu teşekkürler mutlu annecim
bu arada süpürgem babycereninkinden fakir fişli ama çok iyi çekiyor. benim diğer makinem sulu olduğundan her zaman hazırlamak zor geliyor bu süpürge kurtarıcım oldu. tavsiye edebilirim.
annezeynebim ne kadar kalacaklarına dair bir fikrin varmı:)) bende eşimi mesaj manyağı yaptımki bende mesaj yollamak çok pahalı:)) saatim büyük geldi kim ayarlıcak diye duygu sömürüsü yaptım:)) gelirim ama sana bu ay daha az para verebilirim çünkü biletler çok pahalıya geliyor dedi:)) bende iyi napalım idare ederiz artık dedim:)) sanırım ptesi gelip perşembe dönecek. aha aha kv çıldıracak o gelmedi oğlum gidiyor dicek bu mutluluk parayla ölçülürmü ya:)))
cenera çok haklısın ama olay anında hiç sağduyulu olamıyorum tamtersi canavarlaşıyorum:)) dediğin gibi olduğum gün nirvanaya ulaşmış olucam:))
lavinyamm ve köseminderi hoşgeldiniz
başım agırıyo...hıh diş bitti başınmı başladı demeyin sakın:)
5 çocukla boguştum..
meyve suları pastalar pogaçalar yerlerde,havalarda,duvarlarda uçuyodu..
hele o oyuncaklar adım başı her yerde...
sakar arkadaşım çay bardagını düşürdü ayagı yandı
çağla durmaz uyumaz..çatladım ya başıma agrı girdi..
sakın 5 çocuk yapmayın cinnet geçirirsiniz valla..
11 de gittiler 1 saat evi toparlamam sürdü..
hoşbulduk :) teşekkür ederim ..
bebekleri iştahsız anneler nasıl yemek yediriyosunuz ? ben emzirmiyorum da 3 ay emzirebildim sütüm yoktu maalesef denemediğim çorba tarifi kalmadı bi türlü yediremiyorum verdiğim gibi tükürüyo bütün gün koltuk kenarlarında yürümek istiyo koşar gibi emekliyo lavinya yetişemiyorum artık şu yemek konusunda yardım edin lütfn şimdiden saolun :)
işlem tamam canım ama geçmi kaldım bilemiyorum:26:
(ayy herkes merak etmiştir ne işlemi diyeçok zevkliymiş )
Hayır tatlım yarım gün gidiyorum.Bakalım müdür sabbah ilk saatlerimi boşaltacaktı ama...Öğretmen gelmzse yandık:18:Sabah 6.15 te okulda bulunmam gerekecek iyi ama bakıcım sabahın köründe nasıl gelir?Müdüre durumu anlattık bakalım ne yapacak.Ah şu 4+4 sistemi gelmeseydi çok iyi olurdu...pınardacım ilk günlerde böyle olması normal aslında. doğayı beslerken sen bile zorlanıyordun. zamanla kadında alışır inşallah. tam günmü gidiyorsun okuluna?
Biz haftaya 10ylik olucaz ma hala disimiz yok kimse uzulmesin
Doktorumuz 16ya kadar yolu var ama 14e kadar cikmasini isteriz dedi
5tanesi cok aktif patir patir dokulur bizi de doker diye dusunuyorum yakinda
Hosgeldin LAVINYAnin nnesi
Ne guzel ismi vrmis kuzunun
Bence de acele etme birkac haftaya cikacak benimkiler sabirla bekliyorum :)
pinardacim huyuna suyuna alisinca yedirecektir eminim
Birlikte birkac gun gecirmeleri yeter
azraeceeee sinir oldum ne acayip insanlar insan gelinim de yanimizda olsun demez mi
Esine de kizdim kusura bakma ama senden saklamasi hic hos olmamis
Gerci annesinin doldurus faktoru var erkekler pek anlamaz boyle cinlikleri
Ben de skintili durumlar yasadim ama su an yan odada uyuyorlar ve sabah oglumu birakip gidecegim onlara
Butun gece duzenimizi anlatmaya calistim hic dinlemedi
Hatta birkac kere lafim bitmeden hic duymamis gibi esimle konusmaya basladi
En son esime dedim ben deyince duymuyor da yazayim en iyisi deyip kalktim salondan ve su an sizlerleyim sevgili dostlarim
Azicik yazip rahatlayayim dediydim ama su an kaynanani sopalamak istiyorum
Benim esimin annesi bana 1adet bilezik disinda hicbirsey takmadi dugunumde :)
Bir de kendi memleketindeki en luks mekanda yemekli dugun istedi onu da bize odetti :)
Esim ilkokuldayken hazirlanan curumus bir bavulda abuk sabuk ortuler eski 2havlu ve cingene pembesi bir bohca vardi :)
Hicbirine elimi surmedim tozbezi bile yapamazsin naylon kapkalin seyler
Ama ben senin aksine esimle arami bozmamaya gayret gosteriyorum
Bana demisti ki 'oglum kucagimdan inmezdi sen gelene kadar'
Simdi inadina esimle yilis yilisim kucak kucaga olmak neymis gorsun
Erkek evlat evermek bundan daha kolay olamazdi emin olun
tek skintim cocugumu ona birakmak
Torununu seviyor biliyorum ama basina buyruk dedigim hicbirseyi dinlemiyor
Allah.tan anneme aglaya sizlaya ikna ettim yarim gun olsun gelecek
Oyle yorgunum ki sozde onlar gelince dinleneecktim yemek bulasik cay derken bu saat oldu
Bi de Omeri oyalayalim oynayalim demiyorlar
Bizim icin degisen tek sey hazir yemege gitmek olacak
Sonra bulasigi cay servisi yine bana bakar
Esim diyor ki e alip yurutsenize azcik. Alip oynasaniza azcik. Ona uzuluyorum en cok.
OH OHH,işte buna oynanır gece gecegünün anlam ve önemine uygun bir yazı oldu teşekkürler mutlu annecim
bu arada süpürgem babycereninkinden fakir fişli ama çok iyi çekiyor. benim diğer makinem sulu olduğundan her zaman hazırlamak zor geliyor bu süpürge kurtarıcım oldu. tavsiye edebilirim.
annezeynebim ne kadar kalacaklarına dair bir fikrin varmı:)) bende eşimi mesaj manyağı yaptımki bende mesaj yollamak çok pahalı:)) saatim büyük geldi kim ayarlıcak diye duygu sömürüsü yaptım:)) gelirim ama sana bu ay daha az para verebilirim çünkü biletler çok pahalıya geliyor dedi:)) bende iyi napalım idare ederiz artık dedim:)) sanırım ptesi gelip perşembe dönecek. aha aha kv çıldıracak o gelmedi oğlum gidiyor dicek bu mutluluk parayla ölçülürmü ya:)))
cenera çok haklısın ama olay anında hiç sağduyulu olamıyorum tamtersi canavarlaşıyorum:)) dediğin gibi olduğum gün nirvanaya ulaşmış olucam:))
İnanır mısın benim kv aynı buna benziyor vallahi...
iyi geceler herkese.malum 14 şubata girdik.biz kutlamiyoruz ama kutlayanlarin günü kutlu olsun.umarım güzel hediyeler alırsınız:)
Geçtiğimiz 3 gün içinde yaşadıklarımı kısaca ozetlicem.çünkü emziren bütün annelere uyari niteliğinde.
Okulda müdürün son anda bana kazık atıp başvuru formumu imzalamaması nedeniyle gorevlendirmem yapılmadı.bu duruma öyle çok üzüldüm ki okuldan eve dönene kadar arabada ağladım.akşam eve gelir gelmez oğlumu kucağıma aldım ve ona sarılıp daha şiddetli ağlamaya başladım. Sonra salya sümük emzirmeyim dedim.çünkü saatlerdir ayriydik ve emzirememistim.emerken benim aglamamdan etkilenmiş olacak birden memeyi bıraktı bırakınca süt akmaya başladı eşim süt akıyor diye seslendi.ellerimi yikamamistim eşime parmaginla bastir dedim.ve o andan sonra yusuf ömer memeyi her denemeler reddetti. Deli gibi emen çocuk,her kucağıma çıkışta mememye sarılan cocuk memeyi gosterdigimde öcü görmüş gibi tepkiler vermeye başladı.ertesi gün hiç emmedi.memeyi görünce ağlıyor ve itekliyordu.emmeye dokunamiyordu bile o kadar yani.tabi durum böyle olunca benim sıkıntım ikiye katlandı ve kahroldum.goguslerim gün boyu yusuf ömer eklediği için şişti ve agrimaya başladı.ben de satmak zorunda kaldım.o akşam normalde biberonu sevmeyen çocuk saydığım sütü bir dakika içinde hupletti. Benim oğlan dogdugundan beri geceleri sık uyanır.gece ne de olsa uyku sersemi olur ve emer diye umut ederken malesef yine memeyi reddetti saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladı.sagidigim sütü de bir muddet reddettikten sonra bir kısmını içti ama uyumadi.en son artık aglamaktan yoruldu sızdı ama uyurken bile hala hickiriyordu.o agladikca ben de hickiriklara boguldum tabi.gecenin kaciydi bilmem hemen tele sarildim internetten arastirdim.meme grevi diye bir olay varmış.tarife uyuyordu yaşadığım durum.merak edenler netten bakabilir.bir sonraki uyanmasinda mememi açık tuttum.ömeri kucağıma aldım.o ağlıyor kendini ittiriyor ben bağıra bağıra şarkı söylüyorum.neyse bir zaman sonra uykuya daldı kucagimda ve ben yavaşça memeyi ağzına soktum besmeleyle ve emdi çok şükür.tabi uyku halinde olduğu için yarım yamalak emdi.tamamdir herşey düzeldi derken ertesi gün yine memeyi reddetti.ama bu sefer üzülüp salya sümük ağlamak yerine nette okuduklarını uyguladim.atletle gezdim.ten temasimi artirdim.yanından hic ayrılmadım.sürekli onunla oyunlar oynadım.gülücükler sactim.mememi belli aralıklarla açtım.memeye once uzaktan bakıp bakıp kaçtı.sonra ben hic ilgilenmiyor gibi yaptım ve hep şarkı söyledim derken elini değil çekmeye başladı neyse çok uzattım boyle boyle sonunda başardım ve bugün tekrar emmeye başladı ama bu seferde üzüntüden sutum acayip azaldı.
Diyeceğim o ki ne yasarsaniz yaşayın lütfen bebeklerinize hissettirmeyin.onların sezgileri çok güçlü ve herşeyi anlıyorlar.ben ettim siz etmeyin.emzirmek manyak bir duygu umarım sütü olan bütün anneler sonuna kadar bu duyguyu yaşayabilirler. Daha dune kadar geceleri milyon kere kalkıp emmeden uyumuyor diye şikayet ediyordum.şimdi ise uyanır uyanmazo koşup gık demeden emziriyorum. Işte nankör bir kul olarak Rabbimin bana imtihanı boyle oldu.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar sizi ve bebislerinizi kocaman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?