2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım nerden alacağız onu da yazsaydın bariSen alırsan sakın kenara koyma bak,İst.a gelirken koy arabaya
bir giyen olur elbet

kuzu iliğini kaynatıyorum,,kenarındaki etleri de sıyırıp kendi suyuyla birlikte buzluk kaplarına koyuyorum,her çorbaya mutlaka
ekliyorum ben(1haftada tüketiyorum),,sotelik et verirsem: kuzu dana karışık oluyor,zaten haftalık yaklaşık 150 gr falan alıyor dedemiz.
tavuk haftada 1'di bu aralar 15'te 1 ya yoğurt çorbasına,ya şehriye ekliyorum...Balık hemen her pazar,,sırt kısmı yağlı iyi yeri yani
Gittiğimiz balıkçıları sık sık değiştirmek zorunda kalıyoruz çünkü çığlıklarımızla inletiyoruz ortamı

bebeklere ayakkabı 2 yaşındamı giydirecekmişiz?
yapmayın allah aşkına ya..belki benim kızım 10 aylık yürüyecek ve ben ona ayakkabı giydirmeyecekmiyim:)
evde patik giydir yazanlar tabikide evde çorap ve patik giyiyo..evde ayakkabıyla dolaşacak degil..
hadi şimdi küçük kucakta arabada idare edilir ama yazın ne yapacaksınız...parka gittiniz yürümek istiycek dolaşmak istiycek
çoraplamı gezdireceksiniz...2 yaşına kadar bu çocugun ayagı nasırmı baglayacak...
cerenim 14 aylıktı ben ona ayakkabı aldım pıtır pıtır yürüdü ne ayagının şekli bozuldu nede
yürümesinde bir anormallik oldu..manken gibi sütun bacakları var:)

Ben söylenenleri haklı bulmama rağmen bazen de anlam veremiyorum,,kendimden örnek verecek olursam,,ortapedik ayakakbıdan başka
birşey giydirilmeme rağmen ilkokulu bitirene kadar içe bastımbuyur burdan yak Ortapedik ayakkabıya karşı olmadığım gibi
normal ayakkabıya da karşı değilim,,etrafımda birçok arkadaşımda da görüyorum özel spor ayakkabı da giydiriyorlar,normal de..Ve maşallah sorun yaşamadılar..
Bu konuda biraz kaderci konuşacağım ama bazı şeyler olacağı varsa olur diye düşünüyorum kızlar.Ama 2 yaşını da beklemicem tabi ayakkabı giydirmek için!
Ama patik bile giydirsem Mira ayağından çıkartıp ağzına giymeye çalışıyor tabi

Kemik iliği ben de veriyorum. Aslında herşeyi yediriyorum diyebilirim. Zaten eşime çekmiş bayılıyor ete. Hiç bebek maması tarzında yemedi. Sevmiyor ezilmiş püre tarzı şeyleri. Genelde taneli çok fazla ezilmemiş bizim gibi yemek yiyor. Dişi yok ama damağında eze eze ağzında çevire çevire yiyor. Kerevizi çok seviyor mesela ama ezmeden küçük parçalar halinde veriyorum. Bu yönden en azından rahatım ona özel yemek hazırlamak zorunda kalmıyorum. Biz ne yersek o da onu yiyor.

Hanımlar ben birşey sormak istiyorum aslında. Dün bir sitede indirim vardı. Daha önce bebek losyonunu kullanıp çok memnun kaldığım organik ürün markasının güneş kremini aldım bebişim için. Malum yaz geliyor. Ama şimdi organik bir ürün ne kadar koruyabilir acaba diye de düşünmeye başladım. Acaba daha önce çevresinde kullanan var mı organik güneş koruyucu? Benim oğlum çok beyaz, işe yarar mı acaba?

canım ben cerene ilk ayakkabısını ortapedik almıştım ama sonra hepsini normal ayakkabı aldım..
evet olacagı varsa olur bende öyle düşünüyorum..bende 2 yaşını beklemeyecem yürüsün alacam valla..
zaten alacagım ayakkabı hem hafif hemde ortapedik olacak..çocugumun taşıyamayacagı ayakkabıyı niye alıyım ki..
8 cm topukluyla yürümeyecek sonuçta:))
hem dişarda yürüyecegi kaç dakika olacakki..saatlerce yürümeyecek sonuçta..
belki 5 veya 10 dakika..sonra yorulacak..
evde isterse yalın ayak dolaşsın..

Ben beyaz tenliyim canım(candan erçetin kadar değil ama),,kendimde organic bebek kremi kullanırım yazın
1)organicare baby spf+50 2) babe pediatrik+50,,daha yuksek faktorlu bisey daha de vardı kullandığım ama adını unuttum şuan:44:
Önerdiğim ve kızıma da inş. kullanacağım "BABE" olacak ama..
Ayy ne çok düzeltme yaptım ama aklıma geldi diğeri de: coppertone spf70 canım:)

Son düzenleme:

Ben de organicare baby spf+50 aldım. Ama neden başka kullanacaksınız memnun değil misiniz? Ben losyonunu kullanıyorum bebişim için memnundum bari güneş ürününü de alayım dedim. Ayrıca indirimdeydi çok ucuza geldi ama şimdi içime kurt düştü.

Canım güle güle kullanın siz,,ben sana yazdığım 3'ünü kullandım ve 3ünden de memnun kaldım,,sadece en çok babe den memnun kaldığım için
kızıma da onu kullanmayı düşünüyorum.Kurta söyle düşmesin içine,,güzel günlerde kullansın bebiş

Maşallah canim çaglaya motor gelişimi güzelmiş
Tuana da emekliyo,tutunarak yürüyor yıkıyor gel gel yapıyor bütün parmaklarını kullanıyor kanepeye kendi çıkabiliyor yine kendi inebiliyor
Baba dede mama addaa diyor acıkınca anne diyor abduş diyor (babasının adı )

Bu arada ayakkabi ben giydiriyor gayet de iyi basiyor adidas almıştı dayısı benim kızın ayakları biraz irice babaya çekmiş:)
eşime az kizinin ayaklarına bak deyince 45 numara diyor:)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam...bişey sormak istiyorum...yaman ateşli diştendir dedik ama doktorumuz kan ve idrar tahlili istedi...kanda enfeksiyon çıkmış biraz...idrarıda henüz becerip veremedik...bize zinnat diye bir ilaç yazmış...kullanan var mı...antibiyotik galiba bende ezelden ilaca antibiyotiğe kılım...huzursuzlanıyorum ne bileyim...ne dersiniz...hadi fikir verin bana...

Bende sevmem antibiyotik ama enfeksiyon varsa başka nasıl geçer bilmiyorum. Ayrıca enfeksiyon tedavi edilmezse daha kötü olabilir. Bence doktoruna güvenin. Onlar da bebeklere zararlı birşey vermezler bence.

Bende sevmem antibiyotik ama enfeksiyon varsa başka nasıl geçer bilmiyorum. Ayrıca enfeksiyon tedavi edilmezse daha kötü olabilir. Bence doktoruna güvenin. Onlar da bebeklere zararlı birşey vermezler bence.

dimi güvenelim doktora....offf napalım vereyim o zaman...

Yazik ya annesine karar verme hakki tanimamis resmen
Benimki de bir yumurta sarisi yiyor tok tutar onu zaten kilosu iyi diye yedirmiyor saskin

Esime msnden yazdim hazir kardesim de calismazken omere annem bakmaya devam etsin istersen annen babanla donsun yien gelirler annemi dinlendirmeye diye
Yarim saat gecti cevap vermedi

Normalde insan yeri geliyor bulasigini yikamayip yatiyor ama simdi surekli hizmette olmam lazim uf yaa

Esin mesajdaki hüs ni ta-lil miydi neydi heh işte onu anlar inşallah da şu anlamlı işreti senin kv.ye yollarız
Çok haklısın canım,,Allah gönlüne göre versin,eğer anlamazlarsa siz evden gidin olmazsaAklıma da başka bişey gelmedi walla
Ama şunu düşündün mü,,ya eşininde söylediklerini dinlemeden konuyu değiştirirse senin uzman kvAcaba mesaj mı atsanız???

planner,,yavrukedi,,annezeynep bide bengelin bi okey oynayalım
4 te ziyaretçi var 2 masa kurarız hatta

Kızlar bu arada Nagihanın hepinize selamı var,,yoğun ve Yaren Nur'un parti hazırlıklarıyla
meşgul kendisi

Kizlar sekerim serbetim in ameliyati uc ay kadar ertelenmis egzersiz ve diyet programi vermis dr bilgilendireyim dedim soranlar olursa diye
yaaa birde birsey soracam ben yaaa sizin bebislerde yemeklerini agizlarinda tutuyorlar miiiiii:44:ay okis hanim uc dort gundur agzinda tutuyor abartmiyorum yutmasi icin minimum 2-3 dk bekliyorum onceden hemen yer kalkardik simdi oooooooo dakikalarimi aliyor yemek yemesi gerci sindire sindire iyi oluyorda ben sıkiliyorum yaaaa

çok saol canım not ediyorum markaları yarın gidip bakıcam markete yalnız neden tavuk konusunda pek yedirilmiyor nedeni ni nedir yani sonuçta kırmızı etde de problem oluyor. yoksa yedirmemem mi lazım tavuğu :44:

çok saol canım not ediyorum markaları yarın gidip bakıcam markete yalnız neden tavuk konusunda pek yedirilmiyor nedeni ni nedir yani sonuçta kırmızı etde de problem oluyor. yoksa yedirmemem mi lazım tavuğu :44:
Canim tavuk eti ile kirmizi et ve baligin besin degeri daha farkli kirmizi et ve balik tavuga nazaran daha iyi diye demistir ve galiba zaeynepler cok tavuk sevmiyorlarmis ondandir yani dunde ben aldim altunbileklerden mudurnunun organik tavugunu esas koy tavugu olsa ne kadar guzel olur valla etide ayri bir lezzetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…