PLANNER,canim hayal ettim Zeynepcigimi kafasinda bandiyla sap sap kofte yaparken hehehecok tatli bu bidiklar ya,benim kizimda cok guzel alkis calar,emekleme ve basma falan yok ama aylardir sip sip alkis calar ve o minnak ellerden nasil boyle ses cikar sasarsin bde zilliki sorma ninnini nininay de haman alkis calar oyanamaya baslar,anasina cekmis Bugunlerde de bizi babasina bir bir bir soyluyor tabi bunlarin hepsi videoya cekilip babaya gonderiliyor,ici gidiyor esimin
kızım çağla henüz emeklemiyo heralde emeklemeden yürüyecek..ama ben çok güzel emeklemeyi ögrendim sayesinde:)
baybay,alkış,gelgel yapmayı bilmiyoruz,
ayaktayken zıplar gibi yapıp oynuyoruz,oturarak kolbastı oynayabiliyoruz:)
numaradan kahkaha atabiliyo hızlıhızlı nefes alıyo hahahaa diyo:)
başparmagı ve işaret parmagıyla küçük ekmek tanelerini yiyebiliyo..
yemek yemek istemediginde karşılıklı olarak hayır yapıyoruz:)
abla,baba,adaaa,agaaa,hadii diyebiliyo
aklıma gelenler bunlar..
motorumuz nasıl sizce:))
bu arada biz 4numara prima kullanıyoruz ama paket bitince 4+ ya geçecez...
en kısa zamanda çaglaya ayakkabı almam lazım..ilk adım ayakkabısı..alanlar varmı
hangi marka model tavsiyelerinizi bekliyoruz:))
kızım çağla henüz emeklemiyo heralde emeklemeden yürüyecek..ama ben çok güzel emeklemeyi ögrendim sayesinde:)
baybay,alkış,gelgel yapmayı bilmiyoruz,
ayaktayken zıplar gibi yapıp oynuyoruz,oturarak kolbastı oynayabiliyoruz:)
numaradan kahkaha atabiliyo hızlıhızlı nefes alıyo hahahaa diyo:)
başparmagı ve işaret parmagıyla küçük ekmek tanelerini yiyebiliyo..
yemek yemek istemediginde karşılıklı olarak hayır yapıyoruz:)
abla,baba,adaaa,agaaa,hadii diyebiliyo
aklıma gelenler bunlar..
motorumuz nasıl sizce:))
bu arada biz 4numara prima kullanıyoruz ama paket bitince 4+ ya geçecez...
en kısa zamanda çaglaya ayakkabı almam lazım..ilk adım ayakkabısı..alanlar varmı
hangi marka model tavsiyelerinizi bekliyoruz:))
evet bütün çocukların motor ayarları farklı oluyo:))zeynonunda motoru süpermiş maşallah ona..aynen tarif ettiğin gibi canım şap şap diye köfte yapıyor kızım artık, baba gelsin dur durr anlatıcam bir birr heheee süper ya bende öğreteyim bunubabasına işkence gibi içi gider tabi adamın ya allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuştursun sizi canım benimmm
motorunuz süper canımcım, herkesin motor ayarları farklı oluyor çeşitlilik denen birşey var dimi ama, mesela benim zeynomda hala arka arka emekliyor öne doğru gitmesi gerektiğini çözemedi birtürlü yavrum yabaybay, gel gel, alkış, minik parmaklarıla oyun oynama, zıplama zaten 4. aydan beri tavşan kıvamında nerdeyse tavana değecek yakında zıplamaktan, cici ve köfte yapmakta son marifetimiz hayırı henüz öğrenemedi malesef konuşmada ise babaa, babamm, anni, ennene, mamma bide çok anlamsız heceler varki kesin birşey anlatmak istiyorda biz anlamıyoruz
ilk adım ayakkabısı biz almadık henüz çünkü zeyno ilk adımlarını atmadı henüz dermişimmmdaha sıralama aşamasında olan kızım için ilk adımlarında ayakabbı giydirmeyi düşünmüyorum zaten evde olacak ve yalın ayak yada çorapla yürüsün sonra dışarı çıkarmaya başlayacağım zaman ayakabbı giydireceğim şekerim, okuduklarıma göre şimdilik kararım bu yönde ayakkabısız yürümeyi öğrenip ilerlettikten sonra ayakkabıya geçsin diyoruz
Maşallah Çağla'nın motor gelişimine
Bize dedemiz süpriz yapmışonlara bıraktıgım bir ara kızı ortapedik ayakkabıcıya götürmüş,ayağının şeklini
bile çizdirmiş,19numara ayakkabı yaptırmış,,modelini hiç sormayındede işi Ama sağolsun çok mutlu oldum ben
Markası ortapedia canım,,oradaki satıcı da şuan için sadece dışarda giydirin daha çok küçük demiş
Zaten bende tam böyle yapmayı planlıyordum.Biraz ağır da geldi bana.
Merhaba arkadaslarim,kizimda kendi arkadaslarina merhaba diyormusBugun hava yagmurlu, madem evdeyiz dedim ve bugunu banyo gunu ilan ettim,saclarima bakim yaptim,sardim,kizimi yikadim simdi uyuyor,bir kac saat sacimda kalsin su karisim sonra sira bende
Kizlar size birsey danismak istiyorum fikirlerinizi esirgemezseniz cok sevinirim.Benim bulundugum yerde arastirdim ama yok, hani su dokun hisset kitaplari varya,o birkac seri halindemi satiliyor,internetten baktim kafam karisti,bana tavsiye edeceginiz hangi seriler,evinde olupta bebilserin sevdikleri hangileri acaba?Bide artik kizimahikaye kitabi okumak istiyorum onereceginiz varmi,inanin burda bulamadim,bende netten alcam malum gormedende direk siparis vermek istemedim,sizin tavsiyeniz uzerine alacagim.Simdiden tsk ederim
KIZLAR YA CUMA AKŞAMI KP GİDİP KV.Yİ BIRAKACAK
EŞİMLE ÖĞLE YEMEĞİNDE KONUŞMAK İSTEDİM AMA CESARET EDEMEDİM
ANNEM DE BABAMLA DÖNSÜN ÖMER ANANESİYLE OLAN DÜZENİNE DEVAM ETSİN DESEM GÜCENİR Mİ BANA AKIL VERİN :26:
evet cnm senin tavsiyenle almıstım memnun kaldıkGüneş ; canım memnun kaldınız mı yürüme arkadaşından ?Ben aldıktan sonra almıştın sen de diye hatırlıyorum...
Oğluşun tek başına yürüyebiliyormu onunla?
Ben daha eve geçmediğim için şuan yürüyüp yürüyemiyeceğini bilemiyorum.Bakalım haftasonu gidince öğreniriz artık :)
Bak senin bu oyuncaklarla oynattığın taktik bizde yemek yerken çok işe yarıyor.Bazen seriyoruz yere sofra bezini ve eşimle onun yemesi gereken şeyleri yer gibi yapıp muhabbet ediyoruz.O da bir müddet bizi izledikten sonra kedi gibi yanımıza gelip yemeye başlıyor.
Oyuncaklarla da deneyeceğim en kısa zamanda
Kayınvaliden "ben de çocuk büyüttüm,zeynepten daha iyi bilirim"modunda takılmaya devam ediyor anlaşılan...
Diyecek çok fazla bir şey yok..Allah yardımcın olsun.
Benim kayınvalidemde Kayra 6 aylıkken geldiğinde aynı şeyleri yapmıştı hatırlarsan.Normalde yemesi gerektiği miktardan daha azını yiyordu zaten biliyorsun.Bir kaç kere böyle mamasını hazırlayıp eline verdiğimde kasenin dibinde hep bırakırdı çok geliyor diye.Ben izah etmeye çalışsamda çocuğun midesi kaldırmaz derdi....Yani istediğini söyle,umursamıyorlar bile
Kızlar kızıma tavuk ve et yedirmem gerek hatta geç bile kaldım biliyorum ancak ben İstanbul ümraniye ye yeni taşındığımdanhiç biryer bilmiyorum en organiğinden nerden alabilirim yardım edin yoksa kızım vejeteryan olacak
canım diyelimki eşine söyledin annen gitsin dedin,
eşin tamam diyecekmi sana gücenmiycekmi..
diyelimki gücenmedi tamam dedi peki bu sefer annesine nasıl söyleyecek,
annesi ona darılmıycakmı gücenmiycekmi...
yani bilemiyorum bence demesen daha iyi gibi..olurda annesi canı sıkkın
giderse ve arada bir ogluna laf sokarsa senin canın sıkılacak ve hiç unutulmayacak..
işin zor valla ben kaynanama bazen 2 saat bile katlanamıyorum ama yapacak birşey yok...
eşlerimiz hatrına birşey diyemiyoruz..
en iyisini sen bilirsin
ben karışmıyorum:))
organik tavuk ben de bulamıyorum ama Bakpi markasının "FREERANGE" ürünü var. bildiğiniz köy tavuğu gibi eşelenerek, çimlerde yayılarak büyütülüyor. son derece memnunum. içiniz ferah olarak yiyebilirsiniz. Çağdaş marketlerde satılıyor. çocukluğum köyde geçtiğinden tavuk konusunda nacizane fikir beyan ediyorum ama inek konusunda çok eksiğim var. yani bir ineğin etini yedikten sonra kekikle mi samanla mı beslendi, hormon basıldı mı söyleyemiyorum. bu da konumuz dışında sanırım :)Kızlar kızıma tavuk ve et yedirmem gerek hatta geç bile kaldım biliyorum ancak ben İstanbul ümraniye ye yeni taşındığımdanhiç biryer bilmiyorum en organiğinden nerden alabilirim yardım edin yoksa kızım vejeteryan olacak
Kızlar kızıma tavuk ve et yedirmem gerek hatta geç bile kaldım biliyorum ancak ben İstanbul ümraniye ye yeni taşındığımdanhiç biryer bilmiyorum en organiğinden nerden alabilirim yardım edin yoksa kızım vejeteryan olacak
ayakkabı olayında yalnız olmadığıma sevindim. insan tabiki minicik, şeker ayakkabılar almak istiyor ama ayakkabı gerçekten 2 yaşından önce tavsiye edilmiyor hatta yürüme bozukluğuna yol bile açabiliyormuş. ben de patik giydiriyorum evde. kaymaz tabanlı olanları da bayağı kullanışlı oluyor parkeli evlerde. dışarı çıktığımızda zaten hep kucakta yada arabadalar. böyle işteMerhaba hanımlar. Tam yazacakken uyuyan prens uyandı. Gidip onu uyuttum yeniden. Zaten 2 saat uyuyor onda da 3 kere uyanıyor. Dün gece canıma tak dedi milupanın gece çayını sipariş ettim. İnşallah işe yarar da biraz uyku nedir tekrar hatırlarım. Yürüyen bebişlere 2 yaşına kadar ayakkabı önermiyor doktorlar. Ben ayakkabı değil de yere basarken patik tarzı altı kalın ama ayakkabı içi gibi olmayan çorapları giydiriyorum. Zaten kışın dışarda yürüyemezler. Özellikle erken ayakkabı giyilmesi birçok ortopedik sorun yaratıyor diye okumuştum makalelerde.
organik tavuk ben de bulamıyorum ama Bakpi markasının "FREERANGE" ürünü var. bildiğiniz köy tavuğu gibi eşelenerek, çimlerde yayılarak büyütülüyor. son derece memnunum. içiniz ferah olarak yiyebilirsiniz. Çağdaş marketlerde satılıyor. çocukluğum köyde geçtiğinden tavuk konusunda nacizane fikir beyan ediyorum ama inek konusunda çok eksiğim var. yani bir ineğin etini yedikten sonra kekikle mi samanla mı beslendi, hormon basıldı mı söyleyemiyorum. bu da konumuz dışında sanırım :)
ayakkabı olayında yalnız olmadığıma sevindim. insan tabiki minicik, şeker ayakkabılar almak istiyor ama ayakkabı gerçekten 2 yaşından önce tavsiye edilmiyor hatta yürüme bozukluğuna yol bile açabiliyormuş. ben de patik giydiriyorum evde. kaymaz tabanlı olanları da bayağı kullanışlı oluyor parkeli evlerde. dışarı çıktığımızda zaten hep kucakta yada arabadalar. böyle işte
BAZI HABERLER O KADAR MAGAZİNEL BOYUTLAR ALIYOR Kİ gözlerimiz başka gerçeklere kapanıyor
tavuk tavuk diyoruz da inekte ne var ne yok acaba? :26:
ben et dışındaki ürünlerimizi ipekhanımınçiftliğinden alıyorum
keşke onun gibi bir de tavuk yumurta et üreten çiftlik olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?