2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim bende alicaktim kiza da arkadas alma evde corapla yurusun dedi zaten ayaklarini kaldirip tam anlamiyla adim atamadiklari icin bodoslama bidir bidir gidiyor benim kiz ayakkabi olsa evet guzel basar ama bu seferde takilip dusme ihtimalleri cok yuksek imkan olsa ciplak bastirsak daha saglikli olur

Ben ilk adim ayakkabisi aldim, ozel yapim onu yani burun kismi uc kademede egrilebilir seklinde fransiz yapimi orginal..benim okudugum yazilarda oneriliyordu bende ev icinde degilde daha cok disari ciktigimizda giydiriyorum suan ama ilk adimlari attiginda sik giydirmeyi dusunuyorum normalde benim oglana hic ayakkabi giydiremiyordum ama bunun icinde ayagi tam oturuyor simdiden bile etkisini gosterdi bizde..Ekledigim resimlerde hatta ayaginda vardi, merak eden olursa diye soyledim bilginize..

cnm ben ümraniye carsiya yakın oturuyorum sen umraniyenin neresindesin ?? bu trafa yakın iyi bir kasap biliyor musun ?? bu arada ümraniye demi çocuk dr un veya onerebilecegin biri var mi ?? sorularla dolu bir cevap oldu ama kusura bakma

kızlar bugun babaannemin bilegi kırılmıs alcıya almışlar eve getirmişler gittim hemen iyiydi çok şükür 1ay alçı kalacakmış üzüldüm yaslı ya kolay kırılıp geç iyileşir inş cabıcak gecer ...
ve akrabalarım geldi ziyarete akrabamdan birinin 3yasında kızı var ve 6dişinin tedaviye ihtiyacı varmış azı dişleri agrı yaptıgı için gitmiş doktora...
doktorda : azılar cürümeye baslamış kanal tedavisi yapalım demiş ...
akrabamda : ya zaten süt dişleri degilmi??? cekelim yenisi gelsin demiş...
doktorda : onlar 12yasına dogru gelir ozamanda damakları kayar dişler yamuk cıkar demiş.
bide dişi cıkan yada henüz cıkmamıs olanlar ılık karbonatlı suyla dişleri ve damagı ovun demiş.
dişleri olmasada damagını tülbentle karbonatlı suya batırıp ovun bu cıkan dişlerin beyaz ve saglam olmasını saglıyormus.
bide agızdaki bakterileri öldürüyormus ben denicem...
ve aynı akrabam ilk adım ayakkabısı pedipedin ayakkabısı cok iyi dedi hollywood ünlüleri bile bunlardan kullanıyor dedi bende pediped magazasına gidiyorum ayagıına denetiyorum dedi baktım hangi numara ayagına tam oldu onu internetten alıyorum hem daha ucuz internette dedi
bide stirtrayttı sanırım bu markayı önerdi.
ikisini kullanıyorum cok memnunum dedi pediped hem agırda degil bükülüyor saglam ayakkabı diyor bende alıp denicem ama önce magazasından bakmalıyım kullanan varmı ???

Gecmis olsun cnm, eger enfeksiyonel bir durum varsa bence mutlaka antibiotik kullanmalisin..yoksa allah gostermesin daha kotuye gidebilir durum..

Benim oglanda agzinda tutmaya basladi ama bir iki hafta oncesinden itibaren..bunlarin geneleksel ve agiz birligi yapmis gibi hepsinde olan adetleri var galiba..bakiyorumda biri basladimi hemen digerleride gerisinden teker teker geliyor :))

ben 19ocakta oldum canım şimdi reglyim 17sinde oldum düzene girdim 2 aydır cok mutluyum sen hala olmadınmı ne hayır olamaz ne hamilemisİn yoksa bana ne ne ne oldu böyle kızzz acil cvp

Ayy kiyamam cok uzuldum, bilegini nasil kirilmis dusmus mu ...zor yaslalilik allah sabir versin..umarim hemen iyilesir..
Bende disleri elimle arada bir bebe macunu ile temizliyorum,
Karbonati duymamistim..en son minikken agzi beyazlamisti az o zaman gazli bezle temizlerken kullanmistim dili icin..denemek lazim
Ilk adim ayakkabimizi ben internetten aldim, benim oglanin ayaklari halen cok minik bu yuzden en kucuk no bile az buyuk ama zaten yurumesi gelene kadar ancak buyur

Kız sen cok yasa emi yıne guldurdun gece gece beni...
Caglanın motor gelısımıde cok gusel annesi maşşallah kızımıza...

Cnm şimdiye kdr bir tehlike yasamadık ayakkabıdan dolayı ama olumsuz bır yönü varsa tabiki giydirmem.. En ıısı c.tesiye kdr gıydırmıyım doktora sorar sızede solerım hayatım.. Cok öptüm okişimi yeni resimlerde koy annesi.. Özledik kızımızı

Cnm gule gule gıysın mahır paşam ayakkabılarını.. Ben hıc bılmıordum gıydırılmıcenı arastrcam cnm.. Scan sonuclarıda ıns. Olumlu cıkar meleğim kötü bişey cıkmaz cok optum..

Cnm bende sondurakta oturuyorum.. Cnm carsıda eskı ıgdasın yenı park alanın karsısında fınans bank var bankanın yanından asagıya araca kapalı bir sokak ıner.. O sokagın tam ortasında bır kasap var adını hatrlayamadım ama eti cok gusel ve taze oluyor aklında olsun cnm oraya bakabılırsın..

Doktorum dogumdan beri gıttıgımız doktorumuz göstepede hastane adı ve doktor adını ozelden yazarım cnm.. Yalnız bızım özel saglık sıgortamız olmadıgı ıcın muayene ucretı bıraz tuzluya gelıyor..Umarım yardımcı olabılmısımdır öptüm..

beykozum babaannen için çok üzüldüm..el bilegimi ayak bilegimi?
ikiside zordur ama ayaksa daha zor sanki..
benim kızım 4 yaşında ve agzında 1 tane çürük var...köpek dişi..
ben bu aralar süreklidoktorda oldugum için doktorada sordum..
doktor dediki aslında tedavi edilmesi oraya dolgu yapılması lazım ama bizim aletler
büyük oldugu için kızın sesinden bile korkar..
dedim tabikide asla durmaz..
o yüzden yapacak birşey yok kendiliginden düşmesini bekleyecez...
3 yaşındaki çocukta durmayacaktır ve öyle durumlarda narkoz altında tedavi ediliyor...

ayakkabı için bende araştıracam en saglıklısı hangisiyse onu alırım..
dedigin markalarada bir göz atıyım..

canım benim eneste tutuyor cenesiyle azcık oynuyorum yiyor yada ilgilenmiyor gibi yapıyorum bakıyor yavas yavas yutuyor canım özellikle doyunca daha fazla yemek istemediginde yapıyor enes pasa

Sinemisin soforlugunu yiyim ben, annesi ona birde soyle el kornasi al tam olsun :)).ne sekerler yaa , cnm resimlerini dort gozle bekliyorum haberin ola..

Vay be analar ne hamarat kizceler doguruyor demek..Bayildim Zeyno nun kofte yapmasina Masallah subhanallah..tabii senide tebrik ederim boyle guzel bir beceriyi Zeynep Ada ya kazandirdigin icin cnm..Cok hosuma gitti yalniz demeden edemedim

Beykozum babannene cok gecmıs olsun cok uzuldum tatlım ya.. Hay allah..

Akrabanın kızı içinse sakın cektırmesınler.. Sut dısler cekılınce yerıne yenısı cıkmayabılıyor.. Benım yangemın 4 yasında cektırmısler yerıne yenısı gelmemıs.. Doktorun dedıgı gıbı ya kanal tedavı yada olabılıyorsa dolgu yapsınlar.. Biraz pahalı oluyor cocuklarda bayılttıkları ıcın ama cocugun dışi gelmemei ihtimaline değer diyorum...

Kız sen cok yasa emi yıne guldurdun gece gece beni...
Caglanın motor gelısımıde cok gusel annesi maşşallah kızımıza...
.

senin tecrübende var önce sen indir pantolonu bakıyım:)))
ekg çekilirken gülüyodun bakıyım şimdide gülecenmi

teşekkür ederim canım motorumuzu herkes begendi mutluyum:))

Sagol cnm, ins iyi haber olur..
Bizim oglanin mama sandelyesinde ki durumda 6 aylik iken basladi ve suan cok ilertmis durumda nerde ise bir metre kadar kendini ite ite ilerliyor..sanki araba suruyor beyimiz..Sinemis gibi oglumda `:)) sikildiklarinda yaptiklari dogru

Gecmis olsun cnm, yer yatagi hava yatagi bunlara ne yatagi olursa olsun dusmeye programlilar...umarim son olur diyorum baskada elden birsey gelmiyor malasef ..ben artik az zararli dusmeler olsun diye teselli ediyorum kendimi cunku mutlaka kafa kol bacak bir sekilde bir gun icinde bir yerleri inciniyor..Dua icin Amin cnm, ins

senin tecrübende var önce sen indir pantolonu bakıyım:)))
ekg çekilirken gülüyodun bakıyım şimdide gülecenmi

teşekkür ederim canım motorumuzu herkes begendi mutluyum:))

Valla beni nagiş lillac ve beykoz gorduler.. Memelerimizden anladık erkek olmadığımızı.. Sen indir bakalım gönülün annesini göndercez baksın:)))

melegim düşmüs bacakları çizilmiş bileginden kırılmıs
cok canı yanmıs özellikle yerine takmaya calısıp alcıya koyarken dahada yanmıs.
cok saol hayatım gercekten yaslılık cok zor rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin..
ayakbasına baktım güzzel olmus yakısıklımıza bende arastırmalardayım

Son düzenleme:

canım saol el bilegi ayaga göre cok cok iyi ilgin için tesekkür ederim hayatım..
narkoz altında tedavi etcekler annesi öyle dedi yoksa biz bile ürküyoruz onlar dururmu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…