2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIM SONRA VAY UNUTULDUK VAY KUTLANMADIK VAK DÜŞÜNÜLMEDİK VAY NE BİÇM ARKADAŞSINIZ VAY SİZ DE ARKADAŞ MISINIZ BE,VAY HADİ ORADAN,VAY SİZ BİTTİNİZ,VAY SİLDİM SİZİ DEMEYESİN

merhaba bayanlar bütün gün hastanedeydik
hem bende hem eşimde kardeşimde,eşimin abisinde miyop var
benimde bugün dr göz kontrolüm vardı oğlumuda gösterdik
çok hırpalandı yavrum
o küçücük gözünü 3 kişi açmaya çalıştı
damla falaan koydular yavrumn gözüne ve oğlumda astigmat çıktı malesef
2 yaşını doldurduktan sonra tekrar kontrole çağırdı,ben o zamana kadar geçer belki dedim
ama dr geçmeyeceğini söyledi 3 yaşında gözlük takacakmış:26:
ama ben ümidimi kesmiyorum Allahımın mucizesi çok belkide o zamana kadar geçer
1 yaşını doldursun başka bir dr götürcez şimdi araştırıyoruz göz dr
bu arada benm miyopta yükselmiş 3 numara oldum
göz dr dan çıktık normal kontrolüne sünnet olması gerekiyormuş kuzumn
200 gr almış bu ay vede 2 cm uzamış
kilo için hiç kafana takma dedi dr önemli olan boymuş bu aylarda
bizden haberler böyle dualarınızda oğlumu unutmayın bugün öyle çok ağladım ki
Allah kimseyi evladıyla sınamasın amin

ÇİÇEKCİĞİM canım benim yaşadıklarını sanki ben yaşamışım gibi çok etkilendim ve çok üzüldüm. Üst üste neler yaşadınız öyle çok büyük geçmiş olsun neyse ki size bir şey olmamış. Allah'ım bir daha yaşatmasın canım. Annene de çok geçmiş olsun umarım üzerinizdeki kara bulutlar dağılır da eski neşeli çiçeğimize kavuşuruz.

ZEYNEP ömerime de çok geçmiş olsun canım sanırım dişler geliyor şu yavrucak dişlerini çıkarsaydı da bi rahatlasaydı. Bu kadar yorgunluğunun üzerine bile beni düşünmüşsün ya söyleyecek söz bulamıyorum sana SENİ SEVİYORUM

AZRAECE tatlım ben kalın keçeden yaptım ama inceden de olur hatta kesmek daha rahat olur. Önce Word de yazıyı yazdım(200 puntoydu sanırım) daha sonra çıktı alıp kesip kalıp çıkardım. Kesenin üzerine kalıplarla çizip kestim. Sen bana söyleseydin şekerim eceme yapardım, ve gerçekten çok ciddiyim seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı.

ECESUELİF kuzucuğunun 10.ayı hayırlı olsun tatlım.

MUTLU ANNE mira ömere ne aldı hadi söyle söyle çok merak ederim ben şimdi.

ZADA nagihanla görüştün mü canım

cnm butun gun toplantıdaydım yenı gırdım daha..dun aradım ama açmadı nagıhan bende cok caldırmak ıstemedım geride donmedi bu aksam tekrar ararım..

geçmiş olsun kuzucuğuna bizimkini de dün geceyarısı kulak ağrısından acile götürdük hiç gözünün yaşı dinmedi yavrumun

pınarda,
kırtasiye malzemesi olarak ne işlerine yarar acaba, çocuklara faydalı olacak malzemeler göndereyim

cnm ya cok uzuldum astigmat cıkmıs..hay allahım ya..ama cnm bencede ümidini yitime cnm gönülden dua ediyorum geçmesi için inş gözlüğe fln gerek kalmaz cnm..bende adayı götürmek istiyorum kontrole..ne kdr erken teşhis okdr erken tedavi demek..geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun kuzucuğuna bizimkini de dün geceyarısı kulak ağrısından acile götürdük hiç gözünün yaşı dinmedi yavrumun

onların ağlamalrı bizi bitiren zaten size ve bütün hasta olan bebişlere acil şifalar inşallah

Hejarcım çok geçmiş olsun canım. Göz genelde genetik oluyo dediğin gibi sen başka bi dr a daha götür istersen. Konu bebek olunca üzülmemek elde değil canım ama teknoloji artık o kadar ilerledi ki tedaviyle düzeleceğini düşünüyorum ben. Allah dermansız dert vermesin tekrar geçmiş olsun canım

çok sağol canım benim,inş geçer kendiliğinden
inş sapasağlam çıkar Ada'nın gözleri

yaşını doldursun başka dr götürcem amin canım Allah dermansız dert vermesin
o kadar hırpalandıki yavrum damla koydular gözlerini yaktı tabi yüzüne dokununca korkuyor şimdi damla sıkıcaklar diye
çok ağladı yavrum ondan çok kötü oldum

cnm butun gun toplantıdaydım yenı gırdım daha..dun aradım ama açmadı nagıhan bende cok caldırmak ıstemedım geride donmedi bu aksam tekrar ararım..

Sağ ol canım ya bu kadar işinin arasında seni de yordum. Umarım önemli bi durum yoktur.

Canım yaa seni çok iyi anlıyorum ben de hiç dayanamıyorum ağlamasına

canım o mercan rengindeki iç çamaşırı degil
fular almıştım yeşilçaya..kullanıyomu bilmiyorum ama belki kullanır:18:
ayrıca özel hediyemde 1 adet ballı yeşilçaydı

canım geçmiş olsun ya..inşallah düzelir..belki dedigin gibi kendiliginden geçer veya
başka bir yolu vardır inş..ha olmadıysada çok üzülme canım ya,allah başka dert vermesin..

Son düzenleme:
BabyCeren teşekkür ederim canım
Allahım korusun bebeklerimizi
şimdi uyuyor öyle yorgun düştü ki kuzum..

ben çıkıyorum kızlar kendinize ve yavrularınıza iyi bakın
Dualarınızda Aras Eymenide unutmayın inşallah

kızlar yıllarrr yıllaarrrr sonra çıkma teklifi aldım
evet evet biri bana çıkma teklif etti
bende kabul ettim
özelden yazmış
eheueheueheue
bu arada çağlaya,idile ve cerene yaptıgınız güzel yorumlar için sagolun kızlar
keşke bugünde ben foto çekilseydim de koysaydım
çokk güzel olmuşum bugünkendi kendime maşallah çekiyorum
nazara gelmiyim diye:)))

Kızlar lcw nin internet sitesinden alışveriş yaptım 2 günde elime ulaştı. Hem de 50 tl üzeri kargo ücretsiz.
Şimdi belki amaaan lcw her yerde var diyeceksiniz; ama buradaki mağazasında ben pek bir şey bulamıyorum ve de gidecek fırsatım olmuyo

kuzum ya anne yüregi işte dayanmıyo dimi..
ellerine çöp batsa o an dünya duruyo bizim için..
anne olmak çok zor..
dualarımız aras eymenle canım öpüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…