2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım Allahım korumus neler gelmiş basınıza evlerden ırak evinizde kuran okutun canım rabbim korusun gecmiş olsun rabbim sizi bizede bagısladı canım arkadasım tekrar gecmiş olsun ...

ay sıkıntınız cok oarada bizide düşünüyorsun cok saol canım arkadasım Allahım yavruna saglık versin sana saglık sabır güc kuvvet versin yeşilcaycım

canım en iyisi hametan ben onu kullanıyorum memnunum sende dene istersen inş gecer ckiriko hanım
benimde yazıma bak başlama canım diye bitiş hanım bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

canım 10 ayınızı kutlar bütün aylar saglık huzur mutlulukla gecsin inş öpüyoruz sizi

annezeynebim rabbim yardımcın olsun bu ne hepsi üst üste gelmiş kıyamam sanada ömerimizede inş hepsini atlatırsınız sünnetide cabucak gecip gider inş hayırlı olsun şimdiden ...

Sen önce bir telefonunu alsan daha iyi olurdu ulaşmayan kargolardan biri de Ömer'in
Bu arada mail atıcam sana detayı cicim...
tezcanlı üretken haun önünde saygıyla eğiliyorum :) hadi yazış benle en özel mesajlara açığım :*

kuzum inceyse düzgün durmayabilir 3mm kalınlığında olanlar var daha diryetli durur
hobikeçe.comdan almıştım ben 1 günde yolladılar

şimdi bacım word dosyası açıyorsun istediğini yazıp istediğin boyutta çıktı alıyorsun sonra o çıktıyı kesip kalıp yapıyorsun ve keçeyi de çizip kesiyorsun

sonra kenarlarını iğneyle geçebilirsen daha havalı oluyor

köşelerini delerek ya da doğrudan iğneyle ipe dizip banner yapabilirsin

ayy herkes başladı hazırlıklara yaşasın yuppiiii

Hayır tatlım sbs ye hazırlık.Kampanyamız ilk ve ortaokul için.

Tatlım bence Turuncu bizi artık SEVMİYOR:26:baksana evine döndüğünden beri eskisi kadar ziyaret etmiyor buratı

Arkadaşlar galiba yazılarımı okumuyorsunuz
ŞEKERSİZYEŞİLÇAYCIĞIM ilacın ismini aldım teşekkürederim.
ANNEZEYNEPCİĞİM sanırım BAYBCEREN yeşilçaya iççamaşır almış hem de mercan rengindefotoda yakaladım
ZADACIĞIM,gözün için geçmiş olsun canım.Artık kuzunun anı defterine yazarsın bak senin için neler yaşadım diye....Gerçi boşver üzülür yoksa.

Hayır tatlım sbs ye hazırlık.Kampanyamız ilk ve ortaokul için.
Tatlım bence Turuncu bizi artık SEVMİYOR:26:baksana evine döndüğünden beri eskisi kadar ziyaret etmiyor buratı

Canım ben de yollarım test kitabı alıp
Turuncu bizi seviyor seviyor da, şuan başına;sevgili,çok değerli,güzeller güzeli,şirinler şirini kaynanası geldi
Bana kargolaşma sırasında mesajda yazmıştı geleceklerini,,kızın bütün enerjisini götürmeseler bari
Fırsat bulup giremiyordur kesin

Bu arada MUTLUANNECİĞİM,KAMPANYAYA DESTEK HİZMETLERİ NASIL GİDİYOR?
ANNEZEYNEPCİĞİM,SİZİN ŞİRKETTE KAMPANYA İLE İLGİLİ GELİŞMELER VAR MI?

mutluanne hemen gel buraya hemenn! sarılamıyorum da nasıl atacağım ben şmdi enerjimi sevinçten deliye döndüm!
nasıl kocaman birşey bu ya kucak dolusu ofiste herkes masama üşüştü havam batsın :82:
ee hala sevincim içimden taşıyor napsam napsam napsammm
yok olmadı hala çok enerjiğim
:118::122::124:
bu enerjiyi ancak akşam Ömer atar üstümden tepemde bir gece daha geçirerek
t
eşekkür ediyoruz mutlu anne
hep mutlu ol sen e mi!s
ağol1
uzuun yıllar SAĞ OL!

Bu arada MUTLUANNECİĞİM,KAMPANYAYA DESTEK HİZMETLERİ NASIL GİDİYOR?
ANNEZEYNEPCİĞİM,SİZİN ŞİRKETTE KAMPANYA İLE İLGİLİ GELİŞMELER VAR MI?
Canım benim kolim, bugun test kitabını alınca kapanacak inşallah
yarın yada cuma yolluyorum minik kalplere Yalnız kargodan zorum var,peşin peşin yazıyorum bu da ulaşmazsa basıcam kargo şirketini,kitaplarla dovucem onları,haberlerde beni izlersiniz artık
haber başlığı: mutlu anne mutsuz etti

TATLIM TEST KİTABI DA OLUR DA ABİM OKUL ADINA DENEME SINAV DERGİLERİ DE RİCA ETTİ.öĞRENCİLERİNE SINAVA HAZIRLANMALARI İÇİN HER HAFTA VEYA AYDA BİR DENEME YAPTIRMAK İÇİN.

dEMEK turuncumun ÇOOOOOK bayıldığı kayınvalideciği teşrif etmişKız da daha yeni gelmiş Kayradan ötürü yeni yeni toparlanmıştı oysa.

Ya ben kaçırdım ne olduuuu?Mutlu anneyi KKnin iyilik meleği ilan ediyoruum.

hehehe ehueheueheuehue ehem ehem hepsini kullandım cok mutluyum
gelelim size ckirikiko hanımcım sen desene ben ckiriko diye yine yer verirdim ama kucagına otururdum
resmini görmek istiyoruz kesin yaslı degilsindir ckirikoko hanım acil resim görmeliyiz kocam izin vermez kabul etmiyoruz mutlu annemden uzun süre saygılı eşi yüzüne mahrum kaldık sizdende acil resim

Havan batsın zilli seni Kız onu ben yollamadım,sana da yollamadım,Miradan Ömere farkındasın dimi
Hep mutlu olun bijangel deyişiyle İŞLAAAA

Canım anladım şimdi,iş çıkışı hemen inkılaba sbs deneme sınav dergisi sormaya
mutlu annecim unnado 16. günde yolladı aldıkalrımı malesef o yüzden sakin olmaya çalış:)
Sağol canım rahatlattın beni ama benim kampanya biteli 166 gün olabilirO yüzden sakin olamayışım

Bu arada Pınardacım,beni melek ilan ettiğin için güzel kalbine sağlık bitanem ama Türk bayrağıyla ilan etmene koptumya
alemsin:)

Son düzenleme:
Kızlar dün itibarıyla süt sağma makiinem tekrar bozuldu.Biz ne zaman internetten bir şeyler alsak sonradan garantisi bitmeden arıza veriyor.Buradan markasını da belirteceğim çünkü şikayetime yanıt vermediler;arkadaş tavsiyesiyle baby two go dan bebek arabası aldık hem oturma pozisyonunu almıyor hem de tekerleği çatladı.Aventin süt sağma makinası da öyle 2 defa bozuldu.

AY NE YAPAYIM HANİ İLAN BAYRAĞI GİBİ YAPMAK İSTEDİM DEB U ARADA YENİ İSİM YAKIŞTIRDIM SANA,HIZIR ANNE.nASIL?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…