Sagol canim valla istedigim gibi biraz zor bulurum gibi geliyor yaa mustakil olsun,yalitimli olsun,mutfagi ve yatak odasi genis olsun,guney cephe olsun yavrum bu evde hic gunes almadi desem yeridir yani salonum ve mutfagim guneye bakiyor birada yazin kuvetine azcik su doldurup icine kalin havlu koyup kizi yatiriyordum gunese ama oturduğum semtte park bile yok yani dusun botanik park ve segmenler parki biraz uzak cok genis buyuk parklar ama batikent dedigim semt de adim basi park var ve duz ayak her yere yurume mesafesinde gidebiliyorsun birde burada ivir zivirimi market elemani getiriyor orada oyle bir sey yok kendim gidip almam lazim mesela simdi markete gidip alisveris yaptim diyelim eve geliyorum aldigim eti sutu bozulacak gidayi cikartiyorum kizla anca gerisini esim aksam gelirken aliyor arabadanSelam canım,ev aramanda bir gelişme var mı? Insallah gönlüne göre bir ev bulursun
Küstüm mutlu babaya canım,Yatak ayırmam ben,,aynı yatakta kendimi ayırırım,,o anlar
Bütün kocişlerin algısı farklı işte,,demek seninki de bu komutu anlıyorBenimkide tamamen o günkü ruh haline göre hareket ediyor,çelişkili ruh hali beni benden alıyor Yalnız bişey itiraf edicem: küslüğün en güzel yanlarından biri de;barışınca herşey eskisinden çok daha iyi oluyor
canım beğenmene çok sevindim ya keşke elimden daha çoğu gelse ama plancı photoshop bilgisiyle bukadar oluyorbeğenmek ne demek sabah sabah mutluluktan ağlattın.çok güzel olmuş ne kadar teşekkür etsem azdır.ellerine sağlık.
Su buhar makinesini bir ben mi almadim anacim...bende bazen alsam almasam mi diye dusunuyorum ama bizim ev minik ve kuruttugum camasir eksik olmaz..yani nem az cok oluyor birde kaliforlerin uzerinde mutlaka islak camasir birakiyorum..biraz ilkel cozumler belki ama ne biliyim su makine isine bir turlu elim gitmedi..
Hayatim alyans bence evlilik simgesi bir nesne ile evliliginin teyitini yapamazsinki ben iki yillik evliyim ve alyansimi sadece iki ay takabildim sonra hizli bir sekilde kilo almaya basladim takamadim haaa alyans alip takabilirmiyim evet yada kendi alyansimi degistirebilirim parmagimi bos hissediyorum ama ne bileyim esimin bana olan guveni tam benimde ayni sekilde ona karsi guvenim tam ama esim gece yatarken gozlugunun sapina takar alyansini sabah kalkinca gozluk ve alyans takilir ayni anda ama takmasaydi ne dusunurdum bilmiyorum:44:hem sen niye gittinki yataktan o gitsin gidecekse ben esimden bir kere ayri yattim kirilmistim sadece ve ceza olsun diye ayri yattim ama usudum uyuyamadim butun geceanladimki kendime ceza vermisim yatagini ayirma don arkani yat yani bu benim nacizane fikrim hayatim sizin evliliginizin ambiyansini bilemem sen nasil mutlu oluyorsan oyle yap o zaman bebis yatak odanizda yatiyorsa bebegin odasini ayirin konuyu kapatmak zarar verir size
Himmmm esine guven hayatim evde takip is yerinde cikartmiyor bu adam yani ipini rerbest birak ama ucu hep sende olsun ona guvendigini hissettir bence belkide senin dikkatini cekmek icin yapiyor sen simdi genc kizlar falan deyince ben bi dusundum vallaöyle mi dıyısun?esım genc kızların bolcana bulundugu bı yerde calışıyo ve sanırım canım ıstemıyo takmak dıyınce ve bu konuda ısrarcı olunca sartellerım attı.yoksa bende tombıklıkten dolayı takmıyorum ama sosyal ortamda olan o ve genç kızlarla...:26:
cocuga gecelerı o bakıyo o yuzden ben gıttım
arkamı donup yatsam sinir olurum ki ona konuşmaya dewam ederım ki
EKINS canim kirginligim sevdigimdendi o olaydan sonra birden ortadan kaybolmana uzulmustum hamilelik donemimizde ismim baskaydi hatirlarsin belki :)
Amaaan bosverelim gitsin seni gorunce sevindim ne yalan soyleyeyim :)
Kurufasulye OUT Ekins IN d:)
Aslında ben doğum sonrası iki ay kadar burayı hiç takip edemedim onun dışında ara ara hep girip okudum.O kadar uzak kaldıkdan sonra da seyirci olarak kalmak zorunda gibi oldum.O olaydan sonra da burdaydım ama keşke yaşanmasaydı , konunun dahada uzamaması adına uzak kalmak daha iyi olur diye düşündüm.Bu arada tabiki hatırlıyorum ve söylemeden geçemiycem oğullarımız adaş.
iyi hoş dıyosunda mesela esımın bıkac aydır alyansını takmadıgını farkedıyorum.soruyorum ış yerınde unuttum cızılmesın dıe cıkarttım şişmamladım vs dıyodu umursamıyodum pek dun akşam kafam attı.yarın eve gelicek o lyans dedım cunku evde yok kaybettın mı dedım tınlamadı benı.am yataga gırdık.neden akmıyon dedım canım ıstemıyo dedı.onun sus takısı olmadıgını bı anlamı oldugunu bılıyosun degıl mı bu sekılde benı kııp rencıde edıyosun dedım.cocugu uyandırcan sus nıyetın kavgaysa gıt dedı.bende aldım yastıgımı gıttım...kime gunah şimdi ana değilmi konuşmayarak gıttı evden bıde ıs yerıne gıtmış parmagına takıp foto cekip gondermıiş
günaydın güzel mayıs anneleri ve tatlı bebişleri,
hepimiz için umarım güzel bir gün olur.
kızlar sizinle uyku eğitimi serüvenimizi paylaşayım...
ben tam 3 gündür geceleri deliksiz uyuyorum. inanabiliyor musunuz? oğluşum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor. 15 dak. bir uyanan oğlum 3 gündür uyuyo (maşallah) ve uykusunu aldığı için sabahları gülerek uyanıyor. Bu nasıl mı oldu? doktorumuzu dinledik. akşam saat 9 oldu mu, ışıkları kapattık, tv .yi kapattık, oğlumuzla birlikte biz de yattık. ilk gece biraz mırın kırın etti sonraki geceler de yattı ve uydu. inanılır gibi değil ayakta salla salla uyuyan bebişim, şimdi yatıp uyuyor. ve ayakta sallandığında geri uyanan oğluşum şimdi kendi kendine çok daha iyi uyuyor. bu konuda bizden daha becerikli çıktı, o kendini daha güzel uyutuyo:))))
neyse dr.umuz 2 hafta devam ediceniz dedi. biz de yatıyoz işimizi gücümüzü bırakıyoruz. ama ödülü çok büyük oluyor. umarım bozulmaz bu durum.
buhar makinem var..ventolini bazen bizde kullanıyoruz..
visc ihiç denemedim aklımda bulunsun sagol..
ikimizinde bebegi fazla hastalanıyo çünkü evde başka bir çocugumuz daha var..
onlar ufak bir nezle olsa hemen bebeklere geçiyo ve bebekler malesef büyükler gibi kolay atlatamıyo..
işte bütün mesele bu..ceren önce nezle oldu sonrada çağlaya geçti..ha ceren daha iyi ama çağla daha kötü..
halklısın ilk çocuk doktorumuz okuyan ablasının olduğunu duyunca sık sık hastalanacağını söylemişti nehirde okuldan gelir hemen saldırır ümite hastada olsa iyide olsa farketmez öpme dedikçe iyice sulanır napalım inşallah bağışıklık sistemleri güçleniyordur antibiyotiksiz atlatsak fazla sorun etmeyeceğim antib. kullanınca moralim bozuluyorr
ben tam 3 gündür geceleri deliksiz uyuyorum. inanabiliyor musunuz? oğluşum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor. 15 dak. bir uyanan oğlum 3 gündür uyuyo (maşallah) ve uykusunu aldığı için sabahları gülerek uyanıyor. Bu nasıl mı oldu? doktorumuzu dinledik. akşam saat 9 oldu mu, ışıkları kapattık, tv .yi kapattık, oğlumuzla birlikte biz de yattık. ilk gece biraz mırın kırın etti sonraki geceler de yattı ve uydu. inanılır gibi değil ayakta salla salla uyuyan bebişim, şimdi yatıp uyuyor. ve ayakta sallandığında geri uyanan oğluşum şimdi kendi kendine çok daha iyi uyuyor. bu konuda bizden daha becerikli çıktı, o kendini daha güzel uyutuyo:))))
neyse dr.umuz 2 hafta devam ediceniz dedi. biz de yatıyoz işimizi gücümüzü bırakıyoruz. ama ödülü çok büyük oluyor. umarım bozulmaz bu durum.
maşallah maşallah maşallahilk yatışta sizin yanınız/odanız da mı uyuyor acaba öğrenebilir miyim?
Bizde böyle bişey denedik,,tam 4 saat bekledik odasında,eşim yer yatağında uyudu ben baygınlık geçirerek kalktım emzirdimde
merak ettim o yüzden.
yarınki programım....
07:00........Ada ve anne kalkış...babaya hadi kalk babacım ve hadi kalk hayatım öpücüğü..
07:30........ Ada kahvaltı..kahvaltıdan sonra babaya hadi cnm kalk uyarısı
08:00........Ada yı giydirme- Anne giyinme....yiyecekleri hazırlama....babaya yaa hadi kalksana diye haykırış...
08:20........Anne makyaj....babaya yaa yeter ya geç kalıyorum her sabah aynı şeyi yapıyorsun diye isyan etme ve babanın söylenerek kalkışı
08:30........evden çıkış....arabada babaya söylenme beni sinirlendirdiği için...
09:00........Adayı babannesine teslim ve ve anlatım..
09:30........üsküdarda motor bekleme...
10:00........kızlarla kucaklaşma....
peki doktorunuza bir ara sorar mısınız: 18:30 da uyumaya çalışan, 19:00 a kadar zar zor ayakta durabilen bir çocuğu 21'e kadar nasıl ayakta tutacağız? gözünden uyku aktığı için akşam yemek yiyemeyen, aç yatan ve açlıktan uyanan bir çocuk aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?