2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim

Ohhh sonu miss plan
Bende az sonra cumasını mübarek edip dedesine durumu izah edicem:26:
Planner ok misin cicim?Fotodakini yanıma alıcam onun için soruyorum?
cicimmm valla benim durumum net değil yavrumpisipisiylede konuşmuştuk ama, buakşam netleşir heralde benim işim, eşimin ablası ve eşi bursadan istanbula araba almaya geleceklermiş kaç zamandır gelecekler sürekli fikir değiştiriyorlardı bu sefer kesin alacaklarmış sözde görecez bakalım şimdilik geliyorlar diye biliyoruz, onlar gelene kadar öğlen olur ben gidip gelirim bile aslında ama malum annemin eli zaten iyi değil şimdi hem zeynoyu hemde bütün hazırlığı kadıncağıza bırakamamda bakalım kısmet belki gelmezler yada annem iadre ederim derse koşa koşaa geleceğim vallaa

canım koptum valla olabilirde sor bakalım nereye gömmüş ayy benimkini nereye gömmüş annem sorayım bariii ben daha zeynomun göbeğini biryere gömmedim kızlar siz neyaptınız kuzuların göbekleriniii

dün ptt den kitaplarımın ulaştığına dair tel msjı geldi ama merak ettim inş ulaşmıştır. PINARDA nerdesin cicim duy sesimiii

selam arkadaşlar ve cumanız mübarek olsun..çok güzel bir gün olsun..
uykusuzum gece çok uyandık ve sabah çok erken kalktık..
çağlanın yemegini yapmayacak olsam gider yatarım ama yemek ocakta
benim kitaplarda yetiştimi aldılarmı bilmiyorum..pınarda nerelerdesin cigerim:18:
eminönünde buluşanlarıda çok kıskanıyorum:18:
dikkatli yürüyün benim nazarım burdan oraya geçebilir:))yolda durduk yere düşmeyin:)
chihiroda buluşmak istiyomuşkeşke ankarada olsam gelirdim senle buluşmaya
biri gitsin şu kızla buluşsun ha baksın eger konuşmaya cesaret edemeyecekse bile uzaktan
fotosunu çeksinminyon sevimli cikikoko yu görelim
azraece nerdesin canım..çok merak ediyorumtest yaptınmı
mutluanne sende hemen barış X men abimizle
bende bu günlerde çok gerginim herkesle kavga edesim var
kime çemkirsem diye düşünüyorum

Son düzenleme:
plannercim bbende daha gömmedim göbegini..hatta cereninki bile duruyo
acaba küflenmişmidir
en kısa zamanda gömecem ama nereye..
ceren avukat çağlada doktor olacagı içinbirini adliyeye birinide hastaneye gömmeliyim:))
çağla doktor olurmu bilmem ama ceren bu dille kesin avukat olur:))

Miranın göbek evde, ama kaybettim sanırım, aramadımda bulamadımda,eşimin ailesi o zaman ısrarla fatih camiine gömeceğiz dedi ama unuttular Sanırım bi çekmecede çürüğe çıkmış bekliyor,akşama ariim bakiim.
Umarım gelirsin
Dolunaydan oluyor bunlar geçecek canım
Çağla şimdi nasıl peki?
Mutlu babayla barışıcam mecburen çünkü yarın kızına ciciler alıcam ya para lazım
Tabi benim sağım solum belli olmaz,,rest çekip yarın pişman da olabilirim
Çemkirecek insan buldum sana: eczanedeki kız

canım kurtmuyuz biz uuuuu neden dolunayda sinirleniyoruz:))
çağla şimdi uyuyo ve hiç öksürmediama en az 3 gün ilaçlara devam edecem..
bende eşimle kavgalıyken işim düşünce ''canıımmmm''derim:)hemen anlar zaten:)
sende mutlubabaya ''canıımmm'' de barışın:))
eczanedeki kıza az önce çemkirdim:)fazla çemkiremedim huyum kurusun çok sinirli telefonu açtım ama
kızın narin kibar sesini duyunca bende yumuşadım..kusura bakmayın yeniyim dedi..
bende dedim ki'' aa tabi siz kusura bakmayın olur böyle şeyler''
başarılar dilerim:)))

Kurtuz biz bozkurtuz
İyi yapmışsın ama yapılan çok yanlış gerçektende..Okuyunca çok kızdım,,yani sen bilinçsiz bir anne de olup bilmeden içirebilirdin sonuçta...Neyse...Umarım çağla en kısa sürede iyileşecek
Bende kavgalıysak hep eşime ismiyle hitap ederim,,aramız iyiyse aşkım canım Akşam biraz yaratıcı oliim de barışalım inş.
Atlangaç birkaç hareket yapsam avcumun içinde ama hazır değilim:89:

biz genelde kavgalısak şöyle hitap ederiz..x hanım,x bey..
gayet resmiyizdir..ama çok samimiysek canım cicim tontişim aşkitom
ay şu aşkitom lafıda ne igrenç ya:))
benim amcamla yengem çok komik kavgalılarsa ''şişşşşttt menekşeee yemek hazırmı'':)))
yemgemde ''bre muratttttt düzgün konuş''

nerdesiniz kızlarrrr huhuuuuu:)
kimse yazmıyo hadiyin ama zamanım dar:)
dedikodu yokmu:)
annezeynep senin dedikodu ne oldu canım ya merak ettim:)
umarım bir gün hepimiz tanışırız ya çok istiyorum
hepinizi merak ediyorum..

ben alansı takmamadına değilde alyansının evde olmayışına ve canım ıstemıyo aılemnın yanına gıdınce takarım demesıne taktım.aıleme neyse...benım eşimde unıfe anlattıgınız tarz kızların ynında bu arada.kıskanc oldugum düşünülmesın daha ıyısını buluyosa gıtsın
ama canım ıstemıyo demesın onun yerıne sıkılıyorum tkmasam ?dese eyvallah derım...
meyse az once geldı eve zaten parmagına takmış cıkarıp tuvalet aynasına bırakabılırsın dedım

not:tabletle yazıyorum tabletten mı kk dan mı bılınmez harflerım tam çıkmıyo yada ynlış çıkıyo duzeltmek zor gelıo nasılsa anlıyosunuzdur

vallahi çatlatmak gibi olmasın ama benim eşim alyansını hiç çıkarmaz:))
6 yıllık evliyim sadece bir defa unutup gittigini gördüm..onda da zaten yedi paparayı..
ben alyans takmam ama zaten alyansa benzer yüzügüm var onu takıyorum..eşim bu konuda
karışmaz bana ama ben ona karışırım..takacak süs diyemi evlendik biz..
kızmakta haklısın canım..bu işin peşini bırakma

Bekarken ölur bıterız alyanslara kuyumcularda bakar baskasının parmagında gorur ozenırız evlenınce de takmak ıstemeyız ne garıp
ayyy alyans dedım de gozumun onune bı hatıra geldı.bı öğle arası kuzlarla yemeğe gıtmişiz bekarken.2-3 masa otede blaxer ceketı gıymiş ykışıklı mı ykışıklı bı genç dibim düştü resmen.sacımı toplamak ıçın kürdan kullanmışım ben genehemen cıkartıp çekı duzen verdım kendıme.cocug nasıl baktıysam sonunda ılgıını cekebıldım ve masanın altından elini çıkarttı parmagında öküz gözu kadar bı alyans
Not :kıssadan hisse;caydırıcı özelliği var bu halkanın

kızlar patlamaya hazır bir bomba gibiyim..regli olucam.. bugün deilse yarın olsamda rahatlasam..telefonda benim mazluma sataştım..en sonunda adamıda patlattım calıstıgım yerde sesimide cıkaramadım sussun diye özür diledim yine olan bana oldu hem sataştım hem özür diledim..aksam bunun acısını çıkarırım bu gerginlikle

kitaplarım şanlıurfa merkezdeymiş bugün yada yarın teslim edilir heralde..

kimseler yok..benim moral bozuk..apartmanda bir ses çıktım baktım karton koliler üst kata çıkıyo..
hayırdır komşu dedim..pazar günü taşınıyoruz dedi
ee ama amaaaa biz interneti onlarla ortak kullanıyodukbizim evde telefon yok nasıl baglanacam ben..
eşimi aradım söledim dedim telefon baglat birşeyler yap internet taşınıyomuş
olmaz dedi zaten yazın taşınacakmışız orda bakarmışız bir yoluna
nerden baksan 4-5 ay sonra taşınacaz:44:
4-5 ay sizlerden uzak kalacam
unutmayın beniaşırı derecede özleyin beni
yarına kadar burdayım:)

cnm wınn alsana bende wınn kullanıyorum hem gittiğim heryerede götürüyorum..şimdi kontürlüleride çıkmış galiba..

demek mutluannemin dolunay demesi boşuna degilmişherkes gergin bu günlerde..
ben daha adette olmadın 10 ay oldu:)benimki kesin dolunaydan uuuu uuuu
sen akşam intikamını al canım:)hem seni sinirlendirmiş hemde özür diletmiş:)akıllı adam..
benim kitaplar 2 gün önceden yetişmiş ama pınarda ortalarda yok..

aaaaaaaaaaaaa olmadı ama int siz bir hayat olmaz desene kocana şekerim ya hem bu komşularının yaptığıda iş değil yaniiii çabuk bir çözüm bulman dileğiyle cicimmm

canım cok gecmiş olsun orhan cemalimizi öp bizim yerimize kıyamam annesi ne cok üzülmüşsündür
bencede diş cıkarıyor canım sıkıntı olmustu bizdede Allahım kolaylık versin kuzuma
789a cok güldüm bide kutuna valla cok zekice ve güzel bende nikah sekeri kutusu var onu küçük küpelerimi koyuyorum cok kullanıslı oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…