cicimmm valla benim durumum net değil yavrumpisipisiylede konuşmuştuk ama, buakşam netleşir heralde benim işim, eşimin ablası ve eşi bursadan istanbula araba almaya geleceklermiş kaç zamandır gelecekler sürekli fikir değiştiriyorlardı bu sefer kesin alacaklarmış sözde görecez bakalım şimdilik geliyorlar diye biliyoruz, onlar gelene kadar öğlen olur ben gidip gelirim bile aslında ama malum annemin eli zaten iyi değil şimdi hem zeynoyu hemde bütün hazırlığı kadıncağıza bırakamamda bakalım kısmet belki gelmezler yada annem iadre ederim derse koşa koşaa geleceğim vallaaOhhh sonu miss plan
Bende az sonra cumasını mübarek edip dedesine durumu izah edicem:26:
Planner ok misin cicim?Fotodakini yanıma alıcam onun için soruyorum?
canım koptum valla olabilirde sor bakalım nereye gömmüş ayy benimkini nereye gömmüş annem sorayım bariiiAnnemin, göbeğimi kesip eminönüne gömmüş olma ihtimali var mı soracağım akşam
Eltim aradı,çıkışta onunla eminönüne gitmemi istediGitmezsen ayıp olur çünkü ameliyat olacak,birlikte son turları atmak istiyorum senle dedi Ben bu gece orda yatiim yarın için de kolaylık olur Şaka bi yana eltim her yeri çok iyi biliyor,gideyimde önden bi kolaçan edeyim,bu arada masa örtüsü için fikrim değişti biraz,,gitmişken englishome dan da bakacağım
Miranın göbek evde, ama kaybettim sanırım, aramadımda bulamadımdacicimmm valla benim durumum net değil yavrumpisipisiylede konuşmuştuk ama, buakşam netleşir heralde benim işim, eşimin ablası ve eşi bursadan istanbula araba almaya geleceklermiş kaç zamandır gelecekler sürekli fikir değiştiriyorlardı bu sefer kesin alacaklarmış sözde görecez bakalım şimdilik geliyorlar diye biliyoruz, onlar gelene kadar öğlen olur ben gidip gelirim bile aslında ama malum annemin eli zaten iyi değil şimdi hem zeynoyu hemde bütün hazırlığı kadıncağıza bırakamamda bakalım kısmet belki gelmezler yada annem iadre ederim derse koşa koşaa geleceğim vallaa
canım koptum valla olabilirde sor bakalım nereye gömmüş ayy benimkini nereye gömmüş annem sorayım bariiiben daha zeynomun göbeğini biryere gömmedim kızlar siz neyaptınız kuzuların göbekleriniii
Dolunaydan oluyor bunlar geçecek canımselam arkadaşlar ve cumanız mübarek olsun..çok güzel bir gün olsun..
uykusuzum gece çok uyandık ve sabah çok erken kalktık..
mutluanne sende hemen barış X men abimizle
bende bu günlerde çok gerginim herkesle kavga edesim var
kime çemkirsem diye düşünüyorum
Miranın göbek evde, ama kaybettim sanırım, aramadımda bulamadımda,eşimin ailesi o zaman ısrarla fatih camiine gömeceğiz dedi ama unuttular Sanırım bi çekmecede çürüğe çıkmış bekliyor,akşama ariim bakiim.
Umarım gelirsin
Dolunaydan oluyor bunlar geçecek canım
Çağla şimdi nasıl peki?
Mutlu babayla barışıcam mecburen çünkü yarın kızına ciciler alıcam ya para lazım
Tabi benim sağım solum belli olmaz,,rest çekip yarın pişman da olabilirim
Çemkirecek insan buldum sana: eczanedeki kız
Kurtuz biz bozkurtuzcanım kurtmuyuz biz uuuuu neden dolunayda sinirleniyoruz:))
çağla şimdi uyuyo ve hiç öksürmediama en az 3 gün ilaçlara devam edecem..
bende eşimle kavgalıyken işim düşünce ''canıımmmm''derim:)hemen anlar zaten:)
sende mutlubabaya ''canıımmm'' de barışın:))
eczanedeki kıza az önce çemkirdim:)fazla çemkiremedim huyum kurusun çok sinirli telefonu açtım ama
kızın narin kibar sesini duyunca bende yumuşadım..kusura bakmayın yeniyim dedi..
bende dedim ki'' aa tabi siz kusura bakmayın olur böyle şeyler''
başarılar dilerim:)))
Kurtuz biz bozkurtuz
İyi yapmışsın ama yapılan çok yanlış gerçektende..Okuyunca çok kızdım,,yani sen bilinçsiz bir anne de olup bilmeden içirebilirdin sonuçta...Neyse...Umarım çağla en kısa sürede iyileşecek
Bende kavgalıysak hep eşime ismiyle hitap ederim,,aramız iyiyse aşkım canımAkşam biraz yaratıcı oliim de barışalım inş.
Atlangaç birkaç hareket yapsam avcumun içinde ama hazır değilim:89:
Köşeminderi hanım, eşinizin alyans takmaması fazla abartmışsınız gibi geliyor bana da. kötü bir şey yapacak olan insan parmağında alyansıyla da yapar, yapmayacak olan alyanssız da yapmaz. sizi resmen şeytan dürtmüş, karı-kocaların arasını açmak için birebirdirdir böyle şeyler. lütfen sakin olunuz, böyle yaparak eşinizi kendinizden uzaklaştırdığınızla kalırsınız. genç kızların çok olduğu bir yerde çalışan bir adamın bir de eşinden uzaklaşması kötüdür. biz ne kadar tartışırsak tartışalım yataklarımızı ayırmayız. kavga etsek de hala birbirimizin eşiyiz, unutmayınız.
benim eşim alyansını 1-2 ay ancak takmıştır. fakültede kendisini hafif kır saçlı, fit vücutlu, entellektüel müzmin bekar olarak tanıyorlar. günlerinin çoğunu makyaj ve giyinmeye harcayan kız öğrencilerle dolu etrafı, düşünün:26:
kendinize de eşinize gereksiz gerilim yapmayın evinizde. düşünün ki adamcağızın dışardaki o kadar iş güçten sonra sığınacak tek limanı: huzurlu evi-huzurlu ve güleryüzlüeşi- ve minicik çocuğu
ben alansı takmamadına değilde alyansının evde olmayışına ve canım ıstemıyo aılemnın yanına gıdınce takarım demesıne taktım.aıleme neyse...benım eşimde unıfe anlattıgınız tarz kızların ynında bu arada.kıskanc oldugum düşünülmesın daha ıyısını buluyosa gıtsın
ama canım ıstemıyo demesın onun yerıne sıkılıyorum tkmasam ?dese eyvallah derım...
meyse az once geldı eve zaten parmagına takmış cıkarıp tuvalet aynasına bırakabılırsın dedım
not:tabletle yazıyorum tabletten mı kk dan mı bılınmez harflerım tam çıkmıyo yada ynlış çıkıyo duzeltmek zor gelıo nasılsa anlıyosunuzdur
vallahi çatlatmak gibi olmasın ama benim eşim alyansını hiç çıkarmaz:))
6 yıllık evliyim sadece bir defa unutup gittigini gördüm..onda da zaten yedi paparayı..
ben alyans takmam ama zaten alyansa benzer yüzügüm var onu takıyorum..eşim bu konuda
karışmaz bana ama ben ona karışırım..takacak süs diyemi evlendik biz..
kızmakta haklısın canım..bu işin peşini bırakma
kimseler yok..benim moral bozuk..apartmanda bir ses çıktım baktım karton koliler üst kata çıkıyo..
hayırdır komşu dedim..pazar günü taşınıyoruz dedi
ee ama amaaaa biz interneti onlarla ortak kullanıyodukbizim evde telefon yok nasıl baglanacam ben..
eşimi aradım söledim dedim telefon baglat birşeyler yap internet taşınıyomuş
olmaz dedi zaten yazın taşınacakmışız orda bakarmışız bir yoluna
nerden baksan 4-5 ay sonra taşınacaz:44:
4-5 ay sizlerden uzak kalacam
unutmayın beniaşırı derecede özleyin beni
yarına kadar burdayım:)
kızlar patlamaya hazır bir bomba gibiyim..regli olucam.. bugün deilse yarın olsamda rahatlasam..telefonda benim mazluma sataştım..en sonunda adamıda patlattım calıstıgım yerde sesimide cıkaramadım sussun diye özür diledim yine olan bana olduhem sataştım hem özür diledim..aksam bunun acısını çıkarırım bu gerginlikle
kitaplarım şanlıurfa merkezdeymiş bugün yada yarın teslim edilir heralde..
aaaaaaaaaaaaa olmadı ama int siz bir hayat olmaz desene kocana şekerim ya hem bu komşularının yaptığıda iş değil yaniiiikimseler yok..benim moral bozuk..apartmanda bir ses çıktım baktım karton koliler üst kata çıkıyo..
hayırdır komşu dedim..pazar günü taşınıyoruz dedi
ee ama amaaaa biz interneti onlarla ortak kullanıyodukbizim evde telefon yok nasıl baglanacam ben..
eşimi aradım söledim dedim telefon baglat birşeyler yap internet taşınıyomuş
olmaz dedi zaten yazın taşınacakmışız orda bakarmışız bir yoluna
nerden baksan 4-5 ay sonra taşınacaz:44:
4-5 ay sizlerden uzak kalacam
unutmayın beniaşırı derecede özleyin beni
yarına kadar burdayım:)
günaydın annelik yolunda kader arkadaşlarım,
bugün sevinçliyim neden?
Orhan Cemal gece 2 saat içinde 789 defa uyandı. hayır, bu defa açlık uyanması değildi. huzursuzluk uynamasıydı hatta yarım saat uyuyamadı ağlamaktan. sanırım diş çıkarma belirtisi için ön belirtiler bunlar:26: işte bakınız dünya ne ilginç bir yer: kimi 7. ve 8. dişler çıkar farketmez kimi de dişin suyunun suyuna sevinir
artııı, Orhan Cemal ilk kaasını yaşadı. evet evet, şimdiye kadar biryerden düştüğü filan olmamıştı. yürüteçten parkeye düştü ve yüzünün sağ tarafı mosmor oldu. iyiki burnunun üzerine düşmemiş dimi:18:
doğumgünü hazırlıkları ile uğraşan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. ben de çok çok çok düşünerek kutu yapmaya karar verdim. kendi ellerimle üzerinde "Orhan Cemal 1 yaşında" yazan ufak karton kutular yapıp, içlerine badem şekeri koyup, bizim bölüme ve Orhan Cemal'in doktorlarına dağıtmayı düşünüyorum. nasıl? çok mu basit? ben sizin gibi pratik değilim arkadaşlar, çok çok düşünerek, ancak bu kadar ufak fikir üretebiliyorum. onda da beynim zonkluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?