demek mutluannemin dolunay demesi boşuna degilmişherkes gergin bu günlerde..
ben daha adette olmadın 10 ay oldu:)benimki kesin dolunaydanuuuu uuuu
sen akşam intikamını al canım:)hem seni sinirlendirmiş hemde özür diletmiş:)akıllı adam..
benim kitaplar 2 gün önceden yetişmiş ama pınarda ortalarda yok..
uuuu uuuu:)))
galiba pınarda kitapları aldı kaçtı:)) nerdesin pınardacım merak ettik seniiiii
kimseler yok..benim moral bozuk..apartmanda bir ses çıktım baktım karton koliler üst kata çıkıyo..
hayırdır komşu dedim..pazar günü taşınıyoruz dedi
ee ama amaaaa biz interneti onlarla ortak kullanıyodukbizim evde telefon yok nasıl baglanacam ben..
eşimi aradım söledim dedim telefon baglat birşeyler yap internet taşınıyomuş
olmaz dedi zaten yazın taşınacakmışız orda bakarmışız bir yoluna
nerden baksan 4-5 ay sonra taşınacaz:44:
4-5 ay sizlerden uzak kalacam
unutmayın beniaşırı derecede özleyin beni
yarına kadar burdayım:)
4-5 ay sizlerden uzak kalacam
unutmayın beniaşırı derecede özleyin beni
çağla benimle oyun oymaöayı sevmiyo ya..
ablasını istiyo:)abaaa abaaa diyo:)
gel ablası gel gel gell:)
bende bütün oyunlardan sıkıldımbüyüsünlerde okey oynayalım
kahvemi çayımı meyvemi hazırlasınlar masayı kursunlar
hakkım dimi:)
Chihiro ; Kayra da saat 7 olmasını zor bekleyenlerden..Biz de bu yüzden çoğunlukla son muhallebi öğünün kaçırıyoruz.
Ben geç yatmasını istediğim zaman en son saat 5.30 civarı bir ara uykusu daha yaptırıyordum ama artık büyüdüğü için saatler pek denk gelmiyor.
Orhan cemal güne saat kaçta başlıyor ve kaç saat aralıklarla uyuyor ?
çağla benimle oyun oymaöayı sevmiyo ya..
ablasını istiyo:)abaaa abaaa diyo:)
gel ablası gel gel gell:)
bende bütün oyunlardan sıkıldımbüyüsünlerde okey oynayalım
kahvemi çayımı meyvemi hazırlasınlar masayı kursunlar
hakkım dimi:)
canım bidaha uyanmıyormu ?sabah erken kalkanlardnmısınız?biz 22-22.30 önce uyumayız tabi değişikler oluyor ben sabah yatsın istiyorum 8 en geç 9 kadar değişken uyuruz.zaten babamız 19 da geliyor ancak vakit geçiriyorlar.tabi biz akşam çayımızı 23 ten önce içemiyoruz
Chihiro ; Kayra da saat 7 olmasını zor bekleyenlerden..Biz de bu yüzden çoğunlukla son muhallebi öğünün kaçırıyoruz.
Ben geç yatmasını istediğim zaman en son saat 5.30 civarı bir ara uykusu daha yaptırıyordum ama artık büyüdüğü için saatler pek denk gelmiyor.
Orhan cemal güne saat kaçta başlıyor ve kaç saat aralıklarla uyuyor ?
ayy doğru söylüyosunn:18:ben annemle hiç okey oynamadım:18:cnm büyüyünce yüzümüze bakmazlar..boş vakitlerinde arkadaslarıyla dsarda gezerler..zaten okulları fln derken bizlere sıra gelmez..boş hayeller kurma cnm:)) kendini düşün kaç kere okey oynadın annenle:))) kadın gecen kokoş arkadasıyla geldı dıye solendın durdun:)))
hava güzel olsa ne olacak,kimse seninle buluşmaya gelmiyo kisabah hava durumuna baktığımda, cumartesi için yağmurlu, pazar için ise kapalı diyordu. öğleden sonra ise bütün hafta sonu güpgüneşli görünüyor.
izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine haftasonunu güneşlendirmişler zannımca
eeee tabi kız annesi olmak başka :)büyüdüklerinde hepsini yaparlar annesi .. biz oğlanları ne yapsak
Yok canım gece huzursuz olduğunda uyanır bir kaç kere veya acıktığında mamasını içer geri uyur.
Erken yattığı için erken kalkıyor maalesef ama bizim günümüzde erken başlıyor zaten.
7de yatırdığımda sabah 6 civarı uyanır.Bugün mesela 7de uyandı ama genelde 6 gibi kalkar.
Bizimde haftanın 2 günü babamız 7.30 gibi geliyor ama beklemiyor bizim ufaklık.Mecburen yatrıyorum
ayy doğru söylüyosunn:18:ben annemle hiç okey oynamadım:18:
çünkü annem bilmez
valla bana kokoşlarla gelirse söylenirimbenim canım çıkıyo birişin ucundan tuttugu yok
bide bana kokoşları getiriyo
hava güzel olsa ne olacak,kimse seninle buluşmaya gelmiyo kine yapacan havayı
gider ayak ugraşıyım seninle
inşallh yaparlar canım ya..inan en büyük istegim kızlarımın yemek,temizlik yapması:))
umarım hayalim gerçeklerşir:))
sizde futbol oynarsınız fenamı:)
5-5:50 uyanma
9-10: uyuma (en fazla 1 saat)
13-14 uyuma (en fazla 1 saat)
18:30-19:00 kesin yatış
kesin yatışla kalkışı arasında 2 yada 3'er saatte bir uyanıp emip, tekrar uyuyor.
akşam yemeğini malesef uykusu geldiği için pek yiyemiyor. dolayısıyla muhallebi vs yediremiyorum. öyleki eve gelir gelmez emziriyorum. altını değiştirme, yatağını hazırlama derken ayakta zor duruyor uyku bastırdığı için. arkadaşımın kızı da aynen böyle imiş ama yaşına girdiğinde veya o civarlarda yava yavaş yatma saati 9'a kaymış ve gece uyanmaları 1'e düşmüş. birkaç ay daha bekleyeceğim sanırım. zira yaz geliyor ve güneş daha geç bayacak. belki havanın aydınlığı yatış zamanlarını geciktirir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?