2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

uuuu uuuu:)))

galiba pınarda kitapları aldı kaçtı:)) nerdesin pınardacım merak ettik seniiiii

çağla benimle oyun oymaöayı sevmiyo ya..
ablasını istiyo:)abaaa abaaa diyo:)
gel ablası gel gel gell:)
bende bütün oyunlardan sıkıldımbüyüsünlerde okey oynayalım
kahvemi çayımı meyvemi hazırlasınlar masayı kursunlar
hakkım dimi:)

Chihiro ; Kayra da saat 7 olmasını zor bekleyenlerden..Biz de bu yüzden çoğunlukla son muhallebi öğünün kaçırıyoruz.
Ben geç yatmasını istediğim zaman en son saat 5.30 civarı bir ara uykusu daha yaptırıyordum ama artık büyüdüğü için saatler pek denk gelmiyor.
Orhan cemal güne saat kaçta başlıyor ve kaç saat aralıklarla uyuyor ?

üzüldüm canım yinede hayırlısı.sen bir yol bulup eşini ikna edersin belki 4-5 ay uzun wınn tavsiye edeirm vodafon 3gb 15 tl kullanmadığın ay sadece 5 tl yani bu tarz bi sürü şey var birini seç kocacını ikna et .eee başka komşu gelmicekmi belki yine olur

korkulacak vaziyetteyim doğumdan sonra tek sosyal faaliteim oğluma bireşeyler almak, tek sportif faaliyetimse süt sağmak, şu anda da sportif faaliyet içerisindeyim, galiba çocuk olunca kendini salan kendine dikkat etmeyen anneler sınıfındayım, hem bakımlı olup, hem çalışan anneler önünde eğiliyorum, hepinize güneşli haftasonları

arkadaşlar allah kısmet ederse bende 2013 mayıs annesi olucam.kızımı sabırsızlıkla bekliyorum.
aranızda öğretmen olup mayısta doğum yapan varmı acaba izinlerle ilgili sorularım olucak.yardımcı olursanız sevinirim.

4-5 ay sizlerden uzak kalacam
unutmayın beniaşırı derecede özleyin beni

4-5 ay görmesem, ben annemin bile yüzünü unuturum. kusura bakmayınız Babyceren hanım, vınn ile filan hallediniz bu internet olayını, zira forum da yabancı dil gibidir. kullanılmadıkça unutulur

heh heeee, nasıl da kızdırdım sizi

merak etmeyiniz siz. topikte olmasa da telefon ile tacizlerimiz pardon iletişimimiz devam edecektir. siz ödemeli çağrı yapın yeter

cnm büyüyünce yüzümüze bakmazlar..boş vakitlerinde arkadaslarıyla dsarda gezerler..zaten okulları fln derken bizlere sıra gelmez..boş hayeller kurma cnm:)) kendini düşün kaç kere okey oynadın annenle:))) kadın gecen kokoş arkadasıyla geldı dıye solendın durdun:)))

canım bidaha uyanmıyormu ?sabah erken kalkanlardnmısınız?biz 22-22.30 önce uyumayız tabi değişikler oluyor ben sabah yatsın istiyorum 8 en geç 9 kadar değişken uyuruz.zaten babamız 19 da geliyor ancak vakit geçiriyorlar.tabi biz akşam çayımızı 23 ten önce içemiyoruz

Babyceren ; muhabbetinize katılamıyorum uzun süredir ama seni çok seviyorum bennn.

Nayır,nolamazzzz gidemezsinnn

Valla sen gidersen arkandan kaç kişi ağlar biliyonmu senn

Son düzenleme:
sabah hava durumuna baktığımda, cumartesi için yağmurlu, pazar için ise kapalı diyordu. öğleden sonra ise bütün hafta sonu güpgüneşli görünüyor.

izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine haftasonunu güneşlendirmişler zannımca

eeee tabi kız annesi olmak başka :)büyüdüklerinde hepsini yaparlar annesi .. biz oğlanları ne yapsak

Yok canım gece huzursuz olduğunda uyanır bir kaç kere veya acıktığında mamasını içer geri uyur.
Erken yattığı için erken kalkıyor maalesef ama bizim günümüzde erken başlıyor zaten.
7de yatırdığımda sabah 6 civarı uyanır.Bugün mesela 7de uyandı ama genelde 6 gibi kalkar.
Bizimde haftanın 2 günü babamız 7.30 gibi geliyor ama beklemiyor bizim ufaklık.Mecburen yatrıyorum

5-5:50 uyanma

9-10: uyuma (en fazla 1 saat)

13-14 uyuma (en fazla 1 saat)

18:30-19:00 kesin yatış

kesin yatışla kalkışı arasında 2 yada 3'er saatte bir uyanıp emip, tekrar uyuyor.

akşam yemeğini malesef uykusu geldiği için pek yiyemiyor. dolayısıyla muhallebi vs yediremiyorum. öyleki eve gelir gelmez emziriyorum. altını değiştirme, yatağını hazırlama derken ayakta zor duruyor uyku bastırdığı için. arkadaşımın kızı da aynen böyle imiş ama yaşına girdiğinde veya o civarlarda yava yavaş yatma saati 9'a kaymış ve gece uyanmaları 1'e düşmüş. birkaç ay daha bekleyeceğim sanırım. zira yaz geliyor ve güneş daha geç bayacak. belki havanın aydınlığı yatış zamanlarını geciktirir:26:

ayy doğru söylüyosunn:18:ben annemle hiç okey oynamadım:18:
çünkü annem bilmez
valla bana kokoşlarla gelirse söylenirimbenim canım çıkıyo birişin ucundan tuttugu yok
bide bana kokoşları getiriyo
hava güzel olsa ne olacak,kimse seninle buluşmaya gelmiyo kine yapacan havayı
gider ayak ugraşıyım seninle
eeee tabi kız annesi olmak başka :)büyüdüklerinde hepsini yaparlar annesi .. biz oğlanları ne yapsak

inşallh yaparlar canım ya..inan en büyük istegim kızlarımın yemek,temizlik yapması:))
umarım hayalim gerçeklerşir:))
sizde futbol oynarsınız fenamı:)

aynen Turuncu hanım, ben de haftada 1 gün geç gidiyorum eve ama 18:30 yine uyuyormuş bizimki. uyumak için kimseyi beklemiyor

valla doğru diyon futboll :)) kız olucanı bilsem hemen 2.yapıcam :)) şaka bi yana allahım hepsine uzun ömür versin.hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş

saat 9.dan 10a kadar uyuyor değil mi ?
diğer uykusuda 13ten 14e kadar yanlış anlamadıysam.
Eğer düzeni bu şekildeyse saat 5 te bir uykuya daha yatırıp 6da kaldırabilirsin ve en son saat akşam 9da geri uyur.
Bu da tam senin programına uyar.Yani saat 14te kalktıktan sonra akşam 7 olmasını beklemesş cidden çok zor çünkü bu dönemde en fazla 3.30 saat uyanık kalabiliyorlar.Daha doğrusu benimki öyle.:)

Bizim tam bir düzenimiz yok maalesef.Yani bir bakıyorum sabah uykusundan 45 dakikada uyanıyor.Bir bakıyorum 3 saat uyuyor.
Günün kalanınıda ona göre ayarlamak zorunda kalıyorum.
Aslında 7de uyuması benimde çok işime geliyor.En azından akşamları dinlenip rahat nefes alıyorum
Öğünleri ise baba akşam yemeğine gelecekse beraber akşam yemeği yiyoruz.Eğer yetişemeyecekse o zaman yemek öğününü öğlen verip yatmadan önce muhallebi veriyorum.

deneme amaçlı kurabiye yaptım.d.günü için 1 kalıbı ve ayıcıklı kalıplarla kestim .üzerlerine bonibon yapıştırdım.toz gıda boyam var 1 lerin üzerine sürücem ama nasıl bilen varmı ???????? sulamı açıcam kıvamı ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…