2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

resimlerimizi görmeyen teyzelerimize de küstük.onca resim paylaştım kaldırıyorum.hıhhh

kaldır güzelim o tatlı fındığını ben baktım hepsine ama ayrı ayrı yorum yapamadım çıtır pıtır bi fındıgın var ne giyse yakışır bu arada bende kafama göre diyetteyim ama cuma kociş gelince pazara kadar diyet miyet kalmıyo zaten kilo almamın başlıca nedeni eşimm ben yemek yapmayı oda yemeyi seviyor sonuçç böyle bende seviyom tabi yemeyiiii

geçmiş olsun dişte etkilemiştir tarık buğraayı inan bugün aklımdan geçtii kış boyunca öksürük pıskırık yaz geliyo dedim ishaller başlar start vermiş demekki salgın

tatlıcadı çok geçmiş olsun ve de gözünüz aydın...tarık buğra sıralamaya başlamış...maşallah ...bi benim oğlum kaldı galiba..bizimkide ha bire biyerlerden tutup ayağa kalkmaya çalışıyo...dünde ilk defa park yatağında ayağa kalktı...yakında yatağı aşağı indiririz galiba...

tatlıcadı canım damadıma ne oldu ya kıyamam geçmiş olsun..demek ishal salgını var:26:dikkat edelimde
ama ne yapacaz o da var..
dişleride hayırlı olsun..veee demekk sıralıyoafferim kuzuma bak bir de diyodun bu çocuk
2 yaşında yürür diye:)gördünmü maşallah 1 ay sonra tam yürüyo olur inşallah..
öpüyorum canım ben seni çok özlüyorum ya
gece kuşlarının kanadı eksik kaldı dön gariii

vışş aneyyyy 1 üye 6 ziyaretçi:)
kimse yok topigin anahtarı bende:)
alıp kaçsam mı acephatunlar nerelerdesinizgelinde kaynatalım
sizler gelene kadar şöyle 10-15 sayfa yazıyım ben

kaçaklar:
azraece,pınarda,bambucan,annezeyno,melegim,biangel kujum,siyahlale,babyceren
kızlar nerdesiniz sizsiz olmuyo dönün garii:)

Bu gün kahrolsun ıpad var bi uğrayim dedim
Lakin bi alıntı yapamadım beni kk dan atıyorlar mı artıkbeğenide tıklayamadım
Köşemindericim :) tşk ederim geçmiş olsun dileğin için benimde aklıma ilk rota geldi ama Dr. Hemen paniğe kapılma bi kaç gün sürer ve geçer dedi bekliyoruz bakalım
Cenera,babyceren ve ecesuelifim sizlerede tşk ediyorum öffff ikonlarda kullanılmıyor öpücük ikonunu ekliyorum sizlere:)
Ecesuelif benim kuzu tutunup diz kapaklarının üzerinde oturabiliyo sadece bizde popdan destekliyoruz kalkıyor:)
Seninkide kalktığına göre sıralaması yakındır bir de hayırlısında yürüseler pıtır pıtır çok tatlı olacaklar

Benim oğluşum uykudan uyandı 2 gündür hiç sesi çıkmıyordu yavrumun şu anda çok iyi çok şükür en son sabah 6 da ateşi düştü ve ateşlenmesi çabuk iyileşecek yavrum inş
Bu sıpamın gözünde uykuda yok bakalım kaçta uyuyacak ve uyuyacağız:)
Hepinize iyi gecelerrrr

şöyle bir düşündüm de çağladogdugundan beridir kaç defa hastalandı,
3 defa bronşit oldu:26:hatta birinde hastanede yattık tam 3 gün..
şimdide bronşit başlangıcı..
yani düşünüyorum hep bronşit olmuş..
başka bir sebepten doktora gitmedik hiç:26:
neyse allah beterinden saklasın..

Eki Görüntüle 672304

degişik bir yazı gibi geldi bana:26:
artık benimde bir yaşım varadam oldum artık ben:))

Aslinda guzel ve kullanilabilir... farkli bir sey olur hemde kullanilinca..
Bu ara acaip dusmeli bir gun yasadik..misafirlige gittik ve oglumu dusuren dusurene en sonunda kalktim eve geldim ...ne bu yaa ben oglumu yokda mi buldum anacim..dikkat edin dimi yani.. birde bir arkadasim demezmi bir tek sen degilsin cocuk sahibi yuh yani..

Eki Görüntüle 672304

degişik bir yazı gibi geldi bana:26:
artık benimde bir yaşım varadam oldum artık ben:))

seninde muhabbetin çekilmiyo haa:)kendin çalıp kendin oynuyosun:)
kimsede bir şey yazmıyo..giderim haa
7 ziyaretçi var..biri muluannem digeri chihiro79
evet evet cikikoko nun evinde bilgisayar var kandırıyo sizi
fotograflarında bilgisayar kasası görünüyo
işte seni böyle yakalarım ben

nasıl ya..mahirimi düşürüyolar
birde sana laf çarpıyolar hadikkat etseler ya
herkesin çocugu kendine özel..tabiki kızacaksınbak ben bile sinir oldum

bugün dükkanı erken kapatıyorum çünkü gözlerimi açamıyorum
dünden uykusuzum inşallah iyi bir uyku çekerim..
melegim öpüyorum mucckkk
yarın görüşmek üzere

Bol güneşli bir haftasonundan herkese kucakk dolusu sevgilerrr
Dün oğluşumu ilk defa parka götürdüm.Daha doğrusu parka çok gittik ama salıncağa ve kaydıraka ilk defa bindi kuzum.Salıncağa bindiğinde o attığı kahkahalar herkesi güldürdü:)))
1 saat kadar oynadık ve eve geldiğimizde 3 saate yakın uyudu .
Artık havalar ısındı,hergün dışarı çıkmaya başlarız ama bizim sorunumuz Kayra bey bebek arabasını sevmiyor.Dün parktan eve gelene kadar bağıra bağıra ağladı arabasında.Anakucağı takılırken hiç sesi çıkmazdı ama diğer kılıfını takmaya başladığımızdan beri hiç içinde oturmak istemiyor.Acaba arabasınımı sevmiyor diye düşündük,2-3 tane farklı arabaya daha bindirdim ama yokk.Kıyamet kopuyor.
Aynı şekilde araç koltuğuna oturduktan sonra kemer bağlama faslında da oluyor.Kemer bağlanmasını hiç sevmiyor ve hemen çığlıklarla kendisini geri atıp ağlıyor.
Alt değiştirme,kıyafet değiştirme veya ceket giydirme faslımızdan hiç bahsetmek bile istemiyorum.Bir tek benim oğlum mu rahatına ve özgürlüğüne düşkün yoksa tüm bebekler mi böyle merak ediyorum

Şu yan tarafta çıkan bonnyfood reklamlarını görünce ağzım sulanıyor
Biz eşimle çilek mevsiminde çikolatayı eritip o meyveli çikolatalı çiçekler gibi hazırlar sonra oturup afiyetle yerdik :)))
Bu sene Kayra da bize dahil olur sanırım.
Şu aralar pazarlarda çilekler boy göstermeye başladı ama hormonlu oldukları çok belli.Yerli organik çileklerin çıkmasını bekleyeceğiz biz
İlçede yaşamanın avantajlarından biride pazarlara gittiğinde etraftaki köy halkının taze yetiştirdiği ürünleri satıyor olmaları.
Taze süt ve peynirde harika oluyor

Offff doğduğundan beri 3 kere bronşit olmuş olması çok fazla...
Aslında bunun sebebi de doktorlar biliyormusun.
Ufacık yavrulara dayıyorlar ilaçları,sonra bronşit oluyor kuzular ve ağır ilaçlarla devam ediyorlar.
Burun akınca burun spreyi vererek akıntıyı durduruyorlar.
Öksürdüklerinde şurup verip öksürüğü kesiyorlar
Ateşlendiklerinde antibiyotik verip vucudun bağışıklık kazanmasını engelliyorlar.
Bütün bunlar bir araya gelincede yavrular hastalıktan hiç kurtulmuyor.
Halbuki o burun sonuna kadar akacak ki iyice temizlensin.Veya çocuk iyice öksürecek ki o bakteriler öksürdükçe dışarı çıksın.
Ama bu doktorlar öksürüğü kessin diye dayıyorlar şurubu,sonra da öksürmekle dışarı çıkması gereken bakteriler çıkamayınca direkt ciğerlere iniyor ve daha da hasta ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…