valla doğru diyon futboll :)) kız olucanı bilsem hemen 2.yapıcam :)) şaka bi yana allahım hepsine uzun ömür versin.hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş
deneme amaçlı kurabiye yaptım.d.günü için 1 kalıbı ve ayıcıklı kalıplarla kestim .üzerlerine bonibon yapıştırdım.toz gıda boyam var 1 lerin üzerine sürücem ama nasıl bilen varmı ???????? sulamı açıcam kıvamı ??????
hava güzel olsa ne olacak,kimse seninle buluşmaya gelmiyo kine yapacan havayı
gider ayak ugraşıyım seninle
Babyceren;sen beni beğenmiyonmu
Herkese laf yetiştiriyorsun ama bana cevap yok
Seni seviyoruz dedikkk gitme dedikkk ağlarızz dedikkk ...
Yok yookk artık eskisi kadar aktif olmadığım için sevmiyorsunuz beni artıkkk
deneme amaçlı kurabiye yaptım.d.günü için 1 kalıbı ve ayıcıklı kalıplarla kestim .üzerlerine bonibon yapıştırdım.toz gıda boyam var 1 lerin üzerine sürücem ama nasıl bilen varmı ???????? sulamı açıcam kıvamı ??????
Benim bildiğim gıda boyası kurabiyeye sürülmezki :44:
Şeker hamuru ile yapılıyor genelde kurabiyeler veya gıda boyası ile yapılacaksa pişirmeden önce yoğurma aşamasında hamuruna ekleniyor diye biliyorum
turuncu canım sana mesaj atıcam özelden
siz gidince, kendimi topikin ağası ilan edeceğim Babyceren hanım
artık bambaşka bir chihiro bulacaksınız karşınızda. "bir zamanlar fakir ama gururlu bir kızcağız vardı yaa! işte o kız hala fakir ve hala gururlu. tek farkı: çenesi düştü" diyerek sizi laf bombardımanına tutacağımdırbazı chihiran Şoray kanunlarımı da koyacağım. şöyleki:
- sigara ve alkol içeren ifadeler yasaklanacak
- çiklet çiğneyen ve topikimizin ciddiyetine halel getiren ifadeler yasaklanacak
- rafine şeker içeren muhabbetler yasaklanacak
- çöp kutusuna atılacak mesajlar, ayrı klasörlerde geridönüşüm kutusuna atılacak. eski mesajlar karakterlere ayrılıp, yeni mesaj yazmakta kullanılacak
- mesajlarım sığmıyor diye yöneticilerden fazladan naylon mesaj poşeti alınmayacak
şimdilik aklıma gelenler bunlar :44: düşündükçe yeni yasak koyarım herhalde
neyse Babyceren hanımcığım, topik olarak sizi unutmayacağızdır. eminiz siz bir yolunu bulur gelirsiniz topike. verin elinizi öpeyim efemçok mu samimi oldu? tamam tamam saygıyla selamlayayım bari
inşallh yaparlar canım ya..inan en büyük istegim kızlarımın yemek,temizlik yapması:))
umarım hayalim gerçeklerşir:))
sizde futbol oynarsınız fenamı:)
çocuğun kız-erkek olmasıyla hiç ilgisi yok, yardım etmesininerkek diye köşede mi oturacaklar ben şimdiden yemek yaparken, eline bir ahşap kaşık verip tencereyi karıştırtıyorum (vallahi) yemek yaparken de tarifleri anlatıyorum. bilinçaltı var ya, ondan işte
annem de sürekli alkıştır, bay bay'dır, merhaba'dır, öpücüktür öğretiyor. yarın bir gün acıksa "anne açım" dese ne olacak. "ay ben alkış yapabiliyorum ama yumurta kıramıyorum" mu diyecek
benim de en büyük isteğim oğluşumun yemek ve temizlik yapması. futbol oynamasa da olur. babası da oynamaz zaten, kimden görecek yavrucak:26:
Allah'ım hepimize "hayırlı ve kullanışlı" çocuklar naaaasip etsin. dinimiz amin
turuncu canım sana mesaj atıcam özelden
çocuğun kız-erkek olmasıyla hiç ilgisi yok, yardım etmesininerkek diye köşede mi oturacaklar ben şimdiden yemek yaparken, eline bir ahşap kaşık verip tencereyi karıştırtıyorum (vallahi) yemek yaparken de tarifleri anlatıyorum. bilinçaltı var ya, ondan işte
annem de sürekli alkıştır, bay bay'dır, merhaba'dır, öpücüktür öğretiyor. yarın bir gün acıksa "anne açım" dese ne olacak. "ay ben alkış yapabiliyorum ama yumurta kıramıyorum" mu diyecek
benim de en büyük isteğim oğluşumun yemek ve temizlik yapması. futbol oynamasa da olur. babası da oynamaz zaten, kimden görecek yavrucak:26:
Allah'ım hepimize "hayırlı ve kullanışlı" çocuklar naaaasip etsin. dinimiz amin
içim parçalandı orhan cemaleyazık yavrum benim
o küçücük elleriyle yemek karıştırıyomuş
bi de diyo neden bu çocuk ciddi diyetabi ciddi olur
ne biçim annesin sennasıl kıyıyosun senin işin ne karıştırsana yemegini
kullanışlıymışbide dalga geçiyo
Yaşasınnnnn artık benimde özel mesajım varrr
Evettt ben de oğlumu bana yardımcı olabilecek şekilde yetiştireceğimm.
Şimdiden ben çamaşır asacağım zaman çırpıp bana veriyor
Geçen komşuya gittim,kadın bizimle otururken kalktı çayı demledi geldi.Aradan 15 dk geçti ve 10 yaşlarındaki oğlu kapıyı tıklattı.
Annesi açtığında cocuğun elinde çukur yemek tabağına hazırlanmış bisküvi kek falan vardı.Tepsiyede çay bardaklarını hazırlamış doldurmak için annesini bekliyordu.:)
merhabayın arkadaşlarr
dün kuzumun ishal olduğunu yazmıştım..kusmada vardı işin içinde
gece bi çok kez kusmuştu yavrum
babası drye götürdüğünde bende telde görüştüm dr ishal salgını olduğunu ve bu şikayetle çok bebek geldiğini söyledi
büyük ihtimalle ateşte yapar hazırlıklı ol dedi ve eve gelince ateşi aniden 39,5 a fırladı
gece uyuyamadı kuzum hiç
dün çok keyifsizdi bu gün bi kaç kezde olsa gülümseyebildi..
aynı rahatsızlık annemin komşunun çocuğunda da dün başlamış ateşi 40 a çıkmış:18:
süt oğluşumda bu gün ishal olmuş
dikkat edin kuzulara diycem ama nasıl dikkat edicez
yavrukedimmdün yazamadım sana..evet canım yine bel ağrım tuttu..çok şükür bi kaç gündür iyi gibiyim
bende artık çok fazla uğrayamıyorum buraya..tüm vaktim ev ve tarık buğra ile geçiyo
mis kokulu sinemisin hediyelerini en küçük bebemizde olsa göndermek istiyorum artıkk
babycerenbende seni çok özledim şekerimm..sen beni ne kadar güldürüyomuşsun canım ya buraya giremeyince değerini daha iyi anladım topiğin neşe kaynağıı
seninde fıstıklar hastaymış geçmiş olsun lokumlara öptüm seni ve prenseslerini
kızlar benim ağır vasıta oğluşum bi kaç gündür sıralamaya başladıı:)
inik ayaklarıyla nasıl güzel gidiyo..hemde çok seviniyo
hatta işi abartıp arada bi ellerini bırakıp yürümek istiyo
ne yeni sıralamaya başladın yavrum daha ellerini bırakmana zaman var diyorum hiç beni takmıyor
ve kuzumun 3 gün içinde üstten 2 dişi daha çıktı 4 dişli oldu minnoşum..bi tanesi hemen büyüdü bile çok şeker oluyo güldüğü zaman
inş yavrum çabucak iyileşirde dişlerini gülümseyerek bol bol gösterir..
2 gecedir uyuyamadığım için öğlen tarık bağrayla 1 saat uyuduk baş ağrısıyla uyandım
evde yemekte yok yapasımda yok..sabahtan tarık buğraya yayla çorbası yapmıştım bi tek çorbamız varr
bu günlük yemeği dışardan yeriz artıkk
yoksa babycerenin ana menüsü olan makarna mı yapsamm
hem basit hem güzell
çenem mi düştü ne
hepinizi öpüorum ve gidiyorum
peki doktorunuza bir ara sorar mısınız: 18:30 da uyumaya çalışan, 19:00 a kadar zar zor ayakta durabilen bir çocuğu 21'e kadar nasıl ayakta tutacağız? gözünden uyku aktığı için akşam yemek yiyemeyen, aç yatan ve açlıktan uyanan bir çocuk aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?