2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla doğru diyon futboll :)) kız olucanı bilsem hemen 2.yapıcam :)) şaka bi yana allahım hepsine uzun ömür versin.hayırlı evlat olsunlarda gerisi boş

valla sende dogru diyosun canım:)önemli olan hayırlı evlat olması..
bende 3.nün erkek olacagını bilsem inan yinede yapmayacam:)
2 çocuk canıma okuyo,yeter bunlar bana..allah saglık sıhhat versin gerisi önemli degil..
allah sanada gönlüne göre bir kız versin inşallah..
kazayla bir çocugum olursa banada erkek versin

Benim bildiğim gıda boyası kurabiyeye sürülmezki :44:
Şeker hamuru ile yapılıyor genelde kurabiyeler veya gıda boyası ile yapılacaksa pişirmeden önce yoğurma aşamasında hamuruna ekleniyor diye biliyorum

hava güzel olsa ne olacak,kimse seninle buluşmaya gelmiyo kine yapacan havayı
gider ayak ugraşıyım seninle

siz gidince, kendimi topikin ağası ilan edeceğim Babyceren hanım

artık bambaşka bir chihiro bulacaksınız karşınızda. "bir zamanlar fakir ama gururlu bir kızcağız vardı yaa! işte o kız hala fakir ve hala gururlu. tek farkı: çenesi düştü" diyerek sizi laf bombardımanına tutacağımdır bazı chihiran Şoray kanunlarımı da koyacağım. şöyleki:

- sigara ve alkol içeren ifadeler yasaklanacak
- çiklet çiğneyen ve topikimizin ciddiyetine halel getiren ifadeler yasaklanacak
- rafine şeker içeren muhabbetler yasaklanacak
- çöp kutusuna atılacak mesajlar, ayrı klasörlerde geridönüşüm kutusuna atılacak. eski mesajlar karakterlere ayrılıp, yeni mesaj yazmakta kullanılacak
- mesajlarım sığmıyor diye yöneticilerden fazladan naylon mesaj poşeti alınmayacak

şimdilik aklıma gelenler bunlar :44: düşündükçe yeni yasak koyarım herhalde

neyse Babyceren hanımcığım, topik olarak sizi unutmayacağızdır. eminiz siz bir yolunu bulur gelirsiniz topike. verin elinizi öpeyim efem çok mu samimi oldu? tamam tamam saygıyla selamlayayım bari

Babyceren;sen beni beğenmiyonmu
Herkese laf yetiştiriyorsun ama bana cevap yok
Seni seviyoruz dedikkk gitme dedikkk ağlarızz dedikkk ...
Yok yookk artık eskisi kadar aktif olmadığım için sevmiyorsunuz beni artıkkk

Babyceren;sen beni beğenmiyonmu
Herkese laf yetiştiriyorsun ama bana cevap yok
Seni seviyoruz dedikkk gitme dedikkk ağlarızz dedikkk ...
Yok yookk artık eskisi kadar aktif olmadığım için sevmiyorsunuz beni artıkkk

turuncu canım sana mesaj atıcam özelden

Toz gıda boyası az miktar kullanılıp su ıle karıştırılır ve tutucagın hamurun içine katılır.bende deneme amaclı kurabıye yaptım ordan bılıyorum ama uzerıne sürülme ki.seker hamuru yapıp yada satın alıp 1 lerın ustune yapıstırman gerekiyo

ay bilmiyorumki bende bi işlere giriştim sanırım dediğin gibi hamura konucaktı ama benim kurabiyeler piştii :)

kız ben senin varyaaa
bu topigin agası kim ben sana gösterecem:))
ağa diye birşey yok ama ben yinede sana gösterecem:))
beni izlemeye devam et:)
şartlarında süpermiş çok begendim

inşallh yaparlar canım ya..inan en büyük istegim kızlarımın yemek,temizlik yapması:))
umarım hayalim gerçeklerşir:))
sizde futbol oynarsınız fenamı:)

çocuğun kız-erkek olmasıyla hiç ilgisi yok, yardım etmesininerkek diye köşede mi oturacaklar ben şimdiden yemek yaparken, eline bir ahşap kaşık verip tencereyi karıştırtıyorum (vallahi) yemek yaparken de tarifleri anlatıyorum. bilinçaltı var ya, ondan işte

annem de sürekli alkıştır, bay bay'dır, merhaba'dır, öpücüktür öğretiyor. yarın bir gün acıksa "anne açım" dese ne olacak. "ay ben alkış yapabiliyorum ama yumurta kıramıyorum" mu diyecek

benim de en büyük isteğim oğluşumun yemek ve temizlik yapması. futbol oynamasa da olur. babası da oynamaz zaten, kimden görecek yavrucak:26:

Allah'ım hepimize "hayırlı ve kullanışlı" çocuklar naaaasip etsin. dinimiz amin

içim parçalandı orhan cemaleyazık yavrum benim
o küçücük elleriyle yemek karıştırıyomuş
bi de diyo neden bu çocuk ciddi diyetabi ciddi olur
ne biçim annesin sennasıl kıyıyosunsenin işin nekarıştırsana yemegini
kullanışlıymışbide dalga geçiyo

turuncu canım sana mesaj atıcam özelden

Yaşasınnnnn artık benimde özel mesajım varrr

Evettt ben de oğlumu bana yardımcı olabilecek şekilde yetiştireceğimm.
Şimdiden ben çamaşır asacağım zaman çırpıp bana veriyor
Geçen komşuya gittim,kadın bizimle otururken kalktı çayı demledi geldi.Aradan 15 dk geçti ve 10 yaşlarındaki oğlu kapıyı tıklattı.
Annesi açtığında cocuğun elinde çukur yemek tabağına hazırlanmış bisküvi kek falan vardı.Tepsiyede çay bardaklarını hazırlamış doldurmak için annesini bekliyordu.:)

Haahaha
ay sız konuşun hep atışın emi süper zevkli olyo burdan okumak

Nenim kv de kızı olmadıgı için oğullarını öyle yetiştirmiş walla.cok yardımcı olur esım bana ama buyuk oğlu bıraz daha kıdemli.benım annem erkek kardesımı hiiiç öyle guzel yetiştirememişdonunu bile bırakır ortada

merhabayın arkadaşlarr
dün kuzumun ishal olduğunu yazmıştım..kusmada vardı işin içinde
gece bi çok kez kusmuştu yavrum
babası drye götürdüğünde bende telde görüştüm dr ishal salgını olduğunu ve bu şikayetle çok bebek geldiğini söyledi
büyük ihtimalle ateşte yapar hazırlıklı ol dedi ve eve gelince ateşi aniden 39,5 a fırladı
gece uyuyamadı kuzum hiç
dün çok keyifsizdi bu gün bi kaç kezde olsa gülümseyebildi..
aynı rahatsızlık annemin komşunun çocuğunda da dün başlamış ateşi 40 a çıkmış:18:
süt oğluşumda bu gün ishal olmuş
dikkat edin kuzulara diycem ama nasıl dikkat edicez

yavrukedimmdün yazamadım sana..evet canım yine bel ağrım tuttu..çok şükür bi kaç gündür iyi gibiyim
bende artık çok fazla uğrayamıyorum buraya..tüm vaktim ev ve tarık buğra ile geçiyo
mis kokulu sinemisin hediyelerini en küçük bebemizde olsa göndermek istiyorum artıkk

babycerenbende seni çok özledim şekerimm..sen beni ne kadar güldürüyomuşsun canım ya buraya giremeyince değerini daha iyi anladım topiğin neşe kaynağıı
seninde fıstıklar hastaymış geçmiş olsun lokumlara öptüm seni ve prenseslerini

kızlar benim ağır vasıta oğluşum bi kaç gündür sıralamaya başladıı:)
inik ayaklarıyla nasıl güzel gidiyo..hemde çok seviniyo
hatta işi abartıp arada bi ellerini bırakıp yürümek istiyo
ne yeni sıralamaya başladın yavrum daha ellerini bırakmana zaman var diyorum hiç beni takmıyor
ve kuzumun 3 gün içinde üstten 2 dişi daha çıktı 4 dişli oldu minnoşum..bi tanesi hemen büyüdü bile çok şeker oluyo güldüğü zaman
inş yavrum çabucak iyileşirde dişlerini gülümseyerek bol bol gösterir..

2 gecedir uyuyamadığım için öğlen tarık bağrayla 1 saat uyuduk baş ağrısıyla uyandım

evde yemekte yok yapasımda yok..sabahtan tarık buğraya yayla çorbası yapmıştım bi tek çorbamız varr
bu günlük yemeği dışardan yeriz artıkk
yoksa babycerenin ana menüsü olan makarna mı yapsamm
hem basit hem güzell

çenem mi düştü ne
hepinizi öpüorum ve gidiyorum

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış.Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.

Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:"Her zaman ki gibi! "
Ardından şaşkınlıkla sormuş:"Ne oldu bugün böyle?"
Karısı tekrar gülümseyerek;
-"Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin.."
+"Evet"
-"Güzel... Bugün, her gün yaptıklarımı yapmadım sadece o kadar..."

[Okuduysan Başkaları da okusun diye paylaş]

cok gecmiş olsun,rota değil ama dimi:18:

nasılsınız bakem?

ya kızlar şu gün bir gitse bir bitse....

yarın benim son 20'lik dişim çekilecek yaaaanasıl veda edecem ben ona ya? şaka bir yana yarın eminönü tayfasına katılmayı düşünürken ağzı tamponlu, konuşamayacak olan ben kızlarla nasıl anlaşacam? Bunu düşünerekten vazgeçebilirim.Bir de randevum saat 10:30'da üsküdarda. ordan çıkıp gelsem benim gelişim rahat 12'yi bulur herhalde. Siz de geri dönüş yollarında olursunuz. amaann neyse hastaneden çıkınca zadayı ararım. hala dönmüyorsanız 1 saat falan en azından oturup sohbet ederiz.ben konusamam sizi dinlerim

ya bu arada tatlıcadı ,cenera,bambucan,mybabylove(şuanda nasılsın bilmiyorum ve okişi kocaman öpüyorum),şekerimşerbetim su edirnedeki adamı siddetle tavsiye ediyorum.Bakın valla adamla ortak çalışmıyorum bugün bahsi geçti tekrar. patronun karısının son filminde iyileşmiş demiş dr. daha da iyi olacak demiş.Lütfen rica ederim.Bilgileri isteyen varsa paylaşabilirim.

Sevgilerimleeee.....Durun sevgimi de göstereyim

Bir de öpücük size

Turuncu slm sekerim!!!

Son düzenleme:

gündüz kaç kere uyuyor çocugunuz 5 gibi bi uykusu olursa 9 a kadar bekleyebilir belkii bu arada avatardaki oğlunuzmu çok tatlı bin kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…