2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kendi kendime konuşuyorum bugün

Eşim adımsayar almış hem kendisine hem bana.Dün akşam baktığımızda o 10400 civarı adım atmıştı,ben ise 10900 civarı...
O öğretmen ve dışarda,ben ise evdeyim...Bütün gün Kayranın peşinde dolanmaktan akşam oturunca ayaklarım sızlıyor valla

2 hafta sonra annemlere gideceğim.Biraz kafa dinlemeyi planlıyorum ama büyük ihtimalle Kayra yine bana yapışacaktır.
Olsun en azından günlük bir kaç saat anneme bırakıp dışarda yürüyüş yapmayı planlıyorum.Kendime zaman ayırmayalı tam 11 ay oldu.
Eskiden olduğu gibi çarşıda pazarda saatlerce dolaşıp,sonra da bir yere oturup kahvemi içtikten sonra mutlu mesut eve dönmek istiyorum.Umarım çok şey istemiyorumdur

Kayranın doğum gününü de orda kutlayacağımız için hazırlıklarıma orda başlarım.

Hatırlarsanız eşim doğum günümde bana 800-900 tl arası bir telefon almıştı.
Bu sabah alyansımı denedim ve hala parmağıma olmadığını görünce eşime "aşkım bu alyansı ve olmayan bir kaç yüzüğümü versek,üzerinede biraz ilave edip bana yeni bir alyans alsak olmaz mı "dedim.
Şu aralar durumumuz biraz sıkışık olduğu için "şimdilik ertelesek onu da sonra alsak"dedi eşim.
Ben de "keşke bana telefon alacağına alyans alsaydın,daha mutlu olurdum"dedim

Aslında evde ufak tefekte olsa ihtiyaçlarım oluyor,bunu kendisinede söylüyorum ama erkek milleti unutup gidiyor işte.
Şimdi bir kaç kere eksiğimi söyleyipte "keşke bana telefon alacağına şunu alsaydın"deyince adadmın şarteller atmaya başladı.
Sabah kahvaltıda da ben öyle diyince adam yüzüme bir baktı,sonra kafa sallayarak kahvaltısına devam etti.
Mecburen sustum tabi

hepsib.....a.com isimli siteden nefret ediyorum.
Ne zaman ordan alışveriş yapsam aldıklarımı 15 günde parça parça oyalayarak gönderiyorlar.
10 parça ürün aldıysam 2 tanesini ilk gün,sonraki iki tanesini 3 gün sonra şeklinde gönderiyorlar ve beni sinir ediyorlar.
Her seferinde tövbeliyorum ordan almaya,sonra aradan zaman geçince tekrar ordan alışveriş yapıp pişman oluyorum.
Bu sefer ciddi ciddi tövbeliyorum ve bir daha o siteden alışveriş yapmıyorum !

Şimdi burdaki bir çok kişi "eeee bize ne"diyecektir belki.
Ben de bilmiyorum niye size anlattığımı.
Laf olsun işte

bende geçen komşuya gitmiştim..kendi çağırdı beni..
ne içersin dedi..bende sütlü kahve içerim dedim..
neymiş efendim sütü yokmuş o zaman sütsüz kahve yap dedim:))
şimdi ee bizene bundan diyosununzdur..bende bilmiyorum niye anlattım:))
laf olsun işte

turuncu demek kayra parkı çok sevdi:)havalarda ısınıyo hergün çıkarsınız artık..
benim buralarda park yok..en yakını 700-800 metre ilerde..o yolda bana çok uzun geliyo..
araba meselesine gelince..çağla arabada 1 saat kadar durur ama sonra çıkmak için can atar..
ama ceren bebekken asla durmazdı..bebek arabasıyla çarsıya çıkardık ama ceren hep kucakta gezerdi..
birde araba bize yük olurdu ki bu uzun süre böyle devam etti..
şimdilerde çarsıya çıktıysak ceren arabaya binmek istiyo:)4 yaşında ve uzun boylu:)millet nasıl bakıyo biliyomusun
işte böyle..çağla kucakta ceren arabada:))
ha kıskançlıgından yapmadıgını çok iyi biliyorum..yorulunca binmek istiyo..
nerden nereye geldimkayra inş alışır arabasına ama pek sanmıyorum..cerenden yola çıkarak öyle diyorum canım..

eminönü tayfası ne yaptı acaba:18:sesleride çıkmıyo:18:acaba mutluanne hepsini çuvala koyup kaçırdımı:18:
mesajla taciz bile ettim ama cevap vermedi
ses verin kızlarhayattamısınız
benim bitlibeseri tayfama kimse katılmadı
gittim bitlerimi temizledim geldim
melegim gelirim demişti ama sanırım uçagı kaçırdı

cumartesi pazar günleri pek bir sessiz geçiyo
kimse ugramıyo buraya
bari chihiro olsaydı da biraz kavga etseydik
acaba chihiro buluşmaya gittimikimse geldimi acaba
ben olsam giderdim ama bu kızın muhabbetide çekilmez ki
düşünüyorum ben ve chihiro,
ben_cigerim meraba ben babyceren
chi_meraba efendim bendeniz cikikoko
ben_nasılsın cigerim baya sevimliymişsin
chi_teşekkürü bir borç bilirim sizde sevimli görünüyorsunuz.
ben_allasen düzgün konuş benimle,anlamıyom ne diyon cigerim
chi_zatınızı begendim diyorum..
ben_ne zartıııben zartlamadım kineyse işim var haydi bay..

kızlar şimdi eminönü tayfasıyla canlı bağlantı yaptım
hepsi kahvelerini içerken bizim dedikodumuzu yapıyolarmış
biryerleriniz kaşınıyomu
çatladımmm
hepsiyle tek tek görüştüm
çatlattılar beni

slm mayıs anneleri ve darluş bebeleri ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

iyi hafta sonnu olsun işlaa hastalıksız bol gezmeli

kızlar pazar gününden beri tavşanım hasta öksürüyo hapşiriyo fena yanı pazar akşamı saatoo ateşlendi kustu çok fena hemen yakacık doğum ve çoçuk hastanesine götürdük hava verdiler idrar tahlili istediler tabi benım tavşan işemedi inat etti hastaneler o saatte kaynıo çoçuk dolu ağlıyan ağlıyana benım tavşanda onları görünce başladı ağlamaya berbat bir hafta geç,rdim anlıcanız sabah ezanı okunurken eve geldik

antibiyotik ,şurup, burun fısıssı verdilerde verdiler yemek yemiyo tavşanım ilaçta içiremiyoz ağzını açmıyo çıldırma noktasındayım geceleri uyumuyo ben yatıom oda üstüme çıkıp uyuyo ancak ne yapcam bilmiyorum:18:

yere yatak attım yerde yatıoz valla az öncede düştü ağzı kanadı suyla yıkadım az durdu uyuttum işlaa bişe olmaz ya ben kötü bir annemiyim bakamıyom bi sıpaya

eminonu yolcuları kolay gelsin benim yerimede gezin bol bol deniz havası alın

çok geçmiş olsun Ttalıcadı hanım, gerçekten zor zamanlar geçirmişsiniz. Traık Buğra'ya da size de acil şifalar diliyorum. bel ağrısıyla çocuk yürütmek zordur muhakkak. bu arada yeni incilerinizi kutluyorum, hem alttan hem üstten dişleri olan bebekler çok şirin oluyorlar gülünce :) ama ben bu duyguyu henüz yaşamdığım için, ancak izlenimlenim düzeyinde bilgim var

çok tatlısın yaa
Hatunları orda bile rahat bırakmamışsın
Ne güzel birbirinizin seslerini duymuşsunuz

Çok tşk ederim chihiro hanım Evt zor zamanlar geçiriyorum bu günlerde geçicek inş:)
İnciler çok tatlı gözüküyo darısı sizin başınıza umarım zatınızda yakın zamanda yaşarsınız bu duyguları:)
Orhan Cemal profil resminizde çok tatlı gözüküyo maşallahhep yan profilini görüyorduk iyi oldu yüzünü gördüğümüz:)
Bu arada sizi hafta sonu burda gördüğüm için çok şaşkınımmmm

Demek minik tavşanda hastalandı
Çok geçmiş olsun kujumm Allah şifa versin kuzuya
Ağzı içinde çok üzüldüm
Senin bakamamanla alakası yok canım kendini suçlama ne kadar dikkat edip üzerlerine titresekte muhakkak bi aksilik oluyo
Ben bazen bunlar iyi günlerimiz diye düşünüyorum git gide dahada hareketli bi hal almaya başladılar nasıl zaptedicez bakalım
Allah daha beterinden korusun tatlım
Öpüyorum seni ve tatlı tavşanı

Son düzenleme:

ay demek tavşanda hastalandıgeçmiş olsun canım..
canım kendini niye suçluyosun ki..hepimizin çocugu hastalanıyo hepsi düşüyo..
elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz..düşmeden hastalanmadan büyüyen çocuk varmı..varsada ben hiç görmedim
acil şifalar..

ceren babasıyla sirk gösterisi izlemeye gitti..bende bütünişimi bitirdim
dedim çağlayıda uyutayım biraz keyif yapayım..yok nerdeeee
çağla hanım uyudu 5 dakika sonra geri kalktı..
sanırım kakası varyapsın geri uyumaya
şu 1 yıl daha geçsin benden rahatı olmayacak
ya işe başlarım yada kapı kapı gezer dedikodu yaparım

biangel-kujum çok geçmiş olsun...kendini suçlama...hepimizin bebişleri hastalanıyo,düşüyo...böyle büyüyecekler işte...Allah dermensız dert vermesin..amin...

redlight ve ecesuelif nasılsınız kızlar..
redlıghtkızın nasıl,ecesuelifçim senin de oğluşun nasıl:)

merhba canım çok geçmiş olsun.nesi varmış peki kuzunun?eminim sen çok iyi bir annesin o düşmeler ne yazıkki hepimizde var başında bekliyon gene düşüyor.seni emiyorsa yeter tatlım hastalık dönemi iştahsız ve mız mız oluyorlar ne seviyorsa onu ver üsteleme yıpramayın ikinizde çabuk iyileşsin kuzucun eski iştahına neşesine kavuşsun biran önce işlaahhh

eeee o kadar konuştun dedikodu yokmu ne yemiş içmişler nererlere gitmiş ne dedikodu yapmışlar :)sende hiç bişey anlatmıyon cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…