Tatlıcadım sen bana özelden mailini yolla,,ben sana renkli zeminler yolliim büüyük ebatlarda,,üstüne çalışırsın,tünaydın herkeseeee
nasılsınız kızlarrr
benim bi anneden bi ricam olucaktı
fakat bu gün 23 nisan o annem çalışıyodur toğikte yoktur diye düşünürken
bi sayfayı açtım ve bi baktım o anne burdaaa
bu anne mutlu anneeee
mutluannem çalıştığına çok sevindimdaha doğrusu çalışıyo gibi gözükmene çok sevindim:)
senden bi ricam var şekerim
sen bi süre önce renk renk puantiyeler paylaşmıştın
ben onun mavisini kaydetmiştim çok soluk çıktı diğer mavi tonu ve yeşili lazım bana
gece yazdığın cevaplardan tek tek aradım ama bulamadım o sayfayı
onları tekrar paylaşırmısın
birde onların ölçüsü nasıl olucak:18:
bu arada bizim doğum gününde temamız mavi üzerine beyaz puantiye olucaktı
karar değiştirdim renk renk puantiyeler olucak
evin içindede rengarek balonlar
slaytıda sertap erenerden rengarenk şarkısına mı yapsam acaba şimdi aklıma geldi
Tatlıcadım sen bana özelden mailini yolla,,ben sana renkli zeminler yolliim büüyük ebatlarda,,üstüne çalışırsın,
hatta istediğin renleri de yaz mesela zemin:kırmızı puantiye beyaz gibi tek tek belirt hepsinihadi hemen
seçtiğin şarkı süper
günaydın mayısın en güzel anneleri ve bebişleri
bebişlerimizn 23 nisan çocuk bayramını kutlar öperim en kocamanından
oğlum çok huysuz bu sabah kahvaltısını yapmadı sadece 5 kaşık ancak yemiştir 60cc süt içti
burnu tıkalışu 5. ve 6.dişleri çıktı çıkıcak çıksada rahatlasa kuzum
her diş çıkarmada böyle hasta olucak galiba yavrum Allahım beterinden saklasın
cumartesi sünnet yaptırıcaktık bu durumda 1 hafta ertelicez galiba
bu arada ben oğluma doğum günü hediyesi alıcaktım çok düşündüm ilk hediyesini
manevi değeri büyük maddi değeri olmayan bişey ve karar verdim oğluma mektup yazmaya...
büyüdüğünde yine doğum gününde veririm oğluma okur,inşallah o günleri görürüm
bunlarda bizim 23 nisan hediyelerimiz
Eki Görüntüle 693203 Eki Görüntüle 693204 Eki Görüntüle 693205
hıhhhnasıl ama:))zadacan size nispet yapıyoruz:)gözün kalmasın sakın:))
(ceren gelmeden bebeklere elbiselerini giydirsem iyi olacak:18:):18:
Merhaba arkadaslarimmmmm,bayramimiz kutlu olsun.Sabah kizima bagira bagira 23 nisan siirini okudum ve duygulandim yani millet bu siiri okurken guler benim gozlerim doldutabi gurur ve mutluluktan
Evet malesef kotu haber kizim hasta,geniz akintisi,hafif burun akintisi ve hafif ates.Umarim bu sekilde hafifce atlatiriz
ZADA, canim sana iki sorum olacak, bir tutudeki puantiyeleri keceylemi yaptin,malum ugurbocegi icin yapmam lazim.iki masandaki enfes goruken cikolata toplarinin tarifiben daha once yapmadi gorundugu kadar guzelmi tadi canim arkadasim su tatil gununde seni yormak istemiyorum ilk boslugunda cvplarsan sevinirim
hiç de üşenmemişsin ya alem kadınsın vessela
ya zada ylabende arkadas olmak istiom bende resim görmek istiom...ama beceremedım arkadaşlık göndermeyı ona...annezeynep e gönderdim de o da daha görüp de kabul etmedi
bende resim görmek istiorum
yaa tek ben mi çalışıyorum kızlar nerdesiniz
şikayet edin bizim firmayıçalıştırıyolar bizi resmi tatilde
bende protesto etmek için forumda nöbetçiyim bugün
hadi bakalım çalıştırınel mi yaman,,bey mi yaman görücez
Günaydın bu arada:124:
Günaydın canım.. bende çalışanlar kervanındayım.. Biz 23 nisan yerine dün tatil yaptık.. bugün çalışıyoruz... sabahtan beri tek bir telefon bile çalmadı.. Herkes tatil biz çalışıyorzneyse bugün hemen geçer.. yoğunluk yok.
günaydın mayısın en güzel anneleri ve bebişleri
bebişlerimizn 23 nisan çocuk bayramını kutlar öperim en kocamanından
oğlum çok huysuz bu sabah kahvaltısını yapmadı sadece 5 kaşık ancak yemiştir 60cc süt içti
burnu tıkalışu 5. ve 6.dişleri çıktı çıkıcak çıksada rahatlasa kuzum
her diş çıkarmada böyle hasta olucak galiba yavrum Allahım beterinden saklasın
cumartesi sünnet yaptırıcaktık bu durumda 1 hafta ertelicez galiba
bu arada ben oğluma doğum günü hediyesi alıcaktım çok düşündüm ilk hediyesini
manevi değeri büyük maddi değeri olmayan bişey ve karar verdim oğluma mektup yazmaya...
büyüdüğünde yine doğum gününde veririm oğluma okur,inşallah o günleri görürüm
bunlarda bizim 23 nisan hediyelerimiz
Eki Görüntüle 693203 Eki Görüntüle 693204 Eki Görüntüle 693205
hıhhhnasıl ama:))zadacan size nispet yapıyoruz:)gözün kalmasın sakın:))
(ceren gelmeden bebeklere elbiselerini giydirsem iyi olacak:18:):18:
Merhaba arkadaslarimmmmm,bayramimiz kutlu olsun.Sabah kizima bagira bagira 23 nisan siirini okudum ve duygulandim yani millet bu siiri okurken guler benim gozlerim doldutabi gurur ve mutluluktan
Evet malesef kotu haber kizim hasta,geniz akintisi,hafif burun akintisi ve hafif ates.Umarim bu sekilde hafifce atlatiriz
ZADA, canim sana iki sorum olacak, bir tutudeki puantiyeleri keceylemi yaptin,malum ugurbocegi icin yapmam lazim.iki masandaki enfes goruken cikolata toplarinin tarifiben daha once yapmadi gorundugu kadar guzelmi tadi canim arkadasim su tatil gununde seni yormak istemiyorum ilk boslugunda cvplarsan sevinirim
ya zada ylabende arkadas olmak istiom bende resim görmek istiom...ama beceremedım arkadaşlık göndermeyı ona...annezeynep e gönderdim de o da daha görüp de kabul etmedi
bende resim görmek istiorum
Sadece fikrimizi sorduğun için yorumda bulunuyorum canım,,dediğin gibi o da anne sonuçta,şifa bulur içerse inş. KaancıkArkadaşlar,
Sabahtan beri kafamı kurcalayan bir durum var.. Bir de sizlerin fikrini almak istiyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum..
Ben p.mbe akşamı yurtdışına çıkacağım.. ve pazar günü döneceğim.. bu düre içinde Kaan annemle olacak.. buraya kadar bir sorun yok.. Daha önce de gidip gelmişim sıkıntı yaşamadık.. Ama stokları sütlerim çok azaldı.. ve gittiğim yerden de sağdığım sütleri getiremeyeceğim.. Dolayısıyla muhtemelen stoktaki sütler cuma veya c.tesi bitecek..
Şimdi gelelim asıl konuya.. Arkadaşımın da küçük bebeği var ve o sağıp stokladığı sütleri bebeği içmedi.. yazık onları atacağım dedi.. istersen sana vereyim Kaan'a ver dedi.. Bende tamam dedim.. Çünkü bu aralar Kaan'a Keçi sütü, aptamil vs vermeyi denedim kabul etmedi..
Sabah ta kayınvalidemle telefonla konuştuk.. Bende ona bu durumu söyledim.. (sütlerini aldığım arkadaşı o da tanıyor) Önce bişey demedi.. 1 Saat sonra aradı ve
Kızım benim o süt meselesi aklıma takıldı dedi.. İlerde bir gün Kaan büyüdüğünde Filiz teyzenin sütünü içirmiştik sana dediğimizde tiksirmişmiş.. Anne ne alakası var dedim.. yok öyle bişey hem o da anne sütü benimkide.. ben aklıma öyle bişey getirmedim dedim.. Hem hala daha Kaan'a vermiş değilim bu öğlen annem deneyecek bakalım alavak mı" dedim.. İnşallah almaz dedioff şimdi öyle deyince içime bi şey düştü (ne olduğuna anlam veremediğim bişey) vermesem mi? versem mi?
Arkadaşlar,
Sabahtan beri kafamı kurcalayan bir durum var.. Bir de sizlerin fikrini almak istiyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum..
Ben p.mbe akşamı yurtdışına çıkacağım.. ve pazar günü döneceğim.. bu düre içinde Kaan annemle olacak.. buraya kadar bir sorun yok.. Daha önce de gidip gelmişim sıkıntı yaşamadık.. Ama stokları sütlerim çok azaldı.. ve gittiğim yerden de sağdığım sütleri getiremeyeceğim.. Dolayısıyla muhtemelen stoktaki sütler cuma veya c.tesi bitecek..
Şimdi gelelim asıl konuya.. Arkadaşımın da küçük bebeği var ve o sağıp stokladığı sütleri bebeği içmedi.. yazık onları atacağım dedi.. istersen sana vereyim Kaan'a ver dedi.. Bende tamam dedim.. Çünkü bu aralar Kaan'a Keçi sütü, aptamil vs vermeyi denedim kabul etmedi..
Sabah ta kayınvalidemle telefonla konuştuk.. Bende ona bu durumu söyledim.. (sütlerini aldığım arkadaşı o da tanıyor) Önce bişey demedi.. 1 Saat sonra aradı ve
Kızım benim o süt meselesi aklıma takıldı dedi.. İlerde bir gün Kaan büyüdüğünde Filiz teyzenin sütünü içirmiştik sana dediğimizde tiksirmişmiş.. Anne ne alakası var dedim.. yok öyle bişey hem o da anne sütü benimkide.. ben aklıma öyle bişey getirmedim dedim.. Hem hala daha Kaan'a vermiş değilim bu öğlen annem deneyecek bakalım alavak mı" dedim.. İnşallah almaz dedioff şimdi öyle deyince içime bi şey düştü (ne olduğuna anlam veremediğim bişey) vermesem mi? versem mi?
canera nerelerdesin uzun zamandir gormuyorum seni ! Iyi dileklerin icin guzel sozlerin icin coook tesekkur ederim canim
Enerjim el verdigince ugrasiyorum iste son olarak kurabiyelere basladim bulutlar bitti yarin da 1leri yapacagim
Gelin dedin ya icim pir pir etti oglumun yuva kurma fikriyle bile cok heyecanlaniyorum Rabbim uyumlu gecimli bir gelin nasip etsin de basimin ustunde tasiyayim insallah!!
MELEGIM tatlim ben keselere lavanta koydum
Oldum olasi severim lavanta kokusunu evimizin her odasini sardi mis gibi oldu
Salonda derken disarida mekan mi tuttun? Neden kotu olsun ki sen elinden geleni yaparsin hem Mahir o mekanin icinde olduktan sonra gerisi hikaye yerim onun kvrik kivrik dudaklarini!
AZRAECE EVET CNM omer buyudu damatlik yasa geldi e Ece de yasini doldursa da bi gorussek diyorum kabul eder misiniz dunurcu gelsek?????
KIZLAR kurabiyelerim puruzsuz dumduz kaplamaya musait bir sekilde pisti ve sekilleri cok muntazam oldu ama artan hamurdan yaptigim kurabiyeyi agzima bir attim ki pudra sekeri cok fazla gelmis ve cidden sekerli olmus
Millet nasolsa yemez deyip kaplasam mi yeniden mi yaopsam bilemedim cok yoruldum ben yaa cokkkk
Arkadaşlar,
çiçekçiçek senin kızın hasta olduğunu görünce inan çok üzülüyorum iyileşir hemen tabi ama babasının yanında olmaması ve senin ne kadar zorlandığını biliyorum offff bu kocalar hazır büyümüş çocuğa babalık yapıyorlarya ilerde büyüyünce bunların hepsi unutuluyor birtek çiçek sen unutmazsın hele babası kızına kızmaya kalkarsa içinden onu parçalamak geçer çok babalık yaptında bide gelmiş kızıyosun dersin ben yaşadım haaa eşlerimizin elindemi ayrılık değil ama işte benim içimde hep birikmişti bişeyler
Sadece fikrimizi sorduğun için yorumda bulunuyorum canım,,dediğin gibi o da anne sonuçta,şifa bulur içerse inş. Kaancıkama ben olsam vermezdim galiba:26: Stoklu sütlerimi geceye saklar,,gündüz ek gıdalarla vs. idare etmesini sağlatırdım anneme. Sonuçta annesi sensin ve en iyisini
zaten bilirsin canımBenim fikrim budur Neden vermezdin dersen,,hissiyat:26:
cnm bu konu hep bnmde kafamda muallakta olduğum bir konudur..ama eskiden hep cocukların süt anneleri varmış..birşey olucağını sanmıyorum sonucta arkadasın filiz süt annesi olacak kaanın..
arkadasının cocuguda erkekmi erkekse bence ver ama kızsa ben olsam vermezdım ilerde ne olacagı belli olmaz olurda birbirlerinden hoslanırlar fln ozmn süt kardesliği ilişkisi olmasın..
canım nerde nesıl beslendiği ineğin sütünü veriyoruz onu bırak ne olduğu belirsiz formülleri tıkıyoruz çocuk ondan tiksinmeyecekde anneden alınan sütten mi tiksinecek bence kaynanan kendi tiksinmiş çocuğu bahane etmiş tazeyse bişey olmaz süt kardeş olurlar evlenemezler falan .... babyceren çok alemsin hediyelerine bayıldım benimkileree benziyorlarrr :))) haa bu arada fotolar çok güsel fiziğinde maşallah ben senin yherinde olsam doğurmaya devam ederimmm[/QUOTE .!.:Hepinize teşekkürler.. Hepinizin düşüncelerine katılıyorum aslında.. Ama sürekli vermeyeceğim.. sadece yetmediği yerde 1 gün belki 2 gün vereceğim ondan sonra ben yine emzirmeye devam edeceğim... Ama fena halde duygulandım.. Kayınvalidemle konuşmadan önce pek düşünmemiştim.. ama o olumsuz konuşunca etkilendim..
Annem hala aramadı... Arkadaşın sütünü aldı mı almadı mı bilmiyorum daha??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?