2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlıcadım sen bana özelden mailini yolla,,ben sana renkli zeminler yolliim büüyük ebatlarda,,üstüne çalışırsın,
hatta istediğin renleri de yaz mesela zemin:kırmızı puantiye beyaz gibi tek tek belirt hepsini hadi hemen
seçtiğin şarkı süper

günaydın mayısın en güzel anneleri ve bebişleri
bebişlerimizn 23 nisan çocuk bayramını kutlar öperim en kocamanından
oğlum çok huysuz bu sabah kahvaltısını yapmadı sadece 5 kaşık ancak yemiştir 60cc süt içti
burnu tıkalışu 5. ve 6.dişleri çıktı çıkıcak çıksada rahatlasa kuzum
her diş çıkarmada böyle hasta olucak galiba yavrum Allahım beterinden saklasın
cumartesi sünnet yaptırıcaktık bu durumda 1 hafta ertelicez galiba
bu arada ben oğluma doğum günü hediyesi alıcaktım çok düşündüm ilk hediyesini
manevi değeri büyük maddi değeri olmayan bişey ve karar verdim oğluma mektup yazmaya...
büyüdüğünde yine doğum gününde veririm oğluma okur,inşallah o günleri görürüm

bu arada geçen göz kontrolünden bahsedilmişti yazacaktım tamn oğlum uyandı
bence 1 yaş kesinlikle dolmalı ben oğlumu 10 aylıkken götürdüm pişman oldum hem ölçüm yanlış oluyor hemde kuzular
yerinde durmuyorlar,benm oğlum mahvolmuştu ağlaya ağlaya,bize doktor astiğmat var demişti geçmeside mümkün değil demişti
kendi doktorumuza sorduk,%90 yanlış ölçümdür dedi,biz 1 yaşını bir kaç ay geçtikten sonra götürmeyi düşünüyoruz
10 aylıkken götürdüğüme çok pişman ldum,boşu boşuna oğluma o kadar eziyet çektirdiler:26:

mailimi ve renkleri yazdım canım seni seviyorumşarkı düşünüp duruyodum birden aklıma gelmesi güzel oldu

hejarcım hastaymışsınız çok geçmiş olsun..ah şu dişlerrr
tarık buğrada 2 gündür iştahsız sadece yoğurdu severek yiyo bizimde 5. diş yolda galiba
umarım güler yüzlü yakışıklımız çabucak iyileşir iştahı açılır
hediyende çoook güzel
bende yavruma ne alıcam bilmiyorum ilk doğum günü için
babası hediyesinin yanı sıra birde plaket yaptırıcakmış
öptüm seni ve kuzuyu

Merhaba arkadaslarimmmmm,bayramimiz kutlu olsun.Sabah kizima bagira bagira 23 nisan siirini okudum ve duygulandim yani millet bu siiri okurken guler benim gozlerim doldu tabi gurur ve mutluluktan
Evet malesef kotu haber kizim hasta,geniz akintisi,hafif burun akintisi ve hafif ates.Umarim bu sekilde hafifce atlatiriz

ZADA, canim sana iki sorum olacak, bir tutudeki puantiyeleri keceylemi yaptin,malum ugurbocegi icin yapmam lazim.iki masandaki enfes goruken cikolata toplarinin tarifi ben daha once yapmadi gorundugu kadar guzelmi tadi canim arkadasim su tatil gununde seni yormak istemiyorum ilk boslugunda cvplarsan sevinirim

hiç de üşenmemişsin ya alem kadınsın vessela

ya zada ylabende arkadas olmak istiom bende resim görmek istiom...ama beceremedım arkadaşlık göndermeyı ona...annezeynep e gönderdim de o da daha görüp de kabul etmedi
bende resim görmek istiorum

Ekledim canim seni,beni ve Masalimi gorebilirsin

çiçek ve hejar kuzularınız hastaymış geçmiş olsun..daha geçmişe bakamadım..şimdi bakacam..
bu arada karışık albümüze 5648722 tane fotograf ekledim:)nü fotomuda ekledim lütfen gözlerinizi kapatıp
öyle bakın,çok ayıp
geçmişe gidiyorumumarım dönebilirim:)

Günaydın canım.. bende çalışanlar kervanındayım.. Biz 23 nisan yerine dün tatil yaptık.. bugün çalışıyoruz... sabahtan beri tek bir telefon bile çalmadı.. Herkes tatil biz çalışıyorz neyse bugün hemen geçer.. yoğunluk yok.

= bilmem anlatabildim mi duygularımmı canım

Hejarcım & Çiçekçim kuzularınıza geçmiş olsun canlarım

cnm çok geçmiş olsuninş cabucak atlatırsınız...hediye olayını süper cnm bende yazayım kızıma ilerde cok guzel olur bu günlere dönmek...

puhahahahha ay allahım kahkaha attım resmen..sen çok yaşa emii..kız valla üşenmemişsinde alemsin valla...yok cnm gözümüz yok

cnm sizede gecmıs olsun bizde hastayız..salgın var sanırım yaa yine teker teker hasta oluyo bebeişler..inş ilerlemez cnm

canım puantiyeleri ince keçeden yaptım kalıp olarakta meyve püresi kavonozunu kullandım..ama eğer sen daha küçük puantiye yapacaksan 1 tl kalıp olarak kullanabilirsin daha sık koyarsın cnmm..

çukulata topları;
malzemeler: 2 paket kakaolu kek,1 paket kakaolu petibör,2 paket bitter çukulata,1 paket hazır krema,fındık,hindistan cevizi

kek ve petibörleri bir kaba iyice ufalıyosun...içine kremayı ve eritilmiş cukulatayı ilave edip iyice yoğuruyorsun...(cukulatayı kettle buharıyla eritebilirsin)
avucuna ceviz kadar alıp, avucuna kofte yapar gibi yayıyosun içine fındıgını koyup bir güzel yuvarlıyosun..hopp hindistan cevizinin içine..bu kadr..bu verdiğim malzeme ile 60 tane fln cıkıyor cnm sen ona göre ayarla malzemeleri...

ya zada ylabende arkadas olmak istiom bende resim görmek istiom...ama beceremedım arkadaşlık göndermeyı ona...annezeynep e gönderdim de o da daha görüp de kabul etmedi
bende resim görmek istiorum

alla alla neden ekleyemiyosunki

Arkadaşlar,

Sabahtan beri kafamı kurcalayan bir durum var.. Bir de sizlerin fikrini almak istiyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum..

Ben p.mbe akşamı yurtdışına çıkacağım.. ve pazar günü döneceğim.. bu düre içinde Kaan annemle olacak.. buraya kadar bir sorun yok.. Daha önce de gidip gelmişim sıkıntı yaşamadık.. Ama stokları sütlerim çok azaldı.. ve gittiğim yerden de sağdığım sütleri getiremeyeceğim.. Dolayısıyla muhtemelen stoktaki sütler cuma veya c.tesi bitecek..

Şimdi gelelim asıl konuya.. Arkadaşımın da küçük bebeği var ve o sağıp stokladığı sütleri bebeği içmedi.. yazık onları atacağım dedi.. istersen sana vereyim Kaan'a ver dedi.. Bende tamam dedim.. Çünkü bu aralar Kaan'a Keçi sütü, aptamil vs vermeyi denedim kabul etmedi..

Sabah ta kayınvalidemle telefonla konuştuk.. Bende ona bu durumu söyledim.. (sütlerini aldığım arkadaşı o da tanıyor) Önce bişey demedi.. 1 Saat sonra aradı ve
Kızım benim o süt meselesi aklıma takıldı dedi.. İlerde bir gün Kaan büyüdüğünde Filiz teyzenin sütünü içirmiştik sana dediğimizde tiksirmişmiş.. Anne ne alakası var dedim.. yok öyle bişey hem o da anne sütü benimkide.. ben aklıma öyle bişey getirmedim dedim.. Hem hala daha Kaan'a vermiş değilim bu öğlen annem deneyecek bakalım alavak mı" dedim.. İnşallah almaz dedi off şimdi öyle deyince içime bi şey düştü (ne olduğuna anlam veremediğim bişey) vermesem mi? versem mi?

Sadece fikrimizi sorduğun için yorumda bulunuyorum canım,,dediğin gibi o da anne sonuçta,şifa bulur içerse inş. Kaancık ama ben olsam vermezdim galiba:26: Stoklu sütlerimi geceye saklar,,gündüz ek gıdalarla vs. idare etmesini sağlatırdım anneme. Sonuçta annesi sensin ve en iyisini
zaten bilirsin canımBenim fikrim budurNeden vermezdin dersen,,hissiyat:26:

cnm bu konu hep bnmde kafamda muallakta olduğum bir konudur..ama eskiden hep cocukların süt anneleri varmış..birşey olucağını sanmıyorum sonucta arkadasın filiz süt annesi olacak kaanın..
arkadasının cocuguda erkekmi erkekse bence ver ama kızsa ben olsam vermezdım ilerde ne olacagı belli olmaz olurda birbirlerinden hoslanırlar fln ozmn süt kardesliği ilişkisi olmasın..

burdayım bi nevşehir yaptık geldik yolda olumsuz şeyler oldu yazdım paylaştım ama kimse geçmiş olsun bile demedi ((((((((

canım nerde nesıl beslendiği ineğin sütünü veriyoruz onu bırak ne olduğu belirsiz formülleri tıkıyoruz çocuk ondan tiksinmeyecekde anneden alınan sütten mi tiksinecek bence kaynanan kendi tiksinmiş çocuğu bahane etmiş tazeyse bişey olmaz süt kardeş olurlar evlenemezler falan ....

babyceren çok alemsin hediyelerine bayıldım benimkileree benziyorlarrr :))) haa bu arada fotolar çok güsel fiziğinde maşallah ben senin yherinde olsam doğurmaya devam ederimmm

tüm mayıs annelerine merhaba

bende bir temmuz annesiyim sizin bebeklerinizin doğum günleri için kurabiyeler yapıyorum.
eğer doğum günü için kurabiyeler yaptırmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz

ayrıca mayıs annelerine özel fiyatlar olacaktır
çünkü mutlu_anne nin referansı olacaksınız

çiçekçiçek senin kızın hasta olduğunu görünce inan çok üzülüyorum iyileşir hemen tabi ama babasının yanında olmaması ve senin ne kadar zorlandığını biliyorum offff bu kocalar hazır büyümüş çocuğa babalık yapıyorlarya ilerde büyüyünce bunların hepsi unutuluyor birtek çiçek sen unutmazsın hele babası kızına kızmaya kalkarsa içinden onu parçalamak geçer çok babalık yaptında bide gelmiş kızıyosun dersin ben yaşadım haaa eşlerimizin elindemi ayrılık değil ama işte benim içimde hep birikmişti bişeyler

Canim benim iletini gorunce cok sevindim,cunku icimde bastirdigim okadar sey varki ve bunlarin birisi tarafindan gorulmesi ve en onemlisi anlamasi yukumu hafifletti inan.Bakiyorum pencereden resmi tatil herkes ailece birseyler yapiyor ama biz yanliz olmak bir yana dursun bide hastayiz.Esime kizimizin hasta oldugunu bile soyleyemiyordum ama artik tek basima tasiyamiyorum biraz yansitiyorum,bir yandanda benim sucum yok cok iyi baktim ama yinede hastalandi gibi cabalara giriyorum istemdisi.Neyse az kaldi ama dedigin gibi bir araya gelince ne olcak bende merak ediyorum Tekrar tsk ederim.Bu arada siz neden ayri kaldiniz asker esimiydin sende.

Kizlar butun hepinize tsk ederim gecmisolsun dilekleriniz icin iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…