MELEGIM tatlim ben keselere lavanta koydum
Oldum olasi severim lavanta kokusunu evimizin her odasini sardi mis gibi oldu
Salonda derken disarida mekan mi tuttun? Neden kotu olsun ki sen elinden geleni yaparsin hem Mahir o mekanin icinde olduktan sonra gerisi hikaye yerim onun kvrik kivrik dudaklarini!
bunlarda bizim 23 nisan hediyelerimiz
Eki Görüntüle 693203 Eki Görüntüle 693204 Eki Görüntüle 693205
hıhhhnasıl ama:))zadacan size nispet yapıyoruz:)gözün kalmasın sakın:))
(ceren gelmeden bebeklere elbiselerini giydirsem iyi olacak:18:):18:
ya zada ylabende arkadas olmak istiom bende resim görmek istiom...ama beceremedım arkadaşlık göndermeyı ona...annezeynep e gönderdim de o da daha görüp de kabul etmedi
bende resim görmek istiorum
tüm mayıs annelerine merhaba
bende bir temmuz annesiyimsizin bebeklerinizin doğum günleri için kurabiyeler yapıyorum.
eğer doğum günü için kurabiyeler yaptırmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz
ayrıca mayıs annelerine özel fiyatlar olacaktır
çünkü mutlu_anne nin referansı olacaksınız
Eki Görüntüle 693292 Eki Görüntüle 693293 Eki Görüntüle 693294
Eki Görüntüle 693295 Eki Görüntüle 693296 Eki Görüntüle 693297
Eki Görüntüle 693298 Eki Görüntüle 693299
Arkadaşlar,
Sabahtan beri kafamı kurcalayan bir durum var.. Bir de sizlerin fikrini almak istiyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum..
Ben p.mbe akşamı yurtdışına çıkacağım.. ve pazar günü döneceğim.. bu düre içinde Kaan annemle olacak.. buraya kadar bir sorun yok.. Daha önce de gidip gelmişim sıkıntı yaşamadık.. Ama stokları sütlerim çok azaldı.. ve gittiğim yerden de sağdığım sütleri getiremeyeceğim.. Dolayısıyla muhtemelen stoktaki sütler cuma veya c.tesi bitecek..
Şimdi gelelim asıl konuya.. Arkadaşımın da küçük bebeği var ve o sağıp stokladığı sütleri bebeği içmedi.. yazık onları atacağım dedi.. istersen sana vereyim Kaan'a ver dedi.. Bende tamam dedim.. Çünkü bu aralar Kaan'a Keçi sütü, aptamil vs vermeyi denedim kabul etmedi..
Sabah ta kayınvalidemle telefonla konuştuk.. Bende ona bu durumu söyledim.. (sütlerini aldığım arkadaşı o da tanıyor) Önce bişey demedi.. 1 Saat sonra aradı ve
Kızım benim o süt meselesi aklıma takıldı dedi.. İlerde bir gün Kaan büyüdüğünde Filiz teyzenin sütünü içirmiştik sana dediğimizde tiksirmişmiş.. Anne ne alakası var dedim.. yok öyle bişey hem o da anne sütü benimkide.. ben aklıma öyle bişey getirmedim dedim.. Hem hala daha Kaan'a vermiş değilim bu öğlen annem deneyecek bakalım alavak mı" dedim.. İnşallah almaz dedioff şimdi öyle deyince içime bi şey düştü (ne olduğuna anlam veremediğim bişey) vermesem mi? versem mi?
Keske buralarda da olsaydi senin gibi biri yaptirabilseydim, hepsi cok profesyonelce yapilmis is olarak geldi gozume emegine saglik...masallah
Ne güzel yapmış dimi meleğim bende çok beğendim,,şeker portakalı annemizi tanımıyorum aslında
rica etmişti bende kızı için diş buğdayı süslerini yapıvermiştim,,ordan referanslıyız yani topik olarak
yaptırmak isteyen olursa bize de ayırsın 1er tane çok güzel görünüyorlarama insan yemeye kıyamaz
Eki Görüntüle 692477
Omer.in keseleri geldi hemen agactaki yerlerini aldilar ama bu agaci mekana goturmeyecegim ordaki bodur agaclara takacagim
Supriz bir hazirligim daha bitti yani kargolar yarin yola cikiyooorrr
Bu arada pedipedden aldigim ayakkabi geldi bayildimm!
Ben ilk ayakkabilarin saklanmasina cok ozenirdim bunlarin da altina yazi yazip saklayacagim
Babamiz kizacak ama dogumgunu kiyafetiyle uyumlu degildi napayim:18:
biangel_kujum yeterki tavşan uyusun her gün seans bile yaparız istersen
ayıpsın bacım her zaman ararım
selam mayis annecikleri gecen yil bu zamanlar heyecanla kim dogurdu bugun acaba diye acardim bilgisayari zaman nasilda gecti cok sukur simdi o minikler yaslarina giriyorlar allah hepsine uzun omur ve saglik versin insallh ANNEZEYNEP ve MUTLUANNE dogum gunleri kutlu olsun kuzulari opuyorum
azraece canım evet bana çiçek tülü satmışlarigrenç birşey etek katlandı resmen top yumagına döndü
cumartesi gidip kristal tül alacam ama eşim alma diyotüllere verdigim parayla 2 tane etek alırmışız zaten
olsun ben heves ettim yapacam:)hem cerene hemde çağlaya..acaba kendimede mi yapsam:26:
hemde kırmızımalzemeyi az kullanırım
çiçeğim geldi ve gidiyorbunada şükür diyelim tabi. kendimce birşeyler yapmaya çalıştım işte beğenmenize çok sevindim. sende şafak saymaya başla artık az kaldı eşinin gelmesine:)) bizde seni ve tatlı Masalımı öpüyoruz( ece biraz yalayabilir kusurumuza bakmayın:)
kızlar ya biz Ece ile amele yanığı olduk çok gezmekten güneş altında:))) ecenin elleri görün hele solaryuma girmiş gibi oldu yavrum:))
biraz dedikodu yapmak istiyorum:)
sanırım zada fotograf yüklemeye çalışıyo:)işlaa bugün bitirirde bakabiliriz:))
sanırım melegim mahiri uyutmaya çalışıyo:)işlaa hemen uyuturda gelir:))
sanırım mutlu ziyaretçi kılıgında:)işlaa mira uyurda kendide uyur:))
sanırım kujum x menle sevişyo:))anladıgınız gibi degil:))başka türlü
sanırım planner rüyasında bakanlarla görüşüyo:)işlaa iyi haberler getirir:))
sanırım hejar dua ediyo:)işlaa allah kabul eder:)
sabırım babyceren çerez yiyo:))işlaa bitirirde uyumaya gider:)
Mahiri uyuttum geldim ama heran uyanabilir cunku aksam yemegini bir guzel kustu oyle uyutmak zorunda kaldim..midesi bos bu yuzden bir saat sonra uyku sersemliginde sut vericem icer umarim..oyle boyle degil cok fena kustu kuzum yaaa...birde bizimkinin bir derdi oldugunu anlamak cok zor cunku bizimki hep oyun pesinde ve surekli kikir kikir yani bu cocuk hasta oldugunda bile haylaz yaw..
cnm ateşimizdüştü 37.2 ama burun akıntımız ve baygın bakmamız halen devam..inş çabuk atlatırız yaa cok uzuluyorum..
kız ben çok acıklı dokunaklımı yazıyom ki herkes bana birşeyler yollamak istiyoküçük emrah gibi hissettim kendimi
canımsın benim sagol canım düşünmen yeteryapacam kız merak etme:))yapamasamda alacam ne yapıyım:))
Evt cnm burdan ev tutabilmek icin bir dunya referans istiyorlar...is yerinden, eski ev sahibinden..bankadan...referans mektuplari ve bazi dokumanlar..cok uyuz islerle ugrasiyorum sorma cnm..Ev biraz lux gibi ve herseyden once guzel bir semntte bu yuzden zorluyor bizi..
sagol sekerim ins,hayirlisi olur
saçlarımı boyattım
saçlarımı kestirdim
saçlarıma 2 saatlik işlem yapıp bakıma alan koaför çocuğa
saçma sapan bir bahşiş bıraktım kör gözüm sayesinde moralim bozuldu
boşwerdim ama içimde kalmış biraz size yetiştirmeden edemedim
tülü ütüledim
power pointte slayt için gerekli düzenlemeleri yaptım sanıyorum,,yarın zadayı arayıp
taciz etmesi kaldı teksorguç moduna aldım kendimi, şuan çok birikimliyim soru bakımından
zadacan bu arada resimlerin içimi açtı,,çook ama çok güzel olmuş herşeyin,,güzelsiniz güzeller güzel
müzik cd.leri için annezeynomun dediği site akşamdan beri açılmıyor,,açılanı var mı karındaşlar
extra önerisi olancanım neden kurabişler datlu oldu ki,,ben kendimi bildim bileli yapıyorum(1 yıldır )aynı tarifle,,
biraz tatlı olur ama öyle aşırı olmaz hiç,,hem olmuşsa bile kurabiye dediğin tatlı olur,,yap yapıştır bitir bu işi bence,,
tekrar tekrar uğraşma
pınardacım yıkıldım resmen,,ne kadar az arkadaşımız kitap bağışında bulunmuş öyle, ben de daha çok katılım beklerdim
bizim topikten, Ama yine de bu kampanyayı duyurmaya devam edelim çünkü gerçekten
oradaki miniklerimizin ihtiyaçları var hem gönderilecek her kitaba,,hem oyuncağa hem kıyafete...Gönlü güzel bir arkadaşımız daha
duyar belki sesimizi...
HAtırlarmısınız şu şarkıyı kızlar
Sanki her tarafta var bir düğün.
Çünkü, en şerefli en mutlu gün.
Bugün yirmi üç Nisan,
Hep neşeyle doluyor insan.
İşte, bugün bir meclis kuruldu,
Sonra hemen padişah kovuldu.
Bugün yirmi üç Nisan,
Bugün, Atatürk'ten bir armağan,
Yoksa, tutsak olurduk sen inan.
Bugün yirmi üç Nisan,
Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramını kutlarım
Temsili olarak bütün bebişler adına Ceren'imi kocamann öpüyorum
yutube da eldeki imkanlarla yapılan videoları var canım,, karton yada tabak çanakla yapılışları anlatılmış,,ama yerinde olsam varsa ayaklı
bir tabagı ters çevirip üzerine tabak oturtup ve güzel bir örtü örtüp yada vazo falan varsa üzerine büyükçe bir tabak kapatıp
ve yine kaplayan cicili bir örtü ile yapardım,,iş görür bence
How to Make a Cupcake Stand - YouTube
günaydın mayısın en güzel anneleri ve bebişleri
bebişlerimizn 23 nisan çocuk bayramını kutlar öperim en kocamanından
oğlum çok huysuz bu sabah kahvaltısını yapmadı sadece 5 kaşık ancak yemiştir 60cc süt içti
burnu tıkalışu 5. ve 6.dişleri çıktı çıkıcak çıksada rahatlasa kuzum
her diş çıkarmada böyle hasta olucak galiba yavrum Allahım beterinden saklasın
cumartesi sünnet yaptırıcaktık bu durumda 1 hafta ertelicez galiba
bu arada ben oğluma doğum günü hediyesi alıcaktım çok düşündüm ilk hediyesini
manevi değeri büyük maddi değeri olmayan bişey ve karar verdim oğluma mektup yazmaya...
büyüdüğünde yine doğum gününde veririm oğluma okur,inşallah o günleri görürüm
bunlarda bizim 23 nisan hediyelerimiz
Eki Görüntüle 693203 Eki Görüntüle 693204 Eki Görüntüle 693205
hıhhhnasıl ama:))zadacan size nispet yapıyoruz:)gözün kalmasın sakın:))
(ceren gelmeden bebeklere elbiselerini giydirsem iyi olacak:18:):18:
çiçek ve hejar kuzularınız hastaymış geçmiş olsun..daha geçmişe bakamadım..şimdi bakacam..
bu arada karışık albümüze 5648722 tane fotograf ekledim:)nü fotomuda ekledim lütfen gözlerinizi kapatıp
öyle bakın,çok ayıp
geçmişe gidiyorumumarım dönebilirim:)
Arkadaşlar,
Sabahtan beri kafamı kurcalayan bir durum var.. Bir de sizlerin fikrini almak istiyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum..
Ben p.mbe akşamı yurtdışına çıkacağım.. ve pazar günü döneceğim.. bu düre içinde Kaan annemle olacak.. buraya kadar bir sorun yok.. Daha önce de gidip gelmişim sıkıntı yaşamadık.. Ama stokları sütlerim çok azaldı.. ve gittiğim yerden de sağdığım sütleri getiremeyeceğim.. Dolayısıyla muhtemelen stoktaki sütler cuma veya c.tesi bitecek..
Şimdi gelelim asıl konuya.. Arkadaşımın da küçük bebeği var ve o sağıp stokladığı sütleri bebeği içmedi.. yazık onları atacağım dedi.. istersen sana vereyim Kaan'a ver dedi.. Bende tamam dedim.. Çünkü bu aralar Kaan'a Keçi sütü, aptamil vs vermeyi denedim kabul etmedi..
Sabah ta kayınvalidemle telefonla konuştuk.. Bende ona bu durumu söyledim.. (sütlerini aldığım arkadaşı o da tanıyor) Önce bişey demedi.. 1 Saat sonra aradı ve
Kızım benim o süt meselesi aklıma takıldı dedi.. İlerde bir gün Kaan büyüdüğünde Filiz teyzenin sütünü içirmiştik sana dediğimizde tiksirmişmiş.. Anne ne alakası var dedim.. yok öyle bişey hem o da anne sütü benimkide.. ben aklıma öyle bişey getirmedim dedim.. Hem hala daha Kaan'a vermiş değilim bu öğlen annem deneyecek bakalım alavak mı" dedim.. İnşallah almaz dedioff şimdi öyle deyince içime bi şey düştü (ne olduğuna anlam veremediğim bişey) vermesem mi? versem mi?
tüm mayıs annelerine merhaba
bende bir temmuz annesiyimsizin bebeklerinizin doğum günleri için kurabiyeler yapıyorum.
eğer doğum günü için kurabiyeler yaptırmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz
ayrıca mayıs annelerine özel fiyatlar olacaktır
çünkü mutlu_anne nin referansı olacaksınız
Eki Görüntüle 693292 Eki Görüntüle 693293 Eki Görüntüle 693294
Eki Görüntüle 693295 Eki Görüntüle 693296 Eki Görüntüle 693297
Eki Görüntüle 693298 Eki Görüntüle 693299
Unutur muyum hiç,her okuduğumda yine duygulanır ve çocuklaşarak heyecan basar içimi.:122:saçlarımı boyattım
saçlarımı kestirdim
saçlarıma 2 saatlik işlem yapıp bakıma alan koaför çocuğa
saçma sapan bir bahşiş bıraktım kör gözüm sayesinde moralim bozuldu
boşwerdim ama içimde kalmış biraz size yetiştirmeden edemedim
tülü ütüledim
power pointte slayt için gerekli düzenlemeleri yaptım sanıyorum,,yarın zadayı arayıp
taciz etmesi kaldı teksorguç moduna aldım kendimi, şuan çok birikimliyim soru bakımından
zadacan bu arada resimlerin içimi açtı,,çook ama çok güzel olmuş herşeyin,,güzelsiniz güzeller güzel
müzik cd.leri için annezeynomun dediği site akşamdan beri açılmıyor,,açılanı var mı karındaşlar
extra önerisi olancanım neden kurabişler datlu oldu ki,,ben kendimi bildim bileli yapıyorum(1 yıldır )aynı tarifle,,
biraz tatlı olur ama öyle aşırı olmaz hiç,,hem olmuşsa bile kurabiye dediğin tatlı olur,,yap yapıştır bitir bu işi bence,,
tekrar tekrar uğraşma
pınardacım yıkıldım resmen,,ne kadar az arkadaşımız kitap bağışında bulunmuş öyle, ben de daha çok katılım beklerdim
bizim topikten, Ama yine de bu kampanyayı duyurmaya devam edelim çünkü gerçekten
oradaki miniklerimizin ihtiyaçları var hem gönderilecek her kitaba,,hem oyuncağa hem kıyafete...Gönlü güzel bir arkadaşımız daha
duyar belki sesimizi...
HAtırlarmısınız şu şarkıyı kızlar
Sanki her tarafta var bir düğün.
Çünkü, en şerefli en mutlu gün.
Bugün yirmi üç Nisan,
İşte, bugün bir meclis kuruldu,
Sonra hemen padişah kovuldu.
Bugün yirmi üç Nisan,
Bugün, Atatürk'ten bir armağan,
Yoksa, tutsak olurduk sen inan.
Bugün yirmi üç Nisan,
Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk bayramını kutlarım
Temsili olarak bütün bebişler adına Ceren'imi kocamann öpüyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun,tez vakitte iyileşir inşallah kuzucuğun.Hediyen çok anlamlı,oğluşun ilerde okuduğu zaman çok duygulanacaktır eminim.günaydın mayısın en güzel anneleri ve bebişleri
bebişlerimizn 23 nisan çocuk bayramını kutlar öperim en kocamanından
oğlum çok huysuz bu sabah kahvaltısını yapmadı sadece 5 kaşık ancak yemiştir 60cc süt içti
burnu tıkalışu 5. ve 6.dişleri çıktı çıkıcak çıksada rahatlasa kuzum
her diş çıkarmada böyle hasta olucak galiba yavrum Allahım beterinden saklasın
cumartesi sünnet yaptırıcaktık bu durumda 1 hafta ertelicez galiba
bu arada ben oğluma doğum günü hediyesi alıcaktım çok düşündüm ilk hediyesini
manevi değeri büyük maddi değeri olmayan bişey ve karar verdim oğluma mektup yazmaya...
büyüdüğünde yine doğum gününde veririm oğluma okur,inşallah o günleri görürüm
Benim naçizane fikrim sütü kullanmandan yana.Eğer arkadaşının bebeği de kızsa bence içiriver,süt kardeş olurlar hem..Dinimiz açısından da sakıncalı değil zannımca,çünkü sütü olmayanlara süt annelik yapmış olan nice kadınlarımız var.Ayrıca peygamber efendimizin de süt annesi var.Arkadaşlar,
burdayım bi nevşehir yaptık geldik yolda olumsuz şeyler oldu yazdım paylaştım ama kimse geçmiş olsun bile demedi((((((((
canım nerde nesıl beslendiği ineğin sütünü veriyoruz onu bırak ne olduğu belirsiz formülleri tıkıyoruz çocuk ondan tiksinmeyecekde anneden alınan sütten mi tiksinecek bence kaynanan kendi tiksinmiş çocuğu bahane etmiş tazeyse bişey olmaz süt kardeş olurlar evlenemezler falan ....
babyceren çok alemsin hediyelerine bayıldım benimkileree benziyorlarrr :))) haa bu arada fotolar çok güsel fiziğinde maşallah ben senin yherinde olsam doğurmaya devam ederimmm
Canim benim iletini gorunce cok sevindim,cunku icimde bastirdigim okadar sey varki ve bunlarin birisi tarafindan gorulmesi ve en onemlisi anlamasi yukumu hafifletti inan.Bakiyorum pencereden resmi tatil herkes ailece birseyler yapiyor ama biz yanliz olmak bir yana dursun bide hastayiz.Esime kizimizin hasta oldugunu bile soyleyemiyordum ama artik tek basima tasiyamiyorum biraz yansitiyorum,bir yandanda benim sucum yok cok iyi baktim ama yinede hastalandi gibi cabalara giriyorum istemdisi.Neyse az kaldi ama dedigin gibi bir araya gelince ne olcak bende merak ediyorumTekrar tsk ederim.Bu arada siz neden ayri kaldiniz asker esimiydin sende.
Kizlar butun hepinize tsk ederim gecmisolsun dilekleriniz icin iyiki varsiniz
Ne güzel düşünmüşsün canım,,annezeynomda bana yollamıştı sağolsunŞifreler senden sorulur harikasın
Yalnız şu Enes'in Masal'ında bir gönderme mi var Çiçek'e:44: açıkla lütfen
Meleğim ve çiçek_çiçek
Kızlar bu kız beni serseme çevirdi tam foruma giriyorum uyanıyo, gidip uyutup geliyorum yine uyanıyo.
Nerede kaldım ne okudum kafam allak bullak oldu.
ZADA hemen fotolara baktım her şey harika olmuş canım ellerine kollarına sağlık biz de alnımızın akıyla çıkabilseydik
MELEĞİM mahir neden kusuyo canım umarım önemli bir şeyi yoktur çok geçmiş olsun
ÇİÇEK_HEJAR çok geçmiş olsun kızlar keşke hiç hastalanmasa şu bebişler
BABYCEREN 23 nisan hediyeleri süperdi koptum
DİLBEREGE canım ben de vermezdim sanırım ama nedenini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?