2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Him lavanta olmasi cok guzel fikir. hem kaliciligi cok olur iyi dusunmussun..
Evet cnm biz yer tuttuk ,icinde muzik sistemi olan bir hall ..burda kiliselerin yerleri var onlardan bir yer, cok buyuk ve cazip fiyatlarla kiralaniyor bende buraya karar kildim ama cok is var yapilcak..suslemeler ve yiyecek bize ait bu yuzden zorlanacak gibiyim..

Dakka bir gol bir...guzelim sen nerden bulunuyorsun bu tip seyleri..yine oldurdun beni guldurmekten , gercekten bu topigin nesesin allah sen eksik etmesin basimizdan amin

ya zada ylabende arkadas olmak istiom bende resim görmek istiom...ama beceremedım arkadaşlık göndermeyı ona...annezeynep e gönderdim de o da daha görüp de kabul etmedi
bende resim görmek istiorum

Oyy kiyamam yaa oyle bir yazmissin ki icim ciz etti..bilmem beni ne kadar gormek istersin ama ben sana yinede teklifte bulunayim..hadi arkadas olalim :))

Keske buralarda da olsaydi senin gibi biri yaptirabilseydim, hepsi cok profesyonelce yapilmis is olarak geldi gozume emegine saglik...masallah

Biliyorsunki anne sutunu hicbirsey yerini tutmuyor ama zaman gectikce onunda gecerliligi zamanla azaliyor..simdi ilk 6 ay olsa ver derdim mutlaka cok elzem ilk zamanlar anne sutu emmesi..ama su zamanlardan sonra ki bir yasa gelmek uzeriyiz sutu baska turlu verme imkanlarimiz cogalicak..mesela inek sutunu vermeye baslamaliyiz ki buda alismalari gereken bir gida..Benim acizene fiktim, gunduz ek gida ve icmedigini soyledigin devam sutunu baska kullanimlarla vermek en guzel fikir gibi geldi bana,,,Mahirde mesela artik devam sutu icmek istemiyor bende Sabah cereal ile ve gun icinde muhallebi veya biskuvi gibi seyler karistirarak vermeye calisiyorum..

Keske buralarda da olsaydi senin gibi biri yaptirabilseydim, hepsi cok profesyonelce yapilmis is olarak geldi gozume emegine saglik...masallah

Ne güzel yapmış dimi meleğim bende çok beğendim,,şeker portakalı annemizi tanımıyorum aslında
rica etmişti bende kızı için diş buğdayı süslerini yapıvermiştim,,ordan referanslıyız yani topik olarak
yaptırmak isteyen olursa bize de ayırsın 1er tane çok güzel görünüyorlar ama insan yemeye kıyamaz

gercekten cok guzeller bunlari insan birak vermeyi, yemege bile kiyamaz :)

çok güzel bir ağaç

biangel_kujum yeterki tavşan uyusun her gün seans bile yaparız istersen
ayıpsın bacım her zaman ararım

saolasın kalbi güzel bacım iyiki varsın

hoşgeldin bacım görünmüyon

ah ah o günler bazzen öslüyorum

yaparsı bacım inanıyom senı gidi seni tül yetmedi dicen mini giycen yakışır

allah kavuştursun bacım TEZ vakiitte

enişte tanıyamıyacağı kadar yanmamışsanız sorun yok

hahahahaha delüüü

geçmiş olsun meleğim yaramaz çoçuk iyidir annem hep öle der hastada olsa

cnm ateşimizdüştü 37.2 ama burun akıntımız ve baygın bakmamız halen devam..inş çabuk atlatırız yaa cok uzuluyorum..

kıyamam çok geçmiş olsun allahın izniyle düzelcek işlaa

saç rengini beğendim 2 kutu saç saç boyası yolla beyazların çıktı işalla bam teline konunmuşumdur

yuhhh diyorum meleğim yani allah kolaylık versin işlaa tez vakitte halledersiniz

güle güle harça ,güzel havalarda dıgıdık yapsın datluşun ve güzel günlerde giysin ıpratsın işlaa

sıhatler olsun bacım ne renk boyattın bak merak ettim şimdi

şiir paylaşım iiiçin de kocaman tşkr çoçukluğuma gittim valla

saolasın bende böle bişe arıyodum hafta sonu benım herüfe yaptıram benim ellerim boyanmasın

amin bacım tez vakitte çıksın tüm dişler işalla

mektup harika fikir gene konuşturdun farklılığını

ceren!!!!ın bebeklerinimi soydun hiç üşenmiyosun ya bayılıyorum enerjine

ayıp ayıp ne biçim fotolar öle

süt annesi iyidir tanıdık biri olursa babamında süt kardeşi var ayrı şehirdeler ama görüşüyolar bir bağ var aralarında bende isterdim açıkcası

hayırlı yolculurlar bu arada

çok güzeller bayıldım keşke yakın olsak bende istiyordum böle buralarda yok

eşim uyus olmasa kartı vermiyo bana GICIKKKKK

HAYIRLI GÜNLER MAYIS NENELERİ VE DATLUŞLARI 23 nisan bayramımız kutlu olsun

evde misafir var gidp gelip yazıyorum bir hatam olursa affola

Son düzenleme:
Kizlar bebeklerimizden Aras Eymen ve Masal yine hastalanmislar galiba cok uzuldum, kuzulara acil sifalar dilerim..

Unutur muyum hiç,her okuduğumda yine duygulanır ve çocuklaşarak heyecan basar içimi.:122:
Canım öncelikle geçmiş olsun,tez vakitte iyileşir inşallah kuzucuğun.Hediyen çok anlamlı,oğluşun ilerde okuduğu zaman çok duygulanacaktır eminim.
Benim naçizane fikrim sütü kullanmandan yana.Eğer arkadaşının bebeği de kızsa bence içiriver,süt kardeş olurlar hem..Dinimiz açısından da sakıncalı değil zannımca,çünkü sütü olmayanlara süt annelik yapmış olan nice kadınlarımız var.Ayrıca peygamber efendimizin de süt annesi var.

Tatlım aşkolsun, ben okur okumaz geçmiş olsun yazdım sana,demek ki gözünden kaçmış

canım eşinle herşeyini paylaş kızınınki bilsin kolay yetişmiyor kabız oldu az yedi yoksa erkekler anlamıyor fazla bak benimkinin ikinci çocuğu geçen çok fena hastalandı hastanede rezil olduk o an anlatmadım üzülmesin diye sonra anlatınca adama sanki hikaye anlatıyon hııı diyooo sen anlat rahatla onlar bizim kadar pimpiriklenmiyor ilk çocuğumda ben hep ben hallederim tek başıma şehirler arası yollarda sırf o fazla yol yapmasın anasıgil torunlarını görsün noldu kim kıymet bildi hepsi unutuldu şimdii bişey olunca ben yapamam diyorumçocukla önceden bu bi eksiklik gibi gelirdi ama şuan hayır kendini ağırdan almak kendi kıymetini bilmek geliyoor

hatta sana komik bişey anlatayım bazen eşim öyle dalıyorki o yokken bebeğin yaptıklarını arkadaş ortamlarında falan kızımda bebekken şöyleydi falan diyo içimden gülüyomm sanki yanındaydıı yanyana gelince biraz içinde birikmişlerin acısını çaktırmadan almaya çalışacaksın kendine bile itiraf edemesende öyle yapacaksın zamanla onun fazla gayretini gördükçe o birikenler silinecek inşallah
yaz aylarında eşden ayrı kalmak daha çok kor insana kışın herkes evde yazın öyle değil ama az kaldı çiçek üzülme ve şanslısın annenler yanında

pınarda okumaz olurmuyum iyibi yazıcı değilim ama okuyucuyum sen üstüne alınma canım

Ne güzel düşünmüşsün canım,,annezeynomda bana yollamıştı sağolsun Şifreler senden sorulur harikasın

Yalnız şu Enes'in Masal'ında bir gönderme mi var Çiçek'e:44: açıkla lütfen

ay ben yerim çiçegin masalını heran hersey olabilir
heran herkezle dünür olabilirim Allahım yazmıssa olur ben mürüvet konusunda oglusuma karısmamayı tercih ediyorum
zzaten benim boklu karıstırtmaz gibi inatcı pasam aman bende dereyi görmeden soyundum
anne zeynocum buarada dogum gününüzü kutluyorum cok güzelsiniz ailecek masallah kapı süsünüze hayran kaldım ömer pasada hayran kalmıs ki her resimde eli onda
ayrıca zadacım ve zadacanla zeynepadacıgım sizde cok güzelsiniz masallah 2 aileyide rabbim korusun
buarada altınlarda göz kamastırdı bize 1tane altın takan olursa göbek atarım hepsi kıyafet getirir nerde o sarı sarı gıcır gıcır altınlar

ayak tabanlarım şiştiçok gezdik..uçurtma uçurduk
eşimle kavga ettiksaçma bir sebep yüzünden baya bir tartıştık..
cerene spor ayakkabı almıştım ayagına olmadı götürdüm büyügünü almaya
beyefendide arabayı park edip gelecek..neymiş park yeri bulamamış nerde kalmışız
polis anons ediyomuşben nerden bileyim senin park yeri bulamadıgını
arasaydın söyleseydinben yorgunum gerginimo da yoruldu gergin
aman neyse küsüm şimdi konuşmuyomburnundan fitil fitil getiririm
neyse boşverin herkes nerde hiç birşey yazmamışsınız..hemen doldurun sayfaları
zaten gerginim çatacak yer arıyorımkujum gel yaz ancak sen beni sakinleştirebilirsin

Kızlar bu kız beni serseme çevirdi tam foruma giriyorum uyanıyo, gidip uyutup geliyorum yine uyanıyo.
Nerede kaldım ne okudum kafam allak bullak oldu.

ZADA hemen fotolara baktım her şey harika olmuş canım ellerine kollarına sağlık biz de alnımızın akıyla çıkabilseydik

MELEĞİM mahir neden kusuyo canım umarım önemli bir şeyi yoktur çok geçmiş olsun

ÇİÇEK_HEJAR çok geçmiş olsun kızlar keşke hiç hastalanmasa şu bebişler

BABYCEREN 23 nisan hediyeleri süperdi koptum

DİLBEREGE canım ben de vermezdim sanırım ama nedenini bilmiyorum

Son düzenleme:

bunlarıda kocama yolluyorum
uykum geldi ben kaçıyorum
ilkimcim öpüyorum
melegim görüşemedik
sabah gelenlerrrrr

Tatlim cok sagol bugun cok sukur keyfi yerinde idi pasamizin, kusmadi allahtan demek dun soguk aldi kuzum..su ev aramalari oglani cok yordu ama yakindir evide bulduk sayilir..yani artik onu cok yormam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…