2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ucurtmaya bayilirim..ucurtmalari vurmasinlar dimi..
Guzel baslayan gunun tartisma ile sonlanmasina uzuldum sekerim..olur boyle seyler gecer ins zamanla..umarim uzun surmez kuslugunuz ...
Ben hep geldigimde sen hemen kaciyorsun yada gitmis oluyorsun..bende anlamadim bu isi yaw ( gelsende konussak ne iyi olurdu

Günaydın kızlarrr.....
herkese güzel bir gün diliyorum...bugün p.tesi gibi geliyor çarşamba olduğunu hatırlayınca cok mutlu oluyorumm...gel cuma gelllllll...

dilberege naptın cnm verdinmi sütü..içtimi kuzucuk...ne karar verdin cnmm...

mutlum aksam aramadın hallettin sanırım...

babyceren cnm bu adamların hepsi aynı sekerim...hem haber vermıyo hemde kızıo ahanda aynı benım herüf..onlara göre bizim tahmin etmemiz gerekiyor işte..öle çalısıyo kafaları...neyse sen hakkından gelmıssındır cnmcım...

ilkimcim beykozcum tesekkurler güzel sözleriniz için..

hadi bakalım iş başına öpüldünüz...

Günaydınnnn herkese... :) Defnecik de yine hasta bebişler kervanına katıldı ama kısa sürecek inşallah...
akşamları ateşleniyo, geceleri uyumuyo vs vs... bu sabah sıfır uykuyla geldim işe... neyse iyi olsun da, varsın uyumasın...

bugün kreşte defile partileri varmış. "en şık elbisesini giydirip saçlarını yapıp getirin" diye not yazmışlar defterine :)
ben de gereğini yaptım tabi
allahım yaaa... çok tatlı bu veletler çookkk...

zadacım ben hangi gün oldugunu bilmiyorum valla. kafam karıştı iyice. haftaya da 1 mayıs tatil olcak inşallah...
iyi oldu beee... 2 gün çalış 1 gün tatil yap... (tabi ona da tatil denirse... kıçımı yere koyamıyorum valla, inanır mısınız...)

dün anne zeynepin verdiği pasta tarifini yaptım. bugun seker hamuru kaplama işini denicem üstünde... keki süper başardım. harika bi sünger kek oldu. hiç sönmedi :) ama benim kelepçeli kek kalıbımın çapı 28 cm olduğu için biraz ince düştü... zor kestim ikiye :) bu durumda muhtemelen ben 2 adet kek ile 1 pasta çıkaracağım... üst katı için daha küçük bi kalıp almam lazım...

neyse işler beni bekler sonra yazarım yine

Günaydın kızlar

Zadacım arayamadım tam slaytı yaparken eşim çok hastalandı,,2şişe serum yedi,
boğaz enfeksiyonu var çok fena durumda,bide ateşlendi,onunla uğraştık hep
İşin kötüsü bakıcı teyze de beter durumdaonun da hiç sesi çıkmıyo,baygın durumda.
virüs gibi ya bu nasıl bir hastalıktır,,Allah bütün hastalara şifa versin.
Mira'ya bugün temizliğe gelen abla bakıyo sağolsun,,Allah'tan Mira onu çok seviyor
da içim rahat.onun da yemek yedirme fobisi varSabah kahvaltısını ben ettirdim de
geldim,,meyve saati için püre hazırladım onu verecek inş.,,çorbasını da sulu kıvamda hazırladım
ısıtıp gerekirse biberonla ver dedim bakalım yedirebilecekmi:44:Yediremezse diye de buzluktan 2 paket süt indirdim bugun,,
en kötü mira kendi içer biberona koy dedim.Öğlende de bir gider gelirim eve.

Ay kızlar böyle çok zor gerçekten,,gurbet elde kaldım tek başıma,,hiçbirşeye yetişemiyorum...
Ne bebeğime,ne eşimin isteklerine,,birde yaşgünü geldi üstüne hastalık girdi eve...pofff

Sabah sabah moral bozmak istemem ama geldimi gerçekten herşey üst üste geliyor...
Rabbim dermansız dert vermesin bunda da vardır bir hayır..

Herkese güzel bi gün diliyorum

günaydın baharın getirdiği mis kokulu yavruların anneleriiii wuuu sloganı begendim

nassınız efendiimm yavrular sizler iyisiniz inşallah
defne karen hasta olmuş çok geçmiş olsunn
geçmişe bakmam sadece son sayfa ile sınırlı vaktim oldukça gerilere gidebiliyorum

doğum günümüzü 9 haziran da yapmaya karar verdik ay herkes bir arada olsun diye daha doğrusu abiciğim
gelsin diye erteleye erteleye bu tarih oldu 27 mayıs doğumlu kızım 12 gün geç kutlama yapılacak ne yapalım sağlık olsun
doğum gününde tabiki evde şenlikler düzenlerim ben o ayrı

en son ben yapacağım doğumgününü anlaşılan ssz

bende hafta sonu şişelerimi bitirdim, şuan kürdanlıklarımı kesiyorum daha sonra tütüyü yapacağım bla bla bir sürü işim var yaa allahtan zamanda çok

öpüyorum güzel bir gün olsun...

Gunaydin mayisin gulleriii butun gece kurabiye yaptim sirtim kopuyor ama cok mutluyum cunku 5.tepside de olsa ideal kivam ve tadi tutturdum

Mutlunun tarifiyle pastacimizin tarifini harmanladim ben cok gevrek ve sekerli sevmedigimden hafif yumusak ve daha az sekerli yaptim sonuc olarak 60adet bulut ve 40adet 1harfinden sonra icime sindi simdi 100adet deneme kurabiyesini yicek adam lazim

Azicik gecmise doneyim sonra kargoya gidecegim

Pinarda benim koliye sasmis durumdayim esim PTTye soracak fabrikadan kimse gondermemis ona da sastim simdi millete kalayi basicam halbuki gerekirse ben yollarim siz getirin diye de kolaylastirmistim islerini

Cok incesin cnm, tsk ederiz
O sizin inceliğiniz tatlım Önelikle gecmiş olsun.bu hava değişimleri herkesı hasta ettı neyse bugunden sonra hav ıstıkrarlı bı şeilde ısınıcakmış.bende gune hasta uyandım umarım kızoşa geçirmemAyyy sizin defilenizi sevsınler buyuduler de suslu koket oldular basımıza.benımkı de sabah olmayan saclarını tarıyodu.aksama fono koyy da gorelim mankenımızıPasta ıçın de 3 lü kelepçeli kalıplar satılıyo 20 tl cıvarı 28 26 ve 24 cm lik boylarda oyle bı set işini görür sanıyorum Mutlu annem cok cok gecmiş olsun hem babanızın hem bakıcınızın hastalanması gercekten kötu olmuşama umarım carcabuk atlatırlar yeterki bebişler hasta olmasınGurbet ellerde demişsin ya ailelerınız nerde sende yanlız mı yasıon istanbulda Bizim en son dom gunuBoşver böle sona kalmak daha ıyı herkesten kopya cekioz bölelikle

günaydınn kızlarrr nasılsınız diyeceğim ama son sayfada gördüğüm kadarıyla hasta bebeler ve kocalar varmış, defneciğe çok geçmiş olsun şekersizcim okuldanda kapıyor olabilir herkesler hasta gerçi ve mutlucuğum canım sizede çok geçmiş olsun eşin hastaymış benimde faranjetim yüzünden arada hastanelik olup bir serum yerim iyileşirim genelde:) benim eşimde çok feci grip olmuş durumda dün evde izole bir hayat yaşadı bana ve zeynoma bulaşmasını istemiyorum inşş bulaşmaz ya off bu havalar mahvetti herkesii:18: bende dün kızıma TÜTÜ ETEK yaptımmm nasıl olacak bakalım becerebilecekmıyim derken süper olduu ya bayıldıkk, kuzenimin kızınada yapacağım bir tane şişelerimi ve kürdanlarımıda hallettim akşama bir resim çekip yükleyim bari amaaa şimdii işimin başına dönmeliyimm cumaya kadar hallatmem gereken çok şey var pzt ye yetiştirmem gereken işler var off ya bünyem alışık değil bukadar çalışmaya çıldırcam yakındaa bitsede kurtulsammm hepiniziii kocamann öpüyorummmm ve güzell bir gün diliyorummm

Günaydın arkadaşlar,

Güzel bir gün diliyorum hepinize :)

melegim34; Canım çok geçmiş olsun Mahir paşa rahatsızlandı mı? Umarım çabuk atlatır bugün nasılsınız?

ZADA: Canım Kaan sütü içmiş.. hepde hiç tereddütsüz.. Ben zaten sürekli vermeyeceğim.. Ben yurtdışından dönene kadar eğer buzluktaki stoklarım biterse yedek olsun diye aldım..
Anneme kayınvalidem "verme, inşallah içmez, gündüzleri süt vermeyin akşamları verin" diyor dedim.. Annem de biraz kızdı.. Öyle uzaktan kumanda çocuk büyütülmüyor dedi.. Çocuğun huyunu suyunu bilmedene ahkam kesmek kolay gelsi bakalım süt içirmeden uyutabilecek mi dedi... Vuuuv annemde sinirlendi.. gerçi haklı kadın bende bişey demedim.. boşver anne sen onu.. sen kendin nasıl biliyorsan öyle yap dedim.. Ama ara ara aklına gelip gelip bi laf soktu yatana kadar

SekersizYesilCay; Defne Karen bugün defileye i çıkacak şimdi.. Ay sevsinler onu.. yerim onu ben yerim..
Valla sizleri böyle pastalar kurabiye hazılıklar, doğumgünü süsleri , şişelerle uğraştığınızı gördükçe sizlere olan hayranlığın kat kat artıyor..maşallah

MUTLU ANNE: Canım size de geçmiş olsun.. Aman bebekler hasta olmasın da.. tabi insan büyükler hasta olunca da üzülüyor ama en azından büyükler kendini toparlamak için gayret gösterebiliyor.. Kendi işini kendi görüyor bir nevi.. Tekrar çok geçmiş olsun..
Hertaraf yetişmeye çalışıyorsun.. sende kendine biraz zaman ayır lütfen biraz dinlen.. yoksa bu gidişle Allh korusun Miranın doğumgününe kadar hasta düşeceksin.... Dikkat et :)

herkese günaydın turuncu beni hatırladın mı oglum sünnet olmuştu
fotografını göstermiştim sana bana yardımcı olmuştun
çok teşekkür ederim gerçekten az da olsa içime su serpmiştin
şuan paşam iyi fıstık gibi pipimiz oldu
herkese mutlu günler

Bugün tatiliz çok seviyorum ya şu tatil günlerini
Eki Görüntüle 693684 Eki Görüntüle 693685 Eki Görüntüle 693686

bunlarıda kocama yolluyorum
uykum geldi ben kaçıyorum
ilkimcim öpüyorum
melegim görüşemedik
sabah gelenlerrrrr
Ben de seni öpüyorum bebeğem
Tatlim cok sagol bugun cok sukur keyfi yerinde idi pasamizin, kusmadi allahtan demek dun soguk aldi kuzum..su ev aramalari oglani cok yordu ama yakindir evide bulduk sayilir..yani artik onu cok yormam..
İyi canım sevindim ev işinin hallolmasına; ama gerçekten çok yorucu iş hayırlısıyla bir de taşınırsanız tamamdır.
Çok geçmiş olsun güzel kuzuya demek hastalandı. Umarım çabucak atlatır.
Ayy demek bugün defilesi var yerim ben onu yaa. Kimbilir ne tatlı olmuştur. Foto isteriz ona göre
Günaydın canım dediğin gibi her şey üst üste gelmiş.
Eşin ve bakıcı teyze umarım bir an evvel iyileşirler çok geçmiş olsun.
Öpüyorum seni ve güzel gözlümü
Hımmm nefis görünüyolar canım ellerine sağlık. Deneme kurabiyesini yiyecek adamlardan biri ben olabilirim

Günaydın tatlım hoş geldin daha önceki sayfalarda da yazdım ama yine yazayım özledim seni cicim .
Demek tütü bitti ellerine sağlık zaten sen yaparsın da güzel olmaz mı hiç resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz. öpüyorum seni ve zeynomu

bu sabah da okudum geçmiş
uyuyakalmışım, içim geçmiş
herkes oldu bir bi_angel_kujum
mesajların sonu gelmiyor, uzun mu uzun :)

günaydın arkadaşlarım,

Mira ve Defne Karen bebeklerimizle, Mira'nın bakıcısı teyzemiz hastalarmış. ayyy, aşırı geçmiş olsun diyorum. bu "geçmiş olsun" dileklerimiz ne olur "geçmiş"te kalsın ve bebeklerimizle geçirdiğimiz hoş vakitlerin muhabbetini yapalım artıkın

planner hanım, işlerinizde kolaylıklar diliyoruz. son zamanlardaki yoğunluğunuz gözümüzden kaçmıyor, merak etmeyiniz dualarımız sizinle

Şekersizyeşilçay hanım, haklısınız. "2 gün çalış 1 gün tatil" oldu bu aralar. tatilden sonra gelince pazartesi sendromu yaşıyorum

anneZEYNEP hanım, defalarca denenerek oturtulan tarifin verdiği tarif edilemez hazzı hayatımda 1 kere yaşadım. o tarifi de kimseye vermiyorum
tühhh, keşke tarifi istedikten sonra bu satırları yazsaydııım şimdi hayatta vermezsiniz dimi
uzun süre saklayabileceğim "kurabiye-bisküvi tarzı yenecek materyal" tarifi arıyorum da :44:

Babyceren hanım, size bir peynir çeşidi sormuştum. "dilim" değil "yaprak peynir"miş kendileri. tuzunu almak için günlerdir suda bekletiyordum. nihayet bu sabah yedik ve bayıldık.

şimdi sıra geldi bendenize:
haftasonu pardon 23 nisan tatilinde, ailecek kahvaltıya sonra da burdaki el sanatları fuarına gititk. Orhan Cemal bol bol yürme antrenmanı yaptı, sevenleri boldu. fuarda ZAHTERi gördük. hayır, "FIRAT'IN YAZGISI" dizisindeki Deniz Alsancak'ı değil, zahter bitkisinin kendisini gördük sonra ufak işlerim için unv.e geldik, "bahçesinde koştu oynadı" diyemeyeceğim ama "oynadı" kısmı doğru en azından

günün gelişen ve takip edilmekten uzaklaşan olaylarıyla tekrar karşınızda olacağımdır. hoşça bakınız zatınıza efenim

Tesekkurler canım,,eşimin ailesi burda ama çok zorda kalsam kayınpeder bakar sadece,o da sınırlı saatte yaşlı neticede,benimkiler İzmitte zaten annanem hasta,,annem yaş günümüze bile gelip,pasta kesilince dönücek hemen komuşu bakarsa

Sağol canım,,zaten benim de korkum Miranın hastalanmasıBüyükler bir şekilde iyileşiyor evet ama sabah 2 kez hapşırdı kızım korktum walla,,Allah' emanetiz Beni hiç sorma,,her fırsatta minik te olsa bişey yapmaya çalışıyorum,,yapmak zor değil ama uykusuz kalmaktan yıprandım bende. Biraz uyusam rahatlıcam biliyorum Ama çok şükür enerjimi düşürmemeye çalışıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım sen hediye çekilişimize katılmamış mıydın

ühü ühü ühü böyle bir şey vardıda ben nasıl kaçırdım inanamıyorum.çok üzüldüm şimdi

beykoz çok sağol hemen yaptım bende ne güzel bir hatıra oldu.

hejar mektup yazacak sendin galiba banada fikir verniş oldun.hem mektup hemde babasıyla bi video çekeriz belki.
eşleri yanlarında olmayan arkadaşlar ne kadar zor bi iş yapıyorsunuz Rabbim size güç versin ve eşlerinizde kıymetlerinizi bilirler inş.bizimde ailelerimiz uzakta o bile insana çok koyuyor kanatsız oluyor insan.

oğlum kısa mesafede 2-3 adım attı ne dersiniz yaşını yürüyerek karşılarmı.dişlerimiz çıkmadan yürür inş. diş yıpratacak diye korkuyorum.
dün 23 nisan münasebebiyle ntv de m.ali alabora ve klasik müzikkonseri vardı çocuklara çok hoşuma gitti sabahtan beri mozart baby eınstain indiriyorum

canımmm sagol, geçmişi hiçç okuyamıyorum cicim görmemişimm ama öyleee duygulandımkii valla bende sizleri çok özlüyorum işim olsa bile sayfayı altta açık bırakıp okuyordum yinede ama şimdi iki bilg arasında gidip geliyorum çalışıyorken ve çokkkk işim varr çokk tütümü çift kat değil dört kat halinde yapmıştım biraz kabarık olsun diye öyle kabarık oldukii Zeyno kollarını indiremiyor etek yüzünden en kısa zamanda resmini eklerim hem çok güzel oldu hem çok komik bendeee senii ve güzelll besteciğimii kocamannn öpüyorummm cicimmm tatil sana bugun demek ohhh tadını çıkar minnoşunla ne güzell

planner hanım, işlerinizde kolaylıklar diliyoruz. son zamanlardaki yoğunluğunuz gözümüzden kaçmıyor, merak etmeyiniz dualarımız sizinle
çok teşekkür ederimm chihiro hanım gerçekten duaya ihtiyacım var eveett gidiyorum işimin başınaaa

arkaaşlar ben 15 kişi çağırmayı düşünüyorum şarkhandanda şişe sipariş edicem ama 25 ten aşağı alamıyorum.siz kaç adet aldınız.

arkaaşlar ben 15 kişi çağırmayı düşünüyorum şarkhandanda şişe sipariş edicem ama 25 ten aşağı alamıyorum.siz kaç adet aldınız.
siz 15 kişiyi çağırdığınızı düşünürsünüz ama davetliler yanlarında arkadaş da getirebilir yada 1 kişi "ay falancaya da alayım" diyerek birden fazla şişe alabilir. alınız 25 tane şişe, ne olur ne olmaz

meleğim34 hanım, Mahir'in nesi var? neden süt depoladınız? ev arama olayı nedir? neler oluyor? ne kaçırdım? burası neresi?

oo kıyamam defnedemi hasta oldu yaa..farkındamısınız yine sırayla hasta oluyor bebişler..biran önce iyileşir inş. cnm..
onun defilesini yerim ben ya allam buyudulerde defıle yapmaya basladılar resim istiyoruz annesi..pastanda inş guzel olur cnm elıne saglık onunda resmını ıstıyoruz..

canımcım sizede gecmıs olsun...aman gecmesın size..bizim ev virüs kaynıyo resmen eşim ben ve ada üçümüzde hatsayız..eşim ve bnm sesim karga gibi cıkıyor:))

cnm eşine gecmıs olsun inş. szie gecmez..

cnm 4 kat tütü merak ettim doğrusu ellerine sağlık cnm..

cok sevındım cnm sorun yaşamayıp içmesine şifa olsun kuzuya..annende dogru solemıs öle uzktan olmuyor bu işler..

cnm ben 40 tane aldım..içine draje koyduğum için cocuk coluk herkese verdım..tam yettı 2 şişe bana kaldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…