2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

CHIHIRO hic huyum degildir tarif vb seyler saklamak direkt cumle aleme duyururum :) su an telefonumun enter turu calismadigindan dumduz yaziyorum. bu arada mutluanne de vermisti tarif ben kendi damak zevkime gore miktarla cok az oynadim sadece: 200g pudra sekeri 200g tereyagi 400g un 1yumurta. aynen bu sirayla homojen bir karisim elde ediyorsun sonra 1saat dolapta dinlendiriyorsun hamur cok kirilgan oluyor dikkatli acmak lazim . ben merdanemin eni buyuklugunde actim tum yuzey ayni et kalinliginda dumduz olsun diye. Kaliplarinla sekillendirip. yagli kagit serdigin tepsiye alip 185derecere 10 15dk pisiriyorsun. Firinda yumusak gorunse de disarida sertlesmeye devam ediyor ben pismemis diye cok tutmusum mesela ilk tepsim tas gibi oldu dun gecekileri yumusakken cikardim disarida biraz daha sertlesti daha az gevrek oldu. Bu tarifteki oranlari degistirirsen hamurun kabarip seker hamuruyla ayni boyda kaplanmayabilir... 2hafta saklayabiliyorsun 2yila kadar da kuflenmeden duruyor mucuk

ayyy, aşırı teşekkür ederim
bu tarifi iyi saklamam lazım :18:
ne yapsam Allah'ım :18:

not: paylaşımcı ruhunuzla rehberim oldunuz. saygı duyuyor ve örnek alıyorum

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyoruz teyzeler
oğlumun çok şükür ciddi bişey değil sadece burunla ilgili sorunu her zaman ki gibi
doktor burnun yapısından kaynaklandığını söylemişti,bütün bebişlerimiz atlatır inşallah en kısa zamanda ve hastlaık hiç birimize
uğramaz

mutlu anne enişteye geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah,bugünün mira için sorunsuz geçsin inşallah

talay canım hem ben hemde eşim yazıcaz mektup,buradaki arkadaşlarada fikir olmuşuz ne güzelartık seninlede bir dahaki sefere hediyeleşiriz inş canım

BabyCeren ne kadar basit nedenler tartışmalarımız di mibizde hep saçma sebeplerden tartışırız
çabucak huzurlu olmanız dileğimleayrıca 23 nisan hediyelerinizi bayıldığımı belirtmek isterim

Tatlıcadım geçmiş olsun dileğine teşekkür ederim,seni ve esmer kuzumu öperim
oğlum iyi şükür hem dişler hemde burun dün sabah çok huysuzdu ama huysuzluğu geçti şükür

anneZEYNEP sen ne harika bir annesin
eminim tadıda çok çok güzeldir,ömerimi ve seni öperim

ZADA resim ekledin sanırım hemen bakmaya gidiyorum eminm çok güzelsiniz prensesinle

Planner eşine geçmiş olsun umarım size geçmeden atlatır eşin tütüde hayırlı olsun sağlıkla giysin zeyno

günaydın en güzel anneler ve en tatlı bebişler hepinize güzel bir gün diliyoruz oğlumla
dün 23 nisan dolayısıyla oğlumu parka götürdük babsıyla çok eğlendi ama sadece tahteravalliyi sevdi
salıncaktan korktu sanırım kaskatı kesildi yavrum kaydıraktanda yayıla yayıla iniyor sıpa
eve saat 15:00 da geldik eşimle temizlik yaptık çok yoruldum ama oğlumun bir gülüşü yetti

canım çok geçmiş olsun o gurbet ellerde bi başına olma durumları bana da cok koyuyo...

teşekkürler tatlım. olsun, gec olsun da guc olmasın... yaparsın sen...

kız 100 tane kurabiyeyi kim yicek deli misin sen.. birer tepsi neyine yetmdi deneme için :)

pinarda; bursa nın yanına yazmıssın benim adımı. ben kocaelinden gönderdim kitapları ama notuma şekersizyeşilçay diye de yazmıştım, kendi adımı da... yalnız ben netten alışveriş yapıp kargoyu direkt urfaya yolladım. acaba idefix bursa da mı, o yuzden mi bursa yazıyo yoksa sen mi yanlış yazdın? (sonuç: benim kolinin ulaştığına emin misin? ona göre idefix e hesap sormam lazım)

selam minnoşlar..tabletimin 3 buçuk hızıyla size baglanıyorum:)
pc cerende vermiyo...kime çekti bu çocuk anlamıyorum..
mutlucum-eşine ve bakıcıınıza acil şifalar diliyorum..işla miraya geçmez..öpüldün
Annezeyna-kurabiyeler süper madem deneme niye o kadar yaptın canıım..ben olsam 10 gram şeker ve çeyrek yumurtayla ilk denemeyi yapardım:)
şekersiz-defneyi yerim ben..demek defileye çıkacak:)bu araada geçmiş olsun canım..
planner-tütünüzü merak ettim..resim isteriz.sanada kolay gelsin canım..
cikirokko-yaprak pynir hımm evet çok güzeldir.bende bu sabah yedim.afiyet olsun

Daha bir sürü şey yazasım var ama tablet beni sinir ediyo..
balkona gidiyimde sakinleşeyim...

o zaman sana da geçmiş olsun şekerim.. fotoğrafları kreşten ne zaman alabilirsem o zaman eklicem tabii ki
tek bi tane bile alsam yeterli şimdilik (kelepçelilerden)

sağol tatlım. size de geçmiş olsun. bu ne ya. herkes hasta. ah bu havalarrr... bizimki kesin kreşten kapıp kapıp geliyo :) koca kış 1 kere hastalandı, şimdi burnu durmak bilmiyo
tütü için de eline sağlık. foto isteriz...

yaa evet, konuştum. defilelerini yapmışlar çok eğlenmişler, çok güzel geçmiş. podyumda yürümüşler... hay allahım yaa.

Çok geçmiş olsun güzel kuzuya demek hastalandı. Umarım çabucak atlatır.
Ayy demek bugün defilesi var yerim ben onu yaa. Kimbilir ne tatlı olmuştur. Foto isteriz ona göre

evet canım cok tesekkur ederim
koycam koycam :)

of ya ne olyo böle salgınmı var geçmiş olsun bacım bol su içir

abovv eşimden başlamış ALLAH şifa versin

slogan süper

geç olsunda güç olmasın bacım bende bir gün geç yapcam ama günler neler gösterecek bilemem

bende 20 tenecik yerimmm zaten toparlak olma yalundayım TOP gibieline koluna sağlık

hayırlı olsun tütünüz bacım kesin güzel olmuştur istek geldiğine göre

YALANNNNNonlar takliklerim gerçek olan benım

at terliği kafasına rahatla ben öle yapıom ohh bi rahatlıom saorma

Ankaralı Namık Gölbaşı-EdaLı GeLin.2007 - YouTube

işlaa açılır sonuna kadar izle pamuk gbi olcan bacım

not: sonuna kadar izle yoksa tedavi yarım kalıo

HAYIRLI GÜNLER MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat şifa versin işlaaa

anneme misafir gelcek bugunde oradayım tavşanımı yoladım

akşamada yemeğim yok bu herüfün eve her akşam gelmesi iyi olmuyo bee

Son düzenleme:
Denemek icin o kadar yapar miyim deliii yarim paketle basladim begenmedim bi yarim daha bi yarim daha sonra baktim guzel oldu 1lere gectim ama 1yapmak cok zorladi yamuluyo fln onu da 2tepside oturtabildim sonuc bel agrisi ve kolda uyusma :)

Kizlar ya dis seklinde de yapayim mi sizce?dis bugdayi olacak dis kartlari da yaptim keklerin ustune kuabiyesi de kusur mu kalsa :s

Elbisemi aldim geldim masmavi kruvaze yaka super sade cok hosuma gitti ama altina ayakkabi bulamadim off cok az kaldiii

Nasılsınız bakalim.dun girdm bir suru uazdm ama gec kaldigi icin uzun uzun yazdklarm silindi.
Salgin vorusten bizde nasibimizi aldk.cok kotu bir 5 gun gecirdik.kuzum kusma ishal gecirdi
Hastanedeydik.ilk defa serum yedi.cok kotu oldu kizlar.cok sulur dun kesildi ve ben de daha mutluyum
Serum ve kan icin oyle cok agladi ki bizde agladk.medet umdu kuzum.gribinin ucuncu gunu dra gittk.eve geldik kusma basladi.ertesi gun hep ishal.defalarca ust bas degistim.cok yiprandm.kizimin aglauisi bile degisti ya.cis tahlili vermekte cok zorlandik en son legene tuttum cis diye diye onbes dk sonra yapti.3 gun veremedk.virus kakada cikti.kan degerleri iyi cok sukur.kan ilaci vermeme ragmen onuc cikti.simdi antibiyotk kullaniyoruz.Rabbim evlatlarimizla sinamasin ve beterlerini gostermesin.
Bugun calisiyorum evdeydm.zadanin dogum gunune grip diye gtmedk daha neler cikti sonra.neyse sukur.
Mutlu anne ananen nasil
Ongun oldu galiba girmeyeli.ins yaramaz bisey yoktur
Optum hepinizi....

:)
bence diş şeklinde yapma... çok karışık olmaz mı?
elbise fotosu isteriz... bulursun ya ayakkabı. telaşlanma :)

of nagihan cok gecmiş olsun yaa... neyse ki geçmiş gitmiş... hastalanmasın bu kuzular artık...

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun kızlar

Nagihancım size de geçmiş olsun,Allah beterinden korusun canım
Annanemi çok şükür eve çıkarttılar ama çok fazla ilaç içiyo şimdide, henüz
bakışları falan normale dönmedi,, daha iyi olacak inşallah

Annezeyno diş şeklinde kurabiye yapma,,yaptığın kurabiyeler yeter de artar bile canım,,
ellerine sağlıkElbiseni güle güle giy canım

Haftasonu hava güneşliymişbari havadan yüzüm gülsün
2 gün sonra ilk doğuruşumun üzerinden 1 yıl geçecek ya yine mi doğursam
cevap veriyorummmm: HAYIIIIIIRRR

bence EVEEEEEEEEEEEEEEEETTTT

Ahh canım yaa çokk çok gemiş olsun.. Havaların ısınması ile beraber bütün hastalıklar terk etsin buraları.. çocuklarımız mutlu neşeli güzel havalarda dışarda vakit geçirebilsin.. ve hiç hasta olmasın

bence EVEEEEEEEEEEEEEEEETTTT

Demek evet tabi beni doğurturup dalga geçicen sonra dimi
yemezler canım en güzeli sen doğur biz sevelim
5 gün kaka beklemeye,gaz çıkartmaya,kilo aldımı bu ay diye merak etmeye herşeye razıyım
evet ama ama amaaaaaa "uykusuz geceler" nolucak ya 2.de uyumazsakandır, çeker demişler
ablasına çekerse mıçtığımın resmidir Rabbim elbet kararlamıştır dimi dimi dimi

-- 2.'yi doğuracak mısın?
-- hayır
--

-- 2.'yi doğuracak mısın?
-- hayır
--

-- şimdi yeniden soruyorum: 2.'yi doğuracak mısın?
-- evet evet :18:
-- YALANNN SÖYLÜYORSUNNNN

niye dalga geçeyim deli :) uykusuz gecelerden ben de tırsıyorum ama olsun... 2. ve hatta 3. yü de yapacam kısmetse 3 er yıl arayla (planım bu, uyar uymaz bilemem)
siz de uzaktan bakarsınız, yakından seversiniz

ben de varım ben de varım ben de varım

ben de 2.'yi doğurmak istiyorum, hatta 3.'yü de

benimde aklımdan geçiyordun ne zamndır yok diyordum kendi kendime
yarencim hastaymış çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin kuzuna
kan tahlilide çok güzel çıkmış maşallah kuzuma

canımm sanada yazıcaktım unutmuşum:18:
yurtdışına çıkıyormuşsun şimdiden hayırlı yolculuklar
zaman su gibi geçsin orada da hemen kuzuna kavuşur
ayrıca şu k.v ler herşeye karışma zorunda galiba
senin bebeğini senden iyi kimse tanıyamaz canım

canımm benim bir dayım var onun ilk çocuğu inanılmaz uykusuzdu hep gç yatardı geceleri
2.di tam tersi inanlmaz uykuyu seviyorşuanda 4 yaşında ve hala 3 saat gündüz uyuyor

başka bir dayımın oğlunu benim oğluma çok benzetiyorlar hem tip hemde davranışlar bakımdan
inanılmaz sakin,uyuyan ve uyumlu bir oğlum var(maşallah diyin bu gece azmasın)
2.çocuğuda inanılmaz yaramazdı,neler neler yapardı yengem o çocuğundan sonra psikoloğa gitmeye başlamıştı
4. katta oturuyorlar bir gün çocuk ortadan kaybolmuş bakmışlar balkonun mermerinde oturuyormuş
düşün o anki korkuyu,o günden sonra baya psikolojisi bozulmuş
bu örneklendirmelere göre ben mıçtım:18::18::18:

niye dalga geçeyim deli :) uykusuz gecelerden ben de tırsıyorum ama olsun... 2. ve hatta 3. yü de yapacam kısmetse 3 er yıl arayla (planım bu, uyar uymaz bilemem)
siz de uzaktan bakarsınız, yakından seversiniz

Allah gönlüne göre versin canım(hepinizin)Ben tek çocuğum ya bide,, Rabbim verirse tek bırakmam istemem kesinlikle
Bi kardeşi olsun inşallah Her gelen bebiş şansıyla gelirmiş ya,,inşallah bu sefer;büyük bir ev,uzman psikolog,yatılı bakıcı,
büyük bir araba,eve hizmetçi birde diyetisyen olsun yeni bebiş olduğunda dinimiz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…