CHIHIRO hic huyum degildir tarif vb seyler saklamak direkt cumle aleme duyururum :) su an telefonumun enter turu calismadigindan dumduz yaziyorum. bu arada mutluanne de vermisti tarif ben kendi damak zevkime gore miktarla cok az oynadim sadece: 200g pudra sekeri 200g tereyagi 400g un 1yumurta. aynen bu sirayla homojen bir karisim elde ediyorsun sonra 1saat dolapta dinlendiriyorsun hamur cok kirilgan oluyor dikkatli acmak lazim . ben merdanemin eni buyuklugunde actim tum yuzey ayni et kalinliginda dumduz olsun diye. Kaliplarinla sekillendirip. yagli kagit serdigin tepsiye alip 185derecere 10 15dk pisiriyorsun. Firinda yumusak gorunse de disarida sertlesmeye devam ediyor ben pismemis diye cok tutmusum mesela ilk tepsim tas gibi oldu dun gecekileri yumusakken cikardim disarida biraz daha sertlesti daha az gevrek oldu. Bu tarifteki oranlari degistirirsen hamurun kabarip seker hamuruyla ayni boyda kaplanmayabilir... 2hafta saklayabiliyorsun 2yila kadar da kuflenmeden duruyor mucuk
Günaydın kızlar
Zadacım arayamadım tam slaytı yaparken eşim çok hastalandı,,2şişe serum yedi,
boğaz enfeksiyonu var çok fena durumda,bide ateşlendi,onunla uğraştık hep
İşin kötüsü bakıcı teyze de beter durumdaonun da hiç sesi çıkmıyo,baygın durumda.
virüs gibi ya bu nasıl bir hastalıktır,,Allah bütün hastalara şifa versin.
Mira'ya bugün temizliğe gelen abla bakıyo sağolsun,,Allah'tan Mira onu çok seviyor
da içim rahat.onun da yemek yedirme fobisi var Sabah kahvaltısını ben ettirdim de
geldim,,meyve saati için püre hazırladım onu verecek inş.,,çorbasını da sulu kıvamda hazırladım
ısıtıp gerekirse biberonla ver dedim bakalım yedirebilecekmi:44:Yediremezse diye de buzluktan 2 paket süt indirdim bugun,,
en kötü mira kendi içer biberona koy dedim.Öğlende de bir gider gelirim eve.
Ay kızlar böyle çok zor gerçekten,,gurbet elde kaldım tek başıma,,hiçbirşeye yetişemiyorum...
Ne bebeğime,ne eşimin isteklerine,,birde yaşgünü geldi üstüne hastalık girdi eve...pofff
Sabah sabah moral bozmak istemem ama geldimi gerçekten herşey üst üste geliyor...
Rabbim dermansız dert vermesin bunda da vardır bir hayır..
Herkese güzel bi gün diliyorum
günaydın baharın getirdiği mis kokulu yavruların anneleriiiiwuuu sloganı begendim
nassınız efendiimm yavrular sizler iyisiniz inşallah
defne karen hasta olmuş çok geçmiş olsunn
geçmişe bakmam sadece son sayfa ile sınırlı vaktim oldukça gerilere gidebiliyorum
doğum günümüzü 9 haziran da yapmaya karar verdik ay herkes bir arada olsun diye daha doğrusu abiciğim
gelsin diye erteleye erteleye bu tarih oldu27 mayıs doğumlu kızım 12 gün geç kutlama yapılacak ne yapalım sağlık olsun
doğum gününde tabiki evde şenlikler düzenlerim ben o ayrı
en son ben yapacağım doğumgününü anlaşılan ssz
bende hafta sonu şişelerimi bitirdim, şuan kürdanlıklarımı kesiyorum daha sonra tütüyü yapacağım bla bla bir sürü işim var yaaallahtan zamanda çok
öpüyorum güzel bir gün olsun...
Gunaydin mayisin gulleriii butun gece kurabiye yaptim sirtim kopuyor ama cok mutluyum cunku 5.tepside de olsa ideal kivam ve tadi tutturdum
Eki Görüntüle 693852 Eki Görüntüle 693870
Mutlunun tarifiyle pastacimizin tarifini harmanladim ben cok gevrek ve sekerli sevmedigimden hafif yumusak ve daha az sekerli yaptim sonuc olarak 60adet bulut ve 40adet 1harfinden sonra icime sindi simdi 100adet deneme kurabiyesini yicek adam lazim
Azicik gecmise doneyim sonra kargoya gidecegim
Pinarda benim koliye sasmis durumdayim esim PTTye soracak fabrikadan kimse gondermemis ona da sastim simdi millete kalayi basicam halbuki gerekirse ben yollarim siz getirin diye de kolaylastirmistim islerini
selam minnoşlar..tabletimin 3 buçuk hızıyla size baglanıyorum:)
O sizin inceliğiniz tatlımÖnelikle gecmiş olsun.bu hava değişimleri herkesı hasta ettı neyse bugunden sonra hav ıstıkrarlı bı şeilde ısınıcakmış.bende gune hasta uyandım umarım kızoşa geçirmemAyyy sizin defilenizi sevsınler buyuduler de suslu koket oldular basımıza.benımkı de sabah olmayan saclarını tarıyodu.aksama fono koyy da gorelim mankenımızıPasta ıçın de 3 lü kelepçeli kalıplar satılıyo 20 tl cıvarı 28 26 ve 24 cm lik boylarda oyle bı set işini görür
günaydınn kızlarrrnasılsınız diyeceğim ama son sayfada gördüğüm kadarıyla hasta bebeler ve kocalar varmış, defneciğe çok geçmiş olsun şekersizcim okuldanda kapıyor olabilir herkesler hasta gerçi ve mutlucuğum canım sizede çok geçmiş olsun eşin hastaymış benimde faranjetim yüzünden arada hastanelik olup bir serum yerim iyileşirim genelde:) benim eşimde çok feci grip olmuş durumda dün evde izole bir hayat yaşadı bana ve zeynoma bulaşmasını istemiyorum inşş bulaşmaz ya off bu havalar mahvetti herkesii:18: bende dün kızıma TÜTÜ ETEK yaptımmm nasıl olacak bakalım becerebilecekmıyim derken süper olduu ya bayıldıkk, kuzenimin kızınada yapacağım bir tane şişelerimi ve kürdanlarımıda hallettim akşama bir resim çekip yükleyim bari amaaa şimdii işimin başına dönmeliyimm cumaya kadar hallatmem gereken çok şey var pzt ye yetiştirmem gereken işler var off ya bünyem alışık değil bukadar çalışmaya çıldırcam yakındaa bitsede kurtulsammm hepiniziii kocamann öpüyorummmm ve güzell bir gün diliyorummm
SekersizYesilCay; Defne Karen bugün defileye i çıkacak şimdi.. Ay sevsinler onu.. yerim onu ben yerim..
Valla sizleri böyle pastalar kurabiye hazılıklar, doğumgünü süsleri , şişelerle uğraştığınızı gördükçe sizlere olan hayranlığın kat kat artıyor..maşallah
Çok geçmiş olsun güzel kuzuya demek hastalandı. Umarım çabucak atlatır.
Ayy demek bugün defilesi var yerim ben onu yaa. Kimbilir ne tatlı olmuştur. Foto isteriz ona göre
Günaydınnnn herkese... :) Defnecik de yine hasta bebişler kervanına katıldı ama kısa sürecek inşallah...
akşamları ateşleniyo, geceleri uyumuyo vs vs... bu sabah sıfır uykuyla geldim işe... neyse iyi olsun da, varsın uyumasın...
bugün kreşte defile partileri varmış. "en şık elbisesini giydirip saçlarını yapıp getirin" diye not yazmışlar defterine :)
ben de gereğini yaptım tabi
allahım yaaa... çok tatlı bu veletler çookkk...
zadacım ben hangi gün oldugunu bilmiyorum valla. kafam karıştı iyice. haftaya da 1 mayıs tatil olcak inşallah...
iyi oldu beee... 2 gün çalış 1 gün tatil yap... (tabi ona da tatil denirse... kıçımı yere koyamıyorum valla, inanır mısınız...)
dün anne zeynepin verdiği pasta tarifini yaptım. bugun seker hamuru kaplama işini denicem üstünde... keki süper başardım. harika bi sünger kek oldu. hiç sönmedi :) ama benim kelepçeli kek kalıbımın çapı 28 cm olduğu için biraz ince düştü... zor kestim ikiye :) bu durumda muhtemelen ben 2 adet kek ile 1 pasta çıkaracağım... üst katı için daha küçük bi kalıp almam lazım...
neyse işler beni bekler sonra yazarım yine
Günaydın kızlar
Zadacım arayamadım tam slaytı yaparken eşim çok hastalandı,,2şişe serum yedi,
boğaz enfeksiyonu var çok fena durumda,bide ateşlendi,onunla uğraştık hep
İşin kötüsü bakıcı teyze de beter durumdaonun da hiç sesi çıkmıyo,baygın durumda.
virüs gibi ya bu nasıl bir hastalıktır,,Allah bütün hastalara şifa versin.
Mira'ya bugün temizliğe gelen abla bakıyo sağolsun,,Allah'tan Mira onu çok seviyor
da içim rahat.onun da yemek yedirme fobisi var Sabah kahvaltısını ben ettirdim de
geldim,,meyve saati için püre hazırladım onu verecek inş.,,çorbasını da sulu kıvamda hazırladım
ısıtıp gerekirse biberonla ver dedim bakalım yedirebilecekmi:44:Yediremezse diye de buzluktan 2 paket süt indirdim bugun,,
en kötü mira kendi içer biberona koy dedim.Öğlende de bir gider gelirim eve.
Ay kızlar böyle çok zor gerçekten,,gurbet elde kaldım tek başıma,,hiçbirşeye yetişemiyorum...
Ne bebeğime,ne eşimin isteklerine,,birde yaşgünü geldi üstüne hastalık girdi eve...pofff
Sabah sabah moral bozmak istemem ama geldimi gerçekten herşey üst üste geliyor...
Rabbim dermansız dert vermesin bunda da vardır bir hayır..
Herkese güzel bi gün diliyorum
günaydın baharın getirdiği mis kokulu yavruların anneleriiiiwuuu sloganı begendim
nassınız efendiimm yavrular sizler iyisiniz inşallah
defne karen hasta olmuş çok geçmiş olsunn
geçmişe bakmam sadece son sayfa ile sınırlı vaktim oldukça gerilere gidebiliyorum
doğum günümüzü 9 haziran da yapmaya karar verdik ay herkes bir arada olsun diye daha doğrusu abiciğim
gelsin diye erteleye erteleye bu tarih oldu27 mayıs doğumlu kızım 12 gün geç kutlama yapılacak ne yapalım sağlık olsun
doğum gününde tabiki evde şenlikler düzenlerim ben o ayrı
en son ben yapacağım doğumgününü anlaşılan ssz
bende hafta sonu şişelerimi bitirdim, şuan kürdanlıklarımı kesiyorum daha sonra tütüyü yapacağım bla bla bir sürü işim var yaaallahtan zamanda çok
öpüyorum güzel bir gün olsun...
Gunaydin mayisin gulleriii butun gece kurabiye yaptim sirtim kopuyor ama cok mutluyum cunku 5.tepside de olsa ideal kivam ve tadi tutturdum
Eki Görüntüle 693852 Eki Görüntüle 693870
Mutlunun tarifiyle pastacimizin tarifini harmanladim ben cok gevrek ve sekerli sevmedigimden hafif yumusak ve daha az sekerli yaptim sonuc olarak 60adet bulut ve 40adet 1harfinden sonra icime sindi simdi 100adet deneme kurabiyesini yicek adam lazim
Azicik gecmise doneyim sonra kargoya gidecegim
Pinarda benim koliye sasmis durumdayim esim PTTye soracak fabrikadan kimse gondermemis ona da sastim simdi millete kalayi basicam halbuki gerekirse ben yollarim siz getirin diye de kolaylastirmistim islerini
günaydınn kızlarrrnasılsınız diyeceğim ama son sayfada gördüğüm kadarıyla hasta bebeler ve kocalar varmış, defneciğe çok geçmiş olsun şekersizcim okuldanda kapıyor olabilir herkesler hasta gerçi ve mutlucuğum canım sizede çok geçmiş olsun eşin hastaymış benimde faranjetim yüzünden arada hastanelik olup bir serum yerim iyileşirim genelde:) benim eşimde çok feci grip olmuş durumda dün evde izole bir hayat yaşadı bana ve zeynoma bulaşmasını istemiyorum inşş bulaşmaz ya off bu havalar mahvetti herkesii:18: bende dün kızıma TÜTÜ ETEK yaptımmm nasıl olacak bakalım becerebilecekmıyim derken süper olduu ya bayıldıkk, kuzenimin kızınada yapacağım bir tane şişelerimi ve kürdanlarımıda hallettim akşama bir resim çekip yükleyim bari amaaa şimdii işimin başına dönmeliyimm cumaya kadar hallatmem gereken çok şey var pzt ye yetiştirmem gereken işler var off ya bünyem alışık değil bukadar çalışmaya çıldırcam yakındaa bitsede kurtulsammm hepiniziii kocamann öpüyorummmm ve güzell bir gün diliyorummm
bu sabah da okudum geçmiş
uyuyakalmışım, içim geçmiş
herkes oldu bir bi_angel_kujum
mesajların sonu gelmiyor, uzun mu uzun :)
günaydın arkadaşlarım,
günaydın en güzel anneler ve en tatlı bebişler hepinize güzel bir gün diliyoruz oğlumla
dün 23 nisan dolayısıyla oğlumu parka götürdük babsıyla çok eğlendi ama sadece tahteravalliyi sevdi
salıncaktan korktu sanırım kaskatı kesildi yavrum kaydıraktanda yayıla yayıla iniyor sıpa
eve saat 15:00 da geldik eşimle temizlik yaptık çok yoruldum ama oğlumun bir gülüşü yetti
ayak tabanlarım şiştiçok gezdik..uçurtma uçurduk
eşimle kavga ettiksaçma bir sebep yüzünden baya bir tartıştık..
cerene spor ayakkabı almıştım ayagına olmadı götürdüm büyügünü almaya
beyefendide arabayı park edip gelecek..neymiş park yeri bulamamış nerde kalmışız
polis anons ediyomuşben nerden bileyim senin park yeri bulamadıgını
arasaydın söyleseydinben yorgunum gerginim o da yoruldu gergin
aman neyse küsüm şimdi konuşmuyomburnundan fitil fitil getiririm
neyse boşverin herkes nerdehiç birşey yazmamışsınız..hemen doldurun sayfaları
zaten gerginim çatacak yer arıyorımkujum gel yaz ancak sen beni sakinleştirebilirsin
selam minnoşlar..tabletimin 3 buçuk hızıyla size baglanıyorum:)
pc cerende vermiyo...kime çekti bu çocuk anlamıyorum..
mutlucum-eşine ve bakıcıınıza acil şifalar diliyorum..işla miraya geçmez..öpüldün
Annezeyna-kurabiyeler süper madem deneme niye o kadar yaptın canıım..ben olsam 10 gram şeker ve çeyrek yumurtayla ilk denemeyi yapardım:)
şekersiz-defneyi yerim ben..demek defileye çıkacak:)bu araada geçmiş olsun canım..
planner-tütünüzü merak ettim..resim isteriz.sanada kolay gelsin canım..
cikirokko-yaprak pynir hımm evet çok güzeldir.bende bu sabah yedim.afiyet olsun
Daha bir sürü şey yazasım var ama tablet beni sinir ediyo..
balkona gidiyimde sakinleşeyim...
Denemek icin o kadar yapar miyim deliii yarim paketle basladim begenmedim bi yarim daha bi yarim daha sonra baktim guzel oldu 1lere gectim ama 1yapmak cok zorladi yamuluyo fln onu da 2tepside oturtabildim sonuc bel agrisi ve kolda uyusma :)
Kizlar ya dis seklinde de yapayim mi sizce?dis bugdayi olacak dis kartlari da yaptim keklerin ustune kuabiyesi de kusur mu kalsa :s
Elbisemi aldim geldim masmavi kruvaze yaka super sade cok hosuma gitti ama altina ayakkabi bulamadim off cok az kaldiii
Nasılsınız bakalim.dun girdm bir suru uazdm ama gec kaldigi icin uzun uzun yazdklarm silindi.
Salgin vorusten bizde nasibimizi aldk.cok kotu bir 5 gun gecirdik.kuzum kusma ishal gecirdi
Hastanedeydik.ilk defa serum yedi.cok kotu oldu kizlar.cok sulur dun kesildi ve ben de daha mutluyum
Serum ve kan icin oyle cok agladi ki bizde agladk.medet umdu kuzum.gribinin ucuncu gunu dra gittk.eve geldik kusma basladi.ertesi gun hep ishal.defalarca ust bas degistim.cok yiprandm.kizimin aglauisi bile degisti ya.cis tahlili vermekte cok zorlandik en son legene tuttum cis diye diye onbes dk sonra yapti.3 gun veremedk.virus kakada cikti.kan degerleri iyi cok sukur.kan ilaci vermeme ragmen onuc cikti.simdi antibiyotk kullaniyoruz.Rabbim evlatlarimizla sinamasin ve beterlerini gostermesin.
Bugun calisiyorum evdeydm.zadanin dogum gunune grip diye gtmedk daha neler cikti sonra.neyse sukur.
Mutlu anne ananen nasil
Ongun oldu galiba girmeyeli.ins yaramaz bisey yoktur
Optum hepinizi....
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun kızlar
Nagihancım size de geçmiş olsun,Allah beterinden korusun canım
Annanemi çok şükür eve çıkarttılar ama çok fazla ilaç içiyo şimdide, henüz
bakışları falan normale dönmedi,, daha iyi olacak inşallah
Annezeyno diş şeklinde kurabiye yapma,,yaptığın kurabiyeler yeter de artar bile canım,,
ellerine sağlıkElbiseni güle güle giy canım
Haftasonu hava güneşliymişbari havadan yüzüm gülsün
2 gün sonra ilk doğuruşumun üzerinden 1 yıl geçecek ya yine mi doğursam
cevap veriyorummmm: HAYIIIIIIRRR
Nasılsınız bakalim.dun girdm bir suru uazdm ama gec kaldigi icin uzun uzun yazdklarm silindi.
Salgin vorusten bizde nasibimizi aldk.cok kotu bir 5 gun gecirdik.kuzum kusma ishal gecirdi
Hastanedeydik.ilk defa serum yedi.cok kotu oldu kizlar.cok sulur dun kesildi ve ben de daha mutluyum
Serum ve kan icin oyle cok agladi ki bizde agladk.medet umdu kuzum.gribinin ucuncu gunu dra gittk.eve geldik kusma basladi.ertesi gun hep ishal.defalarca ust bas degistim.cok yiprandm.kizimin aglauisi bile degisti ya.cis tahlili vermekte cok zorlandik en son legene tuttum cis diye diye onbes dk sonra yapti.3 gun veremedk.virus kakada cikti.kan degerleri iyi cok sukur.kan ilaci vermeme ragmen onuc cikti.simdi antibiyotk kullaniyoruz.Rabbim evlatlarimizla sinamasin ve beterlerini gostermesin.
Bugun calisiyorum evdeydm.zadanin dogum gunune grip diye gtmedk daha neler cikti sonra.neyse sukur.
Mutlu anne ananen nasil
Optum hepinizi....
bence EVEEEEEEEEEEEEEEEETTTT
Demek evettabi beni doğurturup dalga geçicen sonra dimi
yemezler canımen güzeli sen doğur biz sevelim
5 gün kaka beklemeye,gaz çıkartmaya,kilo aldımı bu ay diye merak etmeye herşeye razıyım
evet ama ama amaaaaaa "uykusuz geceler" nolucakya 2.de uyumazsa kandır, çeker demişler
ablasına çekerse mıçtığımın resmidirRabbim elbet kararlamıştır dimi dimi dimi
Mutlu anne ananen nasil
Optum hepinizi....
Ahh canım yaa çokk çok gemiş olsun.. Havaların ısınması ile beraber bütün hastalıklar terk etsin buraları.. çocuklarımız mutlu neşeli güzel havalarda dışarda vakit geçirebilsin.. ve hiç hasta olmasın
Demek evettabi beni doğurturup dalga geçicen sonra dimi
yemezler canımen güzeli sen doğur biz sevelim
5 gün kaka beklemeye,gaz çıkartmaya,kilo aldımı bu ay diye merak etmeye herşeye razıyım
evet ama ama amaaaaaa "uykusuz geceler" nolucakya 2.de uyumazsa kandır, çeker demişler
ablasına çekerse mıçtığımın resmidirRabbim elbet kararlamıştır dimi dimi dimi
niye dalga geçeyim deli :) uykusuz gecelerden ben de tırsıyorum ama olsun... 2. ve hatta 3. yü de yapacam kısmetse 3 er yıl arayla (planım bu, uyar uymaz bilemem)
siz de uzaktan bakarsınız, yakından seversiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?