canımm benim bir dayım var onun ilk çocuğu inanılmaz uykusuzdu hep gç yatardı geceleri
2.di tam tersi inanlmaz uykuyu seviyorşuanda 4 yaşında ve hala 3 saat gündüz uyuyor
başka bir dayımın oğlunu benim oğluma çok benzetiyorlar hem tip hemde davranışlar bakımdan
inanılmaz sakin,uyuyan ve uyumlu bir oğlum var(maşallah diyin bu gece azmasın )
2.çocuğuda inanılmaz yaramazdı,neler neler yapardı yengem o çocuğundan sonra psikoloğa gitmeye başlamıştı
4. katta oturuyorlar bir gün çocuk ortadan kaybolmuş bakmışlar balkonun mermerinde oturuyormuş
düşün o anki korkuyu,o günden sonra baya psikolojisi bozulmuş
bu örneklendirmelere göre ben mıçtım:18::18::18:
ben de varım ben de varım ben de varım
ben de 2.'yi doğurmak istiyorum, hatta 3.'yü de
canımm benim bir dayım var onun ilk çocuğu inanılmaz uykusuzdu hep gç yatardı geceleri
2.di tam tersi inanlmaz uykuyu seviyorşuanda 4 yaşında ve hala 3 saat gündüz uyuyor
başka bir dayımın oğlunu benim oğluma çok benzetiyorlar hem tip hemde davranışlar bakımdan
inanılmaz sakin,uyuyan ve uyumlu bir oğlum var(maşallah diyin bu gece azmasın )
2.çocuğuda inanılmaz yaramazdı,neler neler yapardı yengem o çocuğundan sonra psikoloğa gitmeye başlamıştı
4. katta oturuyorlar bir gün çocuk ortadan kaybolmuş bakmışlar balkonun mermerinde oturuyormuş
düşün o anki korkuyu,o günden sonra baya psikolojisi bozulmuş
bu örneklendirmelere göre ben mıçtım:18::18::18:
Allah gönlüne göre versin canım(hepinizin)Ben tek çocuğum ya bide,, Rabbim verirse tek bırakmam istemem kesinlikle
Bi kardeşi olsun inşallahHer gelen bebiş şansıyla gelirmiş ya,,inşallah bu sefer;büyük bir ev,uzman psikolog,yatılı bakıcı,
büyük bir araba,eve hizmetçi birde diyetisyen olsun yeni bebiş olduğundadinimiz amin
mutlu annecim inşallah yine birlikte hamile muhabbetleri ederiz
başka topiklerle aldatmayalım birbirimizi
herşey alnımıza yazılı,inşallah başka çocuklarımız olursa sağlıklı akıllı uslu olsunlar
Benim kız dedesı namaz kılarken bayılıyo izlemeyeGidip omuzundan durtuyo ona baksın dıye falan da su sıralar ıyı gozlemleyıp ogrenmış(dedemız duaları ağzını kıpırdatarak okuyo) bızımkıde mırmırmır agzını açıp kapıyo taklıt yapıo.en sonunda adamı guldurdu.bışıy dııl namazını bozcak dıom inşallah ustune cıkmaya kalkmaz çünkü bide ustune cıkınca dehh dıomutlu annecim inşallah yine birlikte hamile muhabbetleri ederizbaşka topiklerle aldatmayalım birbirimiziherşey alnımıza yazılı,inşallah başka çocuklarımız olursa sağlıklı akıllı uslu olsunlar kızlar ben kaç gündür namaz kılarken oğlumuda yanıma koyuyorum görsün gözü aşina olsun diyeeğilip kalkarken beni inceliyormuş hep eşim diyor,çok komik oluyormuş biraz büyüsün ona küçük seccade alıcam ne tatlı olur kimbilir
canımm sanada yazıcaktım unutmuşum:18: yurtdışına çıkıyormuşsun şimdiden hayırlı yolculuklar zaman su gibi geçsin orada da hemen kuzuna kavuşur ayrıca şu k.v ler herşeye karışma zorunda galiba:27: senin bebeğini senden iyi kimse tanıyamaz canım:31: [/QUOTE .!.:Çok teşekkür ederim canım.. evet zaman su gibi akıp geçsin hemen kavuşayım oğluma..
K.v ler kısmına katılıyorum.. allahtan benimki uzakta (Bursada) yakınımda olsa sürekli işime karışırdı.. Gerçi ben istediğimi yine yaparım ve böyle olacak diye tavrımı koyarım ama.. o yine söyleyeceğinden vazgeçmezdi..
Hatta ona kalsa başta hiç emzirtmeyecekti.. İlk günler sütüm gelmedi, çocuk memeyi tutmak istemedi vs.. habire mama hazırlayıp getiriyor üstelikte kolay akışı olan bir emzikten verdi.. e kolaylığıa alışan çocuk emmek için uğraşır mı? " neyse kızım emmezse emmez ne yapalım.. her çocuk emecek diye bir kural yok ya" demişti..
İlk 5. gün o yanımdaydı.. o gitti 6. gün annem geldi ve annemin geldiği gün annem zorla emzirmeye alıştırdı
Ay şimdi anlattım.. o günleri hatılradım ve yine sinir oldum
Bazı kv ler mama olayını marıfet sanıp bayılıolar mama vermeye sanırım gelinlerinin sutunu beğenmıyorlar yada oğullarının oldugu gıbı bebeğin anneye bağlanması hoşlarına gıtmıyoSmile yine kullanamıom of poffÇok teşekkür ederim canım.. evet zaman su gibi akıp geçsin hemen kavuşayım oğluma..K.v ler kısmına katılıyorum.. allahtan benimki uzakta (Bursada) yakınımda olsa sürekli işime karışırdı.. Gerçi ben istediğimi yine yaparım ve böyle olacak diye tavrımı koyarım ama.. o yine söyleyeceğinden vazgeçmezdi..Hatta ona kalsa başta hiç emzirtmeyecekti.. İlk günler sütüm gelmedi, çocuk memeyi tutmak istemedi vs.. habire mama hazırlayıp getiriyor üstelikte kolay akışı olan bir emzikten verdi.. e kolaylığıa alışan çocuk emmek için uğraşır mı? " neyse kızım emmezse emmez ne yapalım.. her çocuk emecek diye bir kural yok ya" demişti..İlk 5. gün o yanımdaydı.. o gitti 6. gün annem geldi ve annemin geldiği gün annem zorla emzirmeye alıştırdıAy şimdi anlattım.. o günleri hatılradım ve yine sinir oldum
niye dalga geçeyim deli :) uykusuz gecelerden ben de tırsıyorum ama olsun... 2. ve hatta 3. yü de yapacam kısmetse 3 er yıl arayla (planım bu, uyar uymaz bilemem)
siz de uzaktan bakarsınız, yakından seversiniz
ben de varım ben de varım ben de varım
ben de 2.'yi doğurmak istiyorum, hatta 3.'yü de
Bazı kv ler mama olayını marıfet sanıp bayılıolar mama vermeye sanırım gelinlerinin sutunu beğenmıyorlar yada oğullarının oldugu gıbı bebeğin anneye bağlanması hoşlarına gıtmıyoSmile yine kullanamıom of poff
Benim kız dedesı namaz kılarken bayılıyo izlemeyeGidip omuzundan durtuyo ona baksın dıye falan da su sıralar ıyı gozlemleyıp ogrenmış(dedemız duaları ağzını kıpırdatarak okuyo) bızımkıde mırmırmır agzını açıp kapıyo taklıt yapıo.en sonunda adamı guldurdu.bışıy dııl namazını bozcak dıom inşallah ustune cıkmaya kalkmaz çünkü bide ustune cıkınca dehh dıo
chırıro eger arastırma göreclisi ise sanırım ben onu gördumveeee meragımı dındırdım
Çok teşekkür ederim canım.. evet zaman su gibi akıp geçsin hemen kavuşayım oğluma..
K.v ler kısmına katılıyorum.. allahtan benimki uzakta (Bursada) yakınımda olsa sürekli işime karışırdı.. Gerçi ben istediğimi yine yaparım ve böyle olacak diye tavrımı koyarım ama.. o yine söyleyeceğinden vazgeçmezdi..
Hatta ona kalsa başta hiç emzirtmeyecekti.. İlk günler sütüm gelmedi, çocuk memeyi tutmak istemedi vs.. habire mama hazırlayıp getiriyor üstelikte kolay akışı olan bir emzikten verdi.. e kolaylığıa alışan çocuk emmek için uğraşır mı? " neyse kızım emmezse emmez ne yapalım.. her çocuk emecek diye bir kural yok ya" demişti..
İlk 5. gün o yanımdaydı.. o gitti 6. gün annem geldi ve annemin geldiği gün annem zorla emzirmeye alıştırdı
Ay şimdi anlattım.. o günleri hatılradım ve yine sinir oldum
Bazı kv ler mama olayını marıfet sanıp bayılıolar mama vermeye sanırım gelinlerinin sutunu beğenmıyorlar yada oğullarının oldugu gıbı bebeğin anneye bağlanması hoşlarına gıtmıyoSmile yine kullanamıom of poff
Gerçekten öyle mi düşünüyorlar acaba.. Şimdi bile bu tavrına devam ediyor.. Bize gelip kaldığında (3-5 gün) veya biz Bursaya gittiğmizda (2-3 gün) gönlü olsun diye ona bırakıyorum.. İlgilensin, doyursun uyutsun diye.. ama uyutmadan önce mutlaka emecek diyorum.. Yani uyku saatine yakın bişey yedirme ki emsin diyorum.. Yok sanki öyle demiyorum illa bişey yedirecek.. acaba acıktı mı? acaba çorba mı versem, şunu mu yapsam bunu mu yapsam..içimden " ayyyyy yeteeeeer" diye bağrıyoruz bazen.. yani nolur
"Tamam kızım senin düzenin nasılsa öyle devam et " dese YOK.. illa herşeyi onlar daha bilir modunda.. Ay bende bugün amma dolmuşum yaww..
kızlar ikram konusunda cozutmuş durumdayım!! değişik özel butik şeyler olsun istiyorum ama beynim durdu vaktim yok araştıramıyorum bana fikir verinnn
mevcut durum:
doongünü pastası (muhtemelen franbuazlı)
şeker hamurlu kurabiyler
mini köstebek pastalar
kağıt kalıpta patatesli muffin
yaprak sarması
mini pizzalar (kıymalı soanlı ve peynirli domatesli)
mercimek köftesi
daha özel daha farklı daha göz alıcı daha bi acayip tariflere ihtiyacım var göz doldursun istiyorum sofram ellerim dert görmesin istiyorum yıllrca
:)
bence diş şeklinde yapma... çok karışık olmaz mı?
elbise fotosu isteriz... bulursun ya ayakkabı. telaşlanma :)
of nagihan cok gecmiş olsun yaa... neyse ki geçmiş gitmiş... hastalanmasın bu kuzular artık...
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun kızlar
Nagihancım size de geçmiş olsun,Allah beterinden korusun canım
Annanemi çok şükür eve çıkarttılar ama çok fazla ilaç içiyo şimdide, henüz
bakışları falan normale dönmedi,, daha iyi olacak inşallah
Annezeyno diş şeklinde kurabiye yapma,,yaptığın kurabiyeler yeter de artar bile canım,,
ellerine sağlıkElbiseni güle güle giy canım
Haftasonu hava güneşliymişbari havadan yüzüm gülsün
2 gün sonra ilk doğuruşumun üzerinden 1 yıl geçecek ya yine mi doğursam
cevap veriyorummmm: HAYIIIIIIRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?