2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ilk dayının oğlunun 2. bebişine canım
2.dayının oğlunun 2. bebişini de Allah korumuş,,sen benzetme, deme öyle deme deme deme
topik olarak aynı aylarda hamiş oluruz işlaaa,,çünkü hamileyken o muhabbetler çok çekilir oluyo
Gerçi bizim bebişler çok hareketlendiler, belki bişey paylaşamadan geçiriveririz hamileliği

mutlu annecim inşallah yine birlikte hamile muhabbetleri ederiz
başka topiklerle aldatmayalım birbirimizi
herşey alnımıza yazılı,inşallah başka çocuklarımız olursa sağlıklı akıllı uslu olsunlar

kızlar ben kaç gündür namaz kılarken oğlumuda yanıma koyuyorum görsün gözü aşina olsun diye
eğilip kalkarken beni inceliyormuş hep eşim diyor,çok komik oluyormuş
biraz büyüsün ona küçük seccade alıcam ne tatlı olur kimbilir

benim oğlum ellerine aşık
2 aydır elleriyle gölgeleri takip ediyor inceliyor
çok hoşuna gidio özlellikle akşamları duvalara doğru gel gel yaparak ellerinin gölgesini görüyor ve kahkahayı basıyor
kıyafetlerimize desenlere çok dikkatli bakıyor,inceliyor dokunuyor
illa herşeye dokunacak şimdide yüzümüze kolumuza bacağımıza artık neresi denk geldiyse dokunuyor
kısaca benim oğlum elleriyle yaptığı herşeyi seviyor sanırım onun en zevk aldığı oyun bunlar

ben de varım ben de varım ben de varım

ben de 2.'yi doğurmak istiyorum, hatta 3.'yü de

yaşasınnnnnnnnnnn

amanınnn... allah korusun...

aminnn valla... keşkeeeeeeeeee...

mutlu annecim inşallah yine birlikte hamile muhabbetleri ederiz
başka topiklerle aldatmayalım birbirimizi
herşey alnımıza yazılı,inşallah başka çocuklarımız olursa sağlıklı akıllı uslu olsunlar

ayy ne güzel olur

şekersizçay mailine bak ve yorumla bacım
bi de çayına şeker atsana çok acı oldu böyle içilir mi kızzz

normalde bu saatlerde eve varmış olurdum süt iznimin bitmesine çok üzüldüm
izin bitti ama bebe emiyo nasıl olcak bakalım

Benim kız dedesı namaz kılarken bayılıyo izlemeyeGidip omuzundan durtuyo ona baksın dıye falan da su sıralar ıyı gozlemleyıp ogrenmış(dedemız duaları ağzını kıpırdatarak okuyo) bızımkıde mırmırmır agzını açıp kapıyo taklıt yapıo.en sonunda adamı guldurdu.bışıy dııl namazını bozcak dıom inşallah ustune cıkmaya kalkmaz çünkü bide ustune cıkınca dehh dıo

chırıro eger arastırma göreclisi ise sanırım ben onu gördum veeee meragımı dındırdım

Bazı kv ler mama olayını marıfet sanıp bayılıolar mama vermeye sanırım gelinlerinin sutunu beğenmıyorlar yada oğullarının oldugu gıbı bebeğin anneye bağlanması hoşlarına gıtmıyoSmile yine kullanamıom of poff

niye dalga geçeyim deli :) uykusuz gecelerden ben de tırsıyorum ama olsun... 2. ve hatta 3. yü de yapacam kısmetse 3 er yıl arayla (planım bu, uyar uymaz bilemem)
siz de uzaktan bakarsınız, yakından seversiniz

ben de varım ben de varım ben de varım

ben de 2.'yi doğurmak istiyorum, hatta 3.'yü de

Kızlar sizi tebrik ediyorum 2. konusunda evet istiyorum.. ama mutluannenin dediği gibi.. belki biraz aradan sonra en azından vücut biraz uyku düzenine alışsın ama 3. sanmıyorum.. çok zor olacağını düşünüyorum.. Hele de çalışan kadın için extra zor olur bence..

Gerçekten öyle mi düşünüyorlar acaba.. Şimdi bile bu tavrına devam ediyor.. Bize gelip kaldığında (3-5 gün) veya biz Bursaya gittiğmizda (2-3 gün) gönlü olsun diye ona bırakıyorum.. İlgilensin, doyursun uyutsun diye.. ama uyutmadan önce mutlaka emecek diyorum.. Yani uyku saatine yakın bişey yedirme ki emsin diyorum.. Yok sanki öyle demiyorum illa bişey yedirecek.. acaba acıktı mı? acaba çorba mı versem, şunu mu yapsam bunu mu yapsam.. içimden " ayyyyy yeteeeeer" diye bağrıyoruz bazen.. yani nolur
"Tamam kızım senin düzenin nasılsa öyle devam et " dese YOK.. illa herşeyi onlar daha bilir modunda.. Ay bende bugün amma dolmuşum yaww..

benim çok hoşuma gidiyor peygamber efendimizde torunlarıyla camiye gidermiş
hasan ve hüseyin as namaz kılarken peygamber efendimizin sırtına çıkarlarmış
kardeşimde annemin sırtına çıkardı namaz kılarken hatırlıyorum

chırıro eger arastırma göreclisi ise sanırım ben onu gördum veeee meragımı dındırdım

nasıl yaniiiiiiiiiiiii

benim kv dede ilk sütüm gelmediğinde mama alalım demişti ısrarla
bende inat etmiştim vermicem diye
sonra çok şükür geldi sütümde çenesinden kurtuldum

senin yerine ben yapim hemen canımmm

bütün kv lerden nefret ediyorummmmmm
hep söylüyorum bir anne anlar bilir bebeğinin dilini,isteğini
nasıl yapacağını,nasıl uyuyacağını ne yiyeceğini
sen neden karışıyorsun ki kv

kızlar ikram konusunda cozutmuş durumdayım!! değişik özel butik şeyler olsun istiyorum ama beynim durdu vaktim yok araştıramıyorum bana fikir verinnn

mevcut durum:

doongünü pastası (muhtemelen franbuazlı)
şeker hamurlu kurabiyler
mini köstebek pastalar
kağıt kalıpta patatesli muffin
yaprak sarması
mini pizzalar (kıymalı soanlı ve peynirli domatesli)
mercimek köftesi

daha özel daha farklı daha göz alıcı daha bi acayip tariflere ihtiyacım var göz doldursun istiyorum sofram ellerim dert görmesin istiyorum yıllrca

Sadrazam Lokumu Tatlısı..

Eklentiler

• $sadrazamlokumu1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 32
Kimse kalmamış... bende kaçıyorum.. gideyim olumla bol bol vakit geçireyim.. oynayalım koklaşalım..
Hepinize iyi akşamlar

Sagol cnm atlattik gibi.defne karene degecmis olsn.yaprak dokumu gibi olmus burasi galiba yine....

Sagol cnm.size de gecmis olsun esin ananen bakiciniz hepsi iyi olur ins.geldi mi ust uste gelir hep.dermansiz dert vermeson Rabbim.bu arada ikinciye ben de varim..

Anacim topic revire donmus resmen, cok var hasta bebegimiz ne oluyor yaa boyle..
Nagis cnm gecmis olsun, Yaren Nur umuzda hastalanmis ins bu son olur ins...Istanbulun sularinda mi birsey var acaba..bu isal olayi salgin ama sudan baska nasil bulasir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…