2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm.sende yurtdışında misin Allah kavustursun ins.guzl dilek lerine amin diyorum. Salgin var ve benim kiZ ev sahibinin torunundan kapti.bize gelmisler malesef...

Melegmcnm benm.herseyden bulasabilirmis malesef.yasadk bi daha da olmaz ins.kuzumu cok ozledm ya ben kacar.firsat bulurdsam evdn girerm.net paketi aldm.seni ve mahirimi operimmm muckkss

nagiş_yaren nura büyük geçmiş olsun canım..neyse daha iyi yazmışsın çok sevindim..demek ishal salgın:26:
off çok korkarım ben ya..
dilberege_canım sen yurtdışına gidiyomuşsun..hayırlı yolculuklar..senin için zaman su gibi akıp geçsinde
oğluşuna hemen kavuş
köşeminderi_chihiroyu görmüşsün anlatsasan kızzz:)meraklandım:)
hejar_demek aras eymen gölgelere bayılıyo:)hayal ettim bende deneyecem bakalım çağla ne yapacak:)
biangel __bana armagan ettigim vidioyu izledim:=)şarkı çok sarmadı ama sonundaki meaajı aldım ve gülümsedim:)
sagol datlum benim..ayrıca ben bu güne kadar senin adını ne tuhaf okuyomuşum şimdi farkettim:)ingilizce yazı zannediyomuşum..
megerse bi_an_gel miş:))çok güldüm kendime
ha birde mesaj düzenleme bölümünde ki sebep notunada çok güldümananmı bagırıyooo
çok tatlısın canım

dün 23 nisan dolasıyla uçurtma şenligi vardı bizde gittik..neyse orda cerenle ben uçurtma uçuruken
çağlanın uykusu geldi,eşimde çağlayı aldı biraz dolaştırmaya gitti..
çağla mızmızlanarak yürürken bir bayana doğru koşmuş ve sarılmışeşim şok olmuş çünkü
çağla asla kimseye gitmeyen bir bebek..eşim çekmiş çağlayı ama çağla aglıyomuş illa bayanı istiyomuş:))
bayan sevmiş biraz sonra eşim tekrar almaya yeltenmiş çağla yine aglamış
megerse kadın bana çok benziyomuşçağla uyku sersemi annesini karıştırmış
eşim dedi bayan senin ikizin gibiydi dedi..bende çok merak ettim..neyse
çağlayada küstüminsan annesini tanımazmı

oyy oyy maşallah tamam olmuş bu kız ya:))maşallah tam yürüyo bu annesi..
aaoowww sesinede bayıldımecenin yürürken göz kırpmasına bittimmmmmmmmmm

ben geldim hem resim hemde videoyla:))

bebeklerimiz hastaymış yine herkese geçmiş olsun dayanalım son hastalıkları olacak inşallah bunlar.

benim odun dün gitti girip okudum sizi ama çok moralim bozuktu yazamadım sağolsun yeşilçayım moral oldu bana. bizim burada 2 blok havacılara ait. onlar da herkes birbirini tanır hep birlikte otururlar parkta. ben geçen yazdan parkta birisiyle arkadaş oldum yakın tarihli bebeklerimiz olduğu için çok iyi biri. gidip geliyoruz birbirimize eşime de hep bahsediyorum. dün de oğlunun doğum gününe eşimle giderim diye sevinmiştim tabi benimki her zamanki ben kimseyi tanımıyorum sıkılırım deyip gelmedi çıldırdım resmen herkes eşli benimki evde herkes gelip konuştu seni görüyoruz hep tek başına diye diyemedim benim odun evde ama şimdi diye eve dönünce ağzıma geleni söyledim çok güzel geçen 3 günümüzün ardından ona hoşçakal bile demeden öpmeden gitti odunnnnnnnnnn. çok ağladım bütün gece sinirimden mesaj attım arama beni açmıcam diye. akşamüstü arıyor merak ettim tabi vardımı diye açtım yaşıyonmu dedim evet dedi suratına kapadım teli:)) ya bıktım bu sıkılgan ergen triplerinden bir ortama sokmak için göbeğim çatlıyor hep artık ece var değiştirmesi gerek bu huyunu aynı anasıgil gibi yabani işte nolucak(

forumda hem süt oğlu hem süt kızı olup, eceninde 2 süt annesi olan bir ben varım herhalde:)) ben sıcak bakıyorum güzel bir duygu benim için keşke sütüm bitmeden forumdanda bir süt bebem olsa:))

2013 mayıs anneleri maşallah doğurmaya başlamış hikayelerini bile yazmışlar okumak hoşuma gidiyo onları delimiyim neyim:))

babycerenim o hediyelerin resmi ne öyle kızakşam hem ağlıyom hem gülüyom resimlere dün akşam dönüp dönüp baktım aklınla bin yaşa emi:))

mutluannemin arkadaşıımızın doğumgününe de katkısı oldu buradan tekrar teşekkür ediyoruz kendine sizin nezdinizde:))

kimsecikler yok yine videoyu izlemeye gelen ziyaretçi olursa iki çene çalsın lütfen şurada:))

babyceren kız ben bile yazdığım notları okuyamadım sen nasıl okudun ne göz varmış be kardeşim:))

off üzüldüm ya keşke dargın ayrılmasaydınız..neyse ben karışmıyım sonra benide fırçalarsın:))
bizdede durum tam tersidir..eşim gezmeyi toplum içne girmeyi çok sever,çok konuşkandır..
hatta benim ailemle bile benden daha samimidir:)amcam yolda görür bana seslenmez eşime seslenir:)
o derece yani..bende tam tersiyimdir..pek konuşmam utangaç sayılırım..gerçi son bir yılda baya kendime güvenim geldi çenem açıldıneyse niye yazdım bunları bende bilmiyorum:))öpüldün canım sıkma canını..
kimsecikler yok yine videoyu izlemeye gelen ziyaretçi olursa iki çene çalsın lütfen şurada:))

babyceren kız ben bile yazdığım notları okuyamadım sen nasıl okudun ne göz varmış be kardeşim:))

ben izledim çok begendim..canım gözlerim çok iyi görürkeşke bi maşallah deseydinnazar degmesin diye:)
büyük mektubunu tam okuyamadım ama küçük notları okudum

maşallah bebeğim maşallah:)) sen bunca zaman çevrenden kendini mahrum ettiysen yazık valla çok büyük kayıp:)) benimki de alışasıya kadar soğuktur ama bir alışsa benle yarışır:)) tabi o kaynaşasıya kadar karşısındaki insan ondan soğumazsa iyi:)) ahh aahhh nerden buldum ben bu x meni:))

[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]

Ben seni yaradana Kurban oluyummm hemi..off sen cok ama cok sekersin..masallah kirkbir kere masallah subhanallah sana..Azraece cnm benim cnm cok cekiyor Ece ne olcek :))

ben izledim çok begendim..canım gözlerim çok iyi görürkeşke bi maşallah deseydinnazar degmesin diye:)
büyük mektubunu tam okuyamadım ama küçük notları okudum

Senin utangac halini hec dusunemiyem..sen ancak mutevaziliginden cok konusmuyorsundur, olsa olsa sebep budur baska birsey gelmedi guzel arkadasim icin eheuehue...
Gozlarine masallah ben o notlari bile zor bela farketmistim sonra anladim not olduklarini banada maasallah deyin gorememekte buyuk meziyettir :))

Ece cnm annene de bir daha sefer corap taksin ayagina, burda melegim teyzen ayak gordumu dayanamaz :)) bu arada Ece mizin ayaklarida minikmis..benim oglaninda cok kucuk hatta bu oglan yuruyemez diyordum bu ayaklarla ama Ece yurudugune gore demek olay ayakta bitmiyormus eheuehue

Ece ye bayıldım bayıldım bayıldım maşallah prensese ya o ne tatlılik öyle maşallah annesi bu arada eşinle küskün ayrılmana çok üzüldüm canım ya erkekler bazen çok anlaşılmaz oluyor gerçekten garip bi genetik yapıları var bir de kadınlar anlaşılmaz derler yalan! Sen yine de fazla uzatma bence aklı sende kalır yazık adama küs ayrılmak yetmiştir ona . Ece yi ör benim için olur mu annesi :) iyi geceler. . .

bende alışına kadar soguk alışınca fokur fokur olan tiplerdenim:))aynen dedigin gibi ben alışana kadar benden soguyanlarda
olabiliyoayy kocanla ben kardeşmiyiz acaba:))aynı huya sahibiz:))
annem beni so.ny fabrikasının önünde bulmuş,eger senin eşinide orda bulmuşlarsa demek kardeş oluyoruz
bende senin görümcen oluyorum

:90: ay melegim sanada maşallah..ben senin meziyetini yerim canım benim daha güzel görürsün işlaaa..
zekeriya hoca sana üflemişti kesin gözlerin düzelmiştir..bak bakalım dişimde bir şey varmı:125:
cevabın evetse tamam iyi görüyosun ama hayırsa hemen hoca gelip tekrar üfleyecek sana

arkaaşlar ben 15 kişi çağırmayı düşünüyorum şarkhandanda şişe sipariş edicem ama 25 ten aşağı alamıyorum.siz kaç adet aldınız.
Ben arkadaşla aldım 30 taneyi 15-15 paylaştık
Canım benim yaa çok üzüldüm. Neyseki daha iyiymiş yaren nur buna çok sevindim. İnşallah bu son hastalığı olur kuzunun öpüyorum canım sizi
[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]

Eceeee eceeeeeee seni yemek, ısırmak, sıkmak, sıkıştırmak, yuvarlamak, öpmek istiyorum.
Çok tatlısın maşallah sana.
Darısı da besteme olsun inşallah

dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..

hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..

Canım yaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…