Ahh canım yaa çokk çok gemiş olsun.. Havaların ısınması ile beraber bütün hastalıklar terk etsin buraları.. çocuklarımız mutlu neşeli güzel havalarda dışarda vakit geçirebilsin.. ve hiç hasta olmasın
Anacim topic revire donmus resmen, cok var hasta bebegimiz ne oluyor yaa boyle..
Nagis cnm gecmis olsun, Yaren Nur umuzda hastalanmis ins bu son olur ins...Istanbulun sularinda mi birsey var acaba..bu isal olayi salgin ama sudan baska nasil bulasir dimi
off üzüldüm ya keşke dargın ayrılmasaydınız..neyse ben karışmıyım sonra benide fırçalarsın:))ben geldim hem resim hemde videoyla:))
bebeklerimiz hastaymış yine herkese geçmiş olsun dayanalım son hastalıkları olacak inşallah bunlar.
benim odun dün gitti girip okudum sizi ama çok moralim bozuktu yazamadım sağolsun yeşilçayım moral oldu bana. bizim burada 2 blok havacılara ait. onlar da herkes birbirini tanır hep birlikte otururlar parkta. ben geçen yazdan parkta birisiyle arkadaş oldum yakın tarihli bebeklerimiz olduğu için çok iyi biri. gidip geliyoruz birbirimize eşime de hep bahsediyorum. dün de oğlunun doğum gününe eşimle giderim diye sevinmiştim tabi benimki her zamanki ben kimseyi tanımıyorum sıkılırım deyip gelmedi çıldırdım resmen herkes eşli benimki evdeherkes gelip konuştu seni görüyoruz hep tek başına diye diyemedim benim odun evde ama şimdi diye eve dönünce ağzıma geleni söyledim çok güzel geçen 3 günümüzün ardından ona hoşçakal bile demeden öpmeden gitti odunnnnnnnnnn. çok ağladım bütün gece sinirimden mesaj attım arama beni açmıcam diye. akşamüstü arıyor merak ettim tabi vardımı diye açtım yaşıyonmu dedim evet dedi suratına kapadım teli:)) ya bıktım bu sıkılgan ergen triplerinden bir ortama sokmak için göbeğim çatlıyor hep artık ece var değiştirmesi gerek bu huyunu aynı anasıgil gibi yabani işte nolucak (
kimsecikler yok yine videoyu izlemeye gelen ziyaretçi olursa iki çene çalsın lütfen şurada:))
babyceren kız ben bile yazdığım notları okuyamadım sen nasıl okudun ne göz varmış be kardeşim:))
[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]
ben izledim çok begendim..canım gözlerim çok iyi görürkeşke bi maşallah deseydin nazar degmesin diye:)
büyük mektubunu tam okuyamadım ama küçük notları okudum
ben geldim hem resim hemde videoyla:))
bebeklerimiz hastaymış yine herkese geçmiş olsun dayanalım son hastalıkları olacak inşallah bunlar.
benim odun dün gitti girip okudum sizi ama çok moralim bozuktu yazamadım sağolsun yeşilçayım moral oldu bana. bizim burada 2 blok havacılara ait. onlar da herkes birbirini tanır hep birlikte otururlar parkta. ben geçen yazdan parkta birisiyle arkadaş oldum yakın tarihli bebeklerimiz olduğu için çok iyi biri. gidip geliyoruz birbirimize eşime de hep bahsediyorum. dün de oğlunun doğum gününe eşimle giderim diye sevinmiştim tabi benimki her zamanki ben kimseyi tanımıyorum sıkılırım deyip gelmedi çıldırdım resmen herkes eşli benimki evdeherkes gelip konuştu seni görüyoruz hep tek başına diye diyemedim benim odun evde ama şimdi diye eve dönünce ağzıma geleni söyledim çok güzel geçen 3 günümüzün ardından ona hoşçakal bile demeden öpmeden gitti odunnnnnnnnnn. çok ağladım bütün gece sinirimden mesaj attım arama beni açmıcam diye. akşamüstü arıyor merak ettim tabi vardımı diye açtım yaşıyonmu dedim evet dedi suratına kapadım teli:)) ya bıktım bu sıkılgan ergen triplerinden bir ortama sokmak için göbeğim çatlıyor hep artık ece var değiştirmesi gerek bu huyunu aynı anasıgil gibi yabani işte nolucak (
bende alışına kadar soguk alışınca fokur fokur olan tiplerdenim:))aynen dedigin gibi ben alışana kadar benden soguyanlardamaşallah bebeğim maşallah:)) sen bunca zaman çevrenden kendini mahrum ettiysen yazık valla çok büyük kayıp:)) benimki de alışasıya kadar soğuktur ama bir alışsa benle yarışır:)) tabi o kaynaşasıya kadar karşısındaki insan ondan soğumazsa iyi:)) ahh aahhh nerden buldum ben bu x meni:))
Senin utangac halini hec dusunemiyem..sen ancak mutevaziliginden cok konusmuyorsundur, olsa olsa sebep budur baska birsey gelmedi guzel arkadasim icin eheuehue...
Gozlarine masallah ben o notlari bile zor bela farketmistim sonra anladim not olduklarini banada maasallah deyin gorememekte buyuk meziyettir :))
Ben arkadaşla aldım 30 taneyi 15-15 paylaştıkarkaaşlar ben 15 kişi çağırmayı düşünüyorum şarkhandanda şişe sipariş edicem ama 25 ten aşağı alamıyorum.siz kaç adet aldınız.
Canım benim yaa çok üzüldüm. Neyseki daha iyiymiş yaren nur buna çok sevindim. İnşallah bu son hastalığı olur kuzunun öpüyorum canım siziNasılsınız bakalim.dun girdm bir suru uazdm ama gec kaldigi icin uzun uzun yazdklarm silindi.
Salgin vorusten bizde nasibimizi aldk.cok kotu bir 5 gun gecirdik.kuzum kusma ishal gecirdi
Hastanedeydik.ilk defa serum yedi.cok kotu oldu kizlar.cok sulur dun kesildi ve ben de daha mutluyum
Serum ve kan icin oyle cok agladi ki bizde agladk.medet umdu kuzum.gribinin ucuncu gunu dra gittk.eve geldik kusma basladi.ertesi gun hep ishal.defalarca ust bas degistim.cok yiprandm.kizimin aglauisi bile degisti ya.cis tahlili vermekte cok zorlandik en son legene tuttum cis diye diye onbes dk sonra yapti.3 gun veremedk.virus kakada cikti.kan degerleri iyi cok sukur.kan ilaci vermeme ragmen onuc cikti.simdi antibiyotk kullaniyoruz.Rabbim evlatlarimizla sinamasin ve beterlerini gostermesin.
Bugun calisiyorum evdeydm.zadanin dogum gunune grip diye gtmedk daha neler cikti sonra.neyse sukur.
Mutlu anne ananen nasil
Ongun oldu galiba girmeyeli.ins yaramaz bisey yoktur
Optum hepinizi....
[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]
dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?