2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canımsın başınız sagolsun..mekanı cennet olsun.allah ailenizede sabır versin...

Sana bisey diyimmmi..bu yasliligin kotu avandajlarindan biride agzinda dogru duzgun dis olmamasidir biliyon mu..
Bende dis hep yapma anacim, orginallar gitti hemen hemen..allahtan uflencek disimiz yok, yoksa dislerde yamulurdu gizz:))
Senmisin o gun hocaya sasibes diyen al sana gormeyen goz iste :))

Allah gani gani rahmet etsin ...mekani cennet olur ins..sizlere de allah sabir versin cnm, Candan Ercetin in sarkisi vardi ya olumden baskasi yalan gercekten cok dogru..

yaşla alakası yok canım ya..benim dişlerde çok çürük ama ben irsi oldugunu düşünüyorum..
anne tarafımda herkesin dişi çürük..aman boşver tıp ilerliyoyakında yeni dişlerimiz bile çıkabilir

Gecmis olsun cnm, umarim Defne miz dedigin gibi hemencecik atlatir..
Hamaratsin evvelallah eminimki en guzeli yapicaksindir..Bazen derler ya marlfet kalipta degil elde dir diye..bence senin eller bu konuda number one cnm

Herseyde bir hayir vardir mutlaka..aksiliklar geldi mi zaten ust uste gelir ama sunuda unutmamak lazim her zaman beterinde beteri vardir. yani buna sukur ediyoruz ya cok sukur..
Gecmis olsun esine ve bakiciniza cnm...ins tez zamanda rabbim sifa olur

zadacım başınız sağolsun Allah evlatlarına sabır versin koca bir ömrü annelerinin varlığıyla geçirmişler şimdi çok zor gelir onlara. mekanı cennet olsun.

edack, meleğim, ilkim ve babycerenim sağolun güzel yorumlarınız için darısı yürümeyenlerin başına ama dendiği kadar gerçekten yürüyünce kontrolleri daha da bir zor oluyor.

Uyy anam biz sence o jenerasyona yetisirmiyiz...seni bilmem ama ben yetisemem gayri :))
Neyseki teknoloji harika porselen dis yapiyorda..hic cakma oldugu belli olmuyor en azindan psikolojim bozulmasin dimi...hem beyaz beyaz siritmak guzel bir pozitiflik:125: arada karalar gozukebilir no worries

dün gece kendimi rüyamda hamile gördümhayırdır işlaa:)
yaw ben daha adette olmadım:44:11 ay oldu:44:varmı benim gibi henüz olmayan
dün kendimi öyle hamile görünce düşündüm acaba 10 yıl sonra bir çocuk dahamı dogursam
39 yaşında olurum,eşimde 49 olur:123: tabi o zamana kadar eşimin fabrika çalışmaya devam ederse
bazılarında olurya kocaman çocukları vardır ama son anda yapılan birde küçük bebekleri olur:)
eşimle benim yaşlılıgımızda yanımızda olursuyumuzu getirir
wc ye götürür

Bizimki daha baslamadi yurumeye ama inanirmisin her olup olmadik yere tutunup kalkmaya calisiyor surekli ayakta olma istegi var ve bende surekli arkasindayim..her sekilde zor gercekten simdi bizimki yurese demek anam agliyacak simdi boyle ise vay halimeki vayy..

fabrikaymış tövbe tövbe:))) çalışan demir pas tutmaz demişler o kadar sende çalıştırt bol bol:))

ya size utanarak söylüyorum ve kıvancımdan özür diliyorum ben bugün kuzey güneyi izlemeyi unuttum günleri karıştırdım kafaya bakın ya(

kıvanç cemreye arkadann öhüm öhümm bir saniye kıcık tuttu:))ha ne diyodum kıvanç cemreye arkadan sarılmıştı:)
ya dedim ne yapıyo bunlarmeger cemrenin elinde birşey varmış onu almaya çalışıyomuştöbe töbeee
hemende yanlış anlamayın

Hayirdir ins cnm. benim bilgim kadari ile hamile olarak gormek icine birseyler atip cikamiyormusun...yani dertlerini tasalarini saklama sekerim cikar bir ohh de :))

39 degilde ben 40 yasin guzel olucagini dusunuyorum gerci bana da cok uzak degil eheuheueh gec yasta cocuk sahibi olmak cok riskli, yaa cocuk tam buyuyemeden gocer gidersek..neyse yaa sanki gec olanlarin garantisi mi var dimi..allah nasip ederse olur..o kadar,yeterki hayirlisi olsun

Ekmek fabrikasi orasi cok kutsal him.bende sana katiliyorum calisan demir pas tutmaz ben neler neler gordum ve duydum...
Su guney- kuzeyi hic seyretmedim senin sayende bir kere olsun bakma hissi doguyor bende de , seni seyrettiren sebep galiba Kivanc oluyor :))

anlatma kızım:)) nette kotalı nasıl izlicem off off.

bugün tam tamına 4 saat yürümüşümdür herhalde. alışveriş yapıp geldik bir de bisiklet turnuvasının marmaris etabı varmış onları takip ettik çoğu fücut yapmış bisiklet sürmekten kızlarla bol bol bakındık bizde söylemesi ayıp:)) keçi sütlü biskivü çıkmış markası biraz dandik gibi ama ece sevdi daha önce hiç biskivü vermiyordum artık yavaş yavaş alışsın diye vermeye başladım onu da gittim keçi sütlü buldum:))

mutfakta bedavaya izlesene..komşudan:))
ha bide şey olmuştu cemre banyoya geçti..bide simay serbest kaldı ve güneyle arabadaa neyse gerisini boşver
canım o dandik markanın markası ne..merak ettim..belki benim cadıda yer..

dizi bahane kıvanç şahane meleğim:))

şimşek grubundan tio adıyla çıkmış heryerde denk gelince aldık pütürlü yemeyen ece kıtır kıtır yedi cadı:))

ben yatmaya giderhadi sizde gidin
aklım burda kalmasın:18:çok meraklıyımdır:18:
iyi geceler allah rahatlık versin herkese
azraece canım bide zeynep işten kovulmuştuhadi bye
melegim :80:gıdıı gıdıııı:80:

Gider ayak kotu olmus yine bence siz birbirinize doyamiyorsunuz bu yuzden bunlar oluyor benim kanaatim sizde flort donemi kapanmamis hala masallah ins barismaniz hemen olur..
Odun demissinde erkeklerin cogu oyle degilmi cnm, benim adamda antisosyal bir heruftur ne yapsan nafile yine bildigini okur ..odun iste :))

Eee kizlar yine benden once iyi geceler opcugu verdiniz ciktiniz...sona kalan dona kalir derler bende cikiyim bari donmuyum burda dimi :))
Iyi geceler, tatli ruyalar topic sakinleri opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…