dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
:90: ay melegim sanada maşallah..ben senin meziyetini yerimcanım benim daha güzel görürsün işlaaa..
zekeriya hoca sana üflemişti kesin gözlerin düzelmiştir..bak bakalım dişimde bir şey varmı:125:
cevabın evetse tamam iyi görüyosun ama hayırsa hemen hoca gelip tekrar üfleyecek sana
dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
Sana bisey diyimmmi..bu yasliligin kotu avandajlarindan biride agzinda dogru duzgun dis olmamasidir biliyon mu..
Bende dis hep yapma anacim, orginallar gitti hemen hemen..allahtan uflencek disimiz yok, yoksa dislerde yamulurdu gizz:))
Senmisin o gun hocaya sasibes diyen al sana gormeyen goz iste :))
Günaydınnnn herkese... :) Defnecik de yine hasta bebişler kervanına katıldı ama kısa sürecek inşallah...
akşamları ateşleniyo, geceleri uyumuyo vs vs... bu sabah sıfır uykuyla geldim işe... neyse iyi olsun da, varsın uyumasın...
bugün kreşte defile partileri varmış. "en şık elbisesini giydirip saçlarını yapıp getirin" diye not yazmışlar defterine :)
ben de gereğini yaptım tabi
allahım yaaa... çok tatlı bu veletler çookkk...
zadacım ben hangi gün oldugunu bilmiyorum valla. kafam karıştı iyice. haftaya da 1 mayıs tatil olcak inşallah...
iyi oldu beee... 2 gün çalış 1 gün tatil yap... (tabi ona da tatil denirse... kıçımı yere koyamıyorum valla, inanır mısınız...)
dün anne zeynepin verdiği pasta tarifini yaptım. bugun seker hamuru kaplama işini denicem üstünde... keki süper başardım. harika bi sünger kek oldu. hiç sönmedi :) ama benim kelepçeli kek kalıbımın çapı 28 cm olduğu için biraz ince düştü... zor kestim ikiye :) bu durumda muhtemelen ben 2 adet kek ile 1 pasta çıkaracağım... üst katı için daha küçük bi kalıp almam lazım...
neyse işler beni bekler sonra yazarım yine
Günaydın kızlar
Zadacım arayamadım tam slaytı yaparken eşim çok hastalandı,,2şişe serum yedi,
boğaz enfeksiyonu var çok fena durumda,bide ateşlendi,onunla uğraştık hep
İşin kötüsü bakıcı teyze de beter durumdaonun da hiç sesi çıkmıyo,baygın durumda.
virüs gibi ya bu nasıl bir hastalıktır,,Allah bütün hastalara şifa versin.
Mira'ya bugün temizliğe gelen abla bakıyo sağolsun,,Allah'tan Mira onu çok seviyor
da içim rahat.onun da yemek yedirme fobisi var Sabah kahvaltısını ben ettirdim de
geldim,,meyve saati için püre hazırladım onu verecek inş.,,çorbasını da sulu kıvamda hazırladım
ısıtıp gerekirse biberonla ver dedim bakalım yedirebilecekmi:44:Yediremezse diye de buzluktan 2 paket süt indirdim bugun,,
en kötü mira kendi içer biberona koy dedim.Öğlende de bir gider gelirim eve.
Ay kızlar böyle çok zor gerçekten,,gurbet elde kaldım tek başıma,,hiçbirşeye yetişemiyorum...
Ne bebeğime,ne eşimin isteklerine,,birde yaşgünü geldi üstüne hastalık girdi eve...pofff
Sabah sabah moral bozmak istemem ama geldimi gerçekten herşey üst üste geliyor...
Rabbim dermansız dert vermesin bunda da vardır bir hayır..
Herkese güzel bi gün diliyorum
yaşla alakası yok canım ya..benim dişlerde çok çürük ama ben irsi oldugunu düşünüyorum..
anne tarafımda herkesin dişi çürük..aman boşver tıp ilerliyoyakında yeni dişlerimiz bile çıkabilir
zadacım başınız sağolsun Allah evlatlarına sabır versin koca bir ömrü annelerinin varlığıyla geçirmişler şimdi çok zor gelir onlara. mekanı cennet olsun.
edack, meleğim, ilkim ve babycerenim sağolun güzel yorumlarınız için darısı yürümeyenlerin başına ama dendiği kadar gerçekten yürüyünce kontrolleri daha da bir zor oluyor.
fabrikaymış tövbe tövbe:))) çalışan demir pas tutmaz demişler o kadar sende çalıştırt bol bol:))
ya size utanarak söylüyorum ve kıvancımdan özür diliyorum ben bugün kuzey güneyi izlemeyi unuttum günleri karıştırdım kafaya bakın ya(
dün gece kendimi rüyamda hamile gördümhayırdır işlaa:)
yaw ben daha adette olmadım:44:11 ay oldu:44:varmı benim gibi henüz olmayan
dün kendimi öyle hamile görünce düşündüm acaba 10 yıl sonra bir çocuk dahamı dogursam
39 yaşında olurum,eşimde 49 olur:123: tabi o zamana kadar eşimin fabrika çalışmaya devam ederse
bazılarında olurya kocaman çocukları vardır ama son anda yapılan birde küçük bebekleri olur:)
eşimle benim yaşlılıgımızda yanımızda olursuyumuzu getirir
wc ye götürür
fabrikaymış tövbe tövbe:))) çalışan demir pas tutmaz demişler o kadar sende çalıştırt bol bol:))
ya size utanarak söylüyorum ve kıvancımdan özür diliyorum ben bugün kuzey güneyi izlemeyi unuttum günleri karıştırdım kafaya bakın ya(
anlatma kızım:)) nette kotalı nasıl izlicem off off.
bugün tam tamına 4 saat yürümüşümdür herhalde. alışveriş yapıp geldik bir de bisiklet turnuvasının marmaris etabı varmış onları takip ettik çoğu fücut yapmış bisiklet sürmekten kızlarla bol bol bakındık bizde söylemesi ayıp:)) keçi sütlü biskivü çıkmış markası biraz dandik gibi ama ece sevdi daha önce hiç biskivü vermiyordum artık yavaş yavaş alışsın diye vermeye başladım onu da gittim keçi sütlü buldum:))
ben geldim hem resim hemde videoyla:))
bebeklerimiz hastaymış yine herkese geçmiş olsun dayanalım son hastalıkları olacak inşallah bunlar.
benim odun dün gitti girip okudum sizi ama çok moralim bozuktu yazamadım sağolsun yeşilçayım moral oldu bana. bizim burada 2 blok havacılara ait. onlar da herkes birbirini tanır hep birlikte otururlar parkta. ben geçen yazdan parkta birisiyle arkadaş oldum yakın tarihli bebeklerimiz olduğu için çok iyi biri. gidip geliyoruz birbirimize eşime de hep bahsediyorum. dün de oğlunun doğum gününe eşimle giderim diye sevinmiştim tabi benimki her zamanki ben kimseyi tanımıyorum sıkılırım deyip gelmedi çıldırdım resmen herkes eşli benimki evdeherkes gelip konuştu seni görüyoruz hep tek başına diye diyemedim benim odun evde ama şimdi diye eve dönünce ağzıma geleni söyledim çok güzel geçen 3 günümüzün ardından ona hoşçakal bile demeden öpmeden gitti odunnnnnnnnnn. çok ağladım bütün gece sinirimden mesaj attım arama beni açmıcam diye. akşamüstü arıyor merak ettim tabi vardımı diye açtım yaşıyonmu dedim evet dedi suratına kapadım teli:)) ya bıktım bu sıkılgan ergen triplerinden bir ortama sokmak için göbeğim çatlıyor hep artık ece var değiştirmesi gerek bu huyunu aynı anasıgil gibi yabani işte nolucak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?