2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evet eminim,çünkü adını da belirtmişsin.Blogundan tanıdımSanırım ben karıştırdım,kocaeli de yaşadığını unutmuşum,nedense hep Bursa zannediyordum.Hatta eminim abim de İzmit dedi ama ben:44::44:

Nerdeyse bir haftadır topiğe uğrayamadım. hiç bu kadar ayrı kalmamıştım Atlaya atlaya baktım geçmişe

Salgın var sanırım, hasta bebeklere geçmiş olsun.

ZADA Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

anne zeynep; özel mesaj atamıyorum buraya yazayım.Süt iznin bitmiş sanırım, öncesini bilmiyoruma ama öyle anladım msjdan, süt izni analık izni bitiminden sonra başlıyor diye biliyorum, ben ağustosa kadar kullanacağım, bizim kurumda öyle en azından her kurum farklı mı yorumluyor bunu ???

videoyu kaçırdım işyerinden de seyredemem
ah o odunlardan bi tane de bende var ve sabah sabah canımı sıktı
neyse düşünme şekersiz, bozma moralini...

canımmm, başınız sağolsun. hayat çok garip... birilerinin en mutlu günü bir başkasının en acı günü olabiliyor.
yaşadığımız her anın kıymetini bilmek lazım çünkü bi daha geri gelmiyor.

kuzenim 2 aylık hamile. gecen gun de beni görmüş rüyasında. hamileymişim 6 aylık falan ve o da kız olcakmış... ne demek ki bu şimdi...

hah iyi bari. sevindim bi yanlışlık olmamasına

gerçekten mi? 1 yaşına kadar diye biliyorum ben de... kime sorabiliriz bunu... eğer öyleyse ücretsiz izni de kapsıyor mu? yani ben 16 haftalık normal izinden sonra 6 ay ucretsiz aldım ve 1 martta başladım işe... o zaman 1 mart 2013 e kadar mı oluyo? kurumdan kuruma değişiyo mu? nedir.. bilen yok muuuuuuuuuu
anne zeyneple bana ve çalışan tum annelere mujde olur valla

günaydın..
annezeynep ve yavru kedi ve mayısın sultanları.
sabah sabah canım sıkıldı. eşimle tartıştık ama burayı okuyunca daha iyiyim şimdi.

dun doğumgunu kutlayacağımız mekana gittik hem yemek yemek hem de konuyu netleştirmek için ama ilgili kişi yoktu. bugun bana dönüş yapacak. ama cok sevindim çünkü mekan el değiştirmiş ve bahçe yeniden düzenleniyor. cok daha guzel oluyor..

ve dun tema ya meşe bağışında bulundum. böyle şeyler söyenmez ama fikir olsun diye yazıyorum. sertifikam 3 iş gunü içinde ulaşacak inşallah...

pastayı hala kaplamadım çünkü 2 gündür bitik vaziyetteyim. defne nin uyku saati gelince odadan dışarı adım atamıyorum cunku 10 dk da bir ağlayarak uyanıyo..

not: bi üstteki mesajı yazarken onlar online olduğu için sadece onların isimleri var :)
talay ve eladuru da gelmiş :) hoşgelmiş

Son düzenleme:

ben mini kumpir,truff yada çilek ve diğer meyveleri beyaz ve sütlü çikolatayla kaplayıp süsleyip kürdanlara saplamayı düşünüyorum.birde çok güzel kanepe fikirleri var uğur böcekli falan nacizane

2. ve 3. çocuk yapımından bahsedilmiş.inş. biz ağustos sonu eylül başı 2. temel atma törenini düşünüyoruz.bahar bebeğini çok sevdim ben 2. hatta 3. de bahar bebeği olsun istiyorum inş. malum bu doğum günü faaliyetleri çok meşakkatli hepsini bir aradan çıkarıveririm.

bendensin

bu arada bizim mamaları her gelen bi çeşit yapıp getireceği için sipariş veremem. kim ne yaparsa kabulumdur

selam günaydınlar olsun ifindimmm
işe güce dalmadan arkadaşlarımı selamlamak istedim

zada; Allah rahmet eylesin babaannenin mekanı cennet olsun...

mutlucum mira nasıl oldu ?

nagihan canım yarennur a da geçmiş olsun geçsin gitsin ve gelmesin hastalıklar amin

zeynepcim ; kurabiyeler çok sevimli görünüyorrr

Kanun gayet açık ve net canım :

"Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam bir buçuk saat süt izni verilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler. Bu süre günlük çalışma süresinden sayılır."

Süt izni çocuk 1 yaşına gelene kadar kullanılır.Sizin iş yeri olayı biraz yanlış anlamış sanırım ama çaktırma :)

Günaydınlar....Kırkkyılın başı gelsemde bütün mayıs annelerini kucak dolusu öpüyorum.....Herkese selamlar sevgiler...

Gördüğüm kadarıyla hasta bebişlerimiz varmış inş en kısa zamanda iyileşir hepsi de turp gibi olurlar...Malum doğum günlerimiz de yaklaşıyor heyecan var...sizdeki hazırlıklara bı göz attım da imrendim doğrusu....Ben neden hiçbişeye zaman ayıramıyorum yaaaa çoookkk yorgunum çookkk yoğunum...(((

herkese günaydınlar bugün pazar günümüz tabanlara kuvvet her zaman ki gibi:))

yeşilçayım kaldırmıcam videoyu akşama izlersin. senin oduna hatta bütün odunlara bunu yolluyorum üzmeyelim tatlı canlarımızı

temeller atılıyormuş:))) şimdiden hayırlı olsun diyeyim:))

heheehhehehe ben izledim ece mi ben onu yerım ya valla yerim yaaaaaaa

sekersizim sıkma canını olur böyle şeyler ssz
bu arada verdiğin fikir için çok ama çok teşekkür ederim bende ne yapsam diye düşünüyordum
ilaç gibi geldin

seviyorum sizi yaaa valla yoğunluktan düşünmeye fırsat bulamadığım bir çok şeyi sayenizde yapıyor oluuyorum
Allah razı olsun ne diyim

20 mayıs itibari ile tatile gidiyoruz
ve az önce yaptığım takvim hesaplarına göre adet olacağım
tatile gitmeden 1 gün önce yada orada

geciktirici kullansam mı sizce ne yapsam ne yapsam ne yapsam
bana bir akıl

Başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun canım..."inna lillahi ve ileyhi raciun" "ondan geldik ve ona döneceğiz"......

yavrukedim sen emzirmeye devam ediyormuydun eğer öyleyse kullanma şekerim hormonlarını tetiklemesin ama emzirmiyorsan kullan bir kerelik nolur .

mutlu annemde gelmedi daha hastalarlamı ilgileniyor acaba

Ne zamandır nickinizin anlamını merak ediyorum ama bi türlü bakma fırsatı bulamamıştım nete.Bugün baktım da tam da nev-i şahsınıza münhasır bir nick olmuş.Merak edenler için anlamı :

"Hayao Miyazakinin Spirited Away(Ruhların Kaçışı) adlı animesinin baş kahramınıdır.
çizgifilm 10 lu yaşlarındaki küçük bir kız çoçuğunun yaşadığı olayları onun gözüyle anlatmaktadır. Chihiro hafif melankolik, sulugözlü ama bir okadarda güçlü,komik ve eğlenceli bir karakterdir. "

Doğru mudur acep ?

kamu kurumlarında 1.5 yaş canım.yani ben 27 ağustosa kadar ücreli iznim vardı.rapor izin kasımda başladım.28 şubatta süt iznim 1.5 saate düştü 27 ağustos 2013 te de süt iznim bitecek inş.

azraececimm ben izmire geleceğim biliyor musunnn 24 haziran haftası 7 gün falan kalırız belki denk geliriz de görüşürüz ne güzel olur eceyi tüm forum adına öper koklarım

kelimesi kelimesine doğrudur. Japon kültürüne özellikle animelere şiddetli bir meylim var
kahve içtiğim termosum, Chihiro posteriyle kaplı durumdadır, Orhan Cemal için hazırladığım davetiyedeki ufaklık ise başka bir anime kahramanı olan Luffy'dir bütün nicklerim chihiro79' dur. hayır 79 yaşında olduğum için değil, 1979 doğumlu olduğum için 79 sayısını ekledim

Chihiro kızımız da işte böyle biridir. bakınız:

Eklentiler

• $chihiro_2.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $chihiro_1.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…