canım çok geçmiş olsuno gurbet ellerde bi başına olma durumları bana da cok koyuyo...
teşekkürler tatlım. olsun, gec olsun da guc olmasın... yaparsın sen...
kız 100 tane kurabiyeyi kim yicek deli misin sen.. birer tepsi neyine yetmdi deneme için :)
pinarda; bursa nın yanına yazmıssın benim adımı. ben kocaelinden gönderdim kitapları ama notuma şekersizyeşilçay diye de yazmıştım, kendi adımı da... yalnız ben netten alışveriş yapıp kargoyu direkt urfaya yolladım. acaba idefix bursa da mı, o yuzden mi bursa yazıyo yoksa sen mi yanlış yazdın? (sonuç: benim kolinin ulaştığına emin misin? ona göre idefix e hesap sormam lazım)
ben geldim hem resim hemde videoyla:))
bebeklerimiz hastaymış yine herkese geçmiş olsun dayanalım son hastalıkları olacak inşallah bunlar.
benim odun dün gitti girip okudum sizi ama çok moralim bozuktu yazamadım sağolsun yeşilçayım moral oldu bana. bizim burada 2 blok havacılara ait. onlar da herkes birbirini tanır hep birlikte otururlar parkta. ben geçen yazdan parkta birisiyle arkadaş oldum yakın tarihli bebeklerimiz olduğu için çok iyi biri. gidip geliyoruz birbirimize eşime de hep bahsediyorum. dün de oğlunun doğum gününe eşimle giderim diye sevinmiştim tabi benimki her zamanki ben kimseyi tanımıyorum sıkılırım deyip gelmedi çıldırdım resmen herkes eşli benimki evdeherkes gelip konuştu seni görüyoruz hep tek başına diye diyemedim benim odun evde ama şimdi diye eve dönünce ağzıma geleni söyledim çok güzel geçen 3 günümüzün ardından ona hoşçakal bile demeden öpmeden gitti odunnnnnnnnnn. çok ağladım bütün gece sinirimden mesaj attım arama beni açmıcam diye. akşamüstü arıyor merak ettim tabi vardımı diye açtım yaşıyonmu dedim evet dedi suratına kapadım teli:)) ya bıktım bu sıkılgan ergen triplerinden bir ortama sokmak için göbeğim çatlıyor hep artık ece var değiştirmesi gerek bu huyunu aynı anasıgil gibi yabani işte nolucak (
dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
dün gece kendimi rüyamda hamile gördümhayırdır işlaa:)
yaw ben daha adette olmadım:44:11 ay oldu:44:varmı benim gibi henüz olmayan
dün kendimi öyle hamile görünce düşündüm acaba 10 yıl sonra bir çocuk dahamı dogursam
39 yaşında olurum,eşimde 49 olur:123: tabi o zamana kadar eşimin fabrika çalışmaya devam ederse
bazılarında olurya kocaman çocukları vardır ama son anda yapılan birde küçük bebekleri olur:)
eşimle benim yaşlılıgımızda yanımızda olursuyumuzu getirir
wc ye götürür
Evet eminim,çünkü adını da belirtmişsin.Blogundan tanıdımSanırım ben karıştırdım,kocaeli de yaşadığını unutmuşum,nedense hep Bursa zannediyordum.Hatta eminim abim de İzmit dedi ama ben:44::44:
Nerdeyse bir haftadır topiğe uğrayamadım. hiç bu kadar ayrı kalmamıştımAtlaya atlaya baktım geçmişe
Salgın var sanırım, hasta bebeklere geçmiş olsun.
ZADA Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
anne zeynep; özel mesaj atamıyorum buraya yazayım.Süt iznin bitmiş sanırım, öncesini bilmiyoruma ama öyle anladım msjdan, süt izni analık izni bitiminden sonra başlıyor diye biliyorum, ben ağustosa kadar kullanacağım, bizim kurumda öyle en azından her kurum farklı mı yorumluyor bunu ???
kızlar ikram konusunda cozutmuş durumdayım!! değişik özel butik şeyler olsun istiyorum ama beynim durdu vaktim yok araştıramıyorum bana fikir verinnn
mevcut durum:
doongünü pastası (muhtemelen franbuazlı)
şeker hamurlu kurabiyler
mini köstebek pastalar
kağıt kalıpta patatesli muffin
yaprak sarması
mini pizzalar (kıymalı soanlı ve peynirli domatesli)
mercimek köftesi
daha özel daha farklı daha göz alıcı daha bi acayip tariflere ihtiyacım var göz doldursun istiyorum sofram ellerim dert görmesin istiyorum yıllrca
ben mini kumpir,truff yada çilek ve diğer meyveleri beyaz ve sütlü çikolatayla kaplayıp süsleyip kürdanlara saplamayı düşünüyorum.birde çok güzel kanepe fikirleri var uğur böcekli falan nacizane
2. ve 3. çocuk yapımından bahsedilmiş.inş. biz ağustos sonu eylül başı 2. temel atma törenini düşünüyoruz.bahar bebeğini çok sevdim ben 2. hatta 3. de bahar bebeği olsun istiyorum inş. malum bu doğum günü faaliyetleri çok meşakkatli hepsini bir aradan çıkarıveririm.
Nerdeyse bir haftadır topiğe uğrayamadım. hiç bu kadar ayrı kalmamıştımAtlaya atlaya baktım geçmişe
Salgın var sanırım, hasta bebeklere geçmiş olsun.
ZADA Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
anne zeynep; özel mesaj atamıyorum buraya yazayım.Süt iznin bitmiş sanırım, öncesini bilmiyoruma ama öyle anladım msjdan, süt izni analık izni bitiminden sonra başlıyor diye biliyorum, ben ağustosa kadar kullanacağım, bizim kurumda öyle en azından her kurum farklı mı yorumluyor bunu ???
dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
yavrukedim sen emzirmeye devam ediyormuydun eğer öyleyse kullanma şekerim hormonlarını tetiklemesin ama emzirmiyorsan kullan bir kerelik nolur .
mutlu annemde gelmedi daha hastalarlamı ilgileniyor acaba
Kanun gayet açık ve net canım :
"Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam bir buçuk saat süt izni verilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler. Bu süre günlük çalışma süresinden sayılır."
Süt izni çocuk 1 yaşına gelene kadar kullanılır.Sizin iş yeri olayı biraz yanlış anlamış sanırım ama çaktırma :)
herkese günaydınlar bugün pazar günümüz tabanlara kuvvet her zaman ki gibi:))
yeşilçayım kaldırmıcam videoyu akşama izlersin. senin oduna hatta bütün odunlara bunu yolluyorumüzmeyelim tatlı canlarımızı
temeller atılıyormuş:))) şimdiden hayırlı olsun diyeyim:))
Ne zamandır nickinizin anlamını merak ediyorum ama bi türlü bakma fırsatı bulamamıştım nete.Bugün baktım da tam da nev-i şahsınıza münhasır bir nick olmuş.Merak edenler için anlamı :
"Hayao Miyazakinin Spirited Away(Ruhların Kaçışı) adlı animesinin baş kahramınıdır.
çizgifilm 10 lu yaşlarındaki küçük bir kız çoçuğunun yaşadığı olayları onun gözüyle anlatmaktadır. Chihiro hafif melankolik, sulugözlü ama bir okadarda güçlü,komik ve eğlenceli bir karakterdir. "
Doğru mudur acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?