2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

Beykoz - meleğim 34- pembevemaviler - nursavaskan -defne_ank - morum- selocans - sesa ;

Kızlar bebişleriniz ilk yaşları hayırlı olsun...Rabbim sağlıkl hayırlı uzun versin meleklerimize...

Beykoz, meleğim 34, pembevemaviler, nursavaskan, defne_ank, morum, selocans, sesa

Bebişlerin doğum günleri kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu başarılı nice yıllara...

Turuncu hatırlatmalar için teşekkür ederiz :)

Son düzenleme:
Salıncaktaki fotolarımızdan 2 adet ekledik teyzelerrrrrr
Biz salıncağı çok sevdik,,kaydıraktan biraz tırsıyoruz:18:

MAHİR, ENES, MASAL, DEFNE, PEMBEVEMAVİLER doğum gününüz kutlu olsun güzel yavrular, sevgili annelerini ve minnoşlarını kocamann kocamannn öpüyoruz kızımla allah hayırlı bir ömür ve daha nice güzel günlerini göstersin inş

birazdan komşum aksaza orduevine götürecek beni saçıma gölge yaptırıcam ucuz diye gidiyorum ya inşallah pişman olmam:)))

mutlum o gaz atan ellerin dert görmesin şu mübarek cuma vakti:))

ben evet ben Masalımı unutmuşum prensesim iyi ki doğdun nice mutlu yaşlar dilerim ailenle öpüyorum

herkesee günaydınn derr mutlu ve güzell bir günn dilerimmmm hava kapalı olabilir ama içimiz aydınlık ve güneşli olsun, hepimizin cuması hayırlı olsunnn, tümmm dualarımızz kabul olsun inşşş

ŞEKERSİZCİM canım cuma izinlerin bitiyor çok üzücü off offf hayırlısı olsun diyelim, bende bahar gelince geçen sene 1 mayısta doğum iznine ayrılmıştım o geldi aklıma yıldönümü şerefine tekrar 3 aylık bir izin istiyorum ama vermiyorlarrr şaka bir yana tekrarmı doğursak cicim ya doğum izni 6 ay olmuşmuydu acaba:26:

Kızlar forumda Mersin Anamur'dan arkadaşımız var mı??
Yakın bi arkadaşımın eşi savcı,,tayinleri oraya çıktı dün,,yalnız kalmasın oralarda sizi bi yokliyim dedim
Dünya küçük,,gurbet elde arkadaş lazım arkadaşıma

Ne cok 3 mayıs bebişi varmış yahu. Herkes sözleşti mi naptı:)

Butun kuzularımın doğum gunu kutlu olsun. Nice mutlu saglıklı yasları olsun

Ben sıpamı uyutamadım hala. Bi derdi var ama ne...

Planner cim ben düşünüyorum da hemen değil. 2015 mayısta doğursam süper olur. Hayırlısı inşallah

Orhan Cemal de daha geç yatmaya başladı. önceden 18:30 da uyuyordu, şimdi 19:30-20:00 arası uyuyor. hava kararınca uyuyor gibi geldi bana :44: kışın erken, yazın geç :44: gece 2 veya 3 defa uyanıp emiyor ve sabah 6'da kesin kalkış yapıyor. gün içinde ise sabah 10 gibi ve öğleden sonra 1-2 gibi uyuyormuş. bu uykular ise 1 saat civarında oluyor.

Aaa bak çiçek_çiçek doğum listesinde olmayınca Masalımın doğum gününü kutlamayı unuttum..

Çiçek ; canım dişini tırnağına takıp en güzel şekilde 1 yaşına getirdin kızını...Rabbim sağlıklı uzun ömür versin..
Tebrik ediyorum seni güzel anne !

Herkes iyidir umarım. Birkaç gün yoğunsuzluktan başım dönmüştü işler tepeme tepeme yığıldı. Yine adam gibi takip edemez oldum.Aslında nasıl iyi geliyor bana burası bir bilseniz.

Kızım için dün idrar ve kaka tahlili verdik. Sonuçları alındı babası şimdi götürüyor hastaneye.ama sanırım idrar yollarında enfeksiyon var. Bakalım dr. yorumlayacak bende canlı bağlantıyla katılacam inş.

şimdilik herkesi öpüyorum.kendinize iyi bakın

beykozum güzel arkadaşım bugün duygu yüklüsündür..ne mutlu sana arkadaşım..iyiki varsın
iyiki dogdun enes :119::119::119:

melegim saf kalbi temiz arkadaşım..seni çok seviyorum..
iyiki dogdun mahir :119::119::119:

çiçekçim yüzü yüzel kalbi güzel arkadaşım..iyiki varsın..
iyiki doğdun masal :119::119::119:

pembevemaviler iyiki burdasın iyiki dogmuş bebegin :119::119::119:

defneank sizinde dogum gününüz kutlu olsun canım:119::119::119:

maşallah çok bereketli bir günmüş:)bazı bebişlerin ismini unuttum affola..
hepsine mutlu yıllaarrrrrrrrr:124::124::124::124::124::124:

selamın hello..
sabah cerenin öksürme sesiyle uyandıkeşimin işi var diye aldım çocukları saglık ocagına gittim..
cigerleri temizmiş ama ilaç kullanmassak cigere inebilir dedi..soguk almış..çağlayada baktı çok şükür o iyi..
ama cerenden uzk tutmam gerekiyomuşnasıl olacak bilmiyorum
evin önünde araba duruyo ama ben otobüsle gittim..ehliyetimde var ama çok tırsagımkorkuyorum
zor oldu otobüse bin ,in off yoruldum...bide çağlanın 1 yaş aşısına 15 gün var..15 güne kadar
dişarı çıkarmamam gerekiyomuş..suriyelilerde salgın varmış
geldiler yerleştiler memleketimize..hiç rahatımız kalmadı..her yer kara adamlarla dolu
öküz gibi bakıyolar..hepsine kuzzulkurt çekiyorum

1 üye 10 ziyeretçi
herkes kaçmışkorkmayın arkadaşlar bulaşıcı hastalıgım yok:))aşılarımı vurdurdum..ısırmam sizi:))
kujum yine döktürmüşsün..çok seviliyosun tarafımdan:)
nagihancım demek yine idrar veriyosunuz..geçmiş olsun canım..bitmiyo hastalıklar..bıktık valla..
havalarda baya ısındı ama bi kurtulamadık gitti..
Allah beterinden saklasın ne diyim..

canım sen buna geç yatmamı diyosun..çağla gece 10 dan önce hayatta yatmaz,gerçi sabah 8 buçukta uyanıyo..
sonra 11 buçukta yatıyo..2 saat civarı..bide 5 te 1 saat kadar uyuyo
bazen saatlar oynuyo ama genelde böyle..

biz yemekteyken, Babyceren hanım, ziyaretçilere karşı topikte nöbet tutmuş

şimdi sıra bende sanırım. ama ben de birazdan, çıkacağım nöbeti kime devretsem ki :26:

hey sen, 2 no'lu ziyaretç i!!! parmaklıklara yaklaşma fotograf makinanı da kapat, foto çekmek yassak

Cnm ben sadece Enes in bizim oglandan bir gun once dogdugunu hatirliyorum valla en iyi bilende Beykoz olucaktir ins gelir ve bize dogrusu soyler..

melegime on digerlerine 0
enes 2mayıs saat 11.10gece gözlerini dünyaya actı
sapsarı bembeyaz minicik bişeydi tutmaya korkmadım aksine tuttanların tutuslarına korktum
o kokusunu içime cektigimde dünyalar benim olmustu kimseyi gözüm görmüyordu
1senemizi devirdik cok sükür zordu ama cok güzeldi
şimdi yanımda yürüyen anne diye aranan bacak aralarımda dolasan aglayan gülen herseyi ben olan bir boncugum var
iyiki rabbim onu bana nasip etmiş
şimdi gözümün ucuyla baktıgım oyuncakcılar cok anlamlı acaba enes oynarmı begenirmi sunu alıyım bu cok güzel diyorum
esiden sadece kendim için gezdigim gidip bakmadıgım yada 2saniyelik elime aldıgım bebek kıyafetleri için şimdi saatlerce geziyorum
inş yavrularımız hayırlı evlat olurlar
enes melegim iyiki varsın iyiki annenin dünyasına günes gibi dogdun
seni nekadar cok sevdigimi yazamam okadar tarifsizki içimdekiler
tek diycegim gözlerine bakmaya doyamadıgım
ellerini tutmaya kıyamadıgım
canım oglum annenin kalbi sen ve ailemizle dolu
hayatında hep seni enaz ben kadar seven ve koruyanlar olur inş

ayy, tövbe diyorum :18:

Orhan Cemal 10'da uyusa, bana kitap okuyacak zaman kalmaz. zaten 10'da ben de uyuyorum :44:

hatta dün 10'a kadar zor dayandım. elimdeki kitabı , gözlerim acıya acıya okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…