Günaydın kızlar
Beykoz - meleğim 34- pembevemaviler - nursavaskan -defne_ank - morum- selocans - sesa ;
Kızlar bebişleriniz ilk yaşları hayırlı olsun...Rabbim sağlıkl hayırlı uzun versin meleklerimize...
Eki Görüntüle 700836
çağlanın kitabı gelmişti bugünde cereninki geldi..çok begendim..teşekkür ederim beykozcum..bak kargo parasına kıydım:))
bizim kitabımızda geldi eşim bu süprize ilk defa bayıldı.hatta fotosunu çekip faceye koyacam dedi beykoz sayende çok güzel bi hatıramız oldu çok sağol.
Bu arada bende Mira 'yı 1 aydır ayakta yıkıyorum duşla çok rahat,,öncesinde de kucağımda yıkıyordum zaten
küveti kaldır indir zor oluyor,,sadece bazen hava güzelse, küveti çıkartıyorum ki oynasın diye.
biz doğduğumuzdan beri eşimle yıkıyoruz.küvetinde keseleyoruz oyuncaklarıyla oynuyor.sonra baba oğul duş keyfi yapıyorlar.
aynı dertten bizde muzdaribiz eşim bir aydır kampta sadece yemek ve uykuda görüşüyoruz.salona kitliyor kendini.aynı evde oğlum babasına hasret kaldı.ocakta tayin isteyeceğimiz için bizim için çok önemli dualarınıza ihtiyacımız var kızlarMutlucum aof 4.sınıf bitirme sınavına gircek şekerim... Uzman olmak için uğraşıyo kendileri... Ondaki azim bende yok valla
Beykoz - meleğim 34- pembevemaviler - nursavaskan -defne_ank - morum- selocans - sesa ;
Kızlar bebişleriniz ilk yaşları hayırlı olsun...Rabbim sağlıkl hayırlı uzun versin meleklerimize...[/B]
evet hepinizin doğum günlerini ayrı ayrı ve kucak dolu sevgiyle kutluyorum.ilk yaşınız hayırlı olsun melekler.
oğluşum hasta zaten zayıftı bir günde kuş gibi oldu bebeğim.bakıcımızda sabah moral veriyor üzme dişleri çıktıktan sonra toparlar kendini diye.bu arada forumun dişi olmayan bebeği ünvanımızı hala korumaktayız.
beykoz altta ismini gördüm sanırım güzel cevaplar yazıyorsun hoşgeldin.
Size de çok geçmiş olsun chihiro hanım...Aslında bahsettiğiniz kaza gündüz yaşansaydı bir şey olmazdı ama gece uykusunda düşünce yavrum korkmuştur eminim...
Sizin uyku saatleriniz nasıl şuanda ?Hala erken yatıyor mu Orhan Cemal ?
Bizim hastalık dönemimizden sonra araya tatil girince düzenimiz tamamen bozuldu.Saat 7 de yatan Kayra artık 9dan önce uyumuyor
Orhan Cemal de daha geç yatmaya başladı. önceden 18:30 da uyuyordu, şimdi 19:30-20:00 arası uyuyor. hava kararınca uyuyor gibi geldi bana :44: kışın erken, yazın geç :44: gece 2 veya 3 defa uyanıp emiyor ve sabah 6'da kesin kalkış yapıyor. gün içinde ise sabah 10 gibi ve öğleden sonra 1-2 gibi uyuyormuş. bu uykular ise 1 saat civarında oluyor.
Cnm ben sadece Enes in bizim oglandan bir gun once dogdugunu hatirliyorum valla en iyi bilende Beykoz olucaktir ins gelir ve bize dogrusu soyler..
canım sen buna geç yatmamı diyosun..çağla gece 10 dan önce hayatta yatmaz,gerçi sabah 8 buçukta uyanıyo..
sonra 11 buçukta yatıyo..2 saat civarı..bide 5 te 1 saat kadar uyuyo
bazen saatlar oynuyo ama genelde böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?