kızlar kuzularınızın doğum günü kutlu olsun...iyiki doğmuşlar...iyiki varlar..sağlıklı sıhatli upuzun yaşları olsun inşallah...
Beykoz, meleğim 34, pembevemaviler, nursavaskan, defne_ank, morum, selocans, sesa
Bebişlerin doğum günleri kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu başarılı nice yıllara...
Turuncu hatırlatmalar için teşekkür ederiz :)
MAHİR, ENES, MASAL, DEFNE, PEMBEVEMAVİLER doğum gününüz kutlu olsun güzel yavrular, sevgili annelerini ve minnoşlarını kocamann kocamannn öpüyoruz kızımlaallah hayırlı bir ömür ve daha nice güzel günlerini göstersin inş
Günaydın kızlar
Beykoz - meleğim 34- pembevemaviler - nursavaskan -defne_ank - morum- selocans - sesa ;
Kızlar bebişleriniz ilk yaşları hayırlı olsun...Rabbim sağlıkl hayırlı uzun versin meleklerimize...
günün değil hayatlarımızın en önemli olayları:)) Mahirimin, Enesimin, Defnenin ve pembevavilerin kızının doğumgünleri kutlu olsun Rabbim aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun, hayırlı ömürler nasip etsin. iyi ki doğdunuz kuzucuklarım
dün öğlen baktım kv arıyor açmadım 6 defa o aradı arkasından eşim açmıyorum sonra komşum geldi eşin seni arıyormuş diye:) eşimi açtım noldu dedim anneleri kızkardeşinin arkadaşına gitmişler internete girebilmek için eceye ayakkabıyı alacaklarmış gerek yok biz aldık ayakkabıyı söyle onlara dedim eşim yine ne yapmaya çalışıyorsun diye bana çıkıştı hesap vermicem sana dedim kapattım:) sonra kv arıyor e biz o kadar geldik buraya onun için dedi iyi kahve içip kalkarsınız dedim:) niye almışız hani onlar alıcakmış sizin içinize sinmemiş ya dedim zorlana aldıracak değilim herhalde bu lafın üstüne. kim dedi içimize sinmedi diye demezmi açın oğlunuza sorun dedim. tabi aradan 15dk filan geçti yine kv beni oğlumla bir daha muhatap etme o lafı yanlış anlıyor biz bakınalım istanbulda alışveriş merkezlerinde içimize daha sinen daha güzel bulursak onu alalım demişler(daha ucuzunu aramanın kibarcası) o bu saaten sonra neden yaşıyormuş torunu için herşeyi yaparmış 500 tl olsada alırmış ayakkabıyı (gittikleri evde rezil oldular toparlamaya çalışıyor:) sağolun bizim başka birşeye ihtiyacımız yok deyip kapattım. eşime neden bu kadar kızdı anlamazken ki eşim aradı mutlumusun senin üzerine yıkılmasın diye suç herhalde size pahalı geldi ondan almadınız diye düşündüm dedim anneme dedi:)) tabi bunlar telde birbirlerine girmiş çok ağrına gitmiş hanfendinin eşime abuk sabuk konuşunca anne kalbini kırıcam demiş o da evine gelmicem demiştabi bunları eşim anlatıyor ama belli sesinden çok üzgün beni arama deyip kapadı. bugün sabahtan aramaya başladım açmıyor telini sonra kapandı. sesli mesaj bırakıyorum ama ağzıma ne gelirse işte annenleri istemiyorum, bıktım, ne olacaksa olsun derken 8buçukta aradı beyefendi bir alo dediki inan kahroldum sesi kısılmış üzüntüden çok yorgunum diyor arada kalmaktan bıktım ben senden vazgeçmek istemiyorum annemden de vazgeçemem söyle napayım öldüreyimmi kendimi demezmi ben ağladım o da başladı ağlamaya böyle konuşunca ne diyeyim sustum. anlatıklarına bakıyorum ben herşeyin farkındayım ama elimden bunun fazlası gelmiyor dedi. o kirada seninde hakkın var bir kere olsun alın dedimi annen diyorum vermiyor diye vazmıgeçeyim, zorlana yüzsüz olup isteyim mi annemden diyor bu kadar üzüntü elde var sıfır. başladığımız yere geri dönüyoruz. bende uzatmadım daha fazla şimdi duş alıp dua edicem herşey Rabbimden geliyor hayırlısını isticem herşeyin. kendim içinde hepimiz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?