2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

beykozum sıfır almışız olsun canın sagolsun:)önemli olan niyetimiz dimi:)
bari bana 10 verseydin ben bi ara sana 100 vermiştim:)
sarı şekeride senide gidiıklayarak öpüyorum canımsın..doom günü hazırlıkları bittimi,bugünmü yapacan..

3 mayıs'ta doğan bebeklerimize yoklama çekelim dedim;

-masal?
-burda..

-mahir?
-burda...

-azra?
-burda..

-pembemaviler?
-burda....(özür dilerim isim hatırlayamadım)

ay yarın birgün okulda yoklamaya katılacaklar ya o zamanı canlandırdım gözümde, bir de çoğunluk olunca. inş. o günleri görürüz. Rabbim mutlu günlerini gösterir bize daima. Birer anne olarak ne kadar gururlansak, duygulansak az. Ne fedakarlıklarla büyütüyoruz ve siz güzel anneler 1 yaşlarına kavuşturdunuz bile. Anaların fedakarlığı da mücadelesi de asla bitmez.. Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini.

Hepinizin 1 yaşı kutlu olsun bebeklerim.Rabbim nice yaşlarınızı göstersin inş. Her daim mutlu sağlıklı olun inş.

[:

Orhan Cemal 10'da uyusa, bana kitap okuyacak zaman kalmaz. zaten 10'da ben de uyuyorum :44:

hatta dün 10'a kadar zor dayandım. elimdeki kitabı , gözlerim acıya acıya okudum [/QUOTE]

valla benim bıdık adı bilal olduğu için zahir 00:06 da kalkıp akşamda yatsı ezanından sonra 22:30 sıralarında uyuyor.demek ki neymiş isim koyarken bidaha düşünmek lazımmış.

kızlar kuzularınızın doğum günü kutlu olsun...iyiki doğmuşlar...iyiki varlar..sağlıklı sıhatli upuzun yaşları olsun inşallah...

Cooook tesekkur ederiz guzel teyzelerimiz sizi ve kuzularinizi kizimla kucakliyoruz cok duygusalim bugun ben, babasinin isten gelmesini bekliyoruz aramizda kucuk bi kutlama yapacagiz sizleride bekleriiiz 3 mayisci butun kuzularin dogum gunlerini kutluyorum hepsini operiz

Kızlar uzun zamandır yazmamadım takipte edemedim dogum günleri olmuş hepsine uzun yaşlar sağlıklı yaşamları olsun bizde erenin 27 Nisan'da yaptık dogum gününü çok güzel oldu foto koymak istiyorum ama beceremedim magnetler karşılama posteri ve banner yaptırdım çok güzel olmuş ilk dogum günü özel olsun istedim

Canım anlattıkların bana hiç yabancı gelmedi benzer ve çoğu aynı olan şeyleri bende yaşıyorum ama tek fark eşim herşeyin farkında ve onları biliyor üzücü şeyler bende anlatsam kitap olur canım

bugün herkes ziyaretçi takılma modunda sanırsam:)) saçımı merak eden hiç kimse olmamış bende zaten boyatmadımki:))) gittik dışarıdan daha pahalı fiyat verdiler şansıma:)) bizde çocukları gezdirdik geldik.

beykoz sen değil de Enes bizi affedebilecekmi sarı şekerim bugün tam tamına 1 yaşında koca delikanlı affeder yaşlı teyzelerini umarım öpüyorum çok çok

Herkese çok ama çok güzel bir haftasonu diliyorum

Bütün doğumgünü meleklerimizi öpüyorum

Doğumgünü yapacak olan anne arkadaşlarıma şimdiden kolay gelsin
Pazartesi günü mükemmel fotolarla topiğimizi şenlendirin olur mu
Yoksa meraktan çatlarız walla

Sabahki soğuk hava yerini güneşe bıraktı,,bu haftasonu ve tüm haftasonlarımız bol güneşli olsun
Sıcağa bayıldığımdan değil bebişler bol bol D vitamini alsın diye

Bizim yarın aşılarımız ve kontrolümüz var,,inşallah güzel haberler alırız dr. teyzeden

Hepinizi çok seviyor&öpüyor&gidiyorum bütün aşklar yüreğimde

herkesee güzell bir haftasonu diliyorummmm ne güzel ya her haftaiçi bir gün tatil olsa ne güzel geçer haftalarrrr ama rüya bitti haftaya tam 5 gün mesai varrr ama anladımki çok çalışınca zaman çok çabuk geçiyor hafta nasıl bitti anlamadımm süpermişşş

bizde yarın doktora gidiyoruz zeynomun boynundan küçük kırmızı noktalar çıktı birkaç haftadır var tek tek yiyeceklerini keserek denedim ama yok geçmiyor sanki sıcaktan ve terleyince çıkıyor gibi yarın gidelim bakalım doktora ne diyecek:26:

herkesiii kocamann öpüyor ve uçarak zeynoma gidiyorummmmm

ayy kimsecikler yok..haftasonu rüzgarı esiyo topikte:)
azraece yine senle başbaşa kaldık:)nasılsın ecemiz nasıl..saçını boyatamamışsın boşver
keşke yakın olsaydık ben sana boyardım..bütün çevremin saçını ben boyuyorum:)
bedava kuaför bulmuşlar sanki..her hafta biri ararr:))
bende keratin yaptırmak istiyorum fiyatları yüksek araştırıyorum..ucuz ve kaliteli buldugum bir yere
damlayacagım:)işlem uzun sürüyomuş nasıl yapacam çağlayı kime satacam bilmiyom:44:

Evet kocaman bir yil gecti, artik oglum bir yasinda..o kadar mutluyumki bugunleride gordugumuze ..rabbim binler kez sukrediyorum oglum saglicakla bana kavustu tabiki bende ona...

Biz cok isim taktim ogluma babasi ile her seferinde sevgimizi hicbir isim tam karsilayamadi ne dediksek bir baska sey soyleme ihtiyaci duyduk..yani oyle bir cosku ve sevgi ..antamiyorum ama biliyorumki sizlerde ayni duygular icinde

Dogum gunu usage kucagimda bir turlu yazamiyorum bir onceki mesajda zaten bitmedigelcem ben daha hazirladiklarimin resmini yukleyip paylasmak istiyorum

Ah ulan Mahir dogum gunu cocugu oldum olali perisan ettin beni bugun, aksine bugunde dunya kadar is var.. neyse size hediyelerimizi ve en son sunuc seklini gostermek istiyorum belki yapacak olanlar icinde fikir olur

Kizlar simdi sunu demeden edimiyecem bizim butun legolarimizi mutlu anne yapti sagolsun var olsun,.oncelikle burden ona cok sevgilerimizi gonderiyoruz, sagolsun varolsun ins..

Benim tek eksigim kaldi gibi oda tsk kartlarimiza ne yazicagim...bir turlu karar veremiyorum icinede oyle kuru kuru geldiginiz icin tsk ederimde yazmak istemiyorum ,,aklimda soyle birsey var acaba Pinarda nin bizim dogum gunu icin yazdigi siirimi paylassam olurmu bilemedim...

Yurekleri sevgi dolu melek anneler,mayis anneleri hepinize coooooooook tsk ederim,iyiki varsiniz hayatimi anlamli kiliyorsunuz inanin,sizleri cok seviyorum.
Daha sonra kizim gibi 3 mayis bebislerinin hepsinin dogum gunu kutlu olsun,2 mayis Enesim senin ayrica kuzum ,hepiniz benim yavrumsunuz, yuce rabbim bir omur yuzunuzu guldursun!

Bugune gelince cok sukur bizde alnimizin akiyla atlattik,hersey guzeldi.Hepinizin huzurunda tum hazirliklarimin mimari MUTLU ANNE ve tutu icin SEKERSIZYESILCAYima sonsuz tsk ediyorum,iyiki varsiniz.
Bolsekerlicayim sesini duymak bana inanilmaz iyi geldi,gunumu guzellestirdin
Fotolari fotocuda aktarip eklerim ilk firsatta
Babamiz olmayinca bir tarafim cok buruktu cok duygulandim,slaytta esimi gorunce cok agladim tutamadim kendimi,toparladim hemen sonra neyseki Babamiz deseniz cok kotuydu sabah aradi sesi titriyordu rsmen,neyse ya allah saglik versin gerisi bos.

Meleğim hazırlıklar süper gorunuyo. Ve şiir tabii ki de cok guzel olur. Bence yaz. Şimdiden kolay gelsin

Çiçeğim güzel gecmesine sevindim. Merakla fotto bekliyorum :) ve

Ağlamak güzeldir
Süzülürken yaşlar gözünden
Sakın utanma
Ağlamak güzeldir
Sakın utanma

Ağlamak öfke delice nefret
Doruklarda aşk doyumsuz sevinç
Kahreden keder kısaca hayat
Ve nefesin ve nefesindir
Ağlamak güzeldir

Ağlamak güzeldir
Ağlamak senin kara dünyana
Hala sevdiğin ve hissettiğin
Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle
Varolduğundur varolduğundur
Ağlamak şu gelip geçici dünyada
Herşeye rağmen varolmak demektir
Ağlamak yaşayan binlerce duygu
İnsanca güzel bişeydir

Ağlamak şu gelip geçici dünyada
Herşeye rağmen varolmak demek
Ağlamak yaşayan binlerce duygu
İnsanca ve coşkulu güzel bişeydir
Ağlamak güzeldir
Sakın utanma
Ağlamak güzeldir

yeşilçayım bence de ağlamak güzeldir de ağladıktan sonra şiş gözlerle ben çok çirkin oluyorum ya:))

çiçeğim bu ayın sonunda inşallah kavuşacaksınız eşinle çok az kaldı sabret canım. herşeyin güzel geçmesine sevindim darısı başımıza inşallah.

meleğim ne heyecanlısındır şimdi eminim ki senin güzel kalbin gibi herşey çok güzel olacak. hediyeler harika ve havalı gözüküyor yarın gece tatlı yorgunluğunu bizimle paylaşırsın burada.

babycerenim hemen otobüs biletimi al geliyorum saçımı boyaman için:)) bende hemen senin gibi bir arkadaşım var onu aradım gelince saçımı boyasın diye:)) şu beyazlar olmasa takmazdım da ecenin doğumgünü resimlerinde kim bu nine demesinler diye boyuyorum:))

şuan sinir küpüyüm1 saattir çağla uyusun diye ugraşıyorum yokkk uyumuyoooooo
kafayı sıyırmak üzereyken eşime devrettimşimdi beşikte sallıyo..bakalım ne zaman uyuyacak
ben sinirliyken duduklarımı ısırırm ve ısırmaktan kanattım
işte böyle gerginim kimse bana yan gözle bakmasın

Bilmiyorum kim var kim yok. Cnm sikldi biraZ. Melegim hazirliklarin cok guzel gercektn
Dunkuleri de bugunkuleri de cok begendm.muutlu annenin elinin yetismedigi kimse yok sanirim.sagol mutlu.

Cicek cnm bizde seni ve masali cok seviyoruz.

Azraece sana da sabir ve sakinlik diliyrm cnm.kafana takma.ikide bir o gozlerini de sisirme.
Babyceren keratin ne desem kimse bana gulmez degil mi? Daha once duydum kelime olarak ama bilemedm.google amcaya soracam.

Yaren nurun tahliller temiz cikti cok mutluym.enfeksiyonlar defolmus..o kadar yemege ragmen kilo almamasi da tamamen bunyeden dedi dr.Allah hastalık vermesin.

Yarin sbh sekiz bucukta discideyim
Bitwn kanalin dolgusu var
Sonra bi dolgu daha.yeni bir çürük cikti piyasa ya.baby senin dislerden ne hanber?
Uyumaliyim Uyumaliyim.

Beykozla msjlastik.yari n enesin kutlamasi var.ablasi da iyiymis.kendisi ablasina gidiyormus arada.simdi hazırlık larla mesgul.

Ben kactim....herkesi optummmm

Güzel yüzlü annenin güzel kızı MASAL doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyoruz ve kızımla öpüyorum.
DEFNE ANK-PEMBEMAVİLER bebişlerinizin doğum günü kutlu olsun nice uzun ömürlü mutlu senelere...
Öpüyorum sizi

Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Biz ailecek grip olduk. Başımı kaldıramıyorum ağrılardan, hiç böyle grip olmamıştım.
En kötüsü beste de hasta ve ona bakacak halim yok. Salgın varmış kızlar biz yakalandık sizler dikkatli olun.
Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…