2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şelam teyzeleyimmm
sabah zil şeşine koştuk annem yine şöylendi''kim bu sabah sabah kuzzulkurt'' dedi
baktık kaygocu abiymişyavyukedi teyjemizin bana yolladıgı hediyeleymiş
çok begendik çok mutlu oldukyaşasın yavyukedi teyjemiz ve sinemis aykadaşım..
ciciler bana oldu ama annem küpeleri kaptıablamda tokaları aldı
dogum günü kartımıda annem bana okudubiy şey anlamadım ama işlaaa güzel biy şeyler yazıyodu
çookkkk teşekkürrrr ediyoyummmmm ve teyzemi çokkkk öpüyoyummmm
sinemis senide çokkk seviyoyummmm

Aaa kîmsecikler yok mu??? Biz bugun ekins in oğlu doruk un doğumgunundeydik. (Ekins i eskiler bilir) Çok guzeldi hersey. Bari bi kac foto ekliyim :)

meleğim yorgun ama mutlu anne nerelerdesin gel de anlat doğumgününüzü:))

nagihan gözünüz aydın tahliller iyi çıkmış Yaren Nurumun. kilosuna da takılma artık dediği gibi doktorun bünyesi öyle.

ilkimcim oh ne güzel yaz geldi derken nerden çıktı bu grip geçmiş olsun hepinize.

babycerenim hediyelerinizi güle güle kullanın yavrukedinin kesesine bereket.

bugün bizim tayinlerimiz açıklandı:))) ve artık eşim gemi görevini bitirdi karaya çıktı çok şükür. yine marmaristeyiz. temmuzda yeni görev yerine başlıcak inşallah.

akşam eceyi yıkamak için soydum dur tartayı m dedim tartının üstüne koydum ki şarıl şarıl işedi:)) çok seviyor altını açınca çişini yapmayı:)) bezden çabuk kurtuluruz inşallah:))

kimsecikler yok havalar güzelleşti tabi. yazın çok tenha olacak belli oldu burası:))

tatlıcadım sen nasıl oldun arada gir merak ediyoruz seni...

ölüyorummmmmm ölüyorummmmm belim agırıyooooo kolum tutmuyooooo
sabahtan beri temizlik yapıyorumeşime klima al demiştim baktım öğlen klima takmaya 3 adam gelmiş
onlar klimayı takarken bi baktım 20 yaşlarında bir genç bizim tv yi yapıyotv bozuktu..
sende kimsin dedimtelevizyon tamiri için geldim abla dedine zaman geçtin eve dedim,klimacılarla birlikte geçtim dedi
tövbe yarabbim söylesene tv yi yapmaya geldim,bende klimacı zannediyorum:))neyse baktım ev evlikten çıktı halılarım battı
hemen halıcıyı aradım cigerim gel halıları al birazdan dedim:)2 dakka sonra kapı çaldı3 tane hayvan gibi adam
daha ben halıları toplamamışım neyse aceleyle eşimle topladık verdik..ev aldı başını gidiyo
zaten sabahtır cam siliyorum perde yıkıyorum..büyük bir temizlik yapmış oldum..ama daha bitmediyarın devam edecem
çok yoruldumdaha şimdi oturdum

güzel arkidişlerim ve güzel bebelerim öncelikle hepinize
bi süredir giremedim yine sağlık sorunlarıbenden kuzuma grip bulaşmıştı 2 gün iyi oldu sevindim yeniden kötü oldu yavrum
ilçata kullanmıyor sıpa her hastalığında ilaçsız iyilkeşmesini bekliyoruz
sonrasında ben mide bulantısı ve ishale tutuldum evde bi ben yakalanmamıştım bu pis sqalgına tamamlandık:)

dün bi ara girdim doğum günü fotolarına baktım elimde poşetle:)bu salgın beni çok fena etkiledi hiç bi şey yiyip içemiyorum
mutluannem,annezeynep,turuncum fotolar süper gözlerim kamaştı hem yapılan hazırlıklarla hemde bebelerimin güzelliğiyle..

bi kaç sayfada geçmiş okudum..meleğim hazırlıkların süper..mahirimin geçmiş doğum gününü kutluyorum sağlıklı mutlu uzun yıllar diliyorum kuzuma
aynı şekilde enesiminn,masalımında doğum gününü kutluyorum
tüm bebişlerimizin doğum günleri kutlu mutlu olsunnnnn

azraececim kv ile olan problemini okudum senin için çok üzüldüm canım takma kafana bu kadar üzme kendini..hiç kimse senden,eceden ve eşinden önemli olmasın salla gitsin hepsini
ecemin onların hediyesine ihtiyacı yok..giydirme onların hiç bi şeyini:)
bak benim kv daha bi çöp almamıştır hiçte umrumda değil valla
değer verdikleri kadar değer görürler ileride..
öptüm ecemi ve seni

babyceren hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın ailecek:)

kızlar başka foto ekleyen varmı arada girip bakmak istiyorum..
benim kuzumun doğum gününede 4 gün kaldı
ama hazırlık yapamıyorum bi düzelemedik

tarık buğranın iştahı berbat her yemek sonrası kendini kusturuyo
bu gün sadece sabah kahvaltısı kaldı midesinde diğerlerini hep kustu
bakalım ne kadar devam edicek böyle

sizleri ve kuzuları öpüyorum
dün gece sabaha kadar wcye taşındım uyuyabilirsem yatmaya gidiyorum:)
hepinize iyi gecelerrr

azraececim ben o tartıya çişini yapan eceyi ısırmammıııııtotosunu yememmmiiii:))
tayin için tekrardan gözün aydın diyim canım..herşeyde bir hayır vardır hakkınıza hayırlısı olsun inşallah..
eşine kavuşmana az kaldıinşallah hep mutlu olursunuz
evi silerken sesini duymakta çok iyi geldienerji yükledin bana,senle konuştuktan sonra
hızımı alamadım evi silerken dişarı çıkmışım nerdeyse yan daireyide silecektim:))
enerji dolu sesin var..çok öpüyorumiyiki tanıdım seniay utandımmmm

tatlıcadı canım ya sana nazarmı degiyogeçmiş olsun bitsin gitsin artık,eski haline dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum..
tarık buğranın ishali geçmişti dimi,neden kusuyo:44:
ikinizede acil şifalar diliyorum

Oncelikle kizlar dun yogunuktan 3 Mayista dogmus digger bebeklerimizin dogum gununu kutlamayi unutmusum ve beni anlayacaklarini dusunerek simdi kutlamak istiyorum...
Defne, Cicek , Masal ve Morum un minik kizinin dogum gunleri kutlu ver mutlu olsun ins. rabbim hic dert yuzu gostermesin kuzularima hepsini cok opuyorum

Kizlar gunumuz cok yorucu idi Sabah 7 den beri ayakta kalmaktan harap oldum ama cok sukur ufak tefek aksilikler yasasakta bitirdik..Darisi sizlerin basina ins..umarim kazasiz atlatirsiniz...
Aslinda dogum gununu cok kalabalik yapmamak lazim..biz bugun cocuklarla beraber 30 a yakindik ve salonda kutlama oldugu halde biraz curcuma oldu..Bir dahakine bir kac kisi cok samimi arkadas dostla kutlamayi dusunuyorum bu son salon kutlamasi olucak ins.. umarim delirmemde boyle birseye kalkismam daha :))

Yogunluktan cok resim cekemedim ama bir kac tanede olsa mutlaka paylasicam sizlerle..

Gecmisi okuyamadim ama biliyorum ki Mahir in teyzeleri tek tek kutlamislardir dogum gunumuzu bu yuzden hepinize cok tsk ederim, geri donup okudugumda begen dememle zaten anlarsiniz dimi :))

tatlı cadım demin yazdıydım seni görünce mutlu oldum ama hastalıklarınıza da çok üzüldüm geldi mi hep böyle üst üste gelir olumsuzluklar ama siz inşallah atlatacaksınız bugünleride. keşke elimizden gelen birşey olsa bol bol dua edicem sizin için.

babycerenim bir işe yaramaktan dolayı çok mutlu oldum:)) sen temizliğe başlamadan ara beni hiç sorun olmaz veririm enerjiyi ben:))

merhaba annişler,bir iki gündür uğrayamıyorum,çünkü Doğa perşembeden beridir hasta...Acaba benden mi kaynaklandı diye düşünüyorum..Geçen gün meyveyi soğuk soğuk verdim,ardından yoğudu da soğuk verince üşüttü galibaböyle durumlarda insan altüst oluyor,hem de çaresiz kalıyor.Oyüzden keyifsizim yani,her öksrüşünde ah Pınar ne yaptın,diyorum kendi kendime:26:Neyse ,tez zamanda iyileşir yavrucuğum inşallah.

QUOTE=nagihan3005;30195859]Bilmiyorum kim var kim yok. Cnm sikldi biraZ. Melegim hazirliklarin cok guzel gercektn
Dunkuleri de bugunkuleri de cok begendm.muutlu annenin elinin yetismedigi kimse yok sanirim.sagol mutlu.

Cicek cnm bizde seni ve masali cok seviyoruz.

Azraece sana da sabir ve sakinlik diliyrm cnm.kafana takma.ikide bir o gozlerini de sisirme.
Babyceren keratin ne desem kimse bana gulmez degil mi? Daha once duydum kelime olarak ama bilemedm.google amcaya soracam.

Yaren nurun tahliller temiz cikti cok mutluym.enfeksiyonlar defolmus..o kadar yemege ragmen kilo almamasi da tamamen bunyeden dedi dr.Allah hastalık vermesin.

Yarin sbh sekiz bucukta discideyim
Bitwn kanalin dolgusu var
Sonra bi dolgu daha.yeni bir çürük cikti piyasa ya.baby senin dislerden ne hanber?
Uyumaliyim Uyumaliyim.

Beykozla msjlastik.yari n enesin kutlamasi var.ablasi da iyiymis.kendisi ablasina gidiyormus arada.simdi hazırlık larla mesgul.

Ben kactim....herkesi optummmm[/QUOTE]
Canım gözün aydın,Yaren in sonuçları temiz çıkmış.Bu arada Yarenin tütüsünü gördüm,harikaydı.Kuzuma çook yakışacaktır zaten.
Geçmiş olsun canım,salgın mı var nedir,benim kızım da grip.

Gözün aydın canım,tayininizin çıkmasına çok sevindim.Artık Ececiğim babacığından ayrılmayacakDiğerleri kına yaksın artık(kv,ve görmce)

melegim dün herkes mahirin dogum gününü kutlamıştı canım benim..demek biraz curcuna oldu boşver sen elinden gelenin fazlasını yaptın
kim için tabiki mahir için:)çok güzel bir anı kalacak oğluşuna..ama bizi birkaç fotoyla kandıramassınçok yükle çokkk:))
meraklıyız biliyosun:)

pınardacım canım kendini suçlama,çok geçmiş olsun..inşallah hemencecik iyleşir doğa..
benim büyük dana cerende öksürüyodondurma yemişti heralde ondanAllah hepsine saglık versin ne diyim..
hastalanmadan büyümüyo bu çocuklar

tamam canımartık hep ben arayacam seniyarın sabah avealı olmuş oluyorumnumaramı taşıdımtür.cell kaşındı bende avealı oldum
heryöne 500 dakikam olacak
zengin oldum zenginnn

pınarcım bende çok yapıyorum yoğurdu çıkarmayı unutunca soğuk veriyorum eceye ve o böyle yemeyi daha çok seviyor:) sende moralini bozma suçlayarak kendini geçmiş olsun diyelim Doğama. kınalar içinde teşekkürler:)))

babycerenim söylemeyi unuttum Neşe ablamın tayinleri çıktı ama izmire çıktı:)) orada da gidip yicem inşallah o güzel yemeklerini:))

meleğim gazan mübarek olsun:))

Canım oldu olacak evini taşısaydın,zaten memnun değildin?Gene de hepsinin aynı anda olması daha iyi olmuş,iyi günlerde kirletsinler inşallah ÇAĞLA ve CEREN

cANIM BENİM tARIKCIĞIMA SONSUZ GEÇMİŞLER OLSUN...bİZİM Kİ DE GÜNLERDİR KUSUYOR.dÜN SEBZE ÇORBASINI VE MEYVESİNİ BUGÜN DE GENE SEBZE ÇORBASINI KUSTU.ACABA SEBZE ÇORBASINA İLK DEFA ORGANİK TAVUK KOYDUM ONDAN MI OLDU?gEÇEN GÜN CANLI TAVUK,HOROZ,ÖRDEK SATAN BİR YER VAR ORAYA GİTTİK(MARKET TAVUĞU VERMEDİM HİÇ KIZIMA)HOROZ KESTİRDİK 2 TANE.ERTESİ GÜN KIZIMA PİŞİRDİM,SONRASINDA KUSTU,ACABA ONDAN MI YOKSA RAHATSIZLIĞINDAN MI BİLEMEDİM.

Cok cesitli seyler gelmesi ile beraber hepsi guzeldi cok sukur kiyafet yogunluklu degildi yarisi motor gelisimi ile ilgili egitici kitaplardan olusuyordu..en guzelide ogluma gelen minik araba oldu..eksik olmasinlar , hepsinin ceplerine bereket

MAHİRCİĞİM,MASALCIĞIM VE ENESCİĞİM VARLIĞINIZLA ÖNCELİKLİ OLARAK AİLENİZİ SONRA DA BİZLERİ ÇOOOOOOK MUTLU ETTİNİZ.ALLAH BİZİM ÖMRÜMÜZDEN ALIP ÇOCUKLARIMIZA VERSİN...hER DAİM MUTLU VE SAĞLIKLI EYLESİN...İYİ Kİ DOĞDUNUZ KUZUCUKLAR,HAYATIN RENKLERİ...

Son düzenleme:

pınardacım yazacaktım bak sen hatırlattın:)eşim akşam markete gitti geldi bana diyoki ''senin istedigin mahallede satlık bir ev buldum gidip bakalımmı''
bende dedim ki''sus Allah için ya bu kadar temizlik yaptım,5 ay taşınmam artık ben'' dedim
valla evi o halde görünce bende dedim keşke taşınaydımama ev bulamadıkistedigim semt biraz pahalı
işlaa buluruz yaa işlaa:))biraz daha bekleyecez

hepsi çok güzeller mahirciğim güle güle kullansın.babycerenciğim hadi yorum yap

meleğim bana da hemen orada doğum günü yapıyorsun:))) cıvıl cıvıl çok güzel hediyeleriniz iyi günlerde kullanın hepsini hele o peluş kıyafetleri:)) inşallah içinde Mahirimide görürüz

tabi ya nasıl unuttum ben:)) babycerenimin hediye yorumlarını bekliyorum dört gözle gülmek için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…