Geçmiş olsun canım,salgın mı var nedir,benim kızım da grip.Nasılsınız umarım keyifler yerindedir.
Biz ailecek grip olduk. Başımı kaldıramıyorum ağrılardan, hiç böyle grip olmamıştım.
En kötüsü beste de hasta ve ona bakacak halim yok. Salgın varmış kızlar biz yakalandık sizler dikkatli olun.
Öpüyorum hepinizi
meleğim yorgun ama mutlu anne nerelerdesin gel de anlat doğumgününüzü:))
nagihan gözünüz aydın tahliller iyi çıkmış Yaren Nurumun. kilosuna da takılma artık dediği gibi doktorun bünyesi öyle.
ilkimcim oh ne güzel yaz geldi derken nerden çıktı bu gripgeçmiş olsun hepinize.
babycerenim hediyelerinizi güle güle kullanın yavrukedinin kesesine bereket.
bugün bizim tayinlerimiz açıklandı:))) ve artık eşim gemi görevini bitirdi karaya çıktı çok şükür. yine marmaristeyiz. temmuzda yeni görev yerine başlıcak inşallah.
akşam eceyi yıkamak için soydum dur tartayı m dedim tartının üstüne koydum ki şarıl şarıl işedi:)) çok seviyor altını açınca çişini yapmayı:)) bezden çabuk kurtuluruz inşallah:))
kimsecikler yok havalar güzelleşti tabi. yazın çok tenha olacak belli oldu burası:))
tatlıcadım sen nasıl oldun arada gir merak ediyoruz seni...
tatlı cadım demin yazdıydım seni görünce mutlu oldum ama hastalıklarınıza da çok üzüldümgeldi mi hep böyle üst üste gelir olumsuzluklar ama siz inşallah atlatacaksınız bugünleride. keşke elimizden gelen birşey olsa bol bol dua edicem sizin için.
babycerenim bir işe yaramaktan dolayı çok mutlu oldum:)) sen temizliğe başlamadan ara beni hiç sorun olmaz veririm enerjiyi ben:))
Canım oldu olacak evini taşısaydın,zaten memnun değildin?Gene de hepsinin aynı anda olması daha iyi olmuş,iyi günlerde kirletsinler inşallah ÇAĞLA ve CERENölüyorummmmmm ölüyorummmmm belim agırıyooooo kolum tutmuyooooo
sabahtan beri temizlik yapıyorumeşime klima al demiştim baktım öğlen klima takmaya 3 adam gelmiş
onlar klimayı takarken bi baktım 20 yaşlarında bir genç bizim tv yi yapıyotv bozuktu..
sende kimsin dedimtelevizyon tamiri için geldim abla dedi ne zaman geçtin eve dedim,klimacılarla birlikte geçtim dedi
tövbe yarabbim söylesene tv yi yapmaya geldim,bende klimacı zannediyorum:))neyse baktım ev evlikten çıktı halılarım battı
hemen halıcıyı aradım cigerim gel halıları al birazdan dedim:)2 dakka sonra kapı çaldı3 tane hayvan gibi adam
daha ben halıları toplamamışım neyse aceleyle eşimle topladık verdik..ev aldı başını gidiyo
zaten sabahtır cam siliyorum perde yıkıyorum..büyük bir temizlik yapmış oldum..ama daha bitmediyarın devam edecem
çok yoruldumdaha şimdi oturdum
güzel arkidişlerim ve güzel bebelerim öncelikle hepinize
bi süredir giremedim yine sağlık sorunlarıbenden kuzuma grip bulaşmıştı 2 gün iyi oldu sevindim yeniden kötü oldu yavrum
ilçata kullanmıyor sıpa her hastalığında ilaçsız iyilkeşmesini bekliyoruz
sonrasında ben mide bulantısı ve ishale tutuldum evde bi ben yakalanmamıştım bu pis sqalgına tamamlandık:)
dün bi ara girdim doğum günü fotolarına baktım elimde poşetle:)bu salgın beni çok fena etkiledi hiç bi şey yiyip içemiyorum
mutluannem,annezeynep,turuncum fotolar süper gözlerim kamaştı hem yapılan hazırlıklarla hemde bebelerimin güzelliğiyle..
bi kaç sayfada geçmiş okudum..meleğim hazırlıkların süper..mahirimin geçmiş doğum gününü kutluyorum sağlıklı mutlu uzun yıllar diliyorum kuzuma
aynı şekilde enesiminn,masalımında doğum gününü kutluyorum
tüm bebişlerimizin doğum günleri kutlu mutlu olsunnnnn
azraececim kv ile olan problemini okudum senin için çok üzüldüm canım takma kafana bu kadar üzme kendini..hiç kimse senden,eceden ve eşinden önemli olmasın salla gitsin hepsini
ecemin onların hediyesine ihtiyacı yok..giydirme onların hiç bi şeyini:)
bak benim kv daha bi çöp almamıştır hiçte umrumda değil valla
değer verdikleri kadar değer görürler ileride..
öptüm ecemi ve seni
babyceren hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın ailecek:)
kızlar başka foto ekleyen varmı arada girip bakmak istiyorum..
benim kuzumun doğum gününede 4 gün kaldı
ama hazırlık yapamıyorum bi düzelemedik
tarık buğranın iştahı berbat her yemek sonrası kendini kusturuyo
bu gün sadece sabah kahvaltısı kaldı midesinde diğerlerini hep kustu
bakalım ne kadar devam edicek böyle
sizleri ve kuzuları öpüyorum
dün gece sabaha kadar wcye taşındım uyuyabilirsem yatmaya gidiyorum:)
hepinize iyi gecelerrr
Canım oldu olacak evini taşısaydın,zaten memnun değildin?Gene de hepsinin aynı anda olması daha iyi olmuş,iyi günlerde kirletsinler inşallah ÇAĞLA ve CEREN
cANIM BENİM tARIKCIĞIMA SONSUZ GEÇMİŞLER OLSUN...bİZİM Kİ DE GÜNLERDİR KUSUYOR.dÜN SEBZE ÇORBASINI VE MEYVESİNİ BUGÜN DE GENE SEBZE ÇORBASINI KUSTU.ACABA SEBZE ÇORBASINA İLK DEFA ORGANİK TAVUK KOYDUM ONDAN MI OLDU?gEÇEN GÜN CANLI TAVUK,HOROZ,ÖRDEK SATAN BİR YER VAR ORAYA GİTTİK(MARKET TAVUĞU VERMEDİM HİÇ KIZIMA)HOROZ KESTİRDİK 2 TANE.ERTESİ GÜN KIZIMA PİŞİRDİM,SONRASINDA KUSTU,ACABA ONDAN MI YOKSA RAHATSIZLIĞINDAN MI BİLEMEDİM.
cok cesitli seyler gelmesi ile beraber hepsi guzeldi cok sukur kiyafet yogunluklu degildi yarisi motor gelisimi ile ilgili egitici kitaplardan olusuyordu..en guzelide ogluma gelen minik araba oldu..eksik olmasinlar , hepsinin ceplerine bereket
Eki Görüntüle 702878 Eki Görüntüle 702874 Eki Görüntüle 702877 Eki Görüntüle 702885 Eki Görüntüle 702886 Eki Görüntüle 702887
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?