2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

melegim hepsi çok güzeller ya çok begendim..güle güle giysin mahir..oyuncaklarıda çok güzel..hele o maymun kıyafetinin içine giresim geldi:))

Tatlicadi ve ilkim canlarim cok gecmis olsun..simdide Tr de grip salgini basladi demek..Umarim hemen sifa bulursunuz..

hepsi çok güzeller mahirciğim güle güle kullansın.babycerenciğim hadi yorum yap

tabi ya nasıl unuttum ben:)) babycerenimin hediye yorumlarını bekliyorum dört gözle gülmek için:))

pardonda maymunmu oynuyo karşınızdane yorumu bekliyosunuz
ya aslında çok güzel bi yorum yapacaktım ama utandımbide o arada çağla uyandı yatırdım geldim..kısaca öyle yazdım..

azrace canım keşke neşe ablanın tayini buraya çıksaydı:))alt dairemde boş:)hemen kapardım neşe ablayı:)
pınardacım ha aklıma gelmişken söyliyim ayın 19 unda teyzemin kızının nişanı varbekleriz:)))

meleğim bana da hemen orada doğum günü yapıyorsun:))) cıvıl cıvıl çok güzel hediyeleriniz iyi günlerde kullanın hepsini hele o peluş kıyafetleri:)) inşallah içinde Mahirimide görürüz

melegim hepsi çok güzeller ya çok begendim..güle güle giysin mahir..oyuncaklarıda çok güzel..hele o maymun kıyafetinin içine giresim geldi:))

Sagolun kizlar daha iyieri ins sizlerin olur..
Peluslarla resim cektirip paylasiriz ins.. cok komik olucagi kesin..hatta alan arkadaslar zurafa bakmislar bulamayinca bunlari almislar eheheuhu

Zurafali pastamiziin basina minik bir kaza geldi dun arkadas getirirken pastanin Mahir yazan yazi kismi buyuk oldugu ve kutuya sigmadigi icin ayri tasimasi gerekmis ve digerini arabaya yerlestirmis ama isim yazin kismi koltukta onutmus geri donup geldiginde koydugu yere oturunca oda ezilmis yani anlayacaginiz yasadigimiz askiligin biri buydu cok uzuldum bir baskasinin pastamizi yaptirmasina asla ama asla musade etmiyecem. gerci bunu istemedim ama arkadasim cok israr edince kiramadim..simdi onunda resmine bakip yukluyum birde siz gorun isim yazmayan pastami

1 nisanda atııgım yalan gerçek olduüst kattakiler evini satlıga koymuşinternetsiz kalabilirim
bu seferki yalan degil ciddi söylüyorumişlaa hemen satamazlardua edin banadua etmeyi bilmiyosanız bari sübhaneke dinimiz amin diyin
Allahım sen konuyu biliyosun amin diyinbişeyler deyin işte
uyumaya gidiyorum
bu mesajımı okuyup begenen herkesi öpüyorum
okuyup begenmeyenlerede dil çıkarıyorum
okumayanlarada çokta tınnnnn diyorum
ziyaretçi kılıgında okuyanlarada bunu :94: gönderiyorum:))

günaydınlar...6buçukta uyandık ve tekrar uyudu şimdi...bende uyurum galiba...ama önce mahir ve enesin doğum günlerini kutlamalıyım..iyiki doğdunuz..enes ve mahir...doğum günleriniz kutlu olsun...

tesekkur ederiz teyzesi kizimin adi cicek ceylin

Tatlıcadı ilkim pinarda. Gecmiş olsun kuzulara ve size. Bi an önce iyileşin e mi?

Azraece tayin olayına cok sevindim. Gerci tel de konuştuk ama burdan da yazmak istedim. Biz de yerimizde kaldık. Çıkmadı tayin çok sukur. Hayırlısı inşallah.

Dun apartman toplantısı vardı. Eşim yönetici secildi. Eee asker adamı yönetici yaptılar. Gece 3 te yangın talimi yapcam diyodu :) tam bi psikopat yaa :) o değil de guzel projelerimiz var. 1 temmuzdan itibaren baslayacak goreve :) ama bu hafta asansöruöuz yenilencek cok sukur. Sıfır kabin motor va hersey degişcek. Çok iyi oldu bu iş çünkü eski ve arada mahsur kalıyoduk. Bende de klostrofobi var darlanıyorum. Bi keresinde hele defneyle kaldık elk kesilmişti. Allahtan hemen duydu kapıcı bizi. Yoksa nolurdu bilmem... Sonra kamelya yaptırcaz bahceye. Yazın tadını çıkaralım akşamları çayımızı demler ineriz. (Gerci benimki yollamaz beni herhalde ) bi de her kata geri dönüşüm kutusu koydurcam. Doğaya saygı baabında. Cok uzuluyorum ben her şeyi çöpe atıyoruz diye. Yağımı bile ayırıyorum öyle koyuyorum kapıya. Siz de dikkat edin kuzlar bunlara yaa... Geleceğimizi çocuklarımıza güzel emanet edelim. Daha yasanabilir bi dünyada buyusunler. Kaynaklarımız azalıyo. Keske herkes bunun bilincine varsa.

Ayy cenem dustu gece gece. Emzirmeye kalkmıştım. Hadi ben yattım

Not: babyceren ceren de öksürüyomuş üzüldüm. İyileşsin o da inşallah bi an önce. Ve tebrik ediyorum temizlik olayına girmişsin. Benim de baslamam lazım. Pöfff

Nişan mıkuzenin hangi arda tanışıp nişan oldu kidaha yeni çöpçatanlık yapıyorduk...Yoksa yoksa abim yedekte miydi hıııısizi kandırıkçılar siziiiitatlım Allah mesut bahtiyar etsin,mutluluklar dilerim...
TEŞEKKÜRLER TEYZESİ,KEŞKE HERKEZ SENİN KADAR DOĞA YA UYUM BAKIMINDAN BİLİNÇLİ,DUYARLI OLSA...
tesekkur ederiz teyzesi kizimin adi cicek ceylin

CANIM GECE ÇİÇEK CEYLİN NİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAMIŞTIM;HAYATIMIZA BAMBAŞKA BİR ANLAM YÜKLEYEN BEBİŞİMİZE MUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM..

aşkolsun olurmu öyle şeyyedek falan hiç bize göre şeyler degilbende duyunca şaşırdım kısmet işte görücü usulü olmuş
çok kısa bi süre tanışmışlar(10 gün kadar):))araya büyükler girmiş..hakkına hayırlısı olsun diyorum çünkü kuzenim melek gibi bir insan
kimse onu üzmesin mutlu olurlar inşallah..
Günlerden pazar ve saat 6.50 de uyandık. Daha ne diyim ki ben...

evet ya bende erkenciyim8 de uyandıkdaha ne diyim ki ben..pöffff :)

günaydınlar mutlu pazarlar
benimki de 8 e geliyordu kalktı ama benim uykum vardı zaten ben uyuyacak olsam o uyanıyo o uyusa ben erkenden uyanıyorum
neyse bunada şükür bu arada doğumgünü olan bebişlerimizin doğumgünlerini kutluyorum darısı bizlere İnşallah
Rabbim sağlıkla nice yaşlara eriştirsin hep birlikte
Bu arada soran olmadı ama (daha önce dr un tahlil istediğini yazmıştım ya o bakımdan)Benim kızımda da idrarında enfeksiyon çıkmıştı doktor kültür istedi onda da hem var gibi hem yok gibi tam sınırda bir değer dedi
tekrar istedi ama çok zorlandığımız için biraz ara verdik unutsun diye
sonra tekrar yaptırcaz inş.
şimdilik bizden bu kadar uzun bir süredir okuyamadım geçmişi ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…