Cok cesitli seyler gelmesi ile beraber hepsi guzeldi cok sukur kiyafet yogunluklu degildi yarisi motor gelisimi ile ilgili egitici kitaplardan olusuyordu..en guzelide ogluma gelen minik araba oldu..eksik olmasinlar , hepsinin ceplerine bereket
Eki Görüntüle 702878 Eki Görüntüle 702874 Eki Görüntüle 702877 Eki Görüntüle 702885 Eki Görüntüle 702886 Eki Görüntüle 702887
hepsi çok güzeller mahirciğim güle güle kullansın.babycerenciğim hadi yorum yap
tabi ya nasıl unuttum ben:)) babycerenimin hediye yorumlarını bekliyorum dört gözle gülmek için:))
meleğim bana da hemen orada doğum günü yapıyorsun:))) cıvıl cıvıl çok güzel hediyeleriniz iyi günlerde kullanın hepsini hele o peluş kıyafetleri:)) inşallah içinde Mahirimide görürüz
melegim hepsi çok güzeller ya çok begendim..güle güle giysin mahir..oyuncaklarıda çok güzel..hele o maymun kıyafetinin içine giresim geldi:))
ı'm going to bed. good nights. ı love you. ı kiss you:)))
Günaydın cicikler...
İyiki Doğdun Mahir...İyiki doğdun Enes...
Enesimin ve Mahirimin doğum günü kutlu olsun..Rabbim Sağlıklı sıhatli upuzun ömürler nasip etsin..anne ve babalarına hayırlı evlat olsunlar inş...iyiki doğdunuz bıdıklar...Adayla kocaman öpüyoruz sizleri...
günaydınlar...6buçukta uyandık ve tekrar uyudu şimdi...bende uyurum galiba...ama önce mahir ve enesin doğum günlerini kutlamalıyım..iyiki doğdunuz..enes ve mahir...doğum günleriniz kutlu olsun...
Günaydın kızlar
Beykoz - meleğim 34- pembevemaviler - nursavaskan -defne_ank - morum- selocans - sesa ;
Kızlar bebişleriniz ilk yaşları hayırlı olsun...Rabbim sağlıkl hayırlı uzun versin meleklerimize...
GÜZELLER GÜZELİ MASAL BEBEK...
AİLENLE ve tüm sevdiklerinle mutlu bir hayat diliyorum sana bitanem...
Masallardaki prensesler kadar güzel bir hayatın olsun,,
iyiki doğurduuuun çiçek,,iyiki doğdun MASAL
Sarı Şekerim,,bugün 1 yaşındasınRabbim sana ailenle ve tüm sevdiklerinle
sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsinİyiki doğurdun beykoooz,,iyiki doğdun ENES
Forumun yakışıklı prensi,,Melek gibi bir annenin oğluDünyalar güzeli Mahir Paşam
İlk yaşın kutlu olsun,,dilerim hayatın bu ilk doğumgünün gibi her daim renkli ve mutluluklarla dolu olur
İyiki doğurduuuunn Meleğimmm,,iyiki doğdun MAHİR
Bugün doğan diğer bütün bebişlerimizin de yaşgünlerini kutlarım
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Herkese iyi sabahlar
Beykoz, meleğim 34, pembevemaviler, nursavaskan, defne_ank, morum, selocans, sesa
Bebişlerin doğum günleri kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu başarılı nice yıllara...
Turuncu hatırlatmalar için teşekkür ederiz :)
MAHİR, ENES, MASAL, DEFNE, PEMBEVEMAVİLER doğum gününüz kutlu olsun güzel yavrular, sevgili annelerini ve minnoşlarını kocamann kocamannn öpüyoruz kızımlaallah hayırlı bir ömür ve daha nice güzel günlerini göstersin inş
Eki Görüntüle 700836
çağlanın kitabı gelmişti bugünde cereninki geldi..çok begendim..teşekkür ederim beykozcum..bak kargo parasına kıydım:))
bizim kitabımızda geldi eşim bu süprize ilk defa bayıldı.hatta fotosunu çekip faceye koyacam dedi beykoz sayende çok güzel bi hatıramız oldu çok sağol.
evet hepinizin doğum günlerini ayrı ayrı ve kucak dolu sevgiyle kutluyorum.ilk yaşınız hayırlı olsun melekler.
oğluşum hasta zaten zayıftı bir günde kuş gibi oldu bebeğim.bakıcımızda sabah moral veriyor üzme dişleri çıktıktan sonra toparlar kendini diye.bu arada forumun dişi olmayan bebeği ünvanımızı hala korumaktayız.
beykoz altta ismini gördüm sanırım güzel cevaplar yazıyorsun hoşgeldin.
Ne cok 3 mayıs bebişi varmış yahu. Herkes sözleşti mi naptı:)
Butun kuzularımın doğum gunu kutlu olsun. Nice mutlu saglıklı yasları olsun
Ben sıpamı uyutamadım hala. Bi derdi var ama ne...
Planner cim ben düşünüyorum da hemen değil. 2015 mayısta doğursam süper olur. Hayırlısı inşallah
beykozum güzel arkadaşım bugün duygu yüklüsündür..ne mutlu sana arkadaşım..iyiki varsın
iyiki dogdun enes :119::119::119:
melegim saf kalbi temiz arkadaşım..seni çok seviyorum..
iyiki dogdun mahir :119::119::119:
çiçekçim yüzü yüzel kalbi güzel arkadaşım..iyiki varsın..
iyiki doğdun masal :119::119::119:
pembevemaviler iyiki burdasın iyiki dogmuş bebegin :119::119::119:
defneank sizinde dogum gününüz kutlu olsun canım:119::119::119:
maşallah çok bereketli bir günmüş:)bazı bebişlerin ismini unuttum affola..
hepsine mutlu yıllaarrrrrrrrr:124::124::124::124::124::124:
3 mayıs'ta doğan bebeklerimize yoklama çekelim dedim;
-masal?
-burda..
-mahir?
-burda...
-azra?
-burda..
-pembemaviler?
-burda....(özür dilerim isim hatırlayamadım)
ay yarın birgün okulda yoklamaya katılacaklar ya o zamanı canlandırdım gözümde, bir de çoğunluk olunca. inş. o günleri görürüz. Rabbim mutlu günlerini gösterir bize daima. Birer anne olarak ne kadar gururlansak, duygulansak az. Ne fedakarlıklarla büyütüyoruz ve siz güzel anneler 1 yaşlarına kavuşturdunuz bile. Anaların fedakarlığı da mücadelesi de asla bitmez.. Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini.
Hepinizin 1 yaşı kutlu olsun bebeklerim.Rabbim nice yaşlarınızı göstersin inş. Her daim mutlu sağlıklı olun inş.
Cooook tesekkur ederiz guzel teyzelerimiz sizi ve kuzularinizi kizimla kucakliyoruz cok duygusalim bugun ben, babasinin isten gelmesini bekliyoruz aramizda kucuk bi kutlama yapacagiz sizleride bekleriiiz 3 mayisci butun kuzularin dogum gunlerini kutluyorum hepsini operiz
Kızlar uzun zamandır yazmamadım takipte edemedim dogum günleri olmuş hepsine uzun yaşlar sağlıklı yaşamları olsun bizde erenin 27 Nisan'da yaptık dogum gününü çok güzel oldu foto koymak istiyorum ama beceremedim magnetler karşılama posteri ve banner yaptırdım çok güzel olmuş ilk dogum günü özel olsun istedim
Hepiniz cok tatli ve seker annelersiniz.Biliyorsunuz dimi,sizlere ne desem az olur ama bizleri dusunup dogum gunu sevincimizi paylasmaniz beni cok ama cok mutlu etti ve ediyorda...bu mutluluk bana senere kadar yetmez ama idare eder diyim :)) seneye ins burda olur yeniden birbirimizi hatirlar ve onemseriz...
Alinti almadigim ins kimse kalmamistir bir kujumun mesaji cok uzundu onunkini alamadim ama onada co tsk ederim sizlerle beraber, hep bir, hep tek yurek ve hep tek ses kalalim daima..
3 mayıs'ta doğan bebeklerimize yoklama çekelim dedim;
-masal?
-burda..
-mahir?
-burda...
-azra?
-burda..
-pembemaviler?
-burda....(özür dilerim isim hatırlayamadım)
ay yarın birgün okulda yoklamaya katılacaklar ya o zamanı canlandırdım gözümde, bir de çoğunluk olunca. inş. o günleri görürüz. Rabbim mutlu günlerini gösterir bize daima. Birer anne olarak ne kadar gururlansak, duygulansak az. Ne fedakarlıklarla büyütüyoruz ve siz güzel anneler 1 yaşlarına kavuşturdunuz bile. Anaların fedakarlığı da mücadelesi de asla bitmez.. Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini.
Hepinizin 1 yaşı kutlu olsun bebeklerim.Rabbim nice yaşlarınızı göstersin inş. Her daim mutlu sağlıklı olun inş.
Nişan mıpardonda maymunmu oynuyo karşınızdane yorumu bekliyosunuz
ya aslında çok güzel bi yorum yapacaktım ama utandımbide o arada çağla uyandı yatırdım geldim..kısaca öyle yazdım..
azrace canım keşke neşe ablanın tayini buraya çıksaydı:))alt dairemde boş:)hemen kapardım neşe ablayı:)
pınardacım ha aklıma gelmişken söyliyim ayın 19 unda teyzemin kızının nişanı varbekleriz:)))
TEŞEKKÜRLER TEYZESİ,KEŞKE HERKEZ SENİN KADAR DOĞA YA UYUM BAKIMINDAN BİLİNÇLİ,DUYARLI OLSA...Tatlıcadı ilkim pinarda. Gecmiş olsun kuzulara ve size. Bi an önce iyileşin e mi?
Azraece tayin olayına cok sevindim. Gerci tel de konuştuk ama burdan da yazmak istedim. Biz de yerimizde kaldık. Çıkmadı tayin çok sukur. Hayırlısı inşallah.
Dun apartman toplantısı vardı. Eşim yönetici secildi. Eee asker adamı yönetici yaptılar. Gece 3 te yangın talimi yapcam diyodu :) tam bi psikopat yaa :) o değil de guzel projelerimiz var. 1 temmuzdan itibaren baslayacak goreve :) ama bu hafta asansöruöuz yenilencek cok sukur. Sıfır kabin motor va hersey degişcek. Çok iyi oldu bu iş çünkü eski ve arada mahsur kalıyoduk. Bende de klostrofobi vardarlanıyorum. Bi keresinde hele defneyle kaldık elk kesilmişti. Allahtan hemen duydu kapıcı bizi. Yoksa nolurdu bilmem... Sonra kamelya yaptırcaz bahceye. Yazın tadını çıkaralım akşamları çayımızı demler ineriz. (Gerci benimki yollamaz beni herhalde ) bi de her kata geri dönüşüm kutusu koydurcam. Doğaya saygı baabında. Cok uzuluyorum ben her şeyi çöpe atıyoruz diye. Yağımı bile ayırıyorum öyle koyuyorum kapıya. Siz de dikkat edin kuzlar bunlara yaa... Geleceğimizi çocuklarımıza güzel emanet edelim. Daha yasanabilir bi dünyada buyusunler. Kaynaklarımız azalıyo. Keske herkes bunun bilincine varsa.
Ayy cenem dustu gece gece. Emzirmeye kalkmıştım. Hadi ben yattım
Not: babyceren ceren de öksürüyomuşüzüldüm. İyileşsin o da inşallah bi an önce. Ve tebrik ediyorum temizlik olayına girmişsin. Benim de baslamam lazım. Pöfff
tesekkur ederiz teyzesi kizimin adi cicek ceylin
aşkolsun olurmu öyle şeyNişan mıkuzenin hangi arda tanışıp nişan oldu ki daha yeni çöpçatanlık yapıyorduk...Yoksa yoksa abim yedekte miydi hıııı sizi kandırıkçılar siziiii tatlım Allah mesut bahtiyar etsin,mutluluklar dilerim...
TEŞEKKÜRLER TEYZESİ,KEŞKE HERKEZ SENİN KADAR DOĞA YA UYUM BAKIMINDAN BİLİNÇLİ,DUYARLI OLSA...
CANIM GECE ÇİÇEK CEYLİN NİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAMIŞTIM;HAYATIMIZA BAMBAŞKA BİR ANLAM YÜKLEYEN BEBİŞİMİZE MUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM..
Günlerden pazar ve saat 6.50 de uyandık. Daha ne diyim ki ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?