Eki Görüntüle 703011
gidiyim kahvaltı hazırlıyım sonrada temizlige devam:))
Eki Görüntüle 703007
sabah sabah tipe bakın:)eşimle ceren uyuyo..bende çağlayla ugraşıyom:))
Hepsi çok güzeller iyi günlerde giysin güzel çağlam.Eki Görüntüle 702386 Eki Görüntüle 702387 Eki Görüntüle 702388
şelam teyzeleyimmm
sabah zil şeşine koştuk annem yine şöylendi''kim bu sabah sabah kuzzulkurt'' dedi
baktık kaygocu abiymişyavyukedi teyjemizin bana yolladıgı hediyeleymiş
çok begendik çok mutlu oldukyaşasın yavyukedi teyjemiz ve sinemis aykadaşım..
ciciler bana oldu ama annem küpeleri kaptıablamda tokaları aldı
dogum günü kartımıda annem bana okudubiy şey anlamadım ama işlaaa güzel biy şeyler yazıyodu
çookkkk teşekkürrrr ediyoyummmmm ve teyzemi çokkkk öpüyoyummmm
sinemis senide çokkk seviyoyummmm
Sağol tatlım. Sizin tayin durumunuz da hayırlı olsun eşim de sınava girdi bir kaç güne açıklanacak ama çok iyi geçmedi, sanırım daha buralardayız. İnşallah bir gün kısmet olur da görüşürüz. Hey allahım yerim o çişli eceyi ben.meleğim yorgun ama mutlu anne nerelerdesin gel de anlat doğumgününüzü:))
nagihan gözünüz aydın tahliller iyi çıkmış Yaren Nurumun. kilosuna da takılma artık dediği gibi doktorun bünyesi öyle.
ilkimcim oh ne güzel yaz geldi derken nerden çıktı bu gripgeçmiş olsun hepinize.
babycerenim hediyelerinizi güle güle kullanın yavrukedinin kesesine bereket.
bugün bizim tayinlerimiz açıklandı:))) ve artık eşim gemi görevini bitirdi karaya çıktı çok şükür. yine marmaristeyiz. temmuzda yeni görev yerine başlıcak inşallah.
akşam eceyi yıkamak için soydum dur tartayı m dedim tartının üstüne koydum ki şarıl şarıl işedi:)) çok seviyor altını açınca çişini yapmayı:)) bezden çabuk kurtuluruz inşallah:))
kimsecikler yok havalar güzelleşti tabi. yazın çok tenha olacak belli oldu burası:))
tatlıcadım sen nasıl oldun arada gir merak ediyoruz seni...
Canım ya şu hastalıklar bir terk etmedi sizi çok büyük geçmiş olsun.güzel arkidişlerim ve güzel bebelerim öncelikle hepinize
bi süredir giremedim yine sağlık sorunlarıbenden kuzuma grip bulaşmıştı 2 gün iyi oldu sevindim yeniden kötü oldu yavrum
ilçata kullanmıyor sıpa her hastalığında ilaçsız iyilkeşmesini bekliyoruz
sonrasında ben mide bulantısı ve ishale tutuldum evde bi ben yakalanmamıştım bu pis sqalgına tamamlandık:)
dün bi ara girdim doğum günü fotolarına baktım elimde poşetle:)bu salgın beni çok fena etkiledi hiç bi şey yiyip içemiyorum
mutluannem,annezeynep,turuncum fotolar süper gözlerim kamaştı hem yapılan hazırlıklarla hemde bebelerimin güzelliğiyle..
bi kaç sayfada geçmiş okudum..meleğim hazırlıkların süper..mahirimin geçmiş doğum gününü kutluyorum sağlıklı mutlu uzun yıllar diliyorum kuzuma
aynı şekilde enesiminn,masalımında doğum gününü kutluyorum
tüm bebişlerimizin doğum günleri kutlu mutlu olsunnnnn
azraececim kv ile olan problemini okudum senin için çok üzüldüm canım takma kafana bu kadar üzme kendini..hiç kimse senden,eceden ve eşinden önemli olmasın salla gitsin hepsini
ecemin onların hediyesine ihtiyacı yok..giydirme onların hiç bi şeyini:)
bak benim kv daha bi çöp almamıştır hiçte umrumda değil valla
değer verdikleri kadar değer görürler ileride..
öptüm ecemi ve seni
babyceren hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın ailecek:)
kızlar başka foto ekleyen varmı arada girip bakmak istiyorum..
benim kuzumun doğum gününede 4 gün kaldı
ama hazırlık yapamıyorum bi düzelemedik
tarık buğranın iştahı berbat her yemek sonrası kendini kusturuyo
bu gün sadece sabah kahvaltısı kaldı midesinde diğerlerini hep kustu
bakalım ne kadar devam edicek böyle
sizleri ve kuzuları öpüyorum
dün gece sabaha kadar wcye taşındım uyuyabilirsem yatmaya gidiyorum:)
hepinize iyi gecelerrr
Gözün aydın canım demek 30 kişi vardı ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum ama eminim her şey çok güzel olmuştur.Oncelikle kizlar dun yogunuktan 3 Mayista dogmus digger bebeklerimizin dogum gununu kutlamayi unutmusum ve beni anlayacaklarini dusunerek simdi kutlamak istiyorum...
Defne, Cicek , Masal ve Morum un minik kizinin dogum gunleri kutlu ver mutlu olsun ins. rabbim hic dert yuzu gostermesin kuzularima hepsini cok opuyorum
Kizlar gunumuz cok yorucu idi Sabah 7 den beri ayakta kalmaktan harap oldum ama cok sukur ufak tefek aksilikler yasasakta bitirdik..Darisi sizlerin basina ins..umarim kazasiz atlatirsiniz...
Aslinda dogum gununu cok kalabalik yapmamak lazim..biz bugun cocuklarla beraber 30 a yakindik ve salonda kutlama oldugu halde biraz curcuma oldu..Bir dahakine bir kac kisi cok samimi arkadas dostla kutlamayi dusunuyorum bu son salon kutlamasi olucak ins.. umarim delirmemde boyle birseye kalkismam daha :))
Yogunluktan cok resim cekemedim ama bir kac tanede olsa mutlaka paylasicam sizlerle..
Gecmisi okuyamadim ama biliyorum ki Mahir in teyzeleri tek tek kutlamislardir dogum gunumuzu bu yuzden hepinize cok tsk ederim, geri donup okudugumda begen dememle zaten anlarsiniz dimi :))
Canım gözün aydın,Yaren in sonuçları temiz çıkmış.Bu arada Yarenin tütüsünü gördüm,harikaydı.Kuzuma çook yakışacaktır zaten.merhaba annişler,bir iki gündür uğrayamıyorum,çünkü Doğa perşembeden beridir hasta...Acaba benden mi kaynaklandı diye düşünüyorum..Geçen gün meyveyi soğuk soğuk verdim,ardından yoğudu da soğuk verince üşüttü galibaböyle durumlarda insan altüst oluyor,hem de çaresiz kalıyor.Oyüzden keyifsizim yani,her öksrüşünde ah Pınar ne yaptın,diyorum kendi kendime:26:Neyse ,tez zamanda iyileşir yavrucuğum inşallah.
QUOTE=nagihan3005;30195859]Bilmiyorum kim var kim yok. Cnm sikldi biraZ. Melegim hazirliklarin cok guzel gercektn
Dunkuleri de bugunkuleri de cok begendm.muutlu annenin elinin yetismedigi kimse yok sanirim.sagol mutlu.
Cicek cnm bizde seni ve masali cok seviyoruz.
Azraece sana da sabir ve sakinlik diliyrm cnm.kafana takma.ikide bir o gozlerini de sisirme.
Babyceren keratin ne desem kimse bana gulmez degil mi? Daha once duydum kelime olarak ama bilemedm.google amcaya soracam.
Yaren nurun tahliller temiz cikti cok mutluym.enfeksiyonlar defolmus..o kadar yemege ragmen kilo almamasi da tamamen bunyeden dedi dr.Allah hastalık vermesin.
Yarin sbh sekiz bucukta discideyim
Bitwn kanalin dolgusu var
Sonra bi dolgu daha.yeni bir çürük cikti piyasa ya.baby senin dislerden ne hanber?
Uyumaliyim Uyumaliyim.
Beykozla msjlastik.yari n enesin kutlamasi var.ablasi da iyiymis.kendisi ablasina gidiyormus arada.simdi hazırlık larla mesgul.
Ben kactim....herkesi optummmm
Geçmiş olsun kuzuyamelegim dün herkes mahirin dogum gününü kutlamıştı canım benim..demek biraz curcuna oldu boşver sen elinden gelenin fazlasını yaptın
kim için tabiki mahir için:)çok güzel bir anı kalacak oğluşuna..ama bizi birkaç fotoyla kandıramassınçok yükle çokkk:))
meraklıyız biliyosun:)
pınardacım canım kendini suçlama,çok geçmiş olsun..inşallah hemencecik iyleşir doğa..
benim büyük dana cerende öksürüyodondurma yemişti heralde ondan Allah hepsine saglık versin ne diyim..
hastalanmadan büyümüyo bu çocuklar
Vaaaaaav harika görünüyo her şey keselerine bereket mahirim de iyi günler de kullansın.Cok cesitli seyler gelmesi ile beraber hepsi guzeldi cok sukur kiyafet yogunluklu degildi yarisi motor gelisimi ile ilgili egitici kitaplardan olusuyordu..en guzelide ogluma gelen minik araba oldu..eksik olmasinlar , hepsinin ceplerine bereket
Eki Görüntüle 702878 Eki Görüntüle 702874 Eki Görüntüle 702877 Eki Görüntüle 702885 Eki Görüntüle 702886 Eki Görüntüle 702887
Canım hiç için yanmasın çok samimi söylüyorum harika olmuş ben çok beğendim.
sağ ol canım bizim insanımızın bilinçlenmesi maalesef ki bayağı bi zaman alıyo.Tatlıcadı ilkim pinarda. Gecmiş olsun kuzulara ve size. Bi an önce iyileşin e mi?
Azraece tayin olayına cok sevindim. Gerci tel de konuştuk ama burdan da yazmak istedim. Biz de yerimizde kaldık. Çıkmadı tayin çok sukur. Hayırlısı inşallah.
Dun apartman toplantısı vardı. Eşim yönetici secildi. Eee asker adamı yönetici yaptılar. Gece 3 te yangın talimi yapcam diyodu :) tam bi psikopat yaa :) o değil de guzel projelerimiz var. 1 temmuzdan itibaren baslayacak goreve :) ama bu hafta asansöruöuz yenilencek cok sukur. Sıfır kabin motor va hersey degişcek. Çok iyi oldu bu iş çünkü eski ve arada mahsur kalıyoduk. Bende de klostrofobi vardarlanıyorum. Bi keresinde hele defneyle kaldık elk kesilmişti. Allahtan hemen duydu kapıcı bizi. Yoksa nolurdu bilmem... Sonra kamelya yaptırcaz bahceye. Yazın tadını çıkaralım akşamları çayımızı demler ineriz. (Gerci benimki yollamaz beni herhalde ) bi de her kata geri dönüşüm kutusu koydurcam. Doğaya saygı baabında. Cok uzuluyorum ben her şeyi çöpe atıyoruz diye. Yağımı bile ayırıyorum öyle koyuyorum kapıya. Siz de dikkat edin kuzlar bunlara yaa... Geleceğimizi çocuklarımıza güzel emanet edelim. Daha yasanabilir bi dünyada buyusunler. Kaynaklarımız azalıyo. Keske herkes bunun bilincine varsa.
Ayy cenem dustu gece gece. Emzirmeye kalkmıştım. Hadi ben yattım
Not: babyceren ceren de öksürüyomuşüzüldüm. İyileşsin o da inşallah bi an önce. Ve tebrik ediyorum temizlik olayına girmişsin. Benim de baslamam lazım. Pöfff
Eki Görüntüle 703011
bizde 1 yaşımıza girdik.evet 1 deyip geçmeyin büyüdük çok şşükür.değişti valla pıtır pıtır her yerden çıkıyor uzanıp masa üstü tezgah üstü bişey bırakmaya gelmiyor favoimiz su damacanası sallayıp düşürmek düşmek,kapıları açıp kapatıp cöööööö yapmak.mutfakla baş edemedim çekmece kulplarını söktük çekip üzerine düşürüyordu.evet 1 yaşta dönüm noktası gibi birşey sanırım sizde görüceksiniz yenilikleri.birde artık al ver getir götür işine başladık.anneye götür babaa götür aloyu kuzuyu topu getir vb birde şu bul takardan aldık bulup takıyoruz .tabi bunların sonunda alkış yapıp ödüllendirip bir seviniyoruzki sormayın.bu aralar getir götür git gel derken yada ona başka birey anlatırken gözümün içine bakıışı var nasıl anlamaya çalıyor ne anlıyor bilmiyorum ama çok dikkatli yanıma amma anneee diye gelip bişeyler anlatmaya çalışıyor annem ölürüm ben sana güzel oğlum.allahım herkesin evladını bağılasın.bizde süte baladık pınar çocuk+pınr normal karton ssüt çok şşükür içiyoruz.şu aralar tek dermimiz İSİLİK boyun gıdık koltuk altı evde bezle geziyor bir sönüyor br bakıyorum kıp kırmızı sırt gööbek heryerde var 3 gün kötüydü sağlık ocağına götürdüm bi losyon yazdı iyi geldi yıkadık durulama suyuna tuz ekledim.böyle işte imdi küçük nokta sivilciler kurudu söndü çok şükür ama evde sadece bezle geziyoruz pudra bebe yağı losyonlar elimizden düşmüyor .sağlık ocağındaki aile hekimime sesleniyorum baktı sıcktan olabilir ama kızamıkta olabilir dedi çocuk doktoruna götür.allahım kızamık dedi kızamığa benzemesede google amcadan baktım yinede belirtilere şekline değil çok şükür .hayır neden bu kadar batan savma iş yapmaya çalııyor içime kurt düşürüyor madem kızamık niye isilik için losyon yazıyon çocuk doktoruna götürmeyi bende biliyorum ama sen orda ne iş yapıyon neyse .bizde 1 yaşş aşımızı olduk kurtulduk .1,5 yaşına kadar ara dönem başka bişey çıkarmazlarsa rahatız işallah
Bilmiyorum kim var kim yok. Cnm sikldi biraZ. Melegim hazirliklarin cok guzel gercektn
Dunkuleri de bugunkuleri de cok begendm.muutlu annenin elinin yetismedigi kimse yok sanirim.sagol mutlu.
Cicek cnm bizde seni ve masali cok seviyoruz.
Azraece sana da sabir ve sakinlik diliyrm cnm.kafana takma.ikide bir o gozlerini de sisirme.
Babyceren keratin ne desem kimse bana gulmez degil mi? Daha once duydum kelime olarak ama bilemedm.google amcaya soracam.
Yaren nurun tahliller temiz cikti cok mutluym.enfeksiyonlar defolmus..o kadar yemege ragmen kilo almamasi da tamamen bunyeden dedi dr.Allah hastalık vermesin.
Yarin sbh sekiz bucukta discideyim
Bitwn kanalin dolgusu var
Sonra bi dolgu daha.yeni bir çürük cikti piyasa ya.baby senin dislerden ne hanber?
Uyumaliyim Uyumaliyim.
Beykozla msjlastik.yari n enesin kutlamasi var.ablasi da iyiymis.kendisi ablasina gidiyormus arada.simdi hazırlık larla mesgul.
Ben kactim....herkesi optummmm
Kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı, uzun ömürlü ve mutlu yıllar onunla olsun.
kızlar işte Yusuf Ömerin Adaya yazdığı mektup(mektup içeriğini göstermiyoruz özelll:)) ve hediyeler...fotoya bittik çok güzel olmuş..kızımda ayy ayy diye baktı cok hosuna gitti..tekrar teşekkür ediyoruz uğurböceğime ve Yusuf Ömere...mucx mucx
Eki Görüntüle 701272 Eki Görüntüle 701273 Eki Görüntüle 701274
Eki Görüntüle 703007
sabah sabah tipe bakın:)eşimle ceren uyuyo..bende çağlayla ugraşıyom:))
Eki Görüntüle 703011
bizde 1 yaşımıza girdik.evet 1 deyip geçmeyin büyüdük çok şşükür.değişti valla pıtır pıtır her yerden çıkıyor uzanıp masa üstü tezgah üstü bişey bırakmaya gelmiyor favoimiz su damacanası sallayıp düşürmek düşmek,kapıları açıp kapatıp cöööööö yapmak.mutfakla baş edemedim çekmece kulplarını söktük çekip üzerine düşürüyordu.evet 1 yaşta dönüm noktası gibi birşey sanırım sizde görüceksiniz yenilikleri.birde artık al ver getir götür işine başladık.anneye götür babaa götür aloyu kuzuyu topu getir vb birde şu bul takardan aldık bulup takıyoruz .tabi bunların sonunda alkış yapıp ödüllendirip bir seviniyoruzki sormayın.bu aralar getir götür git gel derken yada ona başka birey anlatırken gözümün içine bakıışı var nasıl anlamaya çalıyor ne anlıyor bilmiyorum ama çok dikkatli yanıma amma anneee diye gelip bişeyler anlatmaya çalışıyor annem ölürüm ben sana güzel oğlum.allahım herkesin evladını bağılasın.bizde süte baladık pınar çocuk+pınr normal karton ssüt çok şşükür içiyoruz.şu aralar tek dermimiz İSİLİK boyun gıdık koltuk altı evde bezle geziyor bir sönüyor br bakıyorum kıp kırmızı sırt gööbek heryerde var 3 gün kötüydü sağlık ocağına götürdüm bi losyon yazdı iyi geldi yıkadık durulama suyuna tuz ekledim.böyle işte imdi küçük nokta sivilciler kurudu söndü çok şükür ama evde sadece bezle geziyoruz pudra bebe yağı losyonlar elimizden düşmüyor .sağlık ocağındaki aile hekimime sesleniyorum baktı sıcktan olabilir ama kızamıkta olabilir dedi çocuk doktoruna götür.allahım kızamık dedi kızamığa benzemesede google amcadan baktım yinede belirtilere şekline değil çok şükür .hayır neden bu kadar batan savma iş yapmaya çalııyor içime kurt düşürüyor madem kızamık niye isilik için losyon yazıyon çocuk doktoruna götürmeyi bende biliyorum ama sen orda ne iş yapıyon neyse .bizde 1 yaşş aşımızı olduk kurtulduk .1,5 yaşına kadar ara dönem başka bişey çıkarmazlarsa rahatız işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?