2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 703007
sabah sabah tipe bakın:)eşimle ceren uyuyo..bende çağlayla ugraşıyom:))

valaa sabah sabah formundan canım süslü kızına bayıldım talip olamayı düşünüyorum ayrıca banada böyle bakımlı sabah kah.hazırlayıp sonra temizlğe geçen bi gelin lazımm :)) küpeleriniz çok yakışmış güzel olmuş çok datlu olmuş . bu arada Günaydınnnnnnn

canım öncelikle doğum gününüz kutlu, sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evladın olsun.çok güzel renkli bi pasta olmuş inan sen söylemeseydin ilk bakıta isim olayı aklıma gelmemiti.dert etme böylede çok güzel hem üzerine isim yazdıracak daha çok yılların oluck.hediyeleiniz çok güzel güle güle kullansın paşa.

bizde 1 yaşımıza girdik.evet 1 deyip geçmeyin büyüdük çok şşükür.değişti valla pıtır pıtır her yerden çıkıyor uzanıp masa üstü tezgah üstü bişey bırakmaya gelmiyor favoimiz su damacanası sallayıp düşürmek düşmek,kapıları açıp kapatıp cöööööö yapmak.mutfakla baş edemedim çekmece kulplarını söktük çekip üzerine düşürüyordu.evet 1 yaşta dönüm noktası gibi birşey sanırım sizde görüceksiniz yenilikleri.birde artık al ver getir götür işine başladık.anneye götür babaa götür aloyu kuzuyu topu getir vb birde şu bul takardan aldık bulup takıyoruz .tabi bunların sonunda alkış yapıp ödüllendirip bir seviniyoruzki sormayın.bu aralar getir götür git gel derken yada ona başka birey anlatırken gözümün içine bakıışı var nasıl anlamaya çalıyor ne anlıyor bilmiyorum ama çok dikkatli yanıma amma anneee diye gelip bişeyler anlatmaya çalışıyor annem ölürüm ben sana güzel oğlum.allahım herkesin evladını bağılasın.bizde süte baladık pınar çocuk+pınr normal karton ssüt çok şşükür içiyoruz.şu aralar tek dermimiz İSİLİK boyun gıdık koltuk altı evde bezle geziyor bir sönüyor br bakıyorum kıp kırmızı sırt gööbek heryerde var 3 gün kötüydü sağlık ocağına götürdüm bi losyon yazdı iyi geldi yıkadık durulama suyuna tuz ekledim.böyle işte imdi küçük nokta sivilciler kurudu söndü çok şükür ama evde sadece bezle geziyoruz pudra bebe yağı losyonlar elimizden düşmüyor .sağlık ocağındaki aile hekimime sesleniyorum baktı sıcktan olabilir ama kızamıkta olabilir dedi çocuk doktoruna götür.allahım kızamık dedi kızamığa benzemesede google amcadan baktım yinede belirtilere şekline değil çok şükür .hayır neden bu kadar batan savma iş yapmaya çalııyor içime kurt düşürüyor madem kızamık niye isilik için losyon yazıyon çocuk doktoruna götürmeyi bende biliyorum ama sen orda ne iş yapıyon neyse .bizde 1 yaşş aşımızı olduk kurtulduk .1,5 yaşına kadar ara dönem başka bişey çıkarmazlarsa rahatız işallah

Hepsi çok güzeller iyi günlerde giysin güzel çağlam.
Yavrukedinin de kesesine bereket.
Sağol tatlım. Sizin tayin durumunuz da hayırlı olsun eşim de sınava girdi bir kaç güne açıklanacak ama çok iyi geçmedi, sanırım daha buralardayız. İnşallah bir gün kısmet olur da görüşürüz. Hey allahım yerim o çişli eceyi ben.
Canım ya şu hastalıklar bir terk etmedi sizi çok büyük geçmiş olsun.
İnşallah bu son olur öpüyorum seni ve tarık buğrayı
Gözün aydın canım demek 30 kişi vardı ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum ama eminim her şey çok güzel olmuştur.
Yakışıklı kuzum mahirimin tekrar doğum günü kutlu olsun öpüyorum ikinizi de
Canım gözün aydın,Yaren in sonuçları temiz çıkmış.Bu arada Yarenin tütüsünü gördüm,harikaydı.Kuzuma çook yakışacaktır zaten.

Geçmiş olsun canım,salgın mı var nedir,benim kızım da grip.

Gözün aydın canım,tayininizin çıkmasına çok sevindim.Artık Ececiğim babacığından ayrılmayacakDiğerleri kına yaksın artık(kv,ve görmce)[/QUOTE]
Çok sağ ol canım evet salgın var doğaya da çok geçmiş olsun sen de kendini suçlama canım havaların dengesizliğinden oluyo hep
Geçmiş olsun kuzuya
Vaaaaaav harika görünüyo her şey keselerine bereket mahirim de iyi günler de kullansın.
Canım hiç için yanmasın çok samimi söylüyorum harika olmuş ben çok beğendim.
sağ ol canım bizim insanımızın bilinçlenmesi maalesef ki bayağı bi zaman alıyo.
Eki Görüntüle 703011
gidiyim kahvaltı hazırlıyım sonrada temizlige devam:))

Hey Allahım kızım sen ne yapıyon bu kıza daha bu yaşta köle gibi çalışıyo kuzu.
Yazık valla ana var anacık var

Son düzenleme:

Kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı, uzun ömürlü ve mutlu yıllar onunla olsun.

Canım benim yaren nurumun tahlilleri temiz çıkmış çok sevindim.
İnşallah hep güzel haberlerle görürüz seni burada.
Seni de güzel kızını da çok öpüyorum

canım benim seni mutlu edebildiğim için acayip mutluyum şuanda paketi adacığımın adıyla göndermek istedim bunun senin hoşuna gideceğini düşündüm. biraz aksilik çıkmış ama sonunda ulaşmış çok şükürheleki fotolarını çekip koyman beni onure etti. fotoğrafı beğenmenize çok sevindim.amatörce ama el ele tutuşturmayı başardım:)))madem ada da gözlerini alamıyor fotodan oğlumu beğenmiş belli ki ayrıca elbise de çok yakışmış.mektubu saklamanızı( en az 20 yıl) önemle rica ediyorum. oğluşum ve ben de sizi kocaman öpüyoruz:54

bu arada sonunda Ece'nin hediyelerini de ulaştırmış olmaktan çok mutluyum.hemen giydirip fotolarını koyduğu için annnesine tşk ediyorum. ısırılıp yiyilesi bir prensesi var maşallah...

sonuç olarak hem marmarisli hem istanbullu güzel prenseslerimizin kalbini fethettiğimiz için çok mutluyuz. yusuf ömer gerçekten çok şanslı sağında Ada solunda Ece artık değmez sırıtımız yere

foruma pek giremiyorum ama aklım hep sizlerde kalıyor.arasıra bakabilirsem ne ala. hejarcım sen ve varsa diğer merak edenler için yusuf ömerden haberlere geçeyim:))))

yusuf ömer bir hafta önce ali's klemp adlı yöntemle sünnet oldu.dikişsiz bir yöntem.şuan iyileşme sürecinde ben bu yöntemden memnun kaldım.oğlum da ben de çok fazla sıkıntı yaşamadık.bizim zıpır 11 ay bir haftalıkken kendi kendine yürümeye başladı.şuan sürekli evin içinde dolanıyor ve yaramazlık peşinde..söylenilen hemen herşeyi anlıyor ve kendisinden istenileni yapıyor ama henüz konuşmuyoruz. basit heceleri çıkartabiliyoruz. yemek yeme olayımız sıkıntılı. annanesinin gezerek yedirmeyi alıştırması nedeniyle asla mama sandalyesinde yemek yediremiyoruz zaten pek fazla bişi yediği de söylenemez. sizlerde durum nedir bilmiyorum ama çiğneme refleksimiz hiç gelişmedi. katı şeyleri başarıyla ısırıyor ancam diliyle damağının arasına yapıştırıp dakikalarca orada tutuyor sonunda da tükürüyor. inşallah sıkıntı yaşamayız. eskisinden daha sık memeci oldu. opna kızdığımda ya da canı acıdığında hemen memeye saldırıyor. geceleri en az 2 kez uyanıyor. akşam 11 den önce uyuduğun pek görülmemiştir. aklıma gelenler bunlar.

doğumgünü olayına gelince sizleri hayranlıkla izliyorum.yaptıklarını görünce göz bebeklerim yerlerniden fırlıyor ben henüz hiçbir plan yapmadım. sadece gününe karar verdim. 16 sı h.içi olduğu için 19 mayısta yapıcam gerisi Allah Kerim...

ben forumu düzenli taqkip edemediğim için bebişlerin doğumgünlerini de kaçırıyorum ama burada bütün mayıs bebişlerinin doğum günlerini kutluyorum. Rabbim hayırlı ömür versin. hepsini doğru bilgi ve helal gıda üzere eylesin.....sevgiyle öptüm hepinizi

Kızlar canım cok sıkıldı,fotoları yukleyemiyorum tam yuklenırken bitiminde hata veriyor.Sabah faceye yukledim,guya kızımın ıkındı uykusunda da buraya yukleyecektim olmadı.Bizim fotoları gormek bır sekersizyesilcayıma kısmetmıs :)

herkeze selamlar olsun öncelikle bütün hepinize cok tesekkür ederim siz cansınız canlarım benim
kasınıza gözünüze kurban
dogum günümüzü kutlamıssınız hemde en afillisinden
bu kelimeleeri cümleleri işitmek okadar iyi geldiki anlatamam
nagişimin özel mesajları
sekersiz yeşilcayımın o billur sesiyle beni araması hatrımı sorması müthişti Allah razı olsun tuttugunuzu altın etsin altın kalpli arkadaslarım
enese hepinizi anlatcam tabi ilerde ayzaymır olmazsam
dogumgünümüz güzeldi cok sükür pastam içime cok sindi herkez herseyi begendi ilk böyle seyler yapan benim cerceve hediye ettim
onlarda bir miktar many
2spor ayakkabı
1ilkadım ayakkabısı
1yazlık ayakkabı
1oyuncak frishersprice
kıyafetler
ALLAH BEREKET VERSİN
resimler az sonra
daha pcye atcam cünlü canlarım
ablam 2hafta sonra dogum yapabilir durumu iyi cok sükür
enes cok iyi yürüyor artık yürüyordu zatende cogunlukla bir yerimizi tutmak istiyordu artık tutmuyor
ben napıyım popomu koycak yer arıyorum sizi özledim gerilerdeydim ama dedim bu bitmez beykoz sen ileri git
kısaca hepiniz ayrı ayrı kutlamıssınız
cok mutlu oldum cokkkk ballarımsınız benimmm

ohh be temizlik bitti
şimdi yemek zamanıbakalım nereye gidecez ne yiyecez
hepinizin yerine yiycem çok açım5 günde 1 kilo verdim hepsini geri almaya gidiyorum:)
garsonnnnnn hazır ol git gel git gel sarhoş edecem seni

Rabbim minik mlegine nice guzel yillar nasip etsin ins cnm, yasiniz hayirli ve gununuz mutlu gecsin ins..
Umarim isilik olayinida hemen atlatirsiniz, cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…