süpersin ne diyim çok güldüm neşe ablamla paylaşıcam muhakkak:))
hamarat hatun güle güle kirlenin:))ohh be temizlik bitti
şimdi yemek zamanıbakalım nereye gidecez ne yiyecez
hepinizin yerine yiycem çok açım5 günde 1 kilo verdim hepsini geri almaya gidiyorum:)
garsonnnnnn hazır olgit gel git gel sarhoş edecem seni
Eki Görüntüle 703011
gidiyim kahvaltı hazırlıyım sonrada temizlige devam:))
Tatlıcadı ilkim pinarda. Gecmiş olsun kuzulara ve size. Bi an önce iyileşin e mi?
Azraece tayin olayına cok sevindim. Gerci tel de konuştuk ama burdan da yazmak istedim. Biz de yerimizde kaldık. Çıkmadı tayin çok sukur. Hayırlısı inşallah.
Dun apartman toplantısı vardı. Eşim yönetici secildi. Eee asker adamı yönetici yaptılar. Gece 3 te yangın talimi yapcam diyodu :) tam bi psikopat yaa :) o değil de guzel projelerimiz var. 1 temmuzdan itibaren baslayacak goreve :) ama bu hafta asansöruöuz yenilencek cok sukur. Sıfır kabin motor va hersey degişcek. Çok iyi oldu bu iş çünkü eski ve arada mahsur kalıyoduk. Bende de klostrofobi vardarlanıyorum. Bi keresinde hele defneyle kaldık elk kesilmişti. Allahtan hemen duydu kapıcı bizi. Yoksa nolurdu bilmem... Sonra kamelya yaptırcaz bahceye. Yazın tadını çıkaralım akşamları çayımızı demler ineriz. (Gerci benimki yollamaz beni herhalde ) bi de her kata geri dönüşüm kutusu koydurcam. Doğaya saygı baabında. Cok uzuluyorum ben her şeyi çöpe atıyoruz diye. Yağımı bile ayırıyorum öyle koyuyorum kapıya. Siz de dikkat edin kuzlar bunlara yaa... Geleceğimizi çocuklarımıza güzel emanet edelim. Daha yasanabilir bi dünyada buyusunler. Kaynaklarımız azalıyo. Keske herkes bunun bilincine varsa.
Ayy cenem dustu gece gece. Emzirmeye kalkmıştım. Hadi ben yattım
Not: babyceren ceren de öksürüyomuşüzüldüm. İyileşsin o da inşallah bi an önce. Ve tebrik ediyorum temizlik olayına girmişsin. Benim de baslamam lazım. Pöfff
Eki Görüntüle 703736
şekersizim canım eşine başarılar diliyorum:))
apartman yöneticiligi zor bi iş,iyi düşündünüzmü:))
ohh be temizlik bitti
şimdi yemek zamanıbakalım nereye gidecez ne yiyecez
hepinizin yerine yiycem çok açım5 günde 1 kilo verdim hepsini geri almaya gidiyorum:)
garsonnnnnn hazır olgit gel git gel sarhoş edecem seni
herkese günaydınlar iyi haftalar. yeşilçayım ben ece 5 aylıkken ankaraya uçağa binerken kapadım teli indik pini unuttum mu:)) gel çıkıştan al diycem arkadaşıma yok gelmiyor aklıma. bir kadından rica ettimde eşimi aradım o da arkadaşı ama rezil olmuştum ya:)) marmarise gelme işi de yazıda kalmayıp icraata geçer umarım:))
dediğim başıma geldi ben malımı bilmezmiyim gece faceden ortak arkadaşlarımız ecenin gsli resimlerini görüp arayıp kızdırmışlar benimkini bi aradı kırıp dökcem burayı diyor hıh koca metal gemi vur da gör dicektim demedim:)) benim çeyizimden kullanmadığım çift kişilik gsli nevresim takımı, havlu, terliklerim var gelince onları yakacakmış:))) bari anneme götüreyim günah o kadar almıştımdeli edecek bu adam beni ya:))
günaydınn kızlarrrrrrnasılsınız, geçmişe dönemedim umarım herkes iyidir, resimler eklenmiş galiba bi koşu gidip bakayım yoksa işe dalacağımmm
bizde hafta sonu doktora gittik zeynomdan küçük kırmızı noktalar çıkmıştı sıcaktan dedi doktor çabuk başlamış sizinki dedi üşümez artık incecik giydirin çok terlemesin dedi gün aşırı yıkamya başlamıştım zaten artık hergün yıkanıcak yaşadı zeynoo:)) kılomuz biraz fazla olmakla birlikte (ki bence değil) boyuda iyi olduğu için problem yok dedi ama meyvelerdeki muzu azaltıcaz hergün bazen yarım bazen bir muz yiyor meyve püresi içinde sizce çokmu ya bayılıyor muza napayım ama artık gün aşırı yarım muza düşecek maleseff
herkeseee güzell bir gün ve hafta diliyorummmm
ohh ne güzel fıstığın iyiymiş.canım o noktalaaara dikkat et evet sıcaktan bizim birden bire oldu boyun gıdık kol bacak aaraları birde kıp kırmızı izmirde yanıyoz bizimde erken başladı bezle gezdi 3 tuzlu su losyon şimdi söndürdük.hasssas tenleri aslında terlemedi ama birden nasıl oldu anlamdım muzu kg dolayımı az vercicen bizde hergün tane yiyioz
canım evet ya bizimde sıcaktan banyo sonrası birazcık bepanthol losyon sürebilirsin dedi doktorumuz sen ne sürdün canım? evet çok hassas tenlerii:) muzu doktor kılosu yüzünden azaltalım dedi 11 kılo olmuşda zeynom çokmu ya bence değil çünkü çok öyle tombiş tombiş falan durmuyor çünkü ama doktor yinede biraz fala dediihergün bir muz yıyor mutlaka zeynom, sizin kılonuz nasıl pekii?
canım alerji felan yoksa ver gitisn kg olayına bende takıntılıyım aslında biraz boya gitti bizimde 11.300 felan 1 aydır hiç almamış sen neyi seviyorsa ver zaten yürümeye başladılar kıpır kıpır yakar onlar yemek istemeynce zaten zorla yediremiyoruz.canım pudra hep elimde hemen söndürüyor ama bizim birden çok oldu öğle bi kaç nokta değil.şimdi izleri duruyor birde kaşıdı minik kurumuş sivilce oldu.sağlık ocağı ovadril loyon yazdı iyi geldi bezle gezdi 2 kere yıkandı son suyuna bol tuz koydum şimdiden böyle haziran temmuz ağustos düşünemiyorum :) klimada yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?