2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 703449

azraece senin neşe ablan baya ünlüymüş:))izmir sevinç çıglıkları atıyo:))
süpersin ne diyim çok güldüm neşe ablamla paylaşıcam muhakkak:))

ohh be temizlik bitti
şimdi yemek zamanıbakalım nereye gidecez ne yiyecez
hepinizin yerine yiycem çok açım5 günde 1 kilo verdim hepsini geri almaya gidiyorum:)
garsonnnnnn hazır ol git gel git gel sarhoş edecem seni
hamarat hatun güle güle kirlenin:))
Eki Görüntüle 703011
gidiyim kahvaltı hazırlıyım sonrada temizlige devam:))

tiplere bakın binbir kılık Çağlam sabahımı şenlendirdin:)))

yapar mı yapar gece 3te talim:)) asansör deyipte yarama bastın 1 aydır aksaz ve merkez lojmanlarında asansörler mühürlendi ihale yapılacakmış da 4. kata ece ve arabasıyla inip çıkmaktanda zayıfladım darısı başımıza yeni asansörün

şekersizim canım eşine başarılar diliyorum:))
apartman yöneticiligi zor bi iş,iyi düşündünüzmü:))

azraece şampiyon olmuşsunuz tebrik ediyorum:))
başarılarınızın devamını diliyorum

bu gecede çokmu kıcıgım ne:)çok yemek yedim hazmedemedim soda içiyorum..
şu yiyip yiyipte soda içenleri anlamıyorum:)çok saçma

iyi geceler...yesin sizi öcülerrrr
yine geç kaldım dimi kimse kalmamışancak bitirdim yemegimi
3 saattir yemek yiyorum:86:çağla beni çok güldürdü bu gece:)
salıncaga bindirdim baya bi salladım hadi kızım gel dedim almaya yeltenince genizden bir sesle canavar sesi çıkardı:)
bıraktım biraz daha salladım sonra yine kaldırayım dedim yine korkunç bir ses:18:sonra yine yine yineee:18:
Allahım bu tipten nasıl bu ses çıkıyo hiç anlamadım:18:en son kaldırdım aglamaya başladı
demek önceden sinyal veriyodu bize:)sinyal sesiymiş o :18:
çok sinirli olmuş..çekecegimiz var:)

Eki Görüntüle 703736
şekersizim canım eşine başarılar diliyorum:))
apartman yöneticiligi zor bi iş,iyi düşündünüzmü:))

artık çok geç... biz o işi hallettik :)

gunaydın canlar :) dun akşam parka çıktık. defne salıncakta uçtu resmen.. babası salladıkça o çığlık attı...
nasıl mutlu oldu anlatamam. korkmuyo da zilli :)

kaydıraktan kendi kayınca da cook mutlu oldu...

belki video yüklerim.. ama su an telefonda bi sıkıntı var... servis yok diyo salak kapatıp açacam her türk gibi ama pinimi hatırlamıyorum pöfff

ohh be temizlik bitti
şimdi yemek zamanıbakalım nereye gidecez ne yiyecez
hepinizin yerine yiycem çok açım5 günde 1 kilo verdim hepsini geri almaya gidiyorum:)
garsonnnnnn hazır ol git gel git gel sarhoş edecem seni

Dostum Babyceren, sizden aşağı kalmayayım diye, "ya bugün ya hiç" diyerekten cumartesi akşam evi kaldırdım

Orhan Cemal'in yatağını (ki kendisi artık büyük bir beşik) yan odaya aldık, odayı baştan tekrar yerleştirdik. çalışma odası ve yatak odasını tekrar düzenledik. bunlar olurken heryeri silip süpürdüm, yazlıkları çıkardım, kışlıkları topladım, ütülükleri ayırdım.

şimdi salon ve mutfakta yardıma ihtiyacım var. bir el atar mısınız :26:

herkese günaydınlar iyi haftalar. yeşilçayım ben ece 5 aylıkken ankaraya uçağa binerken kapadım teli indik pini unuttum mu:)) gel çıkıştan al diycem arkadaşıma yok gelmiyor aklıma. bir kadından rica ettimde eşimi aradım o da arkadaşı ama rezil olmuştum ya:)) marmarise gelme işi de yazıda kalmayıp icraata geçer umarım:))

dediğim başıma geldi ben malımı bilmezmiyim gece faceden ortak arkadaşlarımız ecenin gsli resimlerini görüp arayıp kızdırmışlar benimkini bi aradı kırıp dökcem burayı diyor hıh koca metal gemi vur da gör dicektim demedim:)) benim çeyizimden kullanmadığım çift kişilik gsli nevresim takımı, havlu, terliklerim var gelince onları yakacakmış:))) bari anneme götüreyim günah o kadar almıştım deli edecek bu adam beni ya:))

neyse ki hallettim.. ama puklara kadar vardı iş :) seninki de iyi maceraymış valla.. telefon yokken elim ayağım eksik gibi oluyorum, kalbim sıkışıyo, darlanıyorum.
adım şekersizyeşilçay: ben bir telefon bağımlısıyım

ay inşallah canım yaa... aslında bozburunda babamın dayı oğlu var. sürekli gelin tatilde diye ısrar ediyorlar ama benim kıl kocam yanaşmıyo, soğuk nevale kim bilir belki gerçek olur...

nevresimleri sakla. gerçi o gelene kadar ateşi çoktan söner. siniri geçer. hatırlamaz bile.. boşver.. bunların hep dilinde :)

Günaydın canlar
Küçük Şampiyooooooooon resimlerini gördüm bayıldım,,bizimde babamız bjkli diye kızı giydiremedim ama Ecoşumu gördüm çok mutlu oldum wallaBizimki de akşamdan beri 2. olurmuyuz planları yapıyo evde

Çiçeğim bayıldım herşeye,,eline emeğine sağlık canım çok güzel olmuş herşey ama özellikle de siz

Meleğim senin de hazırlıklarına,hediyelerine,pastana herşeye bayıldımçok güzel olmuşlarAma ben seni ve Mahirimi göremedim Mahirimi partisinde neden eklemiyosun bakiiimm

Beykozum sende atlatmışsın gözün aydın canımMaşallah ne çok ayakkabınız olmuş,,Enesim bütün hediyelerini mutlulukla giysin inşallah

Babyceren Çağlamın her hali güzel ya maşallah,,benim için öp küçük prensesimi

Sabah sabah içim açıldı,ruhum şenlendi fotolarla wallaDiğer arkadaşlar hadi sizde koyun birbirinden güzel resimleri

C.tesi kızımı aşıya götürdüm.Kızamık kızamıkçık kabakulak aşılarımızı olduk.Kalanları da bu ay sonu ve diğer ay olacakmışız.Birde olduğumuz aşıların 10 gün sonra ortaya çıkabilecek kırmızı döküntü ve kulak arkasında kabarıklık gibi kötü belirtisi olursa korkmayacakmışım.İnşallah olmaz diyim.Fazla kilo almamış ama boyumuz güzel uzamışKemiklerinin kıtırdamasını sordum normalmiş çok şükür Aşı hafif ateş yapınca 1 çay k. calpol verdim c.tesi.Dün de bütün günümüzü dışarda geçirdik diyebilirim.Hatta eve 5 te geldik ama bizimki atti atti diye kapı kenarından ayrılmayınca 15dk. sonra aldım kızımı gittik hıdrellez karşıladık Dileklerimde sizi de unutmadım,,bütün topik olarak hepimize sağlık mutluluk ve para diledim
İnşallah kabul olur
Herkese güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum

günaydınn kızlarrrrrr nasılsınız, geçmişe dönemedim umarım herkes iyidir, resimler eklenmiş galiba bi koşu gidip bakayım yoksa işe dalacağımmm

bizde hafta sonu doktora gittik zeynomdan küçük kırmızı noktalar çıkmıştı sıcaktan dedi doktor çabuk başlamış sizinki dedi üşümez artık incecik giydirin çok terlemesin dedi gün aşırı yıkamya başlamıştım zaten artık hergün yıkanıcak yaşadı zeynoo:)) kılomuz biraz fazla olmakla birlikte (ki bence değil) boyuda iyi olduğu için problem yok dedi ama meyvelerdeki muzu azaltıcaz hergün bazen yarım bazen bir muz yiyor meyve püresi içinde sizce çokmu ya bayılıyor muza napayım ama artık gün aşırı yarım muza düşecek maleseff

herkeseee güzell bir gün ve hafta diliyorummmm

ohh ne güzel fıstığın iyiymiş.canım o noktalaaara dikkat et evet sıcaktan bizim birden bire oldu boyun gıdık kol bacak aaraları birde kıp kırmızı izmirde yanıyoz bizimde erken başladı bezle gezdi 3 tuzlu su losyon şimdi söndürdük.hasssas tenleri aslında terlemedi ama birden nasıl oldu anlamdım muzu kg dolayımı az vercicen bizde hergün tane yiyioz

canım evet ya bizimde sıcaktan banyo sonrası birazcık bepanthol losyon sürebilirsin dedi doktorumuz sen ne sürdün canım? evet çok hassas tenlerii:) muzu doktor kılosu yüzünden azaltalım dedi 11 kılo olmuşda zeynom çokmu ya bence değil çünkü çok öyle tombiş tombiş falan durmuyor çünkü ama doktor yinede biraz fala dedii hergün bir muz yıyor mutlaka zeynom, sizin kılonuz nasıl pekii?

Kızlar Günaydın hepinizi çok özledim neredeyse 1 haftadır takip edemiyorum Topiği yatılı misafirim vardı sonra onlar gitti yusuf hastalandı hem azı dişi çıkıyor hem de boğaz ve kulaklarında iltihap var 3 gündür ateşi düşüremiyorduk bugün iyi çok şükür bir sürü Bebeğimizin doğum günü oldu sanırım hepsini kutluyorum geç de olsa sağlıkla büyür hayırlı evlatlar olurlar inşallah hepsi, geçmişe tam bakamadım hepsine bakmam da zor olacak herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi

canım alerji felan yoksa ver gitisn kg olayına bende takıntılıyım aslında biraz boya gitti bizimde 11.300 felan 1 aydır hiç almamış sen neyi seviyorsa ver zaten yürümeye başladılar kıpır kıpır yakar onlar yemek istemeynce zaten zorla yediremiyoruz.canım pudra hep elimde hemen söndürüyor ama bizim birden çok oldu öğle bi kaç nokta değil.şimdi izleri duruyor birde kaşıdı minik kurumuş sivilce oldu.sağlık ocağı ovadril loyon yazdı iyi geldi bezle gezdi 2 kere yıkandı son suyuna bol tuz koydum şimdiden böyle haziran temmuz ağustos düşünemiyorum :) klimada yok

aynen ya şimdiden böyle olursak daha yaza napıcaz bakalımmm sabah akşam sudan çıkmazlar artıkkk

canım birde kg olayına doktorlar farklı bakıyor biz istiyoz tosuncuk olsun :) biz 3.120 kg doğduk 1 yaşşında 9.750 olması gerekiyormuş normal değer buymuş.11 kg olunca kg fazla diyolar ama hiçte öğle löp löp et değil dışırıdan zayıf yani neyse sağlıklı olsunlarda :)

Günaydın kızlar.....

sabah sabah güne bebişlerimizin resimleriyle başlamak çok güzel oldu...hepsine kocaman maşşallah diyorum...

bizde c.tesi günü aşılarımızın bir kısmını olduk..ateş fln olmadı cok sukur..ordan şileye gittik kuzenlerimle, cocuklar toprak çim yuvarlanıp durdular..kuzineyide yaktık.. aksam hamam gıbı olunca ev, geceyı orda gecırıp sabah kahvaltımızı edip ole donduk...çocuklar süper eğlendi tabi bizde bos durmadık bizde top oynadık okey oynadık..kendimi süper dinlenmiş hissediyorum...

bu arada kızlar Ada koltuğa cıkmasını öğrendi..koltuga cıkıp koltugun uzerınde koşuyor tabi bizim ödümüz kopuyor düşecek diye...hergecen gun tehlıke durumu dahada artıyor...:44:

meleğim hersey süper görünüyor...eline emeğine sağlık...güle güle kullansın kuzum hediyelerini..ama parti resimlerinide isteriz...

beykozcum senin resimleride göremedim ben...tekrar tekrar nice senelere tatlıskom..

herkese güzel bir gun diliyorum...

günaydınnnn
herkese iyi haftalar diliyorum
doğum günü kutlayan arkadaşlarım hadi sıranızı savdınız darısı bizlerin başına
bizimde gün sayımız azaldıkça sıkıştım sabahın köründe kalkar kalkmaz ablamı taciz ettim kızları al gel kesip biçip süs yapıcaz dedim:)
gelicekler bu gün bi şeyler yaparız artıkın:)

yine resimler eklemişsiniz
akşama bakıcam hgepsine
perdeleri attım yıkanıyo..dün kocama cam sildirdim pırıl pırıl oldu:)
hafta içi ev temizlenicek çok iş var off offf
yazlık-kışlık değişim işi var eşim kendi dolabını halletti benimki kaldı yazlıklar ve kışlıklar iç içe rezil bi halde:)

doğum günü resimlerinden o kadar çok etkilenmişim ki mutlu annemin doğum günü partisindeydim gece
her yer pamuk şekeri gibiydi
ama mira kocaman bi genç kızdı rüyamda bir güzeldi bir güzeldi ki sormayın
pamuk prenses gibi kabarık pembe bi elbise giymişti herkes hayran hayran izliyodu..
yalnız mutlu annem aynı halindeydi hiç büyümemiş
hala etkisi altındayım çok güzeldi rüyam

dün sabah temizliğinden sonra dışarı çıktık çok güzeldi dışarısı artık rahat yürüyorum şükrediyorum
kuzumu çok güzel havalandırdık çok sevindim

şekersiz şekerliigeçen gün resimlerinize baktım süpersin süper çok güzelsinhele defneye bayıldımmmm
çıtı pıtı prensesimize kot eteği çok yakışmış tam yemelik
şöyle alıp totosuna patlatarak sevesim geldi

plannercimzeynom erken başlamış döküntülere..artık kokuş kuzumuz yazlık kreasyonuyla karşımızda olur
bu arada bana kilosu çok gelmedi zeynomun boyuda vardr neden fazla dedi acep:26:

şimdilik hepinizi öptümm işime gücüme başlayim..

dayanamayıp biraz resimlere bakıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…