Tatlı cadım yaw ne güzel rüyaymış öylebende benjamin button gibiymişim inşallah yaşlanmıcam ben
rüyana sağlık bebeğim
Plannercan bence kilosu gayet iyi maşallah ama hergün muz verme derim bende,,farklı meyveler veriyorum ben hergün ama
bizde de elma fix gibiama yanına mutlaka 1 çilek,armutt,yarım muz,kivi,portakal ...vs bişey eklerim minnoşuma
c.tesi eline kayısı verdim en malatyasından,bir yedi ki sormayınşapur şapur birde dondurmaya bayılıyoruz,,vermedim, sadece dudağına değdirdim ama sonrasını istedi ağla ağla 2.kez değdirdim
yandık ki ne yandık şekerimcanım bizdede hergün hatta günde iki öğün bile olabiliyor meyve çünkü kendi meyvesini gündüz yiyor ama akşam biz meyve yerken yine dadanıyor meyvelereeebizimde hergün bir muz fix yanına elma, armut, çilek, kivi vs. her meyveden katıyoruz tam bir meyveci benimki ya bana çekmiş çileği görünce verelim diye ağlıyor resmen, erik bile yedi düşün yani dondurma bende yalattım yanı dudağına sürdüm bayıldıı bayılldıı istiyoki eline vereyimde bir güzel yesinnn off off yandık valla dondurma konusundaa
yandık ki ne yandık şekerimsevmediğine ağzını kitliyen Mira,sevdiği şeye de ağlıyo walla
kızların geleceği yok mutlubabayı koyucam şimdi albüme sen bak,,anlatırsın kızlara ona hiç benzemediğini dimi şekerim
ok cicim anlatırımmmmhadıı koyy bakalımm sen benim zeynomun babasına nekadar benzediğini görmüşmüydün pekiii
ekledim cicimoyacak beni eşim walla:18:
Zeynom aynı babasının fotokopisi biliyorumoğlun sana benzicek onu da biliyorum
Selam arkadaşlar..
1 haftadır sizleri okyamadım.. 1 mayıstan itibaren izinliydim.. 5 gün kesintisiz oğlumla vakit geçirdim.. çok iyi geldi..Ama sizleri okuyamadımŞimdi kısaca bi geçmişe bakacağım.. Doğumgünleri kutlanmaya başlamış.. fotolar var galiba.. hepsine bakacağım şimdi..
Bu arada bizim de meleğim34 teyzemizin gönderdiği hediyelerimiz ulaştı :) Harika şeyler göndermiş.. Hatıra olarak saklmayabileceğimiz müthiş hediyeler.. En kısa zamanda foto çekip sizlerle de paylaşacağım..
Hafta sonu Kaanın saçlarını kestirdim biraz :) Pazar günü de piknik yaptık hava çok güzeldi.. çok keyif aldı.. yoruldu akşam deliksiz uyudu :)
Bu arada ben hala keçi sütü, inek sütü vs veremiyorum.. içmiyoriçirebilmek için ne yapsam arkadaşlar fikirlerinize ihiyacım var...
Canım maşallah sağlıklı mı sağlıklı bir oğlun varselam güzel annişler mis kokulu bebişler
herkes iyidir umarım,biz çok iyiyiz oğlumla şükür
1 aydır iştahı iyi oğlumun şükürartık günde 1 muz yiyor
kilo alımı çok değil ama anladım ki oğlumun bünyesi kilo yapmıyor sağlıklı olsun
herşeyi yesinde gerisi önemli değil
doğum günü kuzularının d.günlerini en içten dileklerimle kutluyorum
hayırlı evlat olsunlar annelerine babalarına karşı inşallah
sağlıklı mutlu uzun ömürler versin rabbim güzel yazılar yazsın inşallah..
mutlu anne aile resminizi gördüm çok yakışan bir üçlüsünüz maşallah
Allah ayırmasın hep güldürsün sizi...
ben bahar temizliğine giriştim neyseki çoğu bitti
yazlık kışlık değişimi
odaları teker teker temizledim dolap içleri falan sadece koridorumu çamaşır suyuyla yıkıcam
bide perdeler o da kacişin işi
birde halıları yıkamaya vericem olucak biticek inşallaah
bende özendim aile resmimizi eklicem albüme
kocam duyarsa keser beni
Canım maşallah sağlıklı mı sağlıklı bir oğlun varkilo tutmuyor her bebek,,özellikle de erkek bebekler(çevremdekiler öyle)
çok hareketli oluyorlar ya ondanGüzel dileklerin için amin diyorum senden de fotoları bekliyoruz canım
kocaları da ekledik walla:18:yakında abartıp komşulardan da eklersem şaşırmayınherkes bahar temizliğinde,kolay gelsin
bizim bitti de ev kirlendi bile yenidenneyseki kıyı köşe temiz,içim rahat
çok şükür canım sağlıklı oğluşum artık anladım kilo tutmuyor benim oğluşda olsun
bende ekledim şekerim şimdi kocikidediğin gibi yakında teyzeler amcalar dayılar halalar yolda görsek tanıv-cak dereceye gelicez ev temiz olunca insanın içide temiz oluyor helede çocuklar varsa daha bir evhamlı olunuyormuş
banada yorum yapın bakalım oğluşum kime benziyor
Geçen hafta yurt dışına gideceğimi söylemiştim hatırlarsanız.. Gittim evet.. bir güzel de cüzdanımı çaldırdım..
İçinde benim ve Kaanın nüfus cüzdanı, ehliyet, kredi kartları, vekalet vs vstabiki bulunamadı.. tüm kartları iptal ettirdim..
Hafta başı kimlik, cüzdan ve kartları hallettim çok şükür ama inanılmaz çok canım sıkıldı ... çok üzüldüm yani
Ben eşine pek benzetemedim seni andırıyor sanki canımAma eşinin küçüklüğü de olabilir yani bilemedim
Son kararımı açıklıyorum: ikinize de çok benzemiyorohh be söyledim Gamzelerine kurban çok tatlı çokkk
not: eşinle çok yakışıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?