2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim oğlum buz dolabına asılıp açmaya çalışıyodu açamıyodu şu an itibariyle alt kapak üst kapak açılmış durumda hayırlı olsun :) siz de olmuyormu onadamı kilit alıcam şimdi oy oy :)

Tatlı cadım yaw ne güzel rüyaymış öylebende benjamin button gibiymişim inşallah yaşlanmıcam ben
rüyana sağlık bebeğim
Plannercan bence kilosu gayet iyi maşallah ama hergün muz verme derim bende,,farklı meyveler veriyorum ben hergün ama
bizde de elma fix gibiama yanına mutlaka 1 çilek,armutt,yarım muz,kivi,portakal ...vs bişey eklerim minnoşuma
c.tesi eline kayısı verdim en malatyasından,bir yedi ki sormayınşapur şapur birde dondurmaya bayılıyoruz,,vermedim, sadece dudağına değdirdim ama sonrasını istedi ağla ağla 2.kez değdirdim

Babyceren geldin mi cicim Hani "Mira belki babasına benziyor" demişsin ya mutlubabayı eklicem sen bi bak bakalım
kime benziyor teyzesiGelince haber ver koyim hemen,,duymasın kendisi parçalar beni

canım bizdede hergün hatta günde iki öğün bile olabiliyor meyve çünkü kendi meyvesini gündüz yiyor ama akşam biz meyve yerken yine dadanıyor meyvelereee bizimde hergün bir muz fix yanına elma, armut, çilek, kivi vs. her meyveden katıyoruz tam bir meyveci benimki ya bana çekmiş çileği görünce verelim diye ağlıyor resmen, erik bile yedi düşün yani dondurma bende yalattım yanı dudağına sürdüm bayıldıı bayılldıı istiyoki eline vereyimde bir güzel yesinnn off off yandık valla dondurma konusundaa

yandık ki ne yandık şekerimsevmediğine ağzını kitliyen Mira,sevdiği şeye de ağlıyo walla
kızların geleceği yok mutlubabayı koyucam şimdi albüme sen bak,,anlatırsın kızlara ona hiç benzemediğini dimi şekerim

ok cicim anlatırımmmm hadıı koyy bakalımm sen benim zeynomun babasına nekadar benzediğini görmüşmüydün pekiii

selam arkadaşlarımnasılsınızben fena degilim biraz belim agırıyo
çok yoruldum
çağla hala uyumadı öğle uykusu kaçtı..bir daha deneyecem işlaaa yatarrrrr..
dinimiz amin..
mutlucum fotolara yetiştim:)benden kaçmazzzz:)Allah sizi ayırmasın çok tatlısınız
cikirokko dostum sanada kolay gelsin..benim temizlik bitti ama bende bittim..sende en zorları sona saklamışsın:)
mutfak ve salon offf çok zorrrr:))
neyse ben gidiyorum çağlayı uyutacam işlaa uyur:18:

Selam arkadaşlar..
1 haftadır sizleri okyamadım.. 1 mayıstan itibaren izinliydim.. 5 gün kesintisiz oğlumla vakit geçirdim.. çok iyi geldi..Ama sizleri okuyamadım Şimdi kısaca bi geçmişe bakacağım.. Doğumgünleri kutlanmaya başlamış.. fotolar var galiba.. hepsine bakacağım şimdi..

Bu arada bizim de meleğim34 teyzemizin gönderdiği hediyelerimiz ulaştı :) Harika şeyler göndermiş.. Hatıra olarak saklmayabileceğimiz müthiş hediyeler.. En kısa zamanda foto çekip sizlerle de paylaşacağım..

Hafta sonu Kaanın saçlarını kestirdim biraz :) Pazar günü de piknik yaptık hava çok güzeldi.. çok keyif aldı.. yoruldu akşam deliksiz uyudu :)
Bu arada ben hala keçi sütü, inek sütü vs veremiyorum.. içmiyor içirebilmek için ne yapsam arkadaşlar fikirlerinize ihiyacım var...

merhaba canım bende yeni vermeye başladım sütü.çok şükür içiyor.pınar çocuk sütünü deneyebilirin tadı farklı sade ve ballısı var.ben sade yi verdim birde pınarın kutu sütünü ballı veriyorum soğuğa yakın verince daha güzel içiyor.cici bebe bal pekmez karıştır yine almazsa zorlama ara ara dene dışarıdayken vermeyi dene dikkatleri başka yerde oluyor ben geçen parkt salıncakta verdim :) tarhana gibi çorbalarına koyabilirsin muh.meyve püresine de koyuyorum bazen bıkmasın diye geçen çilek muz süt rondadan geçidim Milkshak oldu ben bile içtim.senin kuzu hangisini sever bilemem ama sana bi sürürüüüüü tarif verdim bak :)bende günlük ne kada vercem ona karar veremedim.keçi sütünü ben beyenmedim tadı yok itci geldi oğlana vermedim ağır gelir belki diye inek sütü günlük olayı var tazeydi değildi kısaca kutu süte devam

selam güzel annişler mis kokulu bebişler
herkes iyidir umarım,biz çok iyiyiz oğlumla şükür
1 aydır iştahı iyi oğlumun şükürartık günde 1 muz yiyor
kilo alımı çok değil ama anladım ki oğlumun bünyesi kilo yapmıyor sağlıklı olsun
herşeyi yesinde gerisi önemli değil
doğum günü kuzularının d.günlerini en içten dileklerimle kutluyorum
hayırlı evlat olsunlar annelerine babalarına karşı inşallah
sağlıklı mutlu uzun ömürler versin rabbim güzel yazılar yazsın inşallah..
mutlu anne aile resminizi gördüm çok yakışan bir üçlüsünüz maşallah
Allah ayırmasın hep güldürsün sizi...
ben bahar temizliğine giriştim neyseki çoğu bitti
yazlık kışlık değişimi
odaları teker teker temizledim dolap içleri falan sadece koridorumu çamaşır suyuyla yıkıcam
bide perdeler o da kacişin işi
birde halıları yıkamaya vericem olucak biticek inşallaah
bende özendim aile resmimizi eklicem albüme
kocam duyarsa keser beni

Canım maşallah sağlıklı mı sağlıklı bir oğlun varkilo tutmuyor her bebek,,özellikle de erkek bebekler(çevremdekiler öyle)
çok hareketli oluyorlar ya ondanGüzel dileklerin için amin diyorum senden de fotoları bekliyoruz canım
kocaları da ekledik walla:18:yakında abartıp komşulardan da eklersem şaşırmayın herkes bahar temizliğinde,kolay gelsin
bizim bitti de ev kirlendi bile yenidenneyseki kıyı köşe temiz,içim rahat

çok şükür canım sağlıklı oğluşum artık anladım kilo tutmuyor benim oğluşda olsun
bende ekledim şekerim şimdi kocikidediğin gibi yakında teyzeler amcalar dayılar halalar yolda görsek tanıv-cak dereceye gelicez ev temiz olunca insanın içide temiz oluyor helede çocuklar varsa daha bir evhamlı olunuyormuş
banada yorum yapın bakalım oğluşum kime benziyor

Geçen hafta yurt dışına gideceğimi söylemiştim hatırlarsanız.. Gittim evet.. bir güzel de cüzdanımı çaldırdım..
İçinde benim ve Kaanın nüfus cüzdanı, ehliyet, kredi kartları, vekalet vs vs tabiki bulunamadı.. tüm kartları iptal ettirdim..
Hafta başı kimlik, cüzdan ve kartları hallettim çok şükür ama inanılmaz çok canım sıkıldı ... çok üzüldüm yani

Ben eşine pek benzetemedim seni andırıyor sanki canımAma eşinin küçüklüğü de olabilir yani bilemedim
Son kararımı açıklıyorum: ikinize de çok benzemiyor ohh be söyledim Gamzelerine kurban çok tatlı çokkk
not: eşinle çok yakışıyosunuz

Üfff çok can sıkıcı,,geçmiş olsun canımHadi giden gidiyor da o işlemler insanın çok vaktini alıyor

daha küçükken eşime benziyordu daha doğrusu eşimin bebekliğine
şimdi değişti yüzü biraz daha çok benim dayımın oğlu var onun çocukluğuna inanılmaz benziyor
bana pek benzetmezler zaten,kv eşime benzediğini söylüyoryalan söylüyooorr
benim gamzelerim var aslında ama küçüklüğümdedi gibi belli olmuyor
umarım oğluşumun gamzeleri kalıcı olur..

c.tesi günü arkadaşımla konuştum.. 2 kızı var biri 7 yaşında biri 4 yaşında.. ve kaza ile şimdi yine hamile 7 haftalık..
Başta çok üzülmüş ağlamış, çalışıyor da. tam düzenimi tekrar oturttum derken.. yeni bir bebek.. herşey yeniden vs vs ama sonra kabullenmiş ve doğurmaya karar vermiş..
ayy valla ben herhalde cesaret edemem:18::18:

Kızlar aylar önce bahsetmiştim,,bir yakınımızın oğluna 2 yaşında otizm teşhisi konuldu,
Anne baba ilgili olmalarına rağmen yine de tetikleyici denen unsurlardan fazla kaçınmamışlar
(tv. karşısında fazla bırakma,konuşmamasına sessiz kalma,etraftaki ilgisizliğine sessiz kalma,sürekli sıvı beslemeye devam etme...vs gibi)
Şuan 3 yaşında ve tedavi oluyor,,fakat hayat boyu sürecek bir tedavi altında olacak.Hep iyi şeylerden konuşalım inşallah ama bunu da paylaşıp dikkat çekmek istedim özellikle.Bebeğin annesinin halini yaşadıklarını ve pişmanlığını sizlerle paylaşmıcam ama tahmin ediyorsunuzdur. Sacede 1 yıl geriye dönmek için neler vermezdim dedi bana Otizm bir akıl hastalığı yada aile ilgisizliğinden kaynaklanan rahatsızlık değilmiş ama tetiklediğini söylemiş dr.ları.
Biliyorum ki forumdaki anne arkadaşlarımın hepsi çok ama çok ilgili,,ama yine de etraftaki bebekler dahil olmak üzere bu konuya dikkat edelim. Allahım hiçkimseye yaşatmasın,,sağlıklı ve mutlu birey olmasını nasip etsin çocuklarımızın
Kilo,boy gelişimi ne kadar önemliyse diğer gelişimleri de çok daha önemli
Evlerden uzak diyip kapatıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…