2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Asya ve Tarık Buğranın doğum günlerini kutlamak için yazmaya başlamıştım. Ama yazımda göremedim.

İyiki doğdunuz kuzucuklar, Sağlıklı mutlu huzurlu başarılı upuzun bi ömrünüz olsun

Dün aşıya gittiğimizde aile hekimimiz damlaları vermeyelim artık dedi. Ben zaten dvit vermiyordum, 365 gün güneş var burda, ferrumu da küçük bey beğenmedi.

dostum yastıklar indirimdeydisen benim gözlere baksanabende o kadar para verecek gözvarmı..
2 tane aldım ama memnunum..çok uyguna aldım çookkk
kız çıtçıtlı badiye 5 lira verilirmi:18:bizim burda sakkaroma var orda tanesi 3 liraama ben hiç almıyorum çünkü
cerenden kalma baya bi çıtçıtlı badimiz var
ayrıca burda mother care yokuyusslar açmamışlar:)

azizim deneylerinize vakit ayırdıgınız kadar evinize ayırssaydınız şimdiye temizliginiz biterdi
makale okuyacagına günlük burç yorumunu okumanı tavsiye ediyorum:))daha faydalı bilgiler var..
eline saglık bu gün hamaratlıgın üstündeben o işleri hergün yapıyorumsıkıldım bıktım
acaba önceki hayatımda temizlikçi falanmıydımtipimede yakışmıyo ama olabilir yani:)

eladuru oğluşunun doğum günü kutlu olsun:119::119::119:
nice mutlu saglıklı uzun ömürler diliyorum..

teşekkür ederim canım

mesajını beğenip çıkacağım ama 10 dakikadır beğen tuşuna basıyorum olmuyor, en iyisi cvp yazayım dedim yoksa otobüsüm kaçacak kuzulara yetişemeyeceğim. Öpüyorum hepinizi..

cikirokko su faturası dedinde bizede 18 lira gelmiş:26:her ay 15 i geçmezdi:)gerçi temizlik yaptım baya su kullandım..
bide elektirik 58 lira gelmiş:18:her ay 50 falan geliyodu:18:
gerçi perdeler yıkandı ondan olabilir..
tamam sorun yoksorun benden kaynaklanıyomuş

Babyceren hanım, ne zaman kabak soysam, aklıma Çağla'nın siz kabak oyarken gülmesi geliyor vallahi
hatta eşime de anlattım, o da çok güldü

:))kabakları oydum ama hala sıyırmadım:)çağlanın uyanmasını bekliyorum:))bakalım yine gülecekmi
hemde 5 tane yaptım:)
dolma oyacagı ne biliyosun dimi,işte onunla sonra kabagın dışını sıyırıyorsun ona gülüyo:)
anlamadıysan foto çekiyim:)

nasıl ama kabak elime yakışmış dimi:)
bide siz bu ellerde salatalık tutuşumu görseniz hayran kalırsınızelime her sebze meyve çok yakışır
meyve demişken dün çağla ya karışık meyve püresi hazırladım..çok sevdi..
elma,şeftali,kayısı,çilek ve çikita muz:)püre yaptım bayıldı
burda dikkat edilmesi gereken nokta ''muz'',illa çikita olacak:)yoksa olmaz..
birde püf nokta daha veriyim..çocuga bu meyveli püreyi yedirirken şu şarkıyı söylerseniz daha güzel yiyo,
''şurup gibiyim şurup,turp gibiyim turp turp,çikita muzzzz çika muzzzz''

cerenin 2 gündür gözünde çapak oluşmaya başladı:26:sabah uyandıgında baya oluyo:26:
acaba mikropmu kaptı..doktora götürmelimiyim..yoksa kendiliginden geçermi?
netten araştırdım mikrop kapmış olabilir yazıyo..bide papatya suyuyla silin yazıyo yapsam mı ki..

hiç beklemeden çay banyosu yaptır canım Ceren'in gözüne,,hiç bişey kalmaz,göze çok faydalıdır,,çocukken bana da olurdu annem hemen yapardıgeçmiş olsun
Çayla göz banyosu yapmanın faydası var mı? - UZMANTV

Canım güzel bir ev için referans bekliyordunuz.Oldumu o iş ?

Evt cnm istedigim ev oldu cok cabaladim ve muradima vardim bugunde son odemelerimizi yaptik yarin kontrat imzalayip anahtar alicaz...Bu ev benim secimimde ins rabbim mahcup etmez..Esim baska bir ev istiyordu oda bahceli bir evde ama evin mutfagi ve cocuk odasini hic begenmedim bu yuzden ondan vazgectik..simdi beni sardi endise eger burda aksilik yasarsak bak gor tantanayi beni yer bu adam :)) neyse olan olsu artik hayirlisi olsun ins ki hep oyle dua ettim hayirlisi bu ise olsun diye bakalim

Dun hic firsatim olmadi gelmeye bizim burda genisletme calismalari varmis netimiz gitti tum gun giremedik, telden dim onuda beceremedim benim phone blackberry oldugu icin sakata geldik neyse..kahrolsun ipon diyorsunuz ama bakin buda kayirediyor ehuehue

Tatli cadim, tatli sesim..melegine nice guzel yillar dilerim..rabbim hayirli evlat eylesin ins..cok opuyorum yavruna ve seni..

Burda reelde tek tanistigim biyolog ve ailesi oldu...cok memnum oldugumu ve Tr yede her geldigimde gorusmek istedigim bir aile olarak varlar benim icin..Cnm burayi takip ediyormusun bilemiyorum ama Asya melegimin dogum gununu kutluyorum, nice guzel yillar diliyorum guzel lady mize..

kızlar basta cok tesekkür ederim tüm güzel ve degerli yorumlarınız için cok mutlu olduk enesimle

ve bütün kardesleriinin dogum gununu kutluyoruz rabbim basta saglık sonra mutluluk huzur ilim iman ve parayı eksik etmesin hayatınızdan amin hepiniz iyi yerlere gelir hayırlı evlat olursunuz inş amin

hastalarımıza rabbim şifa versin inş artık gelmesin su mikroplar defolsunlar

enesi pazartesi günü asıya götürdük asısını oldu o anlık agladı sustu yavrusum psikopatmıyım neyim aglayınca boynuma atılıyor sarılıyor sıkıca bayılıyorum o haline canı acıması içimi yaksada yalan yok onun benim kollarımda huzuru korumacılıgı buluyor olması beni mutlu ediyor

kilomuz konusunda sadece 30gr almısız boyu 3 aydır aynı ölçmeyi bilmeyen dangalaklar yüzüne yavrum evde daha uzun orda aynı cıkıyor
bide komik olan su 10aylıkken 78cmse 11aylıkken 77ölcüyor ama kagıtta 78yazdıgını görünce aynı diyip 78yazıyor sonra 12 aylık kontrolde yine aynı ben evde farklı ölcüyorum o orda farklı 2 büklümken bebekmi ölcülür birdahakine kızıcam
bu ay yürümeye basladıgından ve dahada yaramaz oldugundan 2diş zorla cıkarmasına baglıyorum kilosunu enes emmesine ragmen sütüm olmasına ragmen 30gr almasına cok üzüldüm ek gıdada alıyor ama snye durmuyor sizide aksatmam bu yuzden :26:
bide sütümün kilo aldırmadıgını keyfi içtigini anladım
eneste bir düşkün memeye anlatamam gece mememde uyuyor eme eme napsam kessemmi diyorum ama bayada sütüm var napsam anlamadım

birde kızlar gögüs kontrolüne gittim elime bişeyler geliyor diye 2mememdede süt kisti olusmus kendi doktorumla görüsemedim baska doktordan ögrendim ilac verir dedi kötü degilmiş içim rahatladı gidiyim bir ara doktorumada ögreniyim ne olmus benim sarkıklara

Oglunun dogum gunu kutlu olsun cnm, nice mutlu yilar dilerim...
Aile dostunuz icin basiniz sagolsun dedigin ne icin niyet ediyorsun sonradan neler cikiyor..garip bir dunya burasi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…