dostum yastıklar indirimdeydiEnglish Home'dan alışveriş yaptığınız günü topik olarak biliyoruz Babyceren hanım. eşiniz, arkasını dönmüş, kasada kara kara düşünüyordu
bebek yastığının yarısını boşaltıp 2 küçük yastık daha çıkarmışsınız, bravo fekat English Home'dan bebek yastığına verdiğiniz parayla pazardan çift kişilik yorgan alabileceğinizi de biliyor muydunuz
bugün burda sosyete pazarı var. tanesi 5 liradan çıtçıtlı badiler alacağım. kargo ücreti tarafıma ait olmak üzere Çağla için de gönderebilirim. bir sürü para verip Mother Care'den filan almayın
not: bu aralar neden böyleyim bilmiyorum :44:
su faturam 16.07 yerine 19 tl geldiği için tasarruf moduna mı geçtim acaba :26:
Babyceren hanım, maşallah topiğin muhtarı gibisiniz. bu aralar deneylerim çok azizim, o yüzden giremiyorum. bir de okumam gereken çok makale vs var filan filan filan
veeee.... ben de bugün patlıcan yaptıııımkalp kalbe karşıdır dostum
sabah Orhan Cemal'i babasıyla anneannesine gönderir göndermez, kıymalı patlıcan yemeği yaptım. evden çıkana kadar kısık ateşte pişirdim. o arada kahvaltı yaptım, ortalığı topladım, evi silip süpürdüm, duş aldım, gazete okudum ve lab.a geldim. böyle...
eladuru oğluşunun doğum günü kutlu olsun:119::119::119:
nice mutlu saglıklı uzun ömürler diliyorum..
bende patlıcan ve kabak oydumbirazdan dolma yapacam yemek yapmaktan nefret ediyorum
Babyceren hanım, ne zaman kabak soysam, aklıma Çağla'nın siz kabak oyarken gülmesi geliyorvallahi
hatta eşime de anlattım, o da çok güldü
cerenin 2 gündür gözünde çapak oluşmaya başladı:26:sabah uyandıgında baya oluyo:26:
acaba mikropmu kaptı..doktora götürmelimiyim..yoksa kendiliginden geçermi?
netten araştırdım mikrop kapmış olabilir yazıyo..bide papatya suyuyla silin yazıyo yapsam mı ki..
Canım güzel bir ev için referans bekliyordunuz.Oldumu o iş ?
Dün aile arasında küçük bir doğum günü yapacaktık. Hem aşıya götürürüm hem de kutlama için hazırlanırız diye izin almıştım. Neye niyet neye kısmet, sevdiğimiz bi aile dostumuz öteki dünyaya göç etti. Annemler cenazeye katıldı bende çocuklarla kaldım. .
Hafta sonuna erteledik. cumartesi kuzenimin düğünü var ya kendi aramızda kutlarız ya da çok kalabalık bi parti olur
Benim tam doğum gününde götürdüm aşıya, beni neden uyarmadılar bu kadar önemliyse ???
mesajınızı "Çağla'yla göz banyosu" olarak okudum, inanır mısınız
hiç beklemeden çay banyosu yaptır canım Ceren'in gözüne,,hiç bişey kalmaz,göze çok faydalıdır,,çocukken bana da olurdu annem hemen yapardıgeçmiş olsun
Çayla göz banyosu yapmanın faydası var mı? - UZMANTV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?