2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben katakulliye geldim:)yangından mal kaçırır gibi yaptı eşim..
şimdi sordum neden evlenme teklif etmedin diye,etmişmiş efendim dedim yalannnnn
sonrada diyoki ''babandan isterken babana teklif ettim yakızınızla evlenmek istiyorum''demiş
dedim o zaman babamla evlenseydin
dedim 2 güne kadar süren var,hemen bana evlenme teklif et
gece gece sinir oldum ya
uyumaya gitti

pazardan 5 kilo bezelye almıştımcanım çıktı daha yeni bitti
sagolsun eşimde yardım etti
bide ayva aldım reçel yapıyım diye.onuda yarın yaparım artıkayy gece gece havamıda attımmmmm
ne hamaratım maşallah bin maşallah bana

anam kara çalı gibi oldum yav kavga edin demedim ben iste yapmazsa anasından emdiği sütü burnundan getir demek istemiştim:)) haketmiş enişte bencede babanla evlenseydi cevabı cuk oturmuş:)) bu arada eşine adresimi filan vereyim deme sakın beni vurması için :))

bacım bende bişe voldu ona zırlıon sandım aklıma banımevlenme tklfi alışım geldi öküzzzzzzzzzzzzzzzzzz koçacim

ah ah kucağımda tavşan öküz horluyo gel sen banim halime gül bacım

valla ben ağlanacak halime gülyom allah gülmekten ayırmasın

eee etmiş ya babana onada şükür

kız bu adamları hak edecek ne ilik yaptık

X MENIM seni seviyom 25 hazirana kadar anladın sen onu yoksa oycam gözlerini

vallahi sende beni gaza getiriyon sonra hop kaçıyonbu işe girdin kaçış yok
adını söyledimbenim eşim sigortacı , araba plakalarıyla yarın yolda kafana vurursa şaşırma:))
ben bilmem evlenme teklifi duymak istiyorum ben
ay bide adama hayır diyomuşumtüh evlenmeden 2 çocukta yaptık

kujum çok güldüm Allah ta seni güldürsün işlaaaaa
ben bu adamı hakedecek ne ''ilik' yaptım bilmiyom ama güzel bi ilik yaptıgım kesin..
tarafımdan seviliyon bacım:))

hepinize kocamaaaaaaaaaannnnnn sıcacık bi günaydın

prensesim Defne Karenim iyi ki doğdun bu dünyaya güzellik, huzur, neşe getirdin. Rabbim ailenle birlikte sağlıklı, uzun, mutlu yıllar nasip etsin. nice mutlu yaşlara

doğma sırası bugün Defne Karen'deymiş

nice yaşlara Defne Karen
sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömrün olsun, teyzelerinin minnoşu, babasının prensesi, kreşinin neşesi, annesinin minik kuşu

DEFNE KAREN

Allah sana anneciğinle babacığınla hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür versin iyiki doğdun ve iyiki bizimlesin
Minik yavrukuş

Defne Karen ve Yusuf Bilal,hayata gelişlerinizle herkesi mutlandırdınız,ömür boyu sağlık ve neşe içinde yaşayın inşallah.

pasta çok güzel bacım ( bir pasta maduru sölüyo bunu

iyiki doğmuş İYİKİ VAR ANNESİ SENINLE KOCA BİR ÖMÜR YAŞASIN SAĞLIKLA İŞLAA
NİCE GÜZEL SAĞLIKLI YAŞLARA MEVLAM KEM GÖZLERDEN KORUSUN Defne Karen [/B]

bugün doğum günü olan talay ve şekersizyeşilçay ın tatlı bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum nice mutlu saglıklı senelere

Defne karen iyiki doğdun bebeğim doğum günün kutlu olsun..annenle babanla nice güzel upuzun senelere insallah..

Canım güzel kızım :) İyi ki doğdun.. İyi ki anne ve babanın oldun.. Allah karşına hep güzellikler çıkarsın. Çok mutlu ol inşallah :))

tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum hepinize. umarım atladığım kimse yoktur. (mutluma anında cevap verdiğim için alıntılamadım) dün ara ara okuyup beğendim ama yorum yapacak zamanım olmadı maalesef. kusura bakmayın.

mükemmel bi doğumgünüydü. eşimle hazırlandık gittik. pastayı çok beğendiler :) mumları üfledik, pastayı kesip kutlama yaptık. çocuklar dans edip oyun oynadılar.
defne nin bi pasta yiyişi var ki sormayın. birazdan albüm yapıp ekleyecem fotograflarını. en son toplu fotograf cekti öğretmenlerden biri ve "bugun aile günü yapalım. madem burdasınız. siz çocuklara hikaye okuyun." dedi. çok heyecanlandım. minik canavarlara hikaye okudum. kızım da en önde dinledi beni :) öğretmeni de kuzuma elbise hediye etti.
işte böyle :) kısacası güzel bi gündü.

haa unutmadan. akşam çiçeğim aradı mutlu etti beni.
tayinleri açıklanmış ve kars a çıkmış. sizlere haberi iletmemi rica etti. kendisi pek giremiyomuş bu aralar...
tekrar teşekkürler sizlere de.
[/B]

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinizin kandilini yürekten kutluyorum.bu günün duası Rabbim hiçbir evladı ve annesini ayırmasın,acılarıyla imtihan etmesin,dünyanın dört bi tarafında edilen dualar kabul edilsin inş.
unnadoda vicco ayakkabılar var alayımmı diye düşünüyorum.

evet canım ben yaptım tadı süper oldu.
bisküvi pastası yaptım 2 ölçüden (3 ölçü yapsam daha büyük olurmuş. benimki biraz minyatür oldu. ama çocukların hepsine yetti de arttı bile.)

bir büyük bir küçük 2 parçaya ayırdım ve her birine yuvarlak şekil verdim. şeker hamuruyla kapladım ayrı ayrı. ikisini üst üste koydum. tabandaki şeker hamurunu kestiğim yerlere kurdele bağlayarak kamufle ettim. üzerini pasta kalemiyle yazdım. oldu da bitti maaşallah

senin verdiğin sünger kek tarifini ve çikolatalı ara kremayı daha önce denedim ama süslemesini yapmaya fırsatım olmadığı için kremasız kek gibi yemiştik. bu sefer böyle olsun dedim.

pazar gunku kutlama için özsütten sipariş verdim pastamızı. inşallah hayal ettiğim gibi olur.

Günaydın canlar
Kandiliniz mübarek olsun
Allah sevdiklerinizden ayırmasın,,vücutlarınız sağlık cepleriniz para dolsun

Dün gece misafirler gittikten sonra giriştim yemeklere...
Taze fasulye,fırında soslu tavuk,patates salatası,helvam hazır..
Kızımda benim uyanık olduğumu hissetmiş gibi 4te uyandı 6da uyudu..
biraz yorgunum ama mutluyumhaa bide yengeç burcuyum
10 insan gücünde seviyorum sizi
mutlu günler

evet dostlarım, oğluşpum gelişme yolunda bir adım daha attı
"adım" tabirini soyut değil somut anlamda kullanıyorum

yani, demem o ki: ORHAN CEMAL ADIM ATIYOOOOR
tez zamanda vidooosunu yükleyeceğimdir

doğum gününde annesine vereceği en güzel hediyeyi seçmiş orhan cemal
iyi ki doğdun yakışıklı prensim.

bayıldım planner renkler tasarım vs her sey cok guzel gorunuyo canım ellerine sağlık

Dünkü hodri meydan gazına geldim.. akşam Kaan'ı uyuttuktan sonra bende keki yaptım.. Gerçekten çok güzel oldu. hem tadı hem görüntüsü.. Üstelik çok ta pratik.. Yapmam 10-15 dk mı almadı :)

ben de onu sorcaktım.. yapmışsın. hamarat gelin. ellerine saglık. defne de bu sabah 6 da uyandı sagolsun :)

offf diyorum çok güzel görünüyo

İYİKİ DOĞDUUUN ORHAN CEMAL:118::119::122::124:
EVET BUGÜN 1 YAŞINDASIN KUZUM
AİLENLE BİRLİKTE NİCE GÜZEL YILLAR DİLERİM
HEP SAĞLIKLI VE MUTLU OLURSUN İNŞALLAH YAKIŞIKLIM

OOOFFFF yeme de yanında yat diye buna derlerellerine sağlık canım ya süper görünüyo,,
haftaya herkes çilek alsın yulaflı bisküvi alsın tatlılara geçelim

herkesee günaydınnn kandilimiz kutlu olsun, hayırlar ve güzellikler getirsin hepimize ve bütün hayır dualarımız kabul olsun inşşş

ORHAN CEMAL doğum günün kutlu olsun yakışıklııı, daha nice güzel yaşların olsun inş hep sağlık ve mutlulukla, CHİHİRO canım senide tebrik ederim ne mutlu bir gün birlikte güzel bir ömrünüz olsun inşş

MUTLUCUM canım demek gece yaptın yemekleri hee valla aklıma geldin hep kız yakın olsak yardım ederdik cicim ellerine sağlıkk senin 10 kat gücünde insan sevgin var şekerimm öpüyorummm senii kocamannn

ŞEKERSİZCİM nasıl geçti okuldaki doğum gününüz resimleri bekliyoruzzz

DİLBEREGE canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor

süperdi tatlım. telefondan yukledim fotoğrafları ama açıklama kısmında hata verdiği için açıklamaları yorum olarak yazmak zorunda kaldım. :)
yeni albüm yayında :)

1- Kaan
2- Orhan Cemal
3- Aras Eymen

Güzel yavrularım.. İyi ki doğdunuz.. İyi ki bizlerin oldunuz.. Allahım bu güzel duyguyu tattırdığın için sonsuz teşekkürler.. İsteyen herkes tatsın inşallah..

Sabah uyandım.. Hemen Kaanın yanına gittim yeni uyandı böyle sıcacık mahmur mahmur.. bana sokuluyor.. öptüm kokladım.. kendimi tutamayıp ağlamaya başladım (şu anda bunları yazarken de istem dışı göz yaşlarım akıyor) "Sen benimsin anneciğim" dedim.. Sen benim en kıymetli varlığımsın.. Herşeyimsin.. Tekrar hoşgeldim hayatıma bitanem dedim.. Öptüm öptüm o da bana sarıldı.. ve küçücük eelriyle yüzümü sevdi.. Ayy bugün inanılmaz duygusalım.. dokunsalar ağlıyorum :):) Neyse bir kaç saate geçer herhalde

forumun yakışıklıları Aras Eymen, Orhan Cemal, Yusuf Ömerin (biri daha olacaktı unuttum kusuruma bakmasın lütfen:) doğum günleri kutlu olsun Rabbimden hepsine sağlıklı, mutlu, hayırlı uzun ömürler diliyorum sevdikleriyle.

forumun güzel anneleri kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…