kujum ve babycerenim teker teker gelin ya ikinizi bünyem kaldırmıyor::))) gece gece çok güldüm sayenizde cem yılmaz gibisiniz maşallah:))
bebeğim senin x men de izlerkenki tepkisizliğini bildiği için bence sana evlenme teklifi yapmamış:)) ama hiçbir şey için geç kalınmış değildir hayatta iste yapsın:)) ben diyom eşime piyango çıksın bana yine düğün yapıcam diye adam çıkmasın diye dua ediyor düşün:))
ben katakulliye geldim:)yangından mal kaçırır gibi yaptı eşim..
şimdi sordum neden evlenme teklif etmedin diye,etmişmiş efendim dedim yalannnnn
sonrada diyoki ''babandan isterken babana teklif ettim yakızınızla evlenmek istiyorum''demiş
dedim o zaman babamla evlenseydin
dedim 2 güne kadar süren var,hemen bana evlenme teklif et
gece gece sinir oldum ya
uyumaya gitti
kızlar şu anda salya sümük ağlıyorum muhabbetinizin içine etmek istemezdim ama kuzey güney de kıvanç bir evlenme teklifi etti ki izlemeyen pişman olur:)) ay çok güzeldi ya kıvanç gibi bir damat istiyorum amin:))benim gıymetli kocam olta ucuna küçük kavanoz içinde yazı koymuştu bana çektirmişti yüzük nerde diyince denizde kalsın dalgıçlarlamı çıkartmak zorunda kalsın deyip yüzüğün üstüne yatmıştı:))) yarın ilk işim evlenme teklifi istiyorum kavgası etmek olacak:)) kesin gidip kıvancı vuracak benim yüzümden:))
kujum ve babycerenim teker teker gelin ya ikinizi bünyem kaldırmıyor::))) gece gece çok güldüm sayenizde cem yılmaz gibisiniz maşallah:))
bebeğim senin x men de izlerkenki tepkisizliğini bildiği için bence sana evlenme teklifi yapmamış:)) ama hiçbir şey için geç kalınmış değildir hayatta iste yapsın:)) ben diyom eşime piyango çıksın bana yine düğün yapıcam diye adam çıkmasın diye dua ediyor düşün:))
ben katakulliye geldim:)yangından mal kaçırır gibi yaptı eşim..
şimdi sordum neden evlenme teklif etmedin diye,etmişmiş efendim dedim yalannnnn
sonrada diyoki ''babandan isterken babana teklif ettim yakızınızla evlenmek istiyorum''demiş
dedim o zaman babamla evlenseydin
dedim 2 güne kadar süren var,hemen bana evlenme teklif et
gece gece sinir oldum ya
uyumaya gitti
anam kara çalı gibi oldum yavkavga edin demedim ben iste yapmazsa anasından emdiği sütü burnundan getir demek istemiştim:)) haketmiş enişte bencede babanla evlenseydi cevabı cuk oturmuş:)) bu arada eşine adresimi filan vereyim deme sakın beni vurması için :))
bacım bende bişe voldu ona zırlıon sandımaklıma banımevlenme tklfi alışım geldi öküzzzzzzzzzzzzzzzzzz koçacim
ah ah kucağımda tavşan öküz horluyo gel sen banim halime gül bacım
valla ben ağlanacak halime gülyomallah gülmekten ayırmasın
eee etmiş ya babana onada şükür
kız bu adamları hak edecek ne ilikyaptık
X MENIM seni seviyom 25 hazirana kadar anladın sen onuyoksa oycam gözlerini
Eki Görüntüle 712103 iyki doğdun defne karen annesinin güzel kızı sizin pastanız kadar güzel değil ama buda nacizene bizden
dün oğlumun 1.yaş anısı elleri ile ayaklarının izini aldık.mini minnacık izlerini inş. ömrüm boyunca saklıcam.
iyiki doğdun defnecikkkkdoğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün, bahtın hep açık olsunnnn ŞEKERSİZCİM canım iyiki doğurmuşsun minnoşunu benim içinde kocamannnnn öp onuu daha nice mutlu mutluu yaşlaraaaa
prensesim Defne Karenim iyi ki doğdun bu dünyaya güzellik, huzur, neşe getirdin. Rabbim ailenle birlikte sağlıklı, uzun, mutlu yıllar nasip etsin. nice mutlu yaşlara
doğma sırası bugün Defne Karen'deymiş
nice yaşlara Defne Karen
sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir ömrün olsun, teyzelerinin minnoşu, babasının prensesi, kreşinin neşesi, annesinin minik kuşu
defne karen
araştırmacı paylaşımcı becerikli güzel annesinin uykusuz güler yüzlü bıcırık kızı
doğum günün kutlu olsun fındığım!
uzuun seneler boyu ailenle sağlıklı keyifli ve hep böyle neşeli ol!
artık 1 yaşını doldurdun yavaş yavaş daha fazla ve düzenli uyumaya başla ki annen de daha az yorgun olsun ve senin için aklından geçen parlak fikirleri hayata geçirebilsin!
bu seni yetiştirmek için elinden geleni yapan annene
bu da sanaa
DEFNE KAREN
Allah sana anneciğinle babacığınla hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür versin iyiki doğdun ve iyiki bizimlesin
Minik yavrukuş
defne karen iyiki dogdun bebegim:119::119::119:
ömrün huzurla neşeyle saglıkla geçsin melegim:124::124::124::124::124:
şekersizim bu kadar şeker bir çocuk dogurdugun için senide tebrik ediyorumafferim sana:)
mutlu yıllarrrr mutlu yıllarrrrrr:119:
Defne Karen ve Yusuf Bilal,hayata gelişlerinizle herkesi mutlandırdınız,ömür boyu sağlık ve neşe içinde yaşayın inşallah.
pasta çok güzel bacım ( bir pasta maduru sölüyo bunu
iyiki doğmuş İYİKİ VAR ANNESİ SENINLE KOCA BİR ÖMÜR YAŞASIN SAĞLIKLA İŞLAA
NİCE GÜZEL SAĞLIKLI YAŞLARA MEVLAM KEM GÖZLERDEN KORUSUN Defne Karen[/B]
bugün doğum günü olan talay ve şekersizyeşilçay ın tatlı bebeklerinin doğum günlerini kutluyorum nice mutlu saglıklı senelere
HejaR12;30376088[COLOR="#FF0000" .!.:[/COLOR]Şekersizyeşilçay Defne Karen'imin doğum günü kutlu olsun
sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömür versin rabbim meleğime
rabbim salih kullarından eylesin gülen yüzü hiç solmasın
sende iyiki doğurdun ve iyi ki aramızdasın
umarım undan sonra yavrumuzun uykuları düzene girer
Defne karen iyiki doğdun bebeğim doğum günün kutlu olsun..annenle babanla nice güzel upuzun senelere insallah..
Canım güzel kızım :) İyi ki doğdun.. İyi ki anne ve babanın oldun.. Allah karşına hep güzellikler çıkarsın. Çok mutlu ol inşallah :))
Bugun benim bildigim Talayin minik oglusu ve sekersizyesilcayin findik kizi Defre Karen in dogum gunleri var..rabbim sizlere nice guzel yillar nasip etsin minik meleklerim, annelerinizi uzmeyen hayirli evlatlar olursunuz ins..
Bugun dogan ve benim bilemedigim diger mayis bebeklerimiizede nice yillar..
ben çok yoğunum ne geçmişi okuyabiliyorum ne de kendime zaman ayırabiliyorum bestemin doğum günü hazırlıkları okul işleri ve misafirlerle uğraşıyorum. Gerçekten çok yoruldum. Sizi de çok özledim umarım herkes iyidir. Doğum günü bebişlerimizin doğum gününü kutlayayım dedim.
ŞEKERSİZÇAY VE TALAY tatlı kuzularınızın doğum günü kutlu olsun
Hepinizi öpüyorum
bu pastayı sen mi yaptın gerçekten??
harika görünüyor alincim bayıldım!
sade zarif şık süper olmuş süper!!
tadı nasıl acaba? ganajlı mı yaptın? meyve kullandın mı? 2 katlılarda kayma yapıyorlar doğru mu? sen böyle pasta yağmayı nerden öğrendin?
çok çabuk bitti bu süt izinleri canım ya, doyamadım ben de :S
akşam 7çeyrekte evde ol 8buçuk gibi sofradan kalk çocuk da biz de birşey anlamıyoruz uyku saatini öteledik 10buçuk 11 gibi uyutup o saate kadar kudurmuşca oynuyoruz artık
evet dostlarım, oğluşpum gelişme yolunda bir adım daha attı
"adım" tabirini soyut değil somut anlamda kullanıyorum
yani, demem o ki: ORHAN CEMAL ADIM ATIYOOOOR
tez zamanda vidooosunu yükleyeceğimdir
işte bunlarda zeynomun doğum günü hazırlıkları bannerda hazır ama onu çekmedim doğum günü resimlerinde görünür nasılsa, birde lolilopları aldım ama üzerine çıktılarını yapıştırmadım birtek o kaldı, bugün balonları alıcam daha, annem diyorki senin düğününde bukadar süse püse emek vermemiştikkktütüşü ve t shirtüde hazır ama sadece pembe keçeden 1 yazıyor üstüne sadece ama çok hoş oldu ben beğendim başka süsler yapmayacağım üstüne keşke onuda çekseydimm ( tütü tokada yaptık tabiykii inşş Zeyno bir süreliğinede olsa tutar kafasındaa
Eki Görüntüle 712118 Eki Görüntüle 712120 Eki Görüntüle 712121 Eki Görüntüle 712122 Eki Görüntüle 712123
Günaydın canlar
Kandiliniz mübarek olsun
Allah sevdiklerinizden ayırmasın,,vücutlarınız sağlık cepleriniz para dolsun
Dün gece misafirler gittikten sonra giriştim yemeklere...
Taze fasulye,fırında soslu tavuk,patates salatası,helvam hazır..
Kızımda benim uyanık olduğumu hissetmiş gibi 4te uyandı 6da uyudu..
biraz yorgunum ama mutluyumhaa bide yengeç burcuyum
10 insan gücünde seviyorum sizi
mutlu günler
Dünkü hodri meydan gazına geldim.. akşam Kaan'ı uyuttuktan sonra bende keki yaptım.. Gerçekten çok güzel oldu. hem tadı hem görüntüsü.. Üstelik çok ta pratik.. Yapmam 10-15 dk mı almadı :)
Eki Görüntüle 712979 Eki Görüntüle 712980 Eki Görüntüle 712981 Eki Görüntüle 712982 Eki Görüntüle 712983 Eki Görüntüle 712984
Dünkü hodri meydan gazına geldim.. akşam Kaan'ı uyuttuktan sonra bende keki yaptım.. Gerçekten çok güzel oldu. hem tadı hem görüntüsü.. Üstelik çok ta pratik.. Yapmam 10-15 dk mı almadı :)
Eki Görüntüle 712979 Eki Görüntüle 712980 Eki Görüntüle 712981 Eki Görüntüle 712982 Eki Görüntüle 712983 Eki Görüntüle 712984
herkesee günaydınnnkandilimiz kutlu olsun, hayırlar ve güzellikler getirsin hepimize ve bütün hayır dualarımız kabul olsun inşşş
ORHAN CEMAL doğum günün kutlu olsun yakışıklııı, daha nice güzel yaşların olsun inş hep sağlık ve mutlulukla, CHİHİRO canım senide tebrik ederim ne mutlu bir gün birlikte güzel bir ömrünüz olsun inşş
MUTLUCUM canım demek gece yaptın yemekleri hee valla aklıma geldin hep kız yakın olsak yardım ederdik cicim ellerine sağlıkk senin 10 kat gücünde insan sevgin var şekerimm öpüyorummm senii kocamannn
ŞEKERSİZCİM nasıl geçti okuldaki doğum gününüz resimleri bekliyoruzzz
DİLBEREGE canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?