2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet chihiro hanım gerçekten çok derin bir çocuk,ben bu kadar dikkatli bir çocuk görmedimgölgelere,herşeyin dokusuna desenini incelemeye dokunmaya bayılıyoro maşallah pek bi hamaratmışsınız duvar falan silmişliğim yoktur hamileliğimde ama bende bütün işimi kendim yapmıştım sadece o gün annem yardıma gelmişti
geçen yıl şu saatlerde annemlerdeyim eşim diyorki ben buge evde kalayım yarın yanına gelirim
nedense içimde tuhaf bir his var,çok rahatım sancı falan yok saat 06:00 a kadar

Benim biricik arkadaşlarım geçen hafta kargonuz abimin okuluna ulaşmış.kitaplar çok beğenilmiş.annezeynepciğim elceğiziyle kitaplara:"ömerden sizlere armağan"diye yazmış.harika bir hatıra olmuş yani...sizlere çook teşekkür ediyorlar.
Not:annezeynepciğim özellikle abime sordum bana ait herhangi bir şey var mı diye,iyice bakındı bulamadı.diğer adresime mi gönderdin?ben de inanır mısın her eve girişimde appartmandaki posta kutumuza bakınıyorum acaba notun geldi mi diye...sağlık olsun.bu arada adın f...ile başlıyor galiba,ben zeynep zannetmiştim de...

Pinarda cnm alemsin sekerim valla bu isimlerin hangi harfle basladigini soyluyorsun yaa oyle cok komik geliyorki inan gulmekten alamiyorum kendimi senden sir saklamaz :)) abooow ne dedim ben simdi cnm yaa samimiyetine guvenek soyledim sakin darilma oki doki

Bugun benim bildigim Talayin minik oglusu ve sekersizyesilcayin findik kizi Defre Karen in dogum gunleri var..rabbim sizlere nice guzel yillar nasip etsin minik meleklerim, annelerinizi uzmeyen hayirli evlatlar olursunuz ins..

Bugun dogan ve benim bilemedigim diger mayis bebeklerimiizede nice yillar..

ben çok yoğunum ne geçmişi okuyabiliyorum ne de kendime zaman ayırabiliyorum bestemin doğum günü hazırlıkları okul işleri ve misafirlerle uğraşıyorum. Gerçekten çok yoruldum. Sizi de çok özledim umarım herkes iyidir. Doğum günü bebişlerimizin doğum gününü kutlayayım dedim.
ŞEKERSİZÇAY VE TALAY tatlı kuzularınızın doğum günü kutlu olsun

Hepinizi öpüyorum

çağlanın doom gününe 3 gün var ama biz arkadaşlarımla bugünden kutladık:))
asıl kutlama cumartesi olacak..fragman fotograflarını ekledim bakabilirsiniz:)
çabuk bakın 30 saniye sonra kaldıracam

Allah iyiligini versin filimmi cekiyorsun ki fragmanida olsun :))
Iyi yapmissin cnm, eminim fragmanda harika olmustur en kisa zamanda goz aticam..masallah simdiden kuzuma aklima geldikce masallah cekiyorum gozum degsin istemem kurabiyeme :)

Gecmisi okuyum dedim biraz ama yemekler, kekler, pilavlar ve kofteler havada ucucuyor yaw...sizlerin karni mi cok acikiyor acaba..gerci bu tariflere insan toksa bile acikir ya :))

BabyCeren patates koftenin tarifini haberin olsun, yaptigimda geri donusum yaparim :))

canım asıl dogum günü vizyona girmeden ön çekim yaptık:))o yüzde fragman dediydim:)))heycanlı olsun diye
gerçi bizim dogum günü sizinkiler gibi şaşalı olmayacak ama çağla mutlu olsun yeter ne yapalım
evet burası yemek topigine döndü herkes birbiriyle yarışıyo:)dün plannerle ben,bugünde cikirokkoyla köşeminderi ha bide
annezeynobakalım kıyasıya bi mücadele bekliyoruz
haftayada senle ben patatesli köfte yarışına girelim ne dersinvarmısın

ilkim25 nasılsın cicim ya özledik seni nerelerdesinçok yogun oldugunu biliyoruz ama olmazzzz kabul etmiyoruz
bizi ihmal etme
cumartesi besteyle çağlanın dogum gününe mutlu bize
Allah acılarını göstertmesin..
bak herkes yarış içinde senle ben tepsi kebebımı yapsak ne dersin
ay bende ne kadar yarışma delisiymişim

Tek kelime ile harika olmuslar cnm, sendeki bu cevher var yaa..masallah Zeynep Ada cok sansili kuzu senin gibi yetekli ve iyi bir annesi var..

Varim loo..yapalim korkan benim gibi olsun hemi :))

Cnm yemekler iyi oluyor aslinda benim gibi menusu zayif olanlarin gelisiyor iyi bir hizmet anlayacagin..

Simdi gelelim cocuklara artik gunluk mama veya sut ne kadar icirilmeli olayina, bugun ilk 1 yas aptimal mama aldik uzerinde 150cc tek veya iki seferde verilmesi oneriliyor demek cocuklar artik sutu azaltip yemege tam gecmeye gecmeliler diye dusundum..szinde acilen fikirlerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum..

Cnm ne yaparsaniz yapin ama gonuller hos olsun yeter gerisi gercekten onemli degil, bende cok hazirlandim ama ne oldu sonuc sifir , oglan oyle bir huysuzlandiki ne yedigimden ne ictigimden need o gunun nasil gectigini anladim yani kabustu resmen..
Bu yuzden ins Ilkimcinin kuzusu Bestemiz ve senin kurabiyenin keyfi tadi yerinde olur ve cok guzel bir dogum gunu yasarsiniz ..

bilmem arkadaşını felanda ben hiç öle geveze değilimdir istersen hejar bacıma sor

yengeç burçu kadınların duasıda bedduasıda tutar diye bir rivaret varmış mış

ama benım 1,2,3,4,5,6 hisim çok kuvvetlidir

allah kolaylık versin ne kaldı şunun şurasında doğurmana

kesin esmer saçlı bir beben olcak ve çok uslu ve yakışıklı

anam idda meleğim sen bunun altında kalmasısn babyceren köfteeeeee yap bizeeeee

yarışma modu hım gel bacum alak bizim X LERİ BEN BİLMEM EŞİM BİLİR yarışmasına katılak ne komik olur ama

bende varım loo:))ne zaman istersenhazırım ben
canım ben mama konusunu hiç bilmiyorum:26:telefon hakkını kullanmak istermisinkime sormak istersin:))
evet csnım ya önemli olan günün güzel geçmesi..inşallah çok güzel bir gün geçiririz..
ama sanda kıyamadım ya..ilk dogum gününü böyle hatırlama, canım iyi şeyleri düşün..zaten oğlunun o gün doguşu bile o güne anlam katıyo demi canım..

ay annem gibisin desene:18:annem birine beddua etse hemen tutar:18:bu güne kadar 2 bacak 1 kol kırdı,2 de adam öldürmüşlügü var:18:
sakın bana beddua etme seni seviyom
kujum keşke yarışmaya katılsak gülmekten altımıza yapardık:))senle benim X menler ''duşta uzun süre kalma''yarışına geçerlerdi:))

Balık: Balık kadar sakin bir insanı bile çıldırtmayı beceren odunlar var şu Dünyada.

Yay: Cenneti yaşatmayı da bilir bir Yay Cehennemi tattırmayı da... Hangisini hak ettiğine kalmış...

İkizler: Kendini dağıtıp dağıtıp toplamak İkizlerin en sık yaptığı şey. Bu sebepten İkizler dağıttı diye hiç sevinme Dönüşü muhteşem olur.

Kova: Bir Kova psikologa gitse psikologun psikolojisi bozulur.

Boğa: "Seçim yap" dersen bir Boğaya gider en Zorunu, en imkansızını seçer.

Başak: Sabır taşı gibidir bir Başak ama onu bile çatlatmayı beceren Odunlar var bu Dünyada.

Yengeç: 1 Kişiyi 10 kişiye Yetebilecek kadar büyük bir Aşkla sever. ayrıca Hassastır bir Yengecin kalbi. Lütfen öküz gibi davranmayın.

Aslan: Bir Aslanı soğutursan kendinden Dünyayı yaksan Aslanın kalbini yeniden ısıtamazsın.

Oğlak: Oğlağı dışarıdan görenler burnu havada sanırlar. İste en çok orada yanılırlar.

Terazi : : Sevmediği insanlara bile kötü gününde destek olacak kadar büyük bir yürek taşır Terazi'ler.

koç: Liderlik ruhuyla Dünyaya gelmiştir Koçlar. İşte en çok bu yüzden bir Koçun her dediğini yapmasını bekleme.

Akrep: : Unutma bir Akrep'in kırıldığı şey ayrıntılarda gizlidir ve Akrepler neye kırıldığını söylemekten hoşlanmazlar. Hatanı sen bul isterler.

ne manyak yorumlar bunlar

kızlar şu anda salya sümük ağlıyorum muhabbetinizin içine etmek istemezdim ama kuzey güney de kıvanç bir evlenme teklifi etti ki izlemeyen pişman olur:)) ay çok güzeldi ya kıvanç gibi bir damat istiyorum amin:))benim gıymetli kocam olta ucuna küçük kavanoz içinde yazı koymuştu bana çektirmişti yüzük nerde diyince denizde kalsın dalgıçlarlamı çıkartmak zorunda kalsın deyip yüzüğün üstüne yatmıştı:))) yarın ilk işim evlenme teklifi istiyorum kavgası etmek olacak:)) kesin gidip kıvancı vuracak benim yüzümden:))

sussan olmjyor susmassan olmazzz:)bende izledim de çokmu duygusuzum acaba hiç duygulanmadım bile:)))
hatta cemreye dedi ya ayıyamı evet dedin..cemrede dedi eşşekkkkkk:))güldüm orda
hadi yine sen evlenme teklifi almışsın ama ben onu bile almadım:44:düşünüyom düşünüyom yokkkbu adam bana teklif etmedi
nasıl kandırdı beni bilmiyom

varım dedi meleğim yuhuuuuu

aynı konudan bende müzdaripim meleğim benım tavşan günde bi kez içiyo oda gündüz gece asla içmiyo of of

annenin ellerinden öpüyorum

yok bacım sevdiklerime asla sevmediklerim korkun benden 3 ,5 atın

ya valla hoş olurdu ben herüfümü o topuklularla çok merak ediyorum bende alçam elime kırbaçı vurcam yürü diye ay gece gece fantaziye mi bağlıyom ney

Yengeç: 1 Kişiyi 10 kişiye Yetebilecek kadar büyük bir Aşkla sever. ayrıca Hassastır bir Yengecin kalbi. Lütfen öküz gibi davranmayın.

ne manyak yorumlar bunlar

dur benım X e okutam bunu

Son düzenleme:
kujum ve babycerenim teker teker gelin ya ikinizi bünyem kaldırmıyor::))) gece gece çok güldüm sayenizde cem yılmaz gibisiniz maşallah:))

bebeğim senin x men de izlerkenki tepkisizliğini bildiği için bence sana evlenme teklifi yapmamış:)) ama hiçbir şey için geç kalınmış değildir hayatta iste yapsın:)) ben diyom eşime piyango çıksın bana yine düğün yapıcam diye adam çıkmasın diye dua ediyor düşün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…