Aras Eymen'in gölge yapan ellerini yerim benesasında çok derin bir çocuk farkın da mısınız Hejar hanım
geçen yıl bu zamanlar benim de evim temizleniyordu ama annemler tarafından değil, bizzat kendi şahsım tarafından
doğumdan 1 gün önce duvar silmiştim hatta(örgü örmemiştim ama) nerden baksanız, 2 hafta vardı doğuma
geçen yıl bu saatlerde ise, sancımın gelmesini bekliyoruz. akşam 6 civarı suni sancı verilecek. anestezi isteyip istemediğim sorulacak ama omurgamın bel kısmındaki deformite yüzünden epidural yapılamayacağından paşa paşa sancımı çekmeme karar verilecek :18:
tüm bunlar olurken hamileliğim film şeridi gibi gözümün önünden geçecek... bu arada sabah evden çıkarken, ertesi günki kontrol randevumu iptal edeceğim ve "yarınki randevumu iptal etmek istiyorum çünkü biraz doğuruyorum" diyeceğim. telefondaki görevli de şaşırıp, gülecek
Benim biricik arkadaşlarım geçen hafta kargonuz abimin okuluna ulaşmış.kitaplar çok beğenilmiş.annezeynepciğim elceğiziyle kitaplara:"ömerden sizlere armağan"diye yazmış.harika bir hatıra olmuş yani...sizlere çook teşekkür ediyorlar.
Not:annezeynepciğim özellikle abime sordum bana ait herhangi bir şey var mı diye,iyice bakındı bulamadı.diğer adresime mi gönderdin?ben de inanır mısın her eve girişimde appartmandaki posta kutumuza bakınıyorum acaba notun geldi mi diye...sağlık olsun.bu arada adın f...ile başlıyor galiba,ben zeynep zannetmiştim de...
çağlanın doom gününe 3 gün var ama biz arkadaşlarımla bugünden kutladık:))
asıl kutlama cumartesi olacak..fragman fotograflarını ekledim bakabilirsiniz:)
çabuk bakın 30 saniye sonra kaldıracam
Allah iyiligini versin filimmi cekiyorsun ki fragmanida olsun :))
Iyi yapmissin cnm, eminim fragmanda harika olmustur en kisa zamanda goz aticam..masallah simdiden kuzuma aklima geldikce masallah cekiyorum gozum degsin istemem kurabiyeme :)
Gecmisi okuyum dedim biraz ama yemekler, kekler, pilavlar ve kofteler havada ucucuyor yaw...sizlerin karni mi cok acikiyor acaba..gerci bu tariflere insan toksa bile acikir ya :))
BabyCeren patates koftenin tarifini haberin olsun, yaptigimda geri donusum yaparim :))
işte bunlarda zeynomun doğum günü hazırlıkları bannerda hazır ama onu çekmedim doğum günü resimlerinde görünür nasılsa, birde lolilopları aldım ama üzerine çıktılarını yapıştırmadım birtek o kaldı, bugün balonları alıcam daha, annem diyorki senin düğününde bukadar süse püse emek vermemiştikkktütüşü ve t shirtüde hazır ama sadece pembe keçeden 1 yazıyor üstüne sadece ama çok hoş oldu ben beğendim başka süsler yapmayacağım üstüne keşke onuda çekseydimm ( tütü tokada yaptık tabiykii inşş Zeyno bir süreliğinede olsa tutar kafasındaa
Eki Görüntüle 712118 Eki Görüntüle 712120 Eki Görüntüle 712121 Eki Görüntüle 712122 Eki Görüntüle 712123
Eki Görüntüle 712119 Eki Görüntüle 712124
çerçevede ilham olan annezeynebe ve yardımlarıyla yeşilçaya teşekkür ederim.
Ne guzel seyler dokturmussun cnm,bu isi valla soktun sen..cirak ustayi gecer derlermis yaa oyle oldun sende sekerim :))
Yazi kismi sigmiyor dedin ya sende arkali onlu yap mesela 1 yasinda arkada ve Ece ismi onde olsa garip olur..yada tam tersi onde 1 yasinda arkada Ece ,benimkide fikir iste cnm,iyi fikir olmadi ama ne biliyim aklma birsey gelmedi daha veya yazilari kucultebilirsin:26:
bady istediğim gibi olmadı harflerde sığmadı böyle yapıştırsam olurmu bugün benim fikir isteme günüm:))
canım asıl dogum günü vizyona girmeden ön çekim yaptık:))o yüzde fragman dediydim:)))heycanlı olsun diye
gerçi bizim dogum günü sizinkiler gibi şaşalı olmayacak ama çağla mutlu olsun yeter ne yapalım
evet burası yemek topigine döndü herkes birbiriyle yarışıyo:)dün plannerle ben,bugünde cikirokkoyla köşeminderi ha bide
annezeynobakalım kıyasıya bi mücadele bekliyoruz
haftayada senle ben patatesli köfte yarışına girelim ne dersinvarmısın
ilkim25 nasılsın cicim ya özledik seni nerelerdesinçok yogun oldugunu biliyoruz ama olmazzzz kabul etmiyoruz
bizi ihmal etme
cumartesi besteyle çağlanın dogum gününe mutlu bize
Allah acılarını göstertmesin..
bak herkes yarış içinde senle ben tepsi kebebımı yapsak ne dersin
ay bende ne kadar yarışma delisiymişim
aaa neden öyle manyak yazmışlar:))))şimdi farkettim:)))))))))))))
bu arada benim en yakın arkadaşımla dogum günleriniz aynıadı güler çok gevezedir hiç susmazzzzz
çok tatlıdır şeker topagıdırsende öylesin canım
bi arkadaşım hamileydi geçen sene haziranda doguracagını anladı ve dediki''işallah gülerle aynı burçtan olmaz''
kız dogurdu aynı güne denk geldi:))o da 25 haziran oldu:))
kız diyo kesin biri bana beddua etti diye
evet chihiro hanım gerçekten çok derin bir çocuk,ben bu kadar dikkatli bir çocuk görmedimgölgelere,herşeyin dokusuna desenini incelemeye dokunmaya bayılıyor o maşallah pek bi hamaratmışsınız duvar falan silmişliğim yoktur hamileliğimde ama bende bütün işimi kendim yapmıştım sadece o gün annem yardıma gelmişti
geçen yıl şu saatlerde annemlerdeyim eşim diyorki ben buge evde kalayım yarın yanına gelirim
nedense içimde tuhaf bir his var,çok rahatım sancı falan yok saat 06:00 a kadar
canım asıl dogum günü vizyona girmeden ön çekim yaptık:))o yüzde fragman dediydim:)))heycanlı olsun diye
gerçi bizim dogum günü sizinkiler gibi şaşalı olmayacak ama çağla mutlu olsun yeter ne yapalım
evet burası yemek topigine döndü herkes birbiriyle yarışıyo:)dün plannerle ben,bugünde cikirokkoyla köşeminderi ha bide
annezeynobakalım kıyasıya bi mücadele bekliyoruz
haftayada senle ben patatesli köfte yarışına girelim ne dersinvarmısın
ilkim25 nasılsın cicim ya özledik seni nerelerdesinçok yogun oldugunu biliyoruz ama olmazzzz kabul etmiyoruz
bizi ihmal etme
cumartesi besteyle çağlanın dogum gününe mutlu bize
Allah acılarını göstertmesin..
bak herkes yarış içinde senle ben tepsi kebebımı yapsak ne dersin
ay bende ne kadar yarışma delisiymişim
bende varım loo:))ne zaman istersenVarim loo..yapalim korkan benim gibi olsun hemi :))
Cnm yemekler iyi oluyor aslinda benim gibi menusu zayif olanlarin gelisiyor iyi bir hizmet anlayacagin..
Simdi gelelim cocuklara artik gunluk mama veya sut ne kadar icirilmeli olayina, bugun ilk 1 yas aptimal mama aldik uzerinde 150cc tek veya iki seferde verilmesi oneriliyor demek cocuklar artik sutu azaltip yemege tam gecmeye gecmeliler diye dusundum..szinde acilen fikirlerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum..
evet csnım ya önemli olan günün güzel geçmesi..inşallah çok güzel bir gün geçiririz..Cnm ne yaparsaniz yapin ama gonuller hos olsun yeter gerisi gercekten onemli degil, bende cok hazirlandim ama ne oldu sonuc sifir , oglan oyle bir huysuzlandiki ne yedigimden ne ictigimden need o gunun nasil gectigini anladim yani kabustu resmen..
Bu yuzden ins Ilkimcinin kuzusu Bestemiz ve senin kurabiyenin keyfi tadi yerinde olur ve cok guzel bir dogum gunu yasarsiniz ..
bilmem arkadaşını felanda ben hiç öle geveze değilimdiristersen hejar bacıma sor
yengeç burçu kadınların duasıda bedduasıda tutar diye bir rivaret varmış mış
ama benım 1,2,3,4,5,6 hisim çok kuvvetlidir
allah kolaylık versin ne kaldı şunun şurasında doğurmana
kesin esmer saçlı bir beben olcak ve çok uslu ve yakışıklı
anam idda meleğim sen bunun altında kalmasısnbabyceren köfteeeeee yap bizeeeee
yarışma modu hım gel bacum alak bizim X LERİ BEN BİLMEM EŞİM BİLİR yarışmasına katılak ne komik olur ama
kızlar şu anda salya sümük ağlıyorum muhabbetinizin içine etmek istemezdim ama kuzey güney de kıvanç bir evlenme teklifi etti ki izlemeyen pişman olur:)) ay çok güzeldi ya kıvanç gibi bir damat istiyorum amin:))benim gıymetli kocam olta ucuna küçük kavanoz içinde yazı koymuştu bana çektirmişti yüzük nerde diyince denizde kalsın dalgıçlarlamı çıkartmak zorunda kalsın deyip yüzüğün üstüne yatmıştı:))) yarın ilk işim evlenme teklifi istiyorum kavgası etmek olacak:)) kesin gidip kıvancı vuracak benim yüzümden:))
Varim loo..yapalim korkan benim gibi olsun hemi :))
Cnm yemekler iyi oluyor aslinda benim gibi menusu zayif olanlarin gelisiyor iyi bir hizmet anlayacagin..
Simdi gelelim cocuklara artik gunluk mama veya sut ne kadar icirilmeli olayina, bugun ilk 1 yas aptimal mama aldik uzerinde 150cc tek veya iki seferde verilmesi oneriliyor demek cocuklar artik sutu azaltip yemege tam gecmeye gecmeliler diye dusundum..szinde acilen fikirlerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum..
bende varım loo:))ne zaman istersenhazırım ben
canım ben mama konusunu hiç bilmiyorum:26:telefon hakkını kullanmak istermisinkime sormak istersin:))
evet csnım ya önemli olan günün güzel geçmesi..inşallah çok güzel bir gün geçiririz..
ama sanda kıyamadım ya..ilk dogum gününü böyle hatırlama, canım iyi şeyleri düşün..zaten oğlunun o gün doguşu bile o güne anlam katıyo demi canım..
ay annem gibisin desene:18:annem birine beddua etse hemen tutar:18:bu güne kadar 2 bacak 1 kol kırdı,2 de adam öldürmüşlügü var:18:
sakın bana beddua etme seni seviyom
kujum keşke yarışmaya katılsak gülmekten altımıza yapardık:))senle benim X menler ''duşta uzun süre kalma''yarışına geçerlerdi:))
Yengeç: 1 Kişiyi 10 kişiye Yetebilecek kadar büyük bir Aşkla sever. ayrıca Hassastır bir Yengecin kalbi. Lütfen öküz gibi davranmayın.
ne manyak yorumlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?