1- Kaan
2- Orhan Cemal
3- Aras Eymen
Güzel yavrularım.. İyi ki doğdunuz.. İyi ki bizlerin oldunuz.. Allahım bu güzel duyguyu tattırdığın için sonsuz teşekkürler.. İsteyen herkes tatsın inşallah..
Sabah uyandım.. Hemen Kaanın yanına gittim yeni uyandı böyle sıcacık mahmur mahmur.. bana sokuluyor.. öptüm kokladım.. kendimi tutamayıp ağlamaya başladım (şu anda bunları yazarken de istem dışı göz yaşlarım akıyor) "Sen benimsin anneciğim" dedim.. Sen benim en kıymetli varlığımsın.. Herşeyimsin.. Tekrar hoşgeldim hayatıma bitanem dedim.. Öptüm öptüm o da bana sarıldı.. ve küçücük eelriyle yüzümü sevdi.. Ayy bugün inanılmaz duygusalım.. dokunsalar ağlıyorum :):) Neyse bir kaç saate geçer herhalde
1- Kaan
2- Orhan Cemal
3- Aras Eymen
Güzel yavrularım.. İyi ki doğdunuz.. İyi ki bizlerin oldunuz.. Allahım bu güzel duyguyu tattırdığın için sonsuz teşekkürler.. İsteyen herkes tatsın inşallah..
Sabah uyandım.. Hemen Kaanın yanına gittim yeni uyandı böyle sıcacık mahmur mahmur.. bana sokuluyor.. öptüm kokladım.. kendimi tutamayıp ağlamaya başladım (şu anda bunları yazarken de istem dışı göz yaşlarım akıyor) "Sen benimsin anneciğim" dedim.. Sen benim en kıymetli varlığımsın.. Herşeyimsin.. Tekrar hoşgeldim hayatıma bitanem dedim.. Öptüm öptüm o da bana sarıldı.. ve küçücük eelriyle yüzümü sevdi.. Ayy bugün inanılmaz duygusalım.. dokunsalar ağlıyorum :):) Neyse bir kaç saate geçer herhalde
forumun yakışıklıları Aras Eymen, Orhan Cemal, Yusuf Ömerin (biri daha olacaktı unuttum kusuruma bakmasın lütfen:) doğum günleri kutlu olsun Rabbimden hepsine sağlıklı, mutlu, hayırlı uzun ömürler diliyorum sevdikleriyle.
forumun güzel anneleri kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun .
doğum gününüz kutlu olsun yakışıklılar musmutlu ve sağlıklı daha nice yaşlarınız olsun, HEJAR ve UĞURBÖCÜĞÜM iyiki doğurmuşsunuz kuzularınızı allah size bağışlasın, kocamann öpüyorummmm
KAANSEN aklıma geldiğinde yüzümde hep güller açar teyzesinin yakışıklısı
MUTLU YILLAR BİTANEM:124::118::122:
O GÜZEL YÜZÜN HEP GÜLSÜN İNŞALLAH
ARAS EYMENGAMZELİ YARİM İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN :122::118:
ALLAH SANA SAĞLIKLI GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN
ÇOK ÇOK ÇOKK MUTLU OL İNŞALLAH
YUSUF ÖMERİSMİN GİBİ BÜTÜN HAYATIN GÜZELLİKLERLE DOLSUN MELEĞİM
HAPPY BIRTHDAY:118::119::122::124:
DİLERİM BU VE BUNDAN SONRAKİ YAŞGÜNLERİN SANA BÜTÜN GÜZELLİKLERİ
GETİRSİN
hazır böyle tarifler havada uçuşurken ben de salata tarifi isteyeyim bari... malum dışarda yapacağımız için taşırken sorun yaratmayacak akmayacak dökülmeyecel bir salata tarifi istiyorum canlarım... aklıma arpa şehriye salatası geldii. sizin önerilerinize de açığım[/QUOTE
Kumpir yapmaya ne dersin en büyük boy borcama yapabilirsin
Şekerim sizin yaşgünü kalabalık olacak,,böyle zamanlarda hem göz hem mide dolduran patates salatası yapmanı öneririmhazır böyle tarifler havada uçuşurken ben de salata tarifi isteyeyim bari... malum dışarda yapacağımız için taşırken sorun yaratmayacak akmayacak dökülmeyecel bir salata tarifi istiyorum canlarım... aklıma arpa şehriye salatası geldii. sizin önerilerinize de açığım
Sağol canım benimcnm ellerine sağlık ve simdiden afıyet olsunn....okadr iyi kalplisinki yemekleri yapacağından emindim....ellerin dert görmesin arkadasım..
Kumpir yapmaya ne dersin en büyük boy borcama yapabilirsin
Şekerim sizin yaşgünü kalabalık olacak,,böyle zamanlarda hem göz hem mide dolduran patates salatası yapmanı öneririm
Sağol canım benim,,az çok tanıyosun beni,,yemekten değil müsaitsem hiçbirşeyden kaçmam ama insanların kaba saba lafları canımı sıkan.
dayanamadım yine,,kavınvalidemin ruhuna da helva kavurdum
kumpir miiiiiiiiiii... yok anacım ya uğraşamam onla patatesi bekle ki közlensin zart zurt... ama daha geniş zamanlar için mukemmel bi fikir :)
Ne közlemesi yahuuu haşlıyosun kaşar ve tereyagıyla ezip borcama yayıyosun üstünede malzemeler çakma kumpir yanii :) dilim dilim kesip servis edilebilir akmaz kokmaz
Şekerim sizin yaşgünü kalabalık olacak,,böyle zamanlarda hem göz hem mide dolduran patates salatası yapmanı öneririm
Sağol canım benim,,az çok tanıyosun beni,,yemekten değil müsaitsem hiçbirşeyden kaçmam ama insanların kaba saba lafları canımı sıkan.
dayanamadım yine,,kavınvalidemin ruhuna da helva kavurdum
akarı kokarı olmaz şekerimhmm. olabilir ben de düşünmüştüm ama yağ limon falan akar mı acaba diye de düşündüm sonra...
du bakalım. ilginç bişey çıkmazsa klasiklere yönelcez artık :)
kumpir miiiiiiiiiii... yok anacım ya uğraşamam onla patatesi bekle ki közlensin zart zurt... ama daha geniş zamanlar için mukemmel bi fikir :)
hmm. olabilir ben de düşünmüştüm ama yağ limon falan akar mı acaba diye de düşündüm sonra...
du bakalım. ilginç bişey çıkmazsa klasiklere yönelcez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?